Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (59 μέλη και 342 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα παιδια φιλε FORMET μπορει και να ειναι καλη αυτη η Ντεπυ τωρα αν ειναι υποτακτικης ψυχολογιας ποιος ξερει μια δοκιμη μαζι της θα σε οδησει σε ποιο ασφαλες συμπερασμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλησπερα παιδια φιλε FORMET μπορει και να ειναι καλη αυτη η Ντεπυ τωρα αν ειναι υποτακτικης ψυχολογιας ποιος ξερει μια δοκιμη μαζι της θα σε οδησει σε ποιο ασφαλες συμπερασμα.
  :rockon: :rockon: Θα σου πω μεθαυριο  :grin:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ρε συναγωνιστες....εχει κανει κανεις προταση στη καυλιαρα τη τσατσα στο βεργας 3 το αριστερο για ρομαντικη συνευρεση στα ενδοτερα....??????....αν ναι...στειλτε κανα pm....το σκεφτομαι μερες τωρα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ρε συναγωνιστες....εχει κανει κανεις προταση στη καυλιαρα τη τσατσα στο βεργας 3 το αριστερο για ρομαντικη συνευρεση στα ενδοτερα....??????....αν ναι...στειλτε κανα pm....το σκεφτομαι μερες τωρα.
Μαλλον λες αυτη που εκδιδοταν πιο παλια Αχιλλεως48και Μαραθωνος αν λεμε για την ιδια ευλογη η σκεψη σου

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
την εχω πετυχει αχιλλεως και μαραθωνως...παλι σα τσατσα,δεν ηξερα οτι εκδιδοταν?...πιτσιρικα ειναι παντως με βυζαρες και κωλαρα....τωρα ειναι βεργας στο αριστερο,,πριν λιγο καιρο ηταν τσατσα της σαμπρινας τωρα της βικτωριας...εναλλαξ με τον πανω οροφο....πριν ποσο καιρο εκδιδοταν?,...για δωστε πληροφοριες...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Φωκαιας 19...

Ρωξανα απο εμφανιση της κοπελας τα εχουμε ξαναπει...

Με τραβηξε το πονηρο χαμογελο της και η πολυ ζεστη που δεν μπορουσα να κανω βολτες, ετσι την ειδα και εδωσα το μπλε εισητηριο για να περασω στον αγωνιστικο χωρο.

Λεξη αγγλικα ή ελληνικα απο τη ρωξανα ... ολη την ωρα χαζογελαγε στην αρχη οκ αλλα μετα μου εσπασε τα @@

Με νοηματα ρωτησε αν θα το παρει ακαποτα η θα βαλει σκουφι για πιπα, της εδειξα το προφ/κο και εκανε μια δυνατη αδιαφορη πιπα

1η σταση απο πανω που ηταν σαν κατσικι πιο πιθανο ηταν να μου πεσει αν συνεχιζε ετσι παρα να τελειωσω
τη γυριζω εμπρος τα δινω ολα και τελειωνω.

Εκεινη τη στιγμη τα φωτακια μεσα στο δωματιο αρχισαν να κλεινουν και να ανοιγουν 2-3 φορες ... φανταστηκα ετοιμαζεται για διακοπη ρευματος οτι επεφτε η ταση... κοιταω τη ρωξανα της λεω time finish ? χαμογελαει και λεει ναι ... (Στο δωματιο πρεπει να ειμουν 6-8 λεπτα)

Βγαινω εξω ... αδειο το σπιτι , ευχαριστω τη τσατσα που πλεον βρηκε νεο τροπο να διωχνει τους πελατες με τα φωτα αφου το κολπο με το να δυναμωνουν τη μουσικι το εμαθαν και το ακουγαν ολοι...τωρα με τα φωτα το βλεπει ομως μονο ο πελατης που ειναι στο δωματιο.

Φυσικα και δεν προκειται να ξαναπαω στο συγκεκριμενο σπιτι ανεξαρτητου κοπελας.

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια βραδυνη βολτα στην δευτερη βαρδια σε καποια μαγαζια και σε μερικα στην τριτη βαρδια μεταξουργειο ξεκινησα λοιπον λιγο μετα της 21.10 και αφου βρισκομουν φωκιωνος περασα απο
Δροσπουλου97 Ντιανα μιλφ σταθερα εργαζεται μονιμα εδω και καιρο στο συγκεκριμενο μαγαζι
Λελας Καραγιαννη35 Κλαουντια και Ντιανα που ειναι η Στελλα απο Λιοσιων91 το προγραμμα ξεκιναγε απο 30ευρωκαι50φουλ
Δροσοπουλου98 Ολγα γκιλφ πρωην  τσατσα στη φωκαιας εχε αρκετη διαθεση στο σαλονι παντως
Αγκυρας12Β Ντεπυ η καινουργια κοπελα που εμφανιστηκε και Διδυμου20 σχετικα ψηλη καστανα μακρια μαλλια μετριο προσωπο και εκδηλη η αμηχανια της στο σαλονι δεν ενθουσιαστηκα μετρια θα ελεγα
Αλκαμενους113 Βαλερια και η Συλβια
Αλκαμενους117 Σαντρα
Αδανων2 Μπαρμπορα
Λιοσιων76Β Τζουλια απο φυλης109α ωραιο σωμα προσφερει και μασαζ στισ υπηρεσιες της
Ξανθιπης2 Φλωρα μελαχρινη ρουμανα ωραιο σωμα και βυζια
Διδυμου16Α Ειρηνη και Μαρια δυο μιλφ καλουτσικα τιποτα το ιδιαιτερο
Μεταξουργειο λιγο μετα της 01.00
Κολωνου11Α μια νεαρη μελαχρινη μαυρομαλλα ως τους ωμους καυλοφατσα μετριο αναστημα ωραιο σωμα νομιζω οτι την ειχα δει πριν καποιους μηνες Κολωνου15
Κολωνου11Β Αννα ξανθια απο κολωνου53 παλιοτερα και Ιασωνος20β
Κολωνου15αριστερα Εσμεραλντα τσιγγανακι κοντουλα μελαμψη απο κολομβια οπως λεει και μια Λινα πολυ μετρια μιλφογκιλφ μετριο προσωπο και σωμα αδιαφορη εδινε κωλο στα15Ευρω
Μαραθωνος59Α Παολα νεαρη μελαχρινη κοπελα μετριο προσωπο σχετικα καλο σωμα αλλα στο σαλονι δεν εμπνεει πολλα πραγματα φαινεται απειρη απορω γιατι το αντιμο εκει ειναι στα20ευρω αντικινητρο για να δοκιμαζα
Κωσταντινουπολεως166Β Αλεξια μελαχρινη νεαρη κοπελλα που δεν εχω ξαναδει καλο σωμα με πιασιματα και καλη διαθεση στο σαλονι ειχε
Ιωαννινων3Α Αλεξανδρα κοντοπουτανο μιλφ ρωσιδα ξανθια εκφυλη φατσα
Αυτα για σημερα καλο ξημερωμα να εχετε

Θυμάσαι καθόλου πώς ήτανε εξωτερικά ;

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Στο Ιάσωνος 44 με τα 4 σκαλάκια στη δευτερη βάρδια είναι η Σόνια η "Τσέχα".

Πέρασα στην αρχή της βάρδιας και ήταν ορεξάτη, ειδικά στα 5 τελευταία λεπτά που την ανέβασα από πάνω.
Φώναξε κάποια στιγμή η τσα2, αλλά έμεινε 2-3 λεπτά ακόμα μέχρι να με "τελειώσει" σωστά.

Λογικά θα είναι ακόμα. Έχουν κάτι το μηχανικό/επαγγελματικό οι κινήσεις της που πέφτει στην αντίληψή μου αλλά γενικά είναι σωστή.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εγω το χω δηλωσει οτι και τη Μονικα Μπελουτσι με φουλ προγραμμα να φερουν, αμα ειναι αυτη η τσατσα, δεν περναω.

πανω απο 8 λεπτα στο δωματιο δεν ειμουν με τιποτα και το σπιτι αδειο ! φαντασου να ειχε και κοσμο

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ψες το απογιωμα κατηφορισα .....

στα φυλης 54 ;αριστερα πατριτσια δεξια βαλερια ....
ηεβελινα ηταν στο δδ 20 .... και αλκιβιαδου ηταν ολα κλειστα  :s&m_3:
κλειστο ηταν και το αχαρνων 85!!
αυτα τα ολιγα!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τσαρκα σημερα στο ρομαντικο καυσωνα με 4 καταθεσεις

Ιασωνος 44Α Ειρηνη η ξανθια γυφτισσα με τη μυτονγκα και την ωραια κωλαρα, απο Φυλης86, Φωκαιας25 παλιοτερα. Δεν εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστημενος καθως δεν ειχε σχεδον καθολου συμμετοχη. Παρολα αυτα ηταν υπακουη, αντεχε πολυ δυνατο γαμησο χωρις να παραπονεθει καθολου και ηταν ανετη με το χρονο. Παροτι μεχρι προσφατα ανακοινωνε και κωλο στα 15, οταν της ζητησα με εξτρα 5-10 ευρω, μου το αρνηθηκε. Την πηρα στα τελη 1η βαρδιας

Στη συνεχεια στη 2η βαρδια

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 Παολα που ειναι στανταρακι μου εδω και πολυ καιρο. Εχω χασει το μετρημα πρεπει να χω παει πανω απο 20-25 φορες. Φοβερο ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι και γαμιεται σα σκυλι. Συμμετεχει και καυλαντιζει πολυ. Θα την επερνα και 2ο γυρω στα καπακια αλλα την ποναγε η κοιλια της και μαλλον μολις της ειχε ερθει περιοδος.

Κολωνου 30Α Ελενα η καστανομελαχρινη 19χρονη ΜΟΥΝΑΡΑ απο Ρουμανια. Χαλαρα στο τοπ3 εμφανισιακα στο Μεταξι αυτο τον καιρο. Εχει πολυ ομορφο και γλυκο προσωπο, φοβερο φυσικο 2,5αρι βυζι και πολυ ωραιο σωμα με αρμονικες καμπυλες. Στα ενδοτερα επιεικως κακη. Δε συμμετεχει καθολου, κοιταει συνεχεια τον τοιχο/ταβανι/καθρεφτη καιο γενικα οτιδηποτε υπαρχει στο δωματιο πλην του γαμια της. Στο 10 λεπτο με παρατησε με την πουτσα στο χερι πριν χυσω και εφυγε. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι αντεχει το γαμησι και στηνεται σχετικα καλα. Προτεινεται μονο σε ευαισθητοκαυληδες που αρεσκονται απλα στο να γαμαν ωραιες γυναινες χωρις να εχουν απιτησεις.

Ιασωνος 46Α μια μελαχρινη χοντρουλα που δε θυμαμαι το ονομα της. Ειναι η δευτερη φορα που την παιρνω και ειμαι υπερευχαριστημενος απ τις υπηρεσιες της.

Χύστη,ελπίζω να ήπιες υγρά αρκετά...ώστε να αναπληρώσεις αυτά που έχασες... Respect... :boobies:
Προτείνω την επόμενη φορά να πιεις τα παρακάτω από το κινέζικο.... :grin: Τα έχουμε πιει εγώ και dimitrisxxx....

10173650_10203608780570501_5271493052335193104_n.jpg
10334422_10203608780450498_2142225484636803070_n.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κατά τον Παπαρρηγόπουλο: «Ο Ηρόδοτος είναι ο δημιουργός της αληθούς ιστορικής τέχνης...πρώτος ενόησεν ότι η ιστορία δεν είναι απλούς πραγμάτων κατάλογος, αλλά και η τεχνική των πραγμάτων τούτων συναρμολογία και η εξήγησις του χαρακτήρος αυτών».

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φωκαιας 19...

Ρωξανα απο εμφανιση της κοπελας τα εχουμε ξαναπει...

Με τραβηξε το πονηρο χαμογελο της και η πολυ ζεστη που δεν μπορουσα να κανω βολτες, ετσι την ειδα και εδωσα το μπλε εισητηριο για να περασω στον αγωνιστικο χωρο.

Λεξη αγγλικα ή ελληνικα απο τη ρωξανα ... ολη την ωρα χαζογελαγε στην αρχη οκ αλλα μετα μου εσπασε τα @@

Με νοηματα ρωτησε αν θα το παρει ακαποτα η θα βαλει σκουφι για πιπα, της εδειξα το προφ/κο και εκανε μια δυνατη αδιαφορη πιπα

1η σταση απο πανω που ηταν σαν κατσικι πιο πιθανο ηταν να μου πεσει αν συνεχιζε ετσι παρα να τελειωσω
τη γυριζω εμπρος τα δινω ολα και τελειωνω.

Εκεινη τη στιγμη τα φωτακια μεσα στο δωματιο αρχισαν να κλεινουν και να ανοιγουν 2-3 φορες ... φανταστηκα ετοιμαζεται για διακοπη ρευματος οτι επεφτε η ταση... κοιταω τη ρωξανα της λεω time finish ? χαμογελαει και λεει ναι ... (Στο δωματιο πρεπει να ειμουν 6-8 λεπτα)

Βγαινω εξω ... αδειο το σπιτι , ευχαριστω τη τσατσα που πλεον βρηκε νεο τροπο να διωχνει τους πελατες με τα φωτα αφου το κολπο με το να δυναμωνουν τη μουσικι το εμαθαν και το ακουγαν ολοι...τωρα με τα φωτα το βλεπει ομως μονο ο πελατης που ειναι στο δωματιο.

Φυσικα και δεν προκειται να ξαναπαω στο συγκεκριμενο σπιτι ανεξαρτητου κοπελας.

εντελως σπαστικια τσατσα.. βεβαια τα κολπα ειναι πατροπαραδοτα

Επισκέπτης
Σήμερα στις 15:00 στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Κορίνα. Έχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι δεν είναι δική της απόφαση το να μη με δέχεται αλλά δεν θα επεκταθώ γιατί την αγαπώ.
- Κολωνού 30 πάνω: Μία μέτρια μελαχρινή και η Όλγα.  :smitten: Αυτή η κοπέλα πραγματικά το κάνει με την ψυχή της, γουστάρει και χαίρεται το σεξ!

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Σημερινή επίσκεψη στο Φ.65Α στη Λάουρα απο Ρουμανία. Σχετικά καλή στην εμφάνιση κ είπα να περάσω για τα ενδότερα.... Μπαίνει στο δωμάτιο κ αρχίζει ξετυλίγει χαρτί υγείας κ το φέρνει στο κρεβάτι....αφού μου τον πιάνει λίγο μου φοράει τη καπότα....κ τι κάνει η μαλακισμένη....παίρνει το χαρτί αφού μου έχει φορέσει την καπότα κ αρχίζει να καθαρίζει την καπότα ....σε κάποια φάση μου τον στρίβει με το χάρτι υγείας λες κ ήταν παξιμάδι σε σημείο να με πονέσει.... μπλέξαμε λέω από μέσα μου....ανεβαίνει από πάνω μου κ κοπανιόταν λες κ καβαλούσε άλογο....τόσο άγαρμπα... την γυρίζω από μπροστά πάω να της φιλήσω το λαιμό κ με απωθεί....αυτό ήταν μετά από όλα αυτά που προηγήθηκαν ξενέρωσα.... με τα πολλά μου βαράει μια μαλακία κ σηκώνομαι κ φεύγω έχοντας κλάψει ένα 20ευρω μέρες που είναι.... Μαύρο στη κοπέλα από εμένα κ ελπίζω με αυτά  που είπα να έσωσα κανέναν ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σημερινή επίσκεψη στο Φ.65Α στη Λάουρα απο Ρουμανία. Σχετικά καλή στην εμφάνιση κ είπα να περάσω για τα ενδότερα.... Μπαίνει στο δωμάτιο κ αρχίζει ξετυλίγει χαρτί υγείας κ το φέρνει στο κρεβάτι....αφού μου τον πιάνει λίγο μου φοράει τη καπότα....κ τι κάνει η μαλακισμένη....παίρνει το χαρτί αφού μου έχει φορέσει την καπότα κ αρχίζει να καθαρίζει την καπότα ....σε κάποια φάση μου τον στρίβει με το χάρτι υγείας λες κ ήταν παξιμάδι σε σημείο να με πονέσει.... μπλέξαμε λέω από μέσα μου....ανεβαίνει από πάνω μου κ κοπανιόταν λες κ καβαλούσε άλογο....τόσο άγαρμπα... την γυρίζω από μπροστά πάω να της φιλήσω το λαιμό κ με απωθεί....αυτό ήταν μετά από όλα αυτά που προηγήθηκαν ξενέρωσα.... με τα πολλά μου βαράει μια μαλακία κ σηκώνομαι κ φεύγω έχοντας κλάψει ένα 20ευρω μέρες που είναι.... Μαύρο στη κοπέλα από εμένα κ ελπίζω με αυτά  που είπα να έσωσα κανέναν ....

Έτσι είναι αυτή τύπε,για αυτό είναι συνεχώς στο παράθυρο και αγναντεύει... ;)

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Έτσι είναι αυτή τύπε,για αυτό είναι συνεχώς στο παράθυρο και αγναντεύει... ;)
Αυτή κ κάποιες άλλες που δεν κάνουν για το επάγγελμα πρέπει να πάρουν τον πούλο από τη φυλής....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
  :2funny: Τι μου θυμησες τυπε μου , μια πουτανα παλια εποχη 2003...στο φυλης 71 κατο....μο ειχε κανει το ιδιο . εγω δεν ειπα κατι...φυσικα δεν ειχα στυση αλλιως θα μου τοχε σπαση...τελοσπαντον συνεχισε ....σε μια φαση μ λεει δεν πονας....εκει γελασα της λεω το κανεις πολυ ωραια μωρο μου και γελουσα....φοβηθηκε...μετα της αρπαζο το βυζι με το χερι  μου απαλα....ε μου αρπαει τον δεξι μ θωρακικο...και πηγε να μ τον στριψη λογο γυμανστικης δεν επαθα κατι...ηταν πετρα...εκει παλυ γελουσα κτλ...εκει χεστηκε....και καναμε καλο γαμηση....χωρις να με ξαναενοχληση.....φυσικα δεν την ξαναγαμησα...... :tickedoff:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μια μικρή πρωϊνη ενημέρωση

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: συνάντησα την Βίκυ και την Νικόλ. Αμφότερες milf (η Νικόλ όχι και τόσο), γεματούτσικες με την Βίκυ να έχει κοντό καστανό μαλλί και την Νικόλ μακρύ ξανθό. Η Νικόλ δουλεύει και στο Αγκύρας 12Α.
Κολωνού 53: συνάντησα την Εύα και την Μαρία. Η πρώτη είναι η γνωστή ξανθιά milf από Περγάμου και η δεύτερη μελαχρινή μεγαλόσωμη.
Κολωνού 48: συνάντησα την Ελένη, μια ψηλή κρεαβογεμίστρα χωρίς όμως να είναι γεματούλα ή χοντρή. Με ενημέρωσε ότι είναι φραουλίτσα και της απάντησα ότι έχω αλλεργία στις φράουλες.
Κολωνού 32Α: συνάντησα μια μελαχρινή κοντούλα, μέτριας εμφάνισης.
Κολωνού 32Β: στο onlygreekάδικο δεν μου άνοιξαν
Κολωνού 32Γ: στον όροφο συνάντησα μια ξανθιά pro-milf με κοντό μαλλί playmobil. Να σημειώσω ότι όσο την περίμενα βγήκε από το δωμάτιο ερωτικός ασχημομούρης Πακιστανός.
Κολωνού 30: στο ισόγειο συνάντησα μια ψηλή ομορφούλα ξανθιά με ωραίο σώμα και βλαχαδερό πρόσωπο.
Κολωνού 27Α: συνάντησα μια μικροκαμωμένη καστανομάλλα με σφιχτό αθλητικό κορμί και άσπρα σεξουαλικά εσώρουχα.
Κολωνού 27Β: συνάντησα μια κοντύ μελαχρινή milf, που βαριόταν να κάνει πασαρέλα.
Κολωνού 23: συνάντησα μια ψηλή ξανθιά με κοντό "καρέ" μαλλί, καλό σώμα και αποχαυνωμένη έκφραση προσώπου.
Κολοωνού 23Β: συνάντησα μια ψηλή καλλίγραμη milf, ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους.
Κολωνού 15: στο αριστερό σπιτάκι συνάντησα μια κοντούλα μελαχρινή κοπέλα, αρκετά ομορφούλα και πολύ γλυκεία σαν νεαρή φοιτήτρια. Να σημειώσω ότι και η τσατσά είναι αξιογάμητη αν και δεν πολυκαταδέχτηκε να βγει σαλόνι αλλά και ότι εκεί περίμεναν δύο δυναμικοί πορνοπάκηδες. Στο δεξί σπιτάκι συνάντησα την Μάγδα μια χοντρούλα κοπέλα με τατουάζ στο βυζί. Μετρίας εμφάνισης έμοιαζε με την μις.Πίγκι.
Κολωνού 11Β: συνάντησα μια γεματούλα τσουπωτή μελαχρινή χαζοχαρούμενη. Ήθελα να ψωλιάσω την χοντρο-Μαίρυ την τσαμπουκαλού αλλά δεν δούλευε εκείνη την ημέρα.
Βέργας 3: στο πολυσυγκρότημα συνάντησα μια ψηλή νταρντάνα μελαχρινή στον όροφο, μια αδιάφορη γεματούλα milf στο δεξί σπιτάκι και στο αριστερό δύο κοπέλες: Την Μαρία μια όμορφη κοκκινομάλλα pro-milf και μια επίσης όμορφη μελαχρινή καλλίγραμη κοπέλα. Η κατάθεση έγινε στην Μαρία με θετικά αποτελέσματα.
Φωκαίας 27B: στον όροφο συνάντησα την ψηλή καλλίγραμη μελαχρινή Καμέλια που έχω ξαναπάρει στο παρελθόν. Η κατάθεση τότε ήταν καλή αλλά χωρίς πολλές ελπίδες για δεύτερη. Στο ισόγειο συνάντησα μια ξανθιά τσουπωτή, βυζαρού με σεξουαλική φάτσα.
Φωκαίας 25Α: συνάντησα μια μελαχρινή κοπέλα, αδύνατη με ωραίο πρόσωπο και τατουάζ στο χέρι.
Διδύμου 8Β: συναντησα δύο κοπέλες: την γνωστή πλέον γεματούλα Ανίτα και μια ακόμα καστανομάλλα κοντούλα που δεν μου έκανε κλίκ.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Η κατάθεση έγινε στο Βέργας 3 με την φιλότιμη, επικοινωνιακή Μαρία. Την επόμενη φορά θα πάρω και την άλλη κοπέλα γιατί μου άρεσε αρκετά. Να περνάτε καλά όλοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom