Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (16 μέλη και 217 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλησπερα σε ολους παιδια μεσημεριανη βολτα σημερα λιγο μετα της 12.00 μιας και  δεν εχω κανει ενημερωση στην πρωτη βαρδια οποτε θα συμπληρωσω πανω στην τελευταια ενημερωση του
πριν απο λιγο ενημερωση απο κινητο

Μπράβο και στους 2...ελπίζω ο φίλος n.smirni76...να φορούσε βερμούδα  ;) και να μην έλιωσε από την ζέστη... :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Τσαρκα σημερα στο ρομαντικο καυσωνα με 4 καταθεσεις

Κολωνου 30Α Ελενα η καστανομελαχρινη 19χρονη ΜΟΥΝΑΡΑ απο Ρουμανια. Χαλαρα στο τοπ3 εμφανισιακα στο Μεταξι αυτο τον καιρο. Εχει πολυ ομορφο και γλυκο προσωπο, φοβερο φυσικο 2,5αρι βυζι και πολυ ωραιο σωμα με αρμονικες καμπυλες. Στα ενδοτερα επιεικως κακη. Δε συμμετεχει καθολου, κοιταει συνεχεια τον τοιχο/ταβανι/καθρεφτη καιο γενικα οτιδηποτε υπαρχει στο δωματιο πλην του γαμια της. Στο 10 λεπτο με παρατησε με την πουτσα στο χερι πριν χυσω και εφυγε. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι αντεχει το γαμησι και στηνεται σχετικα καλα. Προτεινεται μονο σε ευαισθητοκαυληδες που αρεσκονται απλα στο να γαμαν ωραιες γυναινες χωρις να εχουν απιτησεις.
ακριβώς όπως τα λές...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
βεργας 3 σημερα πρωι στο επανω…μια καινουρια διμετρη κουκλαρα με κορμαρα….δε τη θυμαμαι απο καπου αλλου..ολια το ονομα της…''παγωμενο'' σαλοναρισμα..το πορνοενστικτο μου δε μου επετρεψε να περασω…..το παρακολουθουμε….
Ορνέλα.......καλά έκανες και δεν πέρασες , την πήρα σήμερα το μεσημέρι..θα ακολουθήσει κριτική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
μπράβο στους Φανούρη , προφέσορα , φιστίκι , ντον,αόρατο και σανεξ για τις ενημερώσεις του αυτό το Σαββατοκύριακο. 

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Ωραία ευκαιρία για τσάρκα στα σπιτάκια τωρα που ΟΛΟΙ σχεδόν ειναι στην tv :sunglasses:
Κωλοτουμπες θα κάνουν τα κορίτσια  :)
Δυστυχώς ειμαι ταπί οποτε κ εγω μπάλα κ  :jerking:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ωραία ευκαιρία για τσάρκα στα σπιτάκια τωρα που ΟΛΟΙ σχεδόν ειναι στην tv :sunglasses:
Κωλοτουμπες θα κάνουν τα κορίτσια  :)
Δυστυχώς ειμαι ταπί οποτε κ εγω μπάλα κ  :jerking:
Μη συγχίζεσαι και τόσο φίλε μου... Το επίπεδο στα σπιτάκια είναι επιεικώς άθλιο... Βαράνε μύγες τις περισσότερες μέρες, Όχι μόνο τώρα που έχει μουντιάλ.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
πριν απο λιγο ενημερωση απο κινητο

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρια μελαχρινη κατσαρομαλλα κανονικο σωμα μικρο στητο βυζι απλο προγραμμα
Καυλιαρικο μωρο το Μαρακι! :bigdick:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δε μου αρέσει καμία στα ελληνικά μπουρδέλα. Άλλα καλοκαίρια έφερναν εκατάκτως καμιά που τρωγόταν.

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους..η βικτορια απο αχαρνων 85 δουλευει καπου σημερα?

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Επιστρεφω απο εξωτερικο οπου απουσιαζα για επαγγελματικους λογους διαβαζω ενμηερωσεις εγκριτων συναγωνιστων,διαβαζω για καποιες κοπελες που δεν γνωριζω επομενως αποψε επιβαλεται καταδρομικη στους πορνοδρομους!!!

Καλα γαμησια σε ολους μας....και με κρυα και με ζεστες ειμαστε εκει!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
και με κρυα και με ζεστες ειμαστε εκει!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
img_pod_south-korea-militar-drillRTR3DG19.jpg

1346011196117_ORIGINAL.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
ΥΓ: Το Μετάξι άδειο από Πακιστανούς καθώς σήμερα αρχίζει το Ραμαζάνι.  :-*

Α, γι αυτό σήμερα το πρωί που πήγα για κούρεμα με 5 ευρώ στο υπερκουρείο Αχαρνών και Ιουλιανού, ο Πάκης κουρεύς ήταν μέσα στο κουρείο μόνος του, σε χαύνωση, με τα κλιματιστικά κλειστά, και με το YouTube να παίζει ισλαμικό ποτ-πουρί....
Η προγάστωρ σοβιετική ιδιοκτήτρια που καθόταν απέξω για να "δροσίζεται", μπήκε μέσα μετά από εμένα, μάλωσε τον Πάκη που ακούει σαχλαμάρες, και αυτή άλλαξε το YouTube, ώστε να παίζει ρωσικές μαλακίες...
Η συνεννοήσή τους ήταν στα Ελληνικά...
Ο Πάκης έφαγε μισή ώρα για να με κουρέψει.

Αγίου Πέτρου
Άννα, συμπαθής νεαρά, λεπτοφυής, καστανόξανθη, ευγενέστατη. Προ ημερών το μουνί της βρώμαγε και της είχα πει να πάει να το επισκευάσει. Αν κάποιος γνωρίζει αν το επισκεύασε, ας ενημερώσει.

Κωνπόλεως 166 ισόγειον
Ναταλί, σοβιετική μιλφ, αρχοντοπουτάνα, με εκκεντρική συμπεριφορά.
Ενώ ανέμενα να εξέλθει του δωματίου συνουσιών, άνοιξε η πόρτα, κι αντί της Ναταλί, βγήκε συναγωνιστής...
Η βοηθός ανησύχησε, έσπευσε μέσα στο δωμάτιο, όπου είδε τη Ναταλί ξαπλωμένη, να χουζουρεύει.
Την μάλωσε, και τελικά η Ναταλί επεδείχθη ενώ χασμουριόταν και τεντωνόταν.

Κωνπόλεως 166 υπόγειον
Μαρία, νεαρά λεπτοφυής, με βοστρυχωτά μαύρα μαλλιά, πάλλευκη επιδερμίδα, τορνευτά μαστάρια και γλυκό χαμόγελο.

Διδύμου 16
α) Σϊλβια, σοβιετική μιλφ, αρχοντοπουτάνα, Καθόταν με λάγνο ύφος σε μια πετσέτα που είχε απλώσει στον καναπέ του χώρου αναμονής και επιδείξεων.
β) Αναστασία, σοβιετική μιλφ, με ευμεγέθεις μαστούς.

Διδυμου 27
Τρία βραχύσωμα αλλογενή θήλεα.
Αποφεύγω εκεί τις συνουσίες, λόγω κακού φωτισμού.

Περγάμου 27
α) Όλγα, θηλυκός θαλάσσιος ελέφας, με υπερμαστούς σε πλήρη αρμονία με τον υπερκώλο της και τα υπερμπούτια της.
β) Τατιάνα, η "σχεδόν πουτάνα", με king size μαστούς.
Αρνητικό, ότι πηγαίνει στη θάλασσα και το δέρμα της έχει πάρει χρώμα μπετατζίδικο.

Αλκαμένους 117
Η Ελένη, ή Αθηνά, ή Πειραιώτισσα.
Ξανθοβαμμένη ημεδαπή υπερπόρνη, με τεχνητούς μαστούς και υψηλές αποδόσεις.

Αλακμένους 113
Βαλέρια, σοβιετική τρυφερή μιλφ.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Α, γι αυτό σήμερα το πρωί που πήγα για κούρεμα με 5 ευρώ στο υπερκουρείο Αχαρνών και Ιουλιανού, ο Πάκης κουρεύς ήταν μέσα στο κουρείο μόνος του, σε χαύνωση, με τα κλιματιστικά κλειστά, και με το YouTube να παίζει ισλαμικό ποτ-πουρί....

ξερω σε ποιο κουρείο αναφέρεσαι ... για να μην πηγαινεις ομως σε Πακιστανους για κουρεμα, σου έχω στην ιδια περιοχή ( μέσα στην πιάτσα δηλαδή) Έλληνα κουρέα, αξιόπιστο και καλό, με 5-6 ευρώ ανάλογα το κούρεμα ( για να μην κάνω διαφήμιση, αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm για πληροφορίες)  :)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
σημερα ξυπνησα κατακαυλωμενος και θελω ενα μιλφ, ξερετε που θα βρω απογευματινη βαρδια τη νικα ;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
ξερω σε ποιο κουρείο αναφέρεσαι ... για να μην πηγαινεις ομως σε Πακιστανους για κουρεμα, σου έχω στην ιδια περιοχή ( μέσα στην πιάτσα δηλαδή) Έλληνα κουρέα, αξιόπιστο και καλό, με 5-6 ευρώ ανάλογα το κούρεμα ( για να μην κάνω διαφήμιση, αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm για πληροφορίες)  :)
:rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
σημερα ξυπνησα κατακαυλωμενος και θελω ενα μιλφ, ξερετε που θα βρω απογευματινη βαρδια τη νικα ;

η νικα μας απουσιαζει αγαπητε!Η κοντη γρια τσατσα με τα γυαλακια μου ειπε οτι σε 15 μερες θα επιστρεψει.!Και γω την γυρευα για να βαρεσω την κωλαρα της!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα φιλοι μου πριν λιγα λεπτα φυλης μικρη βολτα σε λιγα μαγαζια
Φωκαιας27Τζενη ξανθια νεαρη ρουμανα μοντελε σωμα πισινγκ στο χειλος
Φωκαιας27Βκατω Αλεξια μελαχρινη νεαρη ωραιο σωμα καυλαντισμα στο σαλονι εκφυλη φατσα αρκετα αξιολογη δεν την εχω ξαναδει
Φυλης71Α Στεφανια η ψηλη νταρντανα
Φυλης71Β Νελυ ωραια βυζια προσφερει πρωκτικο
Φυλης66Α Ρενατα
Φυλης65Β Αννα νεαρη μελαχρινη αδυνατη
Αχαρνων85 Μαργαριτα ευσωμο μιλφ
αυτα τα ολιγα απο μενα καλο βραδυ και καλη βδομαδα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom