Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (14 μέλη και 196 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Και εσύ την Αντριάννα λιγουρεύεσαι ? ? ?

Θα έχω "αντίζηλο" ? ? ?
παιδιά είχα γράψει ότι η αντριανα είναι ψιλοφόλα μέσα,δεν ξέρω αν το χατε δει.είναι ευδιάθετη και ευγενική αλλά τα κάνει όλα λίγο σκατα.μόνο στο ιεραπόστολικό μ άρεσε.αλλά ειδικά για το μπέμπα που είναι αγαπούλης δεν κάνει.είναι μόνο να σαι καυλωμενος και να την πάρεις ιεραπόστολικά,μην περιμένετε τίποτα απ αυτή.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
παιδιά είχα γράψει ότι η αντριανα είναι ψιλοφόλα μέσα,δεν ξέρω αν το χατε δει.είναι ευδιάθετη και ευγενική αλλά τα κάνει όλα λίγο σκατα.μόνο στο ιεραπόστολικό μ άρεσε.αλλά ειδικά για το μπέμπα που είναι αγαπούλης δεν κάνει.είναι μόνο να σαι καυλωμενος και να την πάρεις ιεραπόστολικά,μην περιμένετε τίποτα απ αυτή.

Το ξέρω, αλλά έχει κάτι που με τραβάει . ..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μπα . . . .

Κατά πολύ λιγότερους, αφού το μικρό αξιώνει 15€.
Γιαυτό παίζει και στο Κολ.32 onlygreekadiko.

Αν δεν ιδρώσει την φανέλα, την βλέπω να κάνει παρέα με τις "κατσαρίδες" (που λένε και μερικοί . . . )
η αντριανα το καινούργιο πιπίνι με τα σγουρά μαύρα μαλλιά πήγε στα 15 ευρώ;! :S

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το ξέρω, αλλά έχει κάτι που με τραβάει . ..
Όντως ...κι εγώ όταν την είδα την είχα ανάγκη.πάντως όταν τη βλέπεις στο δωμάτιο από κοντά δεν είναι όσο όμορφη δείχνει στο σαλόνι και έχει και πολύ βλάχικο στυλ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Όντως ...κι εγώ όταν την είδα την είχα ανάγκη.πάντως όταν τη βλέπεις στο δωμάτιο από κοντά δεν είναι όσο όμορφη δείχνει στο σαλόνι και έχει και πολύ βλάχικο στυλ.
Η Κοκκινομουνίτσα και ο Κακός Λύκος...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παιδια μηπως γνωριζει καποιος που δουλευει η τσιγγανορουμανα μπιανκα που ηταν φυλης66?εχω αρκετες μερες να την συναντησω απογευμα η βραδυ μηπως ειναι πρωινη βαρδια?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλημερα παιδια μηπως γνωριζει καποιος που δουλευει η τσιγγανορουμανα μπιανκα που ηταν φυλης66?εχω αρκετες μερες να την συναντησω απογευμα η βραδυ μηπως ειναι πρωινη βαρδια?
εχω καιρο να την πετυχω! θα εγινε στριπτιτζου στην Βραζιλια! :2funny:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις αν συνεχιζει η αν σταματησε η τζουλια- χουλια που δουλευε πρωινα στο  φυλης 54β

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 13 όροφος: Βέρα
- Κεραμεικού 13 ισόγειο: Χριστίνα
- Κεραμεικού 13 υπόγειο: Δύο γνωστές αλλά μάλλον αδιάφορες για μένα φυσιογνωμίες από Ιάσωνος 37 και Κολωνού 15 αντίστοιχα. Δεν ρώτησα ονόματα. Τσατσά η γνωστή κοντή μπαμπάτσικη μαυρομάλλα με το κοντό μαλλί που μάλλον κατάλαβε πόσο ξενέρωτη είναι η Μιρέλα και δεν δουλεύει πια μαζί της.
- Κεραμεικού 15 ισόγειο: Κλαούντια  :smitten:  Αστέρι όμορφο, ανοιχτόχρωμη Ρουμάνα με γλυκό πρόσωπο χωρίς γωνίες, καστανό μαλλί και βαθύ σκούρο πράσινο μάτι που με τρελαίνει. Την είχα πάρει τέλη Δεκεμβρίου στο Κολωνού 32 ισόγειο (εκεί με καστανόξανθο μαλλί καί όνομα Λάουρα) όμως από τότε δεν την είχα ξαναδεί. Δεν είναι κάπου σταθερή αν και είναι πολύ γλυκιά και δεκτική.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Χθες τα ξημερωματα παρεα με τον Kareklokentravro1980 γυρισαμε ολη τη Φυλης και ολο το Μεταξουργειο.
Ενημερωση δε γραφω τα ιδια και τα ιδια ειδαμε, εκτος απο ενα ομορφο καινουριο μελαχρινο πιπινακι στο Φυλης86Α που κανει και ΑΚΑ και ειναι αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση  :cum:

Επισης τσεκαρα και τις 2 μαυρουλες στο Κολωνου15 αριστερα, τη Νανσυ και την αλλη δε θυμαμαι πως τη λενε. Η Νανσυ ειναι πολυ μουναρα και ειναι η πρωην Βαλεντινα που ειχα γαμησει στο Μ.Αλεξανδρου22Β πριν λιγους μηνες με αρκετα καλες εντυπωσεις. Η αλλη ειναι λιγο τρομακτικη...

Τελικα καταγαμησαμε και οι 2 την Αουρορα στο Φυλης 54 με πολυ καλες εντυπωσεις. Εχει βελτιωθει πολυ το κοντοπουτανο! Περισσοτερες λεπτομερεις στη κριτικη που θα ακολουθησει  :cum:

επισης ενα αλλο αξιοσημειωτο νεο, ειναι οτι η χριστινα η αληθωρη απο το κολωνου 27 εχει μ

επισης ενα αλλο αξιοσημειωτο νεο, ειναι οτι η χριστινα η αληθωρη απο το κολωνου 27 εχει μεταφερθει στη Φυλης.

Οσο για το ξεσκισμα της Ορορας, τα λογια ειναι περιττα!!! Η κριτικη του μπεμπα αντιπροσωπευει και εμενα!!!!  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Το ειχε αναφερει και πριν λιγες μερες ο Σμυρνη αλλα το χα ξεχασει.
Θα πεταχτω σημερα να τις τσεκαρω. 
Ελπιζω να ναι ωραιες γιατι το χω καημο να παρτουζωσω 2 σοκολατιτσες  :cum:
Την Ευα με τον ωραίο κώλο και την Τζοάννα , την Ευα τουλάχιστον την έχεις δει σε 3-4 σπίτια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Τελικα καταγαμησαμε και οι 2 την Αουρορα στο Φυλης 54 με πολυ καλες εντυπωσεις. Εχει βελτιωθει πολυ το κοντοπουτανο! Περισσοτερες λεπτομερεις στη κριτικη που θα ακολουθησει  :cum:
η Ορόρα είναι κοντοπούτανο καύλα....
για την βελτίωση της είχα γράψει πρίν απο αρκετές εβδομάδες που την πήρα για δεύτερη φορά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
το ένα σενάριο ότι έχει πάει επαρχία και το άλλο ότι σταμάτησε και γύρισε Ρουμανία

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα στην απογευματινη βαρδια
Διδυμου 18 ισογειο ΑΛΙΝΑ χοντρο μιλφ με βυζαρες ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ 4/10
Διδυμου 7β ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΝΑ    αδυνατη  μελαχρινη με ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 8/10 εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις
Διδυμου 8β ισογειο ΑΝΙΤΑ :pipa2: ξανθια με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 7/10 και ΜΑΡΙΑ κοκκινομαλα με καρρε μαλλι , μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10
Φωκαιας 19 μια αδιαφορη μελαχρινη με αγορε μαλλι και σωμα με πιασημτα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ 5/10 και ενα αθιγγανο στυλιαρι με σχετικα ομορφο προσωπο , μοιαζει λιγο με την Μπιανκα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ 7/10 , δεν αναφερθηκε ονομα
Φυλης 80 ΕΥΑ αδιαφορη με σωμα με πιασηματα και ρυτιδιασμενο κωλο ΑΠΛΟ 5/10 και η ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ πρωην Χριστινα απο Κολωνου 27 ισογειο , αδυνατη μελαχρινη με αληθωρα ματια ΑΠΛΟ 6/10 εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις
Φυλης 84α ισογειο ΝΙΚΟΛ μελαχρινη με σχετικα ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 7/10
Φυλης 84β οροφος ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ :bigdick: αδυνατη ξανθια πλεον με ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 65β ισογειο ΜΑΓΙΑ μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 65α οροφος Μια καινουργια μελαχρινη με ομορφο προσωπο και σωμα με λιγα πιασηματακια , δεν αναφερθηκε ονομα ΑΠΛΟ 8/10
Αλκαμμενους 117 ΣΟΦΙΑ :pipa2: απο Φωκαιας 25α οροφος μελαχρινη Ουκρανιδα προμιλφ με σχετικα ομορφο προσωπο και αδυνατο σωμα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 7/10
Περγαμου 27 ισογειο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  μιλφογκιλφ με ασχημο προσωπο και σωμα με πιασηματα 3/10
Αγιου Πετρου 7 ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο Διδυμου 8β και Φωκαιας 19 αδυνατη αθιγγανοειδης με σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10 και ΙΩΑΝΝΑ αδιαφορη με αγορρε μαλλι σωμα με πιασηματα και ασχημο προσωπο ΑΠΛΟ 5/10
Περγαμου 1 ΤΖΕΣΣΙΚΑ  :boobies:απο Φυλης 134 ισογειο ξανθια αδυνατη προμιλφ με ομορφο προσωπο αδυνατο σωμα και αξιολογα βυζια ΑΠΛΟ 8/10
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΜΑΡΙΑ :bigdick: αδυνατο μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο προσωπο , φορουσε μαυρες καυλωτικες ζαρτιερες! ΑΠΛΟ+69  8/10
Όταν λες Μάγια, εννοείς Μπάρμπαρα;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
το ένα σενάριο ότι έχει πάει επαρχία και το άλλο ότι σταμάτησε και γύρισε Ρουμανία
καλησπερα συνοδοιποροι πολυ κριμα αν σταματησε γιατι ηταν η πιο συμπαθητικη απο τις αλλες τσιγγανορουμανες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

δεν ειναι σε καμια βαρδια φιλε γιατι τωρα ειναι στην Ρουμανια  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom