Περί την 11η ώρα πρωινή, στο πορνείο Αλκαμένους 113 είδα την ωραιοτάτη σοβιετική Σϊλβια, η οποία πλέον δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθότι την έχω καταγαμήσει πολλάκις και ποικιλλοτρόπως (όπως άλλωστε την έχει καταγαμήσει το μισό site).
Το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε στη συστεγαζομένη ημεδαπή Αλεξάνδρα.
Πρόκειται για 45ετή περίπου, με ξανθοβαμμένο μαλλί, χωρίς περιττά κιλά, μέτριους μαστούς, συμπαθητικό πρόσωπο και χαλαρή επιδερμίδα.
Κατά τη διάρκεια της κλασικής στάσης συνουσίας, όλα έβαιναν καλώς...
Όταν όμως περιστράφηκε σε θέση πρηνή, φρικώδης δυσωδία αναδύθηκε από την πρωκτογεννητική της περιοχή.
Πιθανολογώ ότι οι μύκητες είχαν υπερχειλίσει από το κόλπο και είχαν διεισδύσει από τον πρωκτό στο απευθυσμένο...
Διέκοψα την πράξη και υπέδειξα στην παναθλιοτάτη να εξέλθει του δωματίου.
Εκείνη, στην προσπάθειά της να φανεί ευγενική, ξεκίνησε ένα μονόλογο για το ζώδιό της...
Ενόσω έπλενα σχολαστικά με αντισηπτικό τη βάλανο, η παναθλία επιχειρηματολογούσε περί πλανητών, εξωπλανητών, μοίρας, τύχης, πεπρωμένου, διαπροσωπικών σχέσεων, και άλλων παρεμφερών...
Εξερχόμενος του πορνείου, αναλογιζόμουν ότι ήταν η τρίτη φόλα εντός 48 ωρών...
Με τρεις φόλες, πας είτε για καρέ της φόλας, είτε για φουλ (της φόλας με μύκητες)...
Διαβαίνοντας την πόρτα του ισογείου Ρεμούνδου 21, με υποδέχθηκε η διοπτροφόρος νεαρή Ρουμάνα Ανδριάνα, την οποία έχω δει φευγαλέα στην οδό Διδύμου αρ. 7.
Εάν τελικά η Ανδριάνα αποδεικνυόταν η τέταρτη στη σειρά φόλα, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι θα ακολουθούσα μακρά περίοδο αποχής από τα πορνεία (καμιά βδομάδα το πολύ δηλαδή)...
Η Ανδριάνα απεδείχθη Όασις!
Εξαίρετο σώμα, σφρίγος, νεότης, άριστη επαφή, συναρπαστική αίσθηση.
Ίππευσε με αποφασιστικότητα και αισθησιασμό...
Επέμεινε στη στάση αυτή με ακρίβεια και προσήλωση, έως ότου προκάλεσε σπερματέγχυση...
Αποτιμώ την ποιότητα της Ανδριάνας, στο ίδιο επίπεδο με της Καζακστανής Χριστίνας (Φ69)...
Η Ανδριάνα είναι ένα από τα λίγα κοσμήματα των λαϊκών πορνείων των Αθηνών!
Οι Ελληνικοί μύκητες είναι πιο δύσοσμοι από τους Σοβιετικούς μύκητες.