- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
Φαντάσου να πάω εγώ....
καλά εσύ ούτε απέξω απο την πορτα μην διανοηθείς να περάσεις!
Φαντάσου να πάω εγώ....
τνχ απο την πλευρά μου που λέει και ο μέγιστος Φανούρης.πολύ όμορφες ενημερώσεις απο αόραρο και Dawn!
να αναφέρω επίσης και τον ακουραστο νεα σμυρνη που έκανε πολλες και συνεχεις ενημερωσεις (live) ολες αυτες τις ημερες!
ωραίος Dawn ;)Απογευματινή περίπολος:
...
... Γιάννα μια νεαρή κοπέλα που βλέποντας με έπαθε έντονο συναισθηματικό σόκ και είπε ότι δεν θα δουλέψει (δεν είχε γδυθεί καλά, καλά).
...
Αν τη νυμφευθεί, η βάρκα του έρωτα θα συντριβεί στα βράχια της καθημερινότητας...Πλακα κανεις!... :o
Γιατι δε το ζητας σε γαμο το κοριτσι ρε τυπε;
Πλακα κανεις!... :o
Γιατι δε το ζητας σε γαμο το κοριτσι ρε τυπε;
Αν τη νυμφευθεί, η βάρκα του έρωτα θα συντριβεί στα βράχια της καθημερινότητας...
...είπε, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει για τη δουλειά του, όπως κάθε ημέρα...εγώ κύριε Πύραυλε δεν είμαι καθημερινός.
Έχετε καταγαμήσει όλα τα ξεχαρβαλωμένα λείψανα, στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.... εκει οπου γαμούν αξιοτιμοι ... μοντεράτορες
...
Καλησπερα.
Ξερει κανενας αν εχει γυρισει η ΜΙΡΑΝΤΑ - Βαθυ Λαρυγγι - απο Φ71Β (οροφος) ???
Δυστυχώς.Έχω βαρεθεί να βλέπω τις ίδιες,έχει πάει και η Σόνια στο Βέργας και χάθηκε το καλύτερο στοματικό της Αθήνας.Τα τσιμπουκαδικα θελεουν νεο αιμα. Αλιονα, Αντριανα, Συλβια, Λιλιαν και καποιες αλλες ηρθανε νιες και γερασαν...
Κάποιος ανέφερε ότι δεν θα δούλευε για κάποιες μέρες,πρωινή είναι αυτή όμως.Πέρασε κανείς απο Αχαρνών 85. ? Τη βικτώρια προσπαθώ να πετύχω,αλλά δεν. Χθές πέρασα κατα της 01:20 αλλά ήταν κλειστό και ας λέει μεχρι 03:00 ανοιχτό
Το γνωρίζω. Είχε πάρει άδεια, απο οτι μου είχε πεί η τσατσα, αλλά ξεκίνησε πάλι απο χθές και ήταν απόγευμαΚάποιος ανέφερε ότι δεν θα δούλευε για κάποιες μέρες,πρωινή είναι αυτή όμως.