Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (30 μέλη και 223 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
γλωσσοφιλα με παθος ενταση διαρκεια δινει και η φωτεινη γκμοχ!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Γαμήσαμε σήμερα εκτάκτως: Έλενα Φωκαίας 27Β κάτω. Την έχω ξαναπάρει παλαιότερα αλλα σήμερα με τα ολόμαυρα fishnets απ' όπου ξεχείλιζαν οι βυζάρες ήταν γκαύλα. Δεν πέρασα κι άσχημα.

Γαμήσαμε χτες εκτάκτως μετά από αναγνωριστική βόλτα: Μάσα ή Μαρία Διδύμου 20. Νεαρή ουκρανή, όμορφη, ωραίο σώμα, μακρύ μαλλί ξυρισμένο από την μία πλευρά, ωραία κίτρινα παπούτσια, ύφος αθώας παιδίσκης στο σαλόνι. Στο δωμάτιο όμως αισθησιακή στο έπακρο. Καλή κατάθεση.

Γαμήσαμε προχτές εκτάκτως: Ντέπυ, Αγύρας 12Β. Ουκρανή, μακρύ μαλλί σγουρό. Μαζεύει λεφτά για τα εισιτήριά της. Τελείωμα με ωραία ζεστή υγρή πίπα. Καλή κοπέλα, κάπως τυπική στο δωμάτιο.

Δεν θα ακολουθήσουν κριτικές.  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα το πρωι
Ελλης 3 τζοαννα,ξανθια,καλο σωμα με καμπυλες,φουλ προγραμμα
Διδυμου 8β η αλεξανδρα,ζουμερο κορμι,μελαγχροινη,ομορφο στηθος,γυρολογος και ετερη μελαγχροινη με σεξι κορμι,παρτουζα στα 30,ενδιαφερουσα επιλογη
Διδυμου 16α η ολγα,υπερβαρη σαφως και αναστασια,ξανθια mlf,ενδιαφερουσα περιπτωση
Διδυμου 20 εβελινα,ο ξανθος αγγελος
Βεργας 3 δεξια η στελλα ευσωμη ξανθια mlf με πλουσιο στηθος
3 αριστερα η αννα ,κανονικο κορμι,σχετικα ψηλη και η καιτη,λεπτη σεξι κοπελα με την οποια οι συνευρεσεις μας ειναι και σταθερες και διαρκεις
Στον οροφο θα δουλευε η χρυσα.
Αλκαμενους 113 η εντυπωσιακη ξανθια mlf αλινα ,καταπληκτικο στηθος και η σαφως μικροτερη και χαριτωμενη αλεξανδρα με θηλυκο κορμι
Ρεμουνδου 21 ισογειο η καστανη εκπληκτικη υβοννη για chill out καταστασεις και η ινκα,μελαγχροινη, ωραιο κανονικο κορμι
Χτες το απογευμα
Βεργας 3 η κατερινα απο αγκυρας 12 ,φερνει αρκετα και στην εμφανιση αλλα και στην ψυχροτητα του βλεμματος της μονικα μπελουτσι
Ευνειδων 5 η ευα απο κωνσταντινουπολεως, φοβερο στεγνο κορμι με αγριο προσωπο
Για τους στουντιακηδες χτες ιεροφαντων 9 η γιουλα,ξανθια,γλυκο προσωπο, καλο κορμι,κανονικο με καμπυλες,αξιολογη περιπτωση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Σημερα το πρωι
Ελλης 3 τζοαννα,ξανθια,καλο σωμα με καμπυλες,φουλ προγραμμα
Διδυμου 8β η αλεξανδρα,ζουμερο κορμι,μελαγχροινη,ομορφο στηθος,γυρολογος και ετερη μελαγχροινη με σεξι κορμι,παρτουζα στα 30,ενδιαφερουσα επιλογη
Διδυμου 16α η ολγα,υπερβαρη σαφως και αναστασια,ξανθια mlf,ενδιαφερουσα περιπτωση
Διδυμου 20 εβελινα,ο ξανθος αγγελος
Βεργας 3 δεξια η στελλα ευσωμη ξανθια mlf με πλουσιο στηθος
3 αριστερα η αννα ,κανονικο κορμι,σχετικα ψηλη και η καιτη,λεπτη σεξι κοπελα με την οποια οι συνευρεσεις μας ειναι και σταθερες και διαρκεις
Στον οροφο θα δουλευε η χρυσα.
Αλκαμενους 113 η εντυπωσιακη ξανθια mlf αλινα ,καταπληκτικο στηθος και η σαφως μικροτερη και χαριτωμενη αλεξανδρα με θηλυκο κορμι
Ρεμουνδου 21 ισογειο η καστανη εκπληκτικη υβοννη για chill out καταστασεις και η ινκα,μελαγχροινη, ωραιο κανονικο κορμι
Χτες το απογευμα
Βεργας 3 η κατερινα απο αγκυρας 12 ,φερνει αρκετα και στην εμφανιση αλλα και στην ψυχροτητα του βλεμματος της μονικα μπελουτσι
Ευνειδων 5 η ευα απο κωνσταντινουπολεως, φοβερο στεγνο κορμι με αγριο προσωπο
Για τους στουντιακηδες χτες ιεροφαντων 9 η γιουλα,ξανθια,γλυκο προσωπο, καλο κορμι,κανονικο με καμπυλες,αξιολογη περιπτωση

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

WELLCOME BACK!!!!

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδες πηρα μια αννα αλβανιδα στην κωλοκυνθους 38 οροφος μετρια εμφανιση αλλα πολυ ανετη με το χρονο.μου εκανε ακα πριν καταλαβω κ μετα απο λιγο ζητησα καποτα.ρωτησα για εξετασεις και μου ειπε ναι με τα λιγα ελληνικα της..ξερει κανεις πληροφοριες να μην ανησυχω..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
παιδες πηρα μια αννα αλβανιδα στην κωλοκυνθους 38 οροφος μετρια εμφανιση αλλα πολυ ανετη με το χρονο.μου εκανε ακα πριν καταλαβω κ μετα απο λιγο ζητησα καποτα.ρωτησα για εξετασεις και μου ειπε ναι με τα λιγα ελληνικα της..ξερει κανεις πληροφοριες να μην ανησυχω..

το 96 ειναι ημερομηνια γεννησης σου ?

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
οχι καμια σχεση.αν ξερει καποιος κατι για την συγκεκριμενη ας πει.λιγο ανησυχω,ενταξει δεν τρεμω κιολας,απλα μου πηρε ακα για λιγο προτου καταλαβω..επισης ειχε μια τρυπα στο δωματιο εκει που ειναι το ερκοντισιον και εβλεπα τον διπλανο να γαμαει!!!ματακηδες σπευσατε...!

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
οχι καμια σχεση.αν ξερει καποιος κατι για την συγκεκριμενη ας πει.λιγο ανησυχω,ενταξει δεν τρεμω κιολας,απλα μου πηρε ακα για λιγο προτου καταλαβω..επισης ειχε μια τρυπα στο δωματιο εκει που ειναι το ερκοντισιον και εβλεπα τον διπλανο να γαμαει!!!ματακηδες σπευσατε...!

Σώπα ρε.ΟΚ απλά μην το κάνεις γενικά.Γιατί αν αυτή το κάνει σε καμια 20αρια μαλάκες καθημερινά όλο και καμια μόλυνση ή κανα μικρόβιο μπορεί να τσιμπήσεις.Αλλά το ότι στο έκανε μια φορά και πάνω στην καύλα δεν τη σταμάτησες αμέσως δεν πάει να πει ότι κόλλησες.Προχώρα παρακάτω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
η νικα μας απουσιαζει αγαπητε!Η κοντη γρια τσατσα με τα γυαλακια μου ειπε οτι σε 15 μερες θα επιστρεψει.!Και γω την γυρευα για να βαρεσω την κωλαρα της!!!

ππωωω τωρα που εχω βαρεσει κοκκινα την ηθελα για να ξεμπουκωσω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Γαμήσαμε προχτές εκτάκτως: Ντέπυ, Αγύρας 12Β. Ουκρανή, μακρύ μαλλί σγουρό. Μαζεύει λεφτά για τα εισιτήριά της. Τελείωμα με ωραία ζεστή υγρή πίπα. Καλή κοπέλα, κάπως τυπική στο δωμάτιο.

την τιμησα προχθες,

20ευρω απλο προγραμμα ... μονο αγγλικα στο δωματιο. τι καυλα κωλαρα ειναι αυτη που εχει το μωρο και καταπληκτικη επιδερμιδα.

Μου ειπε οτι θα εφευγε 1/7 για κυπρο ... δεν της αρεσε εδω.

οι μισοι ζηταγανε εξτρα ακαποτα και αλλα και οτι ειμουν μολις ο 2ος νεος σε ηλικια που την τιμησα... ! (και ειμαι ανω των 30...)

δεν ξερω αν δουλευει ακομα ή εφυγε αλλα ηταν καλη περιπτωση χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ο χεελ λεει τελείωμα με ζεστη υγρή πίπα...
Απ´ ότι θυμάμαι ο χεελ αποφεύγει τις ακα πίπες... Οπότε ένοιωσε την ζέστα και την υγρασία απ´ έξω? τεσπα η Ντεπη την πρωτη μέρα και ακα εκανε και γλωσσοφιλα και τελείωμα στο στόμα... Μετά κατάλαβε οτι αλλες χρεώνουν 200ρες γι αυτό το σέρβις...
Και άρχισε τον τιμοκατάλογο μέσα στο δωμάτιο... Απο τα καλυτερα μουνιά που έχουν εμφανιστεί στον χώρο, και στο δωμάτιο φωτιά, η Εβελίνα είναι κομοδίνο μπροστά της, αλλά απ´ότι φαίνεται η Ντέπη αποτιμά τον εαυτό της όχι για πουτάνα του 20ρικου.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μουναρα η Νικα δε λεω, αλλα μετριοτατη στο δωματιο  :-
Και βιαστικη

2 φορες την εχω δοκιμασει και τις 2 ηταν ικανοποιητικα τα παντα...
αλλωστε της ορμαω με τοσες καυλες οποτε τη βλεπω ... η ατιμη ειναι ιδια με τη ψιλικατζου κατω απο το σπιτι που θελω εδω και καιρο να γαμησω ...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ο χεελ λεει τελείωμα με ζεστη υγρή πίπα...
Απ´ ότι θυμάμαι ο χεελ αποφεύγει τις ακα πίπες... Οπότε ένοιωσε την ζέστα και την υγρασία απ´ έξω? τεσπα η Ντεπη την πρωτη μέρα και ακα εκανε και γλωσσοφιλα και τελείωμα στο στόμα... Μετά κατάλαβε οτι αλλες χρεώνουν 200ρες γι αυτό το σέρβις...
Και άρχισε τον τιμοκατάλογο μέσα στο δωμάτιο... Απο τα καλυτερα μουνιά που έχουν εμφανιστεί στον χώρο, και στο δωμάτιο φωτιά, η Εβελίνα είναι κομοδίνο μπροστά της, αλλά απ´ότι φαίνεται η Ντέπη αποτιμά τον εαυτό της όχι για πουτάνα του 20ρικου.

τελικα εφυγε ή ειναι ακομα εδω ;; εμενα μου ειπε οτι 1/7 θα εφευγε μονιμα για κυπρο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Εδώ άλλοι κάνουν,ακά γαμήσια...σιγά τώρα...μια χαρά θα είσαι...αρκεί να πίνεις χυμό πορτοκάλι και να κατουράς... :)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εδώ άλλοι κάνουν,ακά γαμήσια...σιγά τώρα...μια χαρά θα είσαι...αρκεί να πίνεις χυμό πορτοκάλι και να κατουράς... Smiley

Πες τα billy13  :rockon: :rockon: :rockon: 3 πορτοκαλια την ημερα τον γιατρο τον κανουν περα  :idiot:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εδώ άλλοι κάνουν,ακά γαμήσια...σιγά τώρα...μια χαρά θα είσαι...αρκεί να πίνεις χυμό πορτοκάλι και να κατουράς... Smiley

Πες τα billy13  :rockon: :rockon: :rockon: 3 πορτοκαλια την ημερα τον γιατρο τον κανουν περα  :idiot:
Αυτά είναι του μεγάλου μαρή...τα γιατροσόφια... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom