Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (29 μέλη και 205 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Κυριακή των Βαΐων, πρωί.
Αλκα113, Σίλβια και Νίκη, αμφότερες σοβιετικές.
Η Σίλβια διεκδικεί τον τίτλο της πιο φινετσάτης, μεταξύ των μεσόκοπων πορνών, στα λαϊκά πορνεία Αθηνών.
Πεντακάθαρη, άοσμη, διακριτική, λιγότερο προσιτή, περισσότερο απόμακρη.
Μια πραγματική κυρία.
Το μόνο αρνητικό της, είναι ο κόλπος της, ο οποίος λόγω της υπερβολικής χρήσης λιπαντικών, έχει καταστεί θάλασσα πλατιά.
Το παρακάτω, το αφιερώνω εξαιρετικά στη Σίλβια!

Για όσους δεν γαμάνε αυτές τις μέρες, λόγω θρησκείας - εκκλησίας, τους αφιερώνω απόσπασμα από το Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής Βαΐων.
"...Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί, ὅσα ἐστὶν ἀληθῆ, ὅσα σεμνά, ὅσα δίκαια, ὅσα ἁγνά, ὅσα προσφιλῆ, ὅσα εὔφημα, εἴ τις ἀρετὴ καὶ εἴ τις ἔπαινος, ταῦτα λογίζεσθε·ἃ καὶ ἐμάθετε καὶ παρελάβετε καὶ ἠκούσατε καὶ εἴδετε ἐν ἐμοί, ταῦτα πράσσετε..."

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Live
Φυλης 66α Η μοντελ-Άννα.
Φυλης 74 δεξια η Τερεζα καβλα με τις τορπιλες
                  Αριστερα η Αννα του κωλου με το μουστακακι
Φυλης κ Φωκαιας στο δεξι δυο ομορφες πιπινες τσουπρες και στο αριστερο πιπονα γλαμπριελα. Και οι 3 απλο με 69. Γκαμπριελα=21 χρονων ομορφη ψηλη πιπινα αδυνατη με μπλε ματια.
Φυλης 80 Μαρια η φωλα.
Φ65 κατω Μαγια το ξερολουκουμο. Ειναι οπτασια η μικρη...
Φ86 Κατω λαουρα ξανθια νταρντανα με κωλο
Φ67 Κατω Τζανινα ξανθια αδυνατη με ψιλοχαλαρωμενο σωμα. Σημερα ηταν καβλωμενη...
Φ69 με τα 3 σκαλακια μια μαυρομαλλα με βυζαρες σε κοινη θεα. Ωραιο μωρο.
Φ71 πανω Μπιανκα πρεπει να λεγεται. Καλλιγραμμο τσιγγανορουμανί με κωλο και ακαπελα τσιμπουκι
Φ71 κατω Τζενη κι αυτη τσιγγανοφερνε, μοιαζει με την Ιζαμπελα του φωκαιας 17. Ωραιο παιδι. Απλο..
φ61 υπογα Αλεξανδρα απο απο και καλα σερβια και τζουλια με την αφανα κι αυτη αλβανιδα πρεπει να ναι...
Καλη μεγαλοβδομαδα να εχετε και μακρια απο αμαρτιες!

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Κορίνα.  :smitten:  

Και ξανά, και ξανά... Γιατί αυτό το κορίτσι δεν το βαριέμαι ποτέ.  :-*

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Live

Φυλης 74 δεξια η Τερεζα καβλα με τις τορπιλες

Φυλης κ Φωκαιας στο δεξι δυο ομορφες πιπινες τσουπρες και στο αριστερο πιπονα γλαμπριελα. Και οι 3 απλο με 69. Γκαμπριελα=21 χρονων ομορφη ψηλη πιπινα αδυνατη με μπλε ματια.
Ελα ρε γυρισε η παντρεμενη? Τι εγινε χωρισε?! :2funny:
Δοκιμαστε ρε παιδια καποιος την Γκαμπριελλα να μαθουμε εντυπωσεις!

Επισκέπτης
Για όσους δεν γαμάνε αυτές τις μέρες, λόγω θρησκείας - εκκλησίας, τους αφιερώνω απόσπασμα από το Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής Βαΐων.
"...Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί, ὅσα ἐστὶν ἀληθῆ, ὅσα σεμνά, ὅσα δίκαια, ὅσα ἁγνά, ὅσα προσφιλῆ, ὅσα εὔφημα, εἴ τις ἀρετὴ καὶ εἴ τις ἔπαινος, ταῦτα λογίζεσθε·ἃ καὶ ἐμάθετε καὶ παρελάβετε καὶ ἠκούσατε καὶ εἴδετε ἐν ἐμοί, ταῦτα πράσσετε..."

Μεγάλη Πέμπτη ή Μεγάλη Παρασκευή ρίχνω πάντα ένα γαμήσι, το έχω έθιμο. Επίσης Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι το έχω έθιμο να τρώω double cheeseburger στα McDonalds.  :sunglasses:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ελα ρε γυρισε η παντρεμενη? Τι εγινε χωρισε?! :2funny:
Δοκιμαστε ρε παιδια καποιος την Γκαμπριελλα να μαθουμε εντυπωσεις!
Δεν πρεπει να χωρισε, μαλλον τα λεφτα τελειωσαν...
Την εχω πετυχει μαζι με τον αλλοδαπο της αγκαλια.

Η γκαμπριελα ενταξει καλη ειναι μεσα... Οχι παπαδες, αλλά οχι και μη μου απτου. Επίσης στηνεται καλα στη διεισδυση.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μεγάλη Πέμπτη ή Μεγάλη Παρασκευή ρίχνω πάντα ένα γαμήσι, το έχω έθιμο. Επίσης Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι το έχω έθιμο να τρώω double cheeseburger στα McDonalds.  :sunglasses:
δεν είσαι μόνο βιαστής δηλαδή ,παρουσιάζεις γενικότερα εγκληματική συμπεριφορά...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα πας στην κολαση τυπε :S

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έχετε δει ένα σκυλάκι που έχει η τερέζα;δεν έχω δει πιο γλυκούλι...

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
παντως δεν ειναι κακο καποιος να πιστευει στα θεια.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ποια πορνη κανει παρτουζα με 3 αντρες?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• H_theia-mou.jpg
    H_theia-mou.jpg
    175,3 KB · Εμφανίσεις: 61

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εχω μεγαλη περιεργεια να δω σαμπρινα και χρυσα απο βεργας 3 ... εχω παει 1000 φορες στο σπιτι αλλα μαλλον ειμαι γκαντεμης και δεν πετυχενω καμια απο τις 2 να τις δω και αν μαρεσει να περασω ...
ο τσατσος θεμα χρονου να με καραμουζιασει  αφου θα νομιζει πως παω μονο για βολτα ...

γνωριζει καποιος ποτε θα βρω καποια ; βαρδια κτλ  :think:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
αααχχχ μεγαλη βδομας και πλεον ειναι ευκαιρια για καθε αμαρτωλο να εξαγνισει τας αμαρτιες του κανοντας αποχη απο το σεχ αυτη τη βδομαδα.... μπραβο στον σμυρνη για τη νηστεια ....που ξερεις μπορει ο θεος να μας συγχωρεσει...
να ενημερωσω οτι απο εγκυρες πλεροφοριες η καρολινα απο φωκαιας 27 ειναι αδιαθετη και μαλλον θα την ξαναδουμε δευτερα του πασχα. η νηστεια στα μπουρδελα θα ανανεωσει τις ορμες μας για να συνεχισουμε για το καλοκαιρακι....να μεταλάβω το σαββατο ή θα βρασει το δισκοποτηρο??
καλο πασχα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom