You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
και σε ανωτερα αγορινα μου...να σε χεροντε οι γονεις σου!!!!
opc 26 "King James"... Επέστρεψες και έκανες άνω/κάτω την ενηνέρωση... Οι κριτικές σου οι ψεύτικες,σε πρόδωσαν πάλι... Μακάρι να σε διαγράψουν,πριν κάνεις μεγαλύτερη ζημιά... ;)
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Πού δουλευε πριν και με τι ονομα;όχι παλιό...
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πού δουλευε πριν και με τι ονομα;
ξεκινησε απο αλκαμενους 117 με το ονομα ελενα....και τωρα ειναι γνωστη ως ελενα αθηνα...νομιζω ειναι καμια πενταετια πλεον στα μπουρδελα.....ειχε ξεκινησει εντελως αδιαφορα...αλλα με το καιρο εξελιχθηκε σε πυρινικη μπομπα..
MUST.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 19259
Επισκέπτης
ξεκινησε απο αλκαμενους 117 με το ονομα ελενα....και τωρα ειναι γνωστη ως ελενα αθηνα...νομιζω ειναι καμια πενταετια πλεον στα μπουρδελα.....ειχε ξεκινησει εντελως αδιαφορα...αλλα με το καιρο εξελιχθηκε σε πυρινικη μπομπα..
MUST.
που εργάζεται η εν λόγω συναγωνιστές? δεν μπόρεσα να το εντοπισω στα προηγούμενα πόστ....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
έτσι , το Κ32α είναι η έδρα της....Το μελαχρινο μουναροπιπινο Αλεξανδρα από Κ32α θα κάνει 2η βάρδια στο Κεραμεικου 15 όροφος, και την 3η στο Κ32ά , έτσι για να μην την ψαχνετε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
Διδύμου 20 & Αγκύρας 12βπου εργάζεται η εν λόγω συναγωνιστές? δεν μπόρεσα να το εντοπισω στα προηγούμενα πόστ....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
duskolieggrafi: σερι 14 κριτικες...ρισπεκτ.
την καλημερα μου.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.757
- Πόντοι
- 41.129
Ξεχασα να αναφερω ότι η Χριστινα η τρελουλα στο κεραμεικου 13α εβγαινε από το δωματιο κρατώντας ένα τεραστιο στραπον και λιπαντικο... προφανως θα προσφερει και τέτοιες υπηρεσίες,μου ειπε να περασω στο δωματιο δειχνοντας μου το στραπον αλλα αρνηθηκα ευγενικα.
Ξεχασα να αναφερω ότι η Χριστινα η τρελουλα στο κεραμεικου 13α εβγαινε από το δωματιο κρατώντας ένα τεραστιο στραπον και λιπαντικο... προφανως θα προσφερει και τέτοιες υπηρεσίες,μου ειπε να περασω στο δωματιο δειχνοντας μου το στραπον αλλα αρνηθηκα ευγενικα.
προσοχή με αυτά παίδες μπορεί αν το χρησιμοποιεί και σε πρεζάκια που δεν βρίσκουν φλέβα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ήταν τρομακτικο θυμάμαι που σου είπε έλα να στο βάλω μικρό ειναιΞεχασα να αναφερω ότι η Χριστινα η τρελουλα στο κεραμεικου 13α εβγαινε από το δωματιο κρατώντας ένα τεραστιο στραπον και λιπαντικο... προφανως θα προσφερει και τέτοιες υπηρεσίες,μου ειπε να περασω στο δωματιο δειχνοντας μου το στραπον αλλα αρνηθηκα ευγενικα.
εγώ μαλακια έκανα που μπήκα στη Μάγια ήταν το χειρότερο γαμησι που έχω κάνει στη ζωή μου.Έγραψα και σχετική κριτική για να μην την πάθουμε κ'αλλοι ΜΑΥΡΟ ΑΚΥΡΟ.Κατάφερε να τσαντισει έναν άνθρωπο σαν Κ'εμενα που δεν νευριάζω με τίποτα.Πιο άχρηστη πουτανα δεν έχω δει στη ζωή μου.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τι κατάντια κι αυτή ρε παιδιά, να κάνουν κι οι πουτάνες το γαμήσι αγγαρεία...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.757
- Πόντοι
- 41.129
Ήταν τρομακτικο θυμάμαι που σου είπε έλα να στο βάλω μικρό ειναι
εγώ μαλακια έκανα που μπήκα στη Μάγια ήταν το χειρότερο γαμησι που έχω κάνει στη ζωή μου.Έγραψα και σχετική κριτική για να μην την πάθουμε κ'αλλοι ΜΑΥΡΟ ΑΚΥΡΟ.Κατάφερε να τσαντισει έναν άνθρωπο σαν Κ'εμενα που δεν νευριάζω με τίποτα.Πιο άχρηστη πουτανα δεν έχω δει στη ζωή μου.
Τιμή μου βέβαια το ότι τσάρκαρα στο βρώμικο και άτακτο Μεταξουργειο με τον dimitrakis29/Πορνομεταναστης !!!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Μικρη βολτα στην πρωινη βαρδια
Φυλης 134 οροφος ΑΝΝΑ καστανοξανθη με μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους , με μετριο προς αδιαφορο προσωπο και αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 6/10 Πρωτη φορα την ειδα
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΝΑΤΑΛΙ ξανθια με μετριο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10 Με καυλωσε ! Παντως αυτη οταν ηταν νεα πρεπει να ηταν πολυ ομορφη
Διδυμου 7α αριστερα ΓΙΑΝΝΑ μελαχρινη μουναρα με ομορφο προσωπο , σωμα με πιασηματακια και ενα εγχρωμο τατουαζ στην πλατη που απεικονιζει ενα δρακο ΑΠΛΟ+69 8/10
Περγαμου 1 ΕΛΕΝΑ μελαχρινη με γλυκο προσωπο , κορμι με πιασηματα , εχει λιγο κοιλιτσα και πολλα τατουαζ στο σωμα της ΑΠΛΟ+69 7/10
Φυλης 134 οροφος ΑΝΝΑ καστανοξανθη με μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους , με μετριο προς αδιαφορο προσωπο και αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 6/10 Πρωτη φορα την ειδα
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΝΑΤΑΛΙ ξανθια με μετριο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10 Με καυλωσε ! Παντως αυτη οταν ηταν νεα πρεπει να ηταν πολυ ομορφη
Διδυμου 7α αριστερα ΓΙΑΝΝΑ μελαχρινη μουναρα με ομορφο προσωπο , σωμα με πιασηματακια και ενα εγχρωμο τατουαζ στην πλατη που απεικονιζει ενα δρακο ΑΠΛΟ+69 8/10
Περγαμου 1 ΕΛΕΝΑ μελαχρινη με γλυκο προσωπο , κορμι με πιασηματα , εχει λιγο κοιλιτσα και πολλα τατουαζ στο σωμα της ΑΠΛΟ+69 7/10
Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ναι φίλε η Τζούλια αξίζει μια δοκιμή. Η καλύτερη μαυρούλα πάντως κατά τη γνώμη μου είναι η Εύα (μεταξύ άλλων και Ιάσωνος 33)!Τυποι μου η μαυρουλα τζουλα στο ιασονος 30 β λενε οτι ειναι καλη τι λετε αξιζη μια δοκιμη ;;
Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Θετικά σχόλια για την Αλεξάνδρα της Κολωνού 32Α; Φίλοι συναγωνιστές ελπίζω να μην πάσχετε από Πακίλα!!!
Διδύμου 20 & Αγκύρας 12β
καταδρομική την προηγούμενη Παρασκευή στην Αθηνά(Διδύμου 20) 15:30. Για καλή μου τύχη την πέτυχα, και δεν έχασα την ευκαιρία!!! όπως πάντα καύλα αυτή η γυναίκα!!!είναι μόνο καθημερινές όπως μου είπε και πάντα πρωί. καλά γαμήσια μάγκες, και respect σε όλους τους φοβερούς τύπους εδώ μέσα με τις εκπληκτικές ενημερώσεις!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις