Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (31 μέλη και 291 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η τσατσα μου πε οτι ειναι Ρουμανια.
Δε ρωτησα ποτε επιστρεφει

ok thanks....μηπως παρολαυτα γνωριζεις κατι εξισου αξιολογο στη περιοχη????σε υπηρεσιες παολας μιας και γνωριζω οτι ειναι και σενα στανταρακι σου.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τι να σου πω ρε μαν εχει μερικες καλες περιπτωσεις η ντισνευ...
Αλλα σα τη Παολαρα τιποτα  :rockon:

ναι εχω ψαξει...αλλα οντως σα τη παολα δεν εχει.....απ'τα αγαπημενα μου κοριτσια.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
σε θεματα καθαριοτητας....δε το συζηταμε....οφειλουν να ειναι πεντακαθαρες ολες αλλα και εμεις......αλλα.....προσωπικα θελω να ειναι λιγο,λιγο ομως ιδρωμενη η γυναικεια μασχαλη...ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...μια φορα ειχα πει σε μια στο μεταξυ αρκετα παλια να τη χυσω στις μασχαλες και εκανε το σταυρο της.... :dancing:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
σε θεματα καθαριοτητας....δε το συζηταμε....οφειλουν να ειναι πεντακαθαρες ολες αλλα και εμεις......αλλα.....προσωπικα θελω να ειναι λιγο,λιγο ομως ιδρωμενη η γυναικεια μασχαλη...ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...μια φορα ειχα πει σε μια στο μεταξυ αρκετα παλια να τη χυσω στις μασχαλες και εκανε το σταυρο της.... :dancing:
Αν ειναι γυναικα που μου κανει 100 τις 100 το κλικ...και εμνα με τρελενη να ειναι ιδρωμενη....μετα να εχει στεγνωση και να μυρηζη...... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=11pt]Διδύμου, Φυλής, Φωκαίας, Μαγνησίας, Καλύμνου[/size]

Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Σταθερή η ξανθιά Τζούλια, ο κυρ Στέλιος (?)  :grin: , απ' το Φυλής 66 αριστερά, ανακοίνωσε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.

Ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια κυρίως πέριξ της Φυλής και στο Μεταξουργείο.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

...professorx & Φανούρης Τζούρας,άψογοι... :sunglasses:

george20p

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα.
νεος σε αυτην την κατηγορια,συνηθως με ενδιαφερουν το μασατζιδικα,αλλα λογω αφραγκιων ψαχνομαι εδω τωρα.
επισκεψη χθες στην ιερα οδος 21,ομορφος χωρος καθαρος,με ντουζιερα στο δωματιο και γενικα προσεγμενος.
η κοπελα ξανθια γυρω στα 35 φιλοτιμη στο δωματιο,20ε το απλο.

με ενδιαφερει παρομοιος χωρος με ιδια τιμη με μικροτερη κοπελα,εχετε να προτεινετε κατι??

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Iερα οδος 21 υπαρχει ..........

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
[size=11pt]Διδύμου, Φυλής, Φωκαίας, Μαγνησίας, Καλύμνου[/size]

Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Αλεξάνδρα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη με ταττού δεξιά στην ωμοπλάτη, με ωραίο ΚΩΛΑΡΑΚΙ. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Η Αννίτα, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο κρεμαστό στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Η παρτούζα κλασικά στα 30 ευρώ.

Από την περιγραφή σου μάλλον για την Αλεξάνδρα από τον όροφο δίπλα αναφέρεσαι... αυτή φουλ έκανε, το έκοψε και αυτή;

Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Κλασικά η νεαρή, όμορφη (ξανθωπή πια) Πάολα, από Αγίου Πέτρου 7. Σε απλό.

Μήπως εννούσες το Περγάμου 1 καθώς δεν την έχω πετύχει πότε στο Αγίου Πέτρου 7 ούτε έχω δει καμιά αναφορά σε αυτό...
Οι ενημερώσεις σου πάντα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ομολογουμένως άξιζες εσύ περισσότερο τον επόμενο τίτλο. Δεν σου κρύβω δε, πως περίμενα πρώτα το δικό σου βάπτισμα! Παρόλα αυτά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και Respect για άλλη μια φορά!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εμένα δε μου είχε βρωμίσει η Εσμεράλντα αλλά το δέρμα της ήταν κάπως παράξενο, σα να είχε... πατίνα από πάνω. :grin:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Γυρνάει η Νατάσα αύριο, όλοι στις 10 στο Φυλής 56. Πάρτε καφέ από την πλατεία Βικτωρίας, μη φτιάξετε σπίτι για να προλάβετε. Πηγαίνεται και ακατούρητοι βασικά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.291
Πόντοι
41.129
Γυρνάει η Νατάσα αύριο, όλοι στις 10 στο Φυλής 56. Πάρτε καφέ από την πλατεία Βικτωρίας, μη φτιάξετε σπίτι για να προλάβετε. Πηγαίνεται και ακατούρητοι βασικά.

ποια είναι αυτή ρε τυπε ; ουτε μια κριτικη δεν εχει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.515
Πόντοι
46.232
πριν  απο λιγο στοχευμενη καταδρομικη για τσιμπουκοδρομιες

Αχιλλεως 48 Βικτωρια κοκκινομαλλα με πρασινα ματια μετα πιασηματα και 1.5αρι βυζι ,με ακα τελειωτικο ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη .

Μαραθωνος 59 Παολα μελαχρινη μετα κανονικο σωμα 2αρι βυζι ωραια εσωρουχα κ κορσες ,με ακα

Κωνσταντινουπολεως 166β Αντζελα ξανθια παχουλη με αρκετσ πιασηματα σε μπουτια κ κωλο 2αρι βυζι ,απλο ανακοινωθηκε  

Κωνσταντινουπολεως 166α Τατιανα απο Μαραθωνος 59 κ Ιωαννινων 3 μελαχρινη παχουλη με 3.5αρια πεσμενα βυζια κ τοα χαρακτηριστικό τατου που ξεκιναει απο τον ωμο κ καληπτει το βυζι με ακα τελειωτικο  και Σουζανα ξανθια μιλφαρα με πολλη αερα στο σαλονι κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια ,με ακα τελειωτικο ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πριν  απο λιγο στοχευμενη καταδρομικη για τσιμπουκοδρομιες  

Ωραίος ψηλέ...να σε ρωτήσω κάτι - αν ξέρεις - ...ψάχνω αυτό το στυλιάρι στο Ιωαννίνων 3Α (Εμμανουέλα)... Την έχεις πετύχει πουθενά?
Κάποιος είχε γράψει ότι εργάζεται αλλού,με άλλο όνομα και δεν θυμάμαι... :)
Δεν την έχω πετύχει παρά μόνο μια φορά.... >:(

Εμένα δε μου είχε βρωμίσει η Εσμεράλντα αλλά το δέρμα της ήταν κάπως παράξενο, σα να είχε... πατίνα από πάνω. :grin:

Θα στο αναλύσω...η μπόχα/μπίχλα έχει εισχωρήσει,μέσα στους πόρους τόσο πολύ που μπλοκάρει τη μυρωδιά από το να διαχέεται στον χώρο...με αποτέλεσμα να βλέπεις αυτή την θολούρα/ματ-γυαλάδα στο δέρμα... :grin:

ποια είναι αυτή ρε τυπε ;

Κάποια φίλη της Νικολέτας μάλλον... :tooth: :tooth: :tooth:

Τη Νικολέτα εννοούσα. Γυρνάει αύριο τελικά.

Μακάρι να έχεις δίκιο τύπε,γιατί μας έχει λείψει... Πήγαινε στήσου έξω από το τσαρδί....να της πάρεις την παρθενιά και ανέβασε κριτική στα καπάκια εδώ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom