manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι λιγο ψηλο ομως της φ54...μηπως εχει γινει κανα μπερδεμαΝαι ρε σεις...ξανθό, μικροκαμωμένο με μικρο σφικτό κολαράκι και ξανθό.
ειναι λιγο ψηλο ομως της φ54...μηπως εχει γινει κανα μπερδεμαΝαι ρε σεις...ξανθό, μικροκαμωμένο με μικρο σφικτό κολαράκι και ξανθό.
της πλακας....Χθεσινή βόλτα στη Φυλής όπου το ένα μπάζο διαδεχόταν το άλλο καραμπάζο.Μάλιστα στο Φ65 το κάτω μου ήρθε να βάλω τα γέλια από αυτό που είδα.Ήταν μια σαν τη θεία μου στο χωριό που την είχαν καμουφλάρει με ένα κάρο μαλακίες για να μασήσουμε.Φ65 το πάνω ένα ψιλοσυμπαθητικό ,Φ71 το πάνω ένα μελαχρινό αλβανογύφτικο,Φ69 το πάνω η Χριστίνα με τσατσα την κα Εύα ,Φ80 η Ρενάτα που την έχει δει και Φ59 στο κάτω η Βανέσα που βγήκε για 2 δευτερόλεπτα να τη δούμε με ύφος 1000 miss ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΥΛΗΣ !!Kατέληξα στο Φ86 το πάνω όπου και ατύχησα με την ΕΛΊΝΑ,υπάρχει και σχετική αναφορά.Δυστηχώς έλειπαν οι σταθερές αξίες και κάπου έπρεπε να εκτονωθει το πυρ ανάμεσα στα σκέλια μου.Μήπως κανένας συναγωνιστής ξέρει τι παίζει το απόγευμα ή μήπως έχει δοκιμάσει ένα καινούργιο στο Φ65 το πάνω ?
Κύριέ μου έχει διακόψει προ 10μήνου το επάγγελμα (κατά δήλωσίν της).Ρε χιστες ψαχνω την Αννουλα , ξανθια λεπτουλα που ηταν στο 71 κάτω με την τσατσα την ευα. Ξερει κανεις που θα την βρω ;;;
Γιατι φιλτατε μπακαλη?Ηταν καλη και εις τας υπηρεσιας της??Την ειχα πετυχει τοτε(το προηγουμενο καλοκαιρι),αλλα γινοταν λαικο προσκυνημα και δεν εχω υπομονη να περιμενω,ασε που σκυλοβρωμουσε ολο το μπουρδελο,απο την μποχα των σκουροχρωμων αλλοδαπων.Κύριέ μου έχει διακόψει προ 10μήνου το επάγγελμα (κατά δήλωσίν της).
Ακόμα αναζητώμεν αντικαταστάτρια της ολκής της
Σήμερα το πρωί έλαβα αυτό το mail από φίλτατο συναγωνιστή και το ποστάρω.
Καλημέρα φίλε, σου βρήκα την τέλεια γυναίκα. Φυλής και Ιουλιανού (πρωινή βάρδια) και το όνομα αυτής Λαρίσα από Ουκρανία. Κοντό ίσιο ξανθό μαλλάκι, τέλειες αναλογίες και κωλαράκι κόλαση (σαν αυτές των στριπτιζάδικων). Πίπα που συναρπάζει αλλά κυρίως κάποια πετάγματα ρυθμικά της λεκάνης της σε στέλνουν στον παράδεισο. Αυτή η γυναίκα κριολεκτικά μου πήρε το χύσι με το έτσι θέλω. Φιλάκια και χάδια στό σώμα μου στο ξεκίνημα και κατάληλα διακριτικά λογάκια συμπλήρωσαν την ευτυχία μου. Δοκίμασέ την φίλε , θα ξεχάσεις το όνομά σου και την Σοφία σου.
( άν μπορείς ανέβασέ το στο site, εγώ δεν ξέρω πώς )
πως γινεται καποιος να μπορει να στειλει πμ και να μην μπορει να ποσταρει σε θρεντ?Σήμερα το πρωί έλαβα αυτό το mail από φίλτατο συναγωνιστή και το ποστάρω.
Καλημέρα φίλε, σου βρήκα την τέλεια γυναίκα. Φυλής και Ιουλιανού (πρωινή βάρδια) και το όνομα αυτής Λαρίσα από Ουκρανία. Κοντό ίσιο ξανθό μαλλάκι, τέλειες αναλογίες και κωλαράκι κόλαση (σαν αυτές των στριπτιζάδικων). Πίπα που συναρπάζει αλλά κυρίως κάποια πετάγματα ρυθμικά της λεκάνης της σε στέλνουν στον παράδεισο. Αυτή η γυναίκα κριολεκτικά μου πήρε το χύσι με το έτσι θέλω. Φιλάκια και χάδια στό σώμα μου στο ξεκίνημα και κατάληλα διακριτικά λογάκια συμπλήρωσαν την ευτυχία μου. Δοκίμασέ την φίλε , θα ξεχάσεις το όνομά σου και την Σοφία σου.
( άν μπορείς ανέβασέ το στο site, εγώ δεν ξέρω πώς )