Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (44 μέλη και 297 επισκέπτες)

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Mινι καταδρομικη σημερα στους πορνοδρομους που αγαπαμε!Φωκαιας 27 πανω η Καμελια...ωραιο μουνι με φουλ καυλαντισμα στο σαλονι

Φωκαιας27 ημιοροφος η Τσατσα Ευα μας παρουσιασε μια νεα κοπελα οπως ειπε που κανει ολες τις στασεις και τσιμπουκωνει τελεια!Αλεξια το ονομα της με καλο κορμακι νεανικο και στητο βυζακι 1,5αρι!Να πω την αληθεια μου θα γουσταρα περισσοτερο να ριξω ενα μανικι στη καυλα τσατσα Ευα!Αληθεια γαμιεται αυτη???

Φωκαιας 24 απεναντι η τσατσα μας παρουσιασε δυο κοπλες το χομπιτ Φλωρη η οποια νομιζω εχει αδυνατησει κι αλλο...και αμα τη γαμησεις με δυναμη θα σπασει και αλλη μια κοπελα δεν θυμαμαι το ονομα της τελειως αδιαφορη!Η Φλωρη σαλοναρισε τελειως τσιτσιδι!

Αγκυρας1 η Μπαρμπι!

Διδυμου 20 η ξανθια Εβελινα γλυκητατη και καυλιαρα!Μεσα τουλαχιστον για τα γουστα μου ετσι και ετσι!

Διδυμου 18 ποια αλλη???Η Αλιονα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μεσημεριανη επισκεψη στη Ρεμουνδου 20 οπου βρισκοταν η Καρλα..Παιδες σας τη συστηνω ανεπιφυλακτα...ηγκομενα ειναι τρομερη απλα...
...
Διαφωνώ.
Κοντή, με μεγάλο κούτελο, με βυζιά σκυλίτσας, με καταιγιστικό ρυθμό στο γαμήσι...
Είναι σαν σιτεμένη ιθαγενής του Αμαζονίου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mινι καταδρομικη σημερα στους πορνοδρομους που αγαπαμε!Φωκαιας 27 πανω η Καμελια...ωραιο μουνι με φουλ καυλαντισμα στο σαλονι

Φωκαιας27 ημιοροφος η Τσατσα Ευα μας παρουσιασε μια νεα κοπελα οπως ειπε που κανει ολες τις στασεις και τσιμπουκωνει τελεια!Αλεξια το ονομα της με καλο κορμακι νεανικο και στητο βυζακι 1,5αρι!Να πω την αληθεια μου θα γουσταρα περισσοτερο να ριξω ενα μανικι στη καυλα τσατσα Ευα!Αληθεια γαμιεται αυτη???

Φωκαιας 24 απεναντι η τσατσα μας παρουσιασε δυο κοπλες το χομπιτ Φλωρη η οποια νομιζω εχει αδυνατησει κι αλλο...και αμα τη γαμησεις με δυναμη θα σπασει και αλλη μια κοπελα δεν θυμαμαι το ονομα της τελειως αδιαφορη!Η Φλωρη σαλοναρισε τελειως τσιτσιδι!

Αγκυρας1 η Μπαρμπι!

Διδυμου 20 η ξανθια Εβελινα γλυκητατη και καυλιαρα!Μεσα τουλαχιστον για τα γουστα μου ετσι και ετσι!

Διδυμου 18 ποια αλλη???Η Αλιονα!

Τύπε δεν γαμιέται η κυρία Εύα...ατύχησες... :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.071
Πόντοι
42.697
Διαφωνώ.
Κοντή, με μεγάλο κούτελο, με βυζιά σκυλίτσας, με καταιγιστικό ρυθμό στο γαμήσι...
Είναι σαν σιτεμένη ιθαγενής του Αμαζονίου.

η περιγραφη σας θα ταιριαζε επισης γάντι και στην Τσεχα Ντενιζα που εκδιδεται ακριβως απεναντι..
αν και αυτην την εχετε χαρακτηρισει "εξωγηινο" αν θυμαμαι καλα.... :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Kούτελο Αμαζονίου... :cheesy: :)
===
Δουλεύει ακομα η Ντενίσα λοιπον... χμμ...  Να συνεισφέρω μία  μικρη ιστορική λεπτομέρεια..Η Ντενίσα πριν 7 χρόνια είχε δουλέψει εκτάκτως ΚΑΙ σε στούντιο
Στο ιστορικό-  νυν κλειστό .. Παιωνίου 10 /  απογευματινη / ομου τοτε  με την ομορφούλα  και ευθραυστη Αλβανή Μαρία :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με τις (απόλυτες) αντιγραφές το έχω πει ότι δεν τα πηγαίνω καλά ...  :headbang: 

Παρακαλώ για την αξιοπρέπεια σας !  :'(

Παρεμπιπτόντως

Μπέμπα πολύ καλή η ενημέρωση σου!!!      :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1η καταθεση εγινε στο Κολωνου11 υπογειο οπου εργαζοταν το πανεμορφο μελαχρινο πιπινι η Αντριαννα(οπου ειχα τιμησει πριν λιγους μηνεςμε μετριοτατες εντυπωσεις). Μονο που σημερα δεν γαμησα την Αντριαννα, αλλα την τσατσα της την Ντενισα!  :grin: :grin: Διαβασα που καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι περναει και αυτη στο δωματιο και σημερα οπως ηταν στο σαλονι και σφουγγαριζε με καυλωσε και τη ρωτησα αν περναει δωματιο και μου απαντησε καταφατικα! Εντομεταξυ την εχω δει αμετρητες φορες οταν δουλευε παλιοτερα στο φωκαιας17, Ιασωνος30 και Περδικκα3 αλλα ουτε καν μου περναγε απ το μυαλο να περασω μαζι της. Αλλα επειδη ο καμμενος μου εγκεφαλος εχει φετιχ με τις τσατσαδες, σημερα με κατακαυλωσε και περασα κατευθειαν.

Δυστυχως οταν ηρθε στο δωματιο και γδυθηκε, ξενερωσα :- Σαπιο βυζι, σαπια κοιλια, σαπιο μουνι και μετριοτατη φατσα απο κοντα. Απο υπηρεσιες τωρα τυπικη ηταν δεν εχω παραπονο, αλλα ειχα ξενερωσει και δε μπορουσα να χυσω.

ΝΑ πω βεβαια οτι εχω τις αμφιβολιες μου οσον αφορα τους κανονες υγιεινης που τηρει. Πριν μπω την ειδα να βγαινει απ τον ενα πελατη, και κατυεθειαν πηγε στον αλλο(χωρις να παει καθολου στο κουζινακι να καθαριστει εστω λιγο οπως κανουν οι περισσοτερες). Επισης οταν ηρθε να με γλωσσοφιλιασει, ενιωσα ενα  αρωμα ρομαντικης πουτσιλας/χυσιλας στο στομα της το οποιο δε με χαροποιησε ιδιαιτερα οποτε τα στοματα μας δεν ξαναενωθηκεαν καθολη τη διαρκεια της συνεδριας. Επισης να πω οτι η τυπισα κυκλοφορει παρεα με τα βιβλιαρια υγειας της, τονιζοντας μου καθε 5 λεπτα ποσο καθαρη ειναι και να προσεχω τις υπολοιπες πουτανες γιατι ειναι ολες βρωμιαρες  :blahblah1: :bounce:
:S

Θυμάμαι που είχες φάει φόλα τότε με το πιπίνι,μαζί είμαστε... Respect,για το κάλτ....γαμήσι της τσα2...εννοείται ότι δεν πήγαινα μαζί της ούτε τσάμπα...και πάλι respct μικρέ μου... :boobies:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι υπάρχει καμία που να δίνει γλωσσόφιλα αλλά να μην κάνει ακα; :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μπέμπα εμένα σπάνια μου έχει τύχει πουτάνα που φιλάει και ήταν πάντοτε χυσορουφήχτρα. :S Βέβαια εγώ δεν είμαι τόσο τακτικός πελάτης των μπουρδέλων. Γράψε όποια σου έρχεται στο μυαλό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στις ιατρικες ενημερωσεις αναφερεσαι Στρατηγε;;  :grin:

Εγω προσωπικα εχω εθιστει, τις εχω αναγκη!  :tooth:

Και εγώ το ίδιο...όπως και άλλοι... ;) Γιατρέ/νιάου/μιμίκο...κάνε μια ενημέρωση τις επόμενες μέρες...έστω και 10-20 σπιτάκια... :tooth:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στις ιατρικες ενημερωσεις αναφερεσαι Στρατηγε;;  :grin:

Εγω προσωπικα εχω εθιστει, τις εχω αναγκη!  :tooth:

Όχι.

Δεν αναφέρομαι στις ... "ιατρικές" ενημερώσεις

Αναφέρομαι στις ... "ακαδημαϊκές" που καλό θα ήταν να γαμούν παρά να μιλούν ...  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΟΚ ευχαριστώ Μπέμπα! Η Αντριάνα έχει κάποιο καιρό να εμφανιστεί νομίζω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το αλκοολ και η νικοτινη εχουν ριξει αρκετα την αποδοση του επεξεργαστη μου και δε σε πιανω , αλλα οκ  :grin:
Ντάξει. Κανένα πρόβλημα.
Αρκεί που θα το καταλαβαίνει ο ... "πρύτανης"  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:hmm:

Στο 10ρικο στο Μεταξουργειο αυτες οι 2 ειναι ψιλοστανταρ. Προσωπικα δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να μπηκε και να μην του κανανε γλωσσοφιλα. Και ειναι και νοστιμουλες και οι 2
Ιασωνος 19 Αλινα
Λεωνιδου 28 Νατασσα

Τωρα στο 20ρικο
Ρεμουνδου 21(;) Αντριαννα
Φωκαιας25 Τζουλια

Και αυτες οι 2 εμφανισιακα τρωγονται. Και ολοι γραφουν για γλωσσοφιλα.

Ειναι και πολλες ακομα βεβαια, αλλα για ψιλοστανταρ τσεκαρε αυτες
Πιο ωραια ειναι ομως , οταν μια τανα στο κανει επιλεκτικα...εκει ειναι αλλη φαση...τυπε μου,εγω προσοπικα οταν ξερο οτι το κανουν γενικα ξενερονο οχι επηδη το κανουν σε ολους  :grin: αλλα επηδη το κανουν μονοτονα η αγρια..και εκτος αυτου οταν το κανουν γενικα τους λειποι το παθος...και δεν ενοω το ερωτικο...Οταν μια το κανει επιλεκτικα...εχει παθος για χρημα...και στοχο και το κανει σαν νανε γκομενα σου απαλα σαλιοματα γλοσσα ολα......οταν το κανουν γενικα στο προγραμμα τους..το κανουν μονοτονα... η πολυ αγρια....Υπαρχουν και οι περιπτοσης που το κανουν μια φορα και αν δεν δοσισ δορακι δεν το ξαναανουν και σε απο8ουν απο πελατη πχ...η Μισελ στο φυλης 84 πανο... :rockon:

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
:hmm:

Στο 10ρικο στο Μεταξουργειο αυτες οι 2 ειναι ψιλοστανταρ. Προσωπικα δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να μπηκε και να μην του κανανε γλωσσοφιλα. Και ειναι και νοστιμουλες και οι 2
Ιασωνος 19 Αλινα
Λεωνιδου 28 Νατασσα

Τωρα στο 20ρικο
Ρεμουνδου 21(;) Αντριαννα
Φωκαιας25 Τζουλια

Και αυτες οι 2 εμφανισιακα τρωγονται. Και ολοι γραφουν για γλωσσοφιλα.

Ειναι και πολλες ακομα βεβαια, αλλα για ψιλοστανταρ τσεκαρε αυτες
Νατάσσα; Εννοείς την αγριόγατα; Όντως δίνει, αλλά όσο πιο δυνατά τη φιλάς τόσο πιο δυνατά σε δαγκώνει...
Πάντως και τα θωρηκτά MILF, Ζάνα και Τζούλια (Κολωνού 47) και Πάολα (Μεγ. Αλεξ. 28Α) δίνουν τέτοια φιλιά.
Πολύ καλή σε τέτοια φιλιά είναι η Λάουρα (Ιάσωνος 20Γ), αλλά επιλεκτική!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Νατάσσα; Εννοείς την αγριόγατα; Όντως δίνει, αλλά όσο πιο δυνατά τη φιλάς τόσο πιο δυνατά σε δαγκώνει...
Πάντως και τα θωρηκτά MILF, Ζάνα και Τζούλια (Κολωνού 47) και Πάολα (Μεγ. Αλεξ. 28Α) δίνουν τέτοια φιλιά.
Πολύ καλή σε τέτοια φιλιά είναι η Λάουρα (Ιάσωνος 20Γ), αλλά επιλεκτική!
Τυπε μου αυτο που ειπα λες και εσυ με αλλα λογια, οποτε καλο θα ειναι αν μας τυχη απλα να δοκιμασουμε...τωρα αν τραβιομαστε πια κανει και πια οχι και δοκιμαζουμε στο ετσι...το πιο πιθανο ειναι να καταληξουμε η με ερπη...η με δαγκωματιες  :2funny: Για να πω και την δικη αποψη πανο στο θεμα , εμενα μουχει τυχει πολλες φορες αυτο που περιγραφεις για την Νατασσα, αρκετες πεταχτα φιλακια , λιγες μετα απο φιλι να θελουν δορο και να μην το ξανακανουν, και τελος 2 φορες το απολυτο γλοσοφιλο με σαλιο απαλοτητα διαρκεια και συνεχομενη γλοσα πριν αλλα και μετα το γαμηση.....Φυσικα σε συνδιασμο απολυτης εμπειριας  gfe οσο αναφορα το γαμηση  :rockon:

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε μου αυτο που ειπα λες και εσυ με αλλα λογια, οποτε καλο θα ειναι αν μας τυχη απλα να δοκιμασουμε...τωρα αν τραβιομαστε πια κανει και πια οχι και δοκιμαζουμε στο ετσι...το πιο πιθανο ειναι να καταληξουμε η με ερπη...η με δαγκωματιες  :2funny: Για να πω και την δικη αποψη πανο στο θεμα , εμενα μουχει τυχει πολλες φορες αυτο που περιγραφεις για την Νατασσα, αρκετες πεταχτα φιλακια , λιγες μετα απο φιλι να θελουν δορο και να μην το ξανακανουν, και τελος 2 φορες το απολυτο γλοσοφιλο με σαλιο απαλοτητα διαρκεια και συνεχομενη γλοσα πριν αλλα και μετα το γαμηση.....Φυσικα σε συνδιασμο απολυτης εμπειριας  gfe οσο αναφορα το γαμηση  :rockon:
Αν είναι για πεταχτό φιλί στα χείλη, μπορείς να το "κλέψεις" κατά τη διάρκεια της πράξης για παράδειγμα!
Τώρα για γλωσσόφιλο και μάλιστα παρατεταμένο και με τρυφερότητα πολύ λίγες το χαρίζουν και ακόμα λιγότερες στους πάκηδες!

bitzibitzidis1981

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα. Θα ήθελα όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του. Ψαχνω για μια κοπέλα που δούλευε στα Μ.Αλεξάνδρου 20 (υπόγειο) και 22 (ισογειο) μέχρι και τις τελευταιές μέρες πριν κλείσουν. Εχει αρκετά μελαμψό δέρμα(όχι μαύρη) με μαύρο μπουκλωτό μαλλί και πιασήματα και αν θυμάμαι καλά με πράσινα μάτια. Την πετύχαινα στην απογευματινή βάρδια, άλλες φορές αυτήν και άλλες την Εμμανουέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom