Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (17 μέλη και 172 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο Καλυμνου 48Α που περασα μετα για βλεφαρο... κλειδωσα στο μυαλο μου μεσα.... επομενο πορνοστοχο, την Ρωσιδα μιλφ Κατερινα.Απο κοντα που την ειδα σημερα σαν εμφανιση, ειναι πιο ομορφη απο τις φωτο, κατα την αποψη μου.

υπάρχουν φωτό από εργαζόμενες και σε μπουρδέλα?  :huh:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
αααχχχ μεγαλη βδομας και πλεον ειναι ευκαιρια για καθε αμαρτωλο να εξαγνισει τας αμαρτιες του κανοντας αποχη απο το σεχ αυτη τη βδομαδα.... μπραβο στον σμυρνη για τη νηστεια ....που ξερεις μπορει ο θεος να μας συγχωρεσει...
να ενημερωσω οτι απο εγκυρες πλεροφοριες η καρολινα απο φωκαιας 27 ειναι αδιαθετη και μαλλον θα την ξαναδουμε δευτερα του πασχα. η νηστεια στα μπουρδελα θα ανανεωσει τις ορμες μας για να συνεχισουμε για το καλοκαιρακι....να μεταλάβω το σαββατο ή θα βρασει το δισκοποτηρο??
καλο πασχα!!!

Δεν ξερω τι νηστεια κανεις εσυ!! αλλα εγω μολις εφαγα μια τεραστια μεριδα προβατινα στα καρβουνα!!!
Αυριο θα παω να γαμησω τη Γαβριελα και μετα θα παω να φαω σουβλακι
Εγω δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι δεν πρεπει να γαμας μεγαλη βδομαδα!!

επισης εχω μια απορια... αν ταΐσω τις κότες πατζάρια θα βγουν κατευθείαν κόκκινα τα αυγά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αφού προσπεράσω τις προσβολές κάποιον απαίδευτων για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων,
σας ενημερώνω ότι μόλις γύρισα από το "πεδίο της μάχης", μετά από αναγνωριστικό περίπολο και εμπλοκή σε θερμό επεισόδιο.

Στοχευμενα για άλλη μια φορά, μιας και είχα λοκάρει στόχο από προχτές.

Ησυχία και ηρεμία σήμερα στους δρόμους , οπότε με την άνεσή μου δοκίμασα τις:

Φωκ. 27 1ος: Αλέξια. Και καλά "Ιταλίδα", στηλιάρη από τα λίγα. Μικρό στητό βυζάκι, φοβερό κολαράκι, χαδιάρικο, ναζιάρικο.
Φυλ. 56: Πατρίτσια. Ξανθούλα, λεπτούλα, με κατάλευκο δερματάκι, να το πιείς στο ποτήρι σαν Batida de Coco.
http://[URL unfurl="true"]www.henkell-sektkellerei.de/marken/spirituosen/batida/batida-de-coco-tv-spot/@@images/vorschau/hcsportletbig/[/img[/URL]]

Αυτά και Καλό και Άγιο Πάσχα να έχουμε.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
εχω μεγαλη περιεργεια να δω σαμπρινα και χρυσα απο βεργας 3 ... εχω παει 1000 φορες στο σπιτι αλλα μαλλον ειμαι γκαντεμης και δεν πετυχενω καμια απο τις 2 να τις δω και αν μαρεσει να περασω ...
ο τσατσος θεμα χρονου να με καραμουζιασει  αφου θα νομιζει πως παω μονο για βολτα ...

γνωριζει καποιος ποτε θα βρω καποια ; βαρδια κτλ  :think:
Μετά την 17η ώρα.

Μεγάλη Τρίτη - Των Δέκα Παρθένων...
"Ἰδοὺ ὁ Νυμφίος ἔρχεται ἐν τῷ μέσῳ τῆς νυκτός, καὶ μακάριος ὁ δοῦλος, ὃν εὑρήσει γρηγοροῦντα, ἀνάξιος δὲ πάλιν, ὃν εὑρήσει ῥαθυμοῦντα. Βλέπε οὖν ψυχή μου, μὴ τῷ ὕπνῳ κατενεχθής, ἵνα μῄ τῷ θανάτῳ παραδοθῇς, καὶ τῆς βασιλείας ἔξω κλεισθῇς, ἀλλὰ ἀνάνηψον κράζουσα· Ἅγιος, Ἅγιος, Ἅγιος εἶ ὁ Θεός, διὰ τῆς Θεοτόκου ἐλέησον ἡμᾶς".

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Έχετε δει ένα σκυλάκι που έχει η τερέζα;δεν έχω δει πιο γλυκούλι...
πριν λίγο καιρό που περιμέναμε στο σαλονάκι, το σκυλάκι ήταν πάνω στον καναπέ και κάποιος που μπήκε μέσα δεν το είδε και πήγε να κάτσει επάνω του  :2funny:

στο τσακ τον πρόλαβα, θα το έλιωνε το ζωντανό  :grin:

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
ΣΚΟΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ....ΦΩΤΑ....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προειδοποίηση προς τους φιλήδονους που εξακολουθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα να γαμάνε πουτάνες στα λαϊκά μπουρδέλα των Αθηνών:
Προορίζονται για τον Β΄Κύκλο τη Κολάσεως, όπου θα στροβιλίζονται σε διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία...
Λεπτομέρειες www.bourdela.com/forum/index.php?topic=137262.msg3391948#msg3391948]εδώ[/url]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
επρεπε ηδη να εχει ανοιξει θεμα  "θα γαμησετε τη μεγαλη εβδομαδα; γιατι ; δε φοβαστε;"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
Εξηκιου Αλκαμένους Βέργας Χωματιανου .... άνοικτα τα είδα .... προσέλθετε συναγωνιστές  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Προειδοποίηση προς τους φιλήδονους που εξακολουθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα να γαμάνε πουτάνες στα λαϊκά μπουρδέλα των Αθηνών:
Προορίζονται για τον Β΄Κύκλο τη Κολάσεως, όπου θα στροβιλίζονται σε διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία...
Λεπτομέρειες www.bourdela.com/forum/index.php?topic=137262.msg3391948#msg3391948]εδώ[/url]

Καλά εγώ θα ρισκάρω... :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
υπάρχουν φωτό από εργαζόμενες και σε μπουρδέλα?  :huh:
:think:  Είσθε άξιολογικά έλεύθερος ,διότι διακρίνω δεοντολογικά όλισθήματα .... άλλά καί
άπό τήν άλλη όμως μεγαλοπρεπή στάση καί συμπεριφορά στήν ένασχολησή σας μέ τό θρέντ !!

αἴγαγρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Το να πηγαινεις σε μπουρδελο και να μην μπορεις να γλειψεις βυζι ειναι ΚΑΤΑΡΑ! Μισο σεξ. Καημος.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:think:  Είσθε άξιολογικά έλεύθερος ,διότι διακρίνω δεοντολογικά όλισθήματα .... άλλά καί
άπό τήν άλλη όμως μεγαλοπρεπή στάση καί συμπεριφορά στήν ένασχολησή σας μέ τό θρέντ !!

ήξεις, αφίξεις, ουκ εν πολέμω θνήξεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά την εξόρμηση στο Μεταξουργείο 1η βάρδια κατηφορίσαμε προς Φυλής 2η βάρδια,με redmanftw -dimitrisxxx...φυσικά συναντήσαμε και πολλούς ακόμα μύστες...

Φυλής

67 Γκάμπι (μέτρια σχετικά κορασίδα) - Αλίσια (έχει πάρει λίγο βάρος,έχει φτιάξει και γαμώ τους κώλους)  :cum:

65Β Λάουρα/Μάγια (με το καυλωτικό σαλονάρισμα)

74 αριστερά Νάνσυ με "βυζάρες" 74 δεξιά Γκαμπριέλα (ψηλό μουνί με μακρύ μαλλί)

59 Αντζελίνα (κυρ. Βασίλης ρεσιτάλ)

61 Αλεξάνδρα (τσουτσούνι)

72 Νάντια (έχει χάσει κιλά,έχει ομορφύνει και έχει καλύτερη συμπεριφορά)

56 Ορόρα (κοντο/βυζοπούτανο)  :boobies:

54Β Βαλέρια "Ρωσίδα"

80 Μαρία πόντια

84 κάτω Τζούλια με τα piersing

84 πάνω Μανταλίνα από Ρουμανία (εντελώς ξανθιά πάντως δε μοιάζει Ρουμάνα)

86 πάνω Νίκη - Roberta (στυλιάρι με ποντικόφατσα,με καυλώνει πολύ...έχει και γαμώ τα σώματα...χωρίς κώλο πάλι)  :zfuck:

86 κάτω Ειρήνη (καινούργια τσιγγάνα με παράξενο αφαλό,δεν κάνει για την δουλειά)

69Β Άντζελα (από 40 με φούλ)

71 πάνω Μπιάνκα (μουνάρα στυλιαροειδής τσιγγάνα,με κώλο)

71 κάτω Στεφανία (με τατού Κινέζικα στην μέση και κωλάρα)

66Α Άννα/Ιλόνα (σε τρελά κέφια το μωρό)

40 Έλενα

Φωκαίας

17 κάτω Λαβίνια

17 πάνω Ξένια - Άννα

25Β Βανέσα

25Α Ανδριάνα

24 Αλεξάνδρα (με κώλο από Ρουμανία και καλά) Φλώρι-χόμπιτ  (και οι δυο 30 euro μαζί)

27 πάνω Άννα-κου (ξεβράκωτη στο σαλόνι)

27 κάτω Μάγια

Διδυμου 7Α - 7Β κλειστά

Αγκύρας 1 sexy barbie (η γνωστή εγχειρισμένη κοπέλα,πέρασα να πω μια καλησπέρα)  :s&m_2:

Να πω και εγώ ότι κάνω off για Πάσχα και επιστρέφω στους οίκους την επόμενη εβδομάδα...  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ειδε τον αγωνα ο τυπος ρεντμαν? :think:
Όχι τι να δει...αφού ήταν χαμένο ματς...

Περιμένοντας την ενημέρωση από Μεταξουργείο,ας δούμε μερικές φωτό...  :rockon:

yULdiie.jpg

FDYOgDI.jpg

5G30vBF.jpg

ddBIjdF.jpg

xyDFuRT.jpg

Η κατάσταση που επικρατεί στα πρώτα νούμερα της Ιάσωνος και το ρομαντικό συμπλήρωμα που κατανάλωσα μετά την κατάθεση που έγινε στην Χρίστίνα (στυλιαροειδές - τσουρκοειδές τσιγγανάκι...θα ανέβει κριτική)  :grin:

ncjUw3m.jpg

3ZHtqV9.jpg

D7J2JFl.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μεγάλη Τρίτη σήμερα και στις Εκκλησίες ψάλλεται το τροπάριο της αμαρτωλής και πόρνης Κασσιανής έτσι και εμείς είπαμε να κατέβουμε και σήμερα στους βρώμικους δρόμους του αγοραίου.Η εξόρμηση έλαβε χώρα στο Μεταξουργείο και έπειτα στη Φυλής και πέριξ παρέα με τον billy13 και στην συνέχεια προστέθηκε και ο dmtrsxxx

Συγκεκριμένα στο Μετάξουργείο (14:30-17:45)

Κολωνού 11 : Ήταν η Άννα το μαιμουδάκι με αδύνατο σώμα

Κολωνού 15Β : Κλειστό

Κολωνού 15Γ : Ήταν η Γιασμίν η Τουρκάλα

Κολωνού 23 : Ήταν μια Ξανθιά με πλατινέ μαλλί,ωραίο πρόσωπο και κανονικό σώμα

Κολωνού 27Β : Ήταν η Κλαούντια

Κολωνού 27Α : Ήταν η Οάνα,ξανθιά με ωραίο αδύνατο σώμα και όμορφο πρόσωπο από τις καλύτερες επιλογές στο δεκάρικο

Κολωνού 30 : Ήταν η ξανθιά Ντάνα

Κολωνού 32Β : Ήταν η Άννα και μια άλλη ξανθιά ψιλοαδιάφορη δεν θυμάμαι καν το όνομα της

Ιάσωνος 1Α : Ήταν η Χριστίνα,μελαχροινό στυλιάρι με ψιλοαδιάφορο πρόσωπο

Ιάσωνος 1Β Δεξιά : Ήταν δύο κοπέλες η μία ήταν η Σόφη και η άλλη η Νικολέττα οι οποίες κάνουν και παρτούζα στην τιμή των 15 €

Ιάσωνος 1Γ : Ήταν η Ντάνα

Ιάσωνος 19Α : Ήταν η Αλίνα,καστανή με απαλό δέρμα,αδύνατο σώμα και όμορφο πρόσωπο η οποία θα συνέχιζε και στην επόμενη βάρδια

Ιάσωνος 19 Πάνω : Ήταν η Άννα με μέτριο πρόσωπο σχετικά μπαμπάτσικη και με διάφορα τατού να κοσμούν το σώμα της

Ιάσωνος 20Α : Ήταν η Κορίνα με καλούτσικο πρόσωπο
κανονικό σώμα

Ιάσωνος 20Β : Ήταν η Μαρία

Ιάσωνος 20Γ : Ήταν η Λάουρα με την κάλτ υπηρεσία

Ιάσωνος 27Β : Ήταν η Μαρία με όμορφο πρόσωπο πολυ ωραίο σώμα με διάφορα ταττού στο σώμα της αλλά με τις χειρότερες εντυπώσεις μέσα στο δωμάτιο απλό στα 10 € και στα 15 € με κώλο

Ιάσωνος 33 : Ήταν η Μαρία η γύφτισα

Ιάσωνος 33 Αριστερά : Ήταν η Λαρίσα και η Κάρμεν

Ιάσωνος 31 : Ήταν η Άτζελα και η Νάντια

Ιάσωνος 37 : Ήταν η Ροζαλίντα με κώλο στα 15 € η υπηρεσία ανακοίνωσε 15 λεπτά μέγιστο χρόνο παραμονής στο δωμάτιο

Ιάσωνος 43 Κοντέινερ : Ήταν μια γύφτισα με κώλο στα 10 €

Ιάσωνος 44 : Δεξιά Ήταν η Σόνια

Iάσωνος 44 Αριστερά : Ήταν μία χοντρή με ωραίες βυζάρες

Ιάσωνος 46 : Ήταν δύο απαξιωμένες εντελώς οπότε φύγαμε αμέσως

Ιάσωνος 46Β : Ήταν η Βίκυ μια πολύ όμορφη παρουσια,νεαρή,ψηλή,ξανθιά με πολύ όμορφα πράσινα μάτια

Ιάσωνος 46Α : Μια μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά με πολλές ουλές στο σώμα και ιδιαίτερα στα πόδια της

Λεωνίδου 28 Όροφος : Ήταν η Άννα μελαχροινή με κανονικό σώμα

Λεωνίδου 28 Ισόγειο : Ήταν μια ξανθιά εντελώς αδιάφορη

Ας παραθέσω και μερικές φωτογραφίες από το Μεταξουργείο :

CpReTNM.jpg

91ws0DA.jpg

RImeOPD.jpg

0Ul0HRx.jpg

IuOeXn0.jpg

kUeCp3Q.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom