Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (17 μέλη και 249 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Χαιρετω τους συναγωνιστες ...Μηπως καποιος μπορει να ενημερωσει αν κανει η Ζανα με το βασιλικο τσιμπουκι καποια βραδινη βαρδια στο Μεταξι..Το πρωι ξερω οτι ειναι στο Αδανων και τελευτεια φορα πανω απο μηνα ηταν Στο Κολωνου 23 νομιζω αλλα πλεον την εχω χασει....
δεύτερη βάρδια  κολωνου 47 κάτω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Περί την 11η ώρα πρωινή, στο πορνείο Αλκαμένους 113 είδα την ωραιοτάτη σοβιετική Σϊλβια, η οποία πλέον δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθότι την έχω καταγαμήσει πολλάκις και ποικιλλοτρόπως (όπως άλλωστε την έχει καταγαμήσει το μισό site).
Το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε στη συστεγαζομένη ημεδαπή Αλεξάνδρα.
Πρόκειται για 45ετή περίπου, με ξανθοβαμμένο μαλλί, χωρίς περιττά κιλά, μέτριους μαστούς, συμπαθητικό πρόσωπο και χαλαρή επιδερμίδα.
Κατά τη διάρκεια της κλασικής στάσης συνουσίας, όλα έβαιναν καλώς...
Όταν όμως περιστράφηκε σε θέση πρηνή, φρικώδης δυσωδία αναδύθηκε από την πρωκτογεννητική της περιοχή.  
Πιθανολογώ ότι οι μύκητες είχαν υπερχειλίσει από το κόλπο και είχαν διεισδύσει από τον πρωκτό στο απευθυσμένο...
Διέκοψα την πράξη και υπέδειξα στην παναθλιοτάτη να εξέλθει του δωματίου.
Εκείνη, στην προσπάθειά της να φανεί ευγενική, ξεκίνησε ένα μονόλογο για το ζώδιό της...
Ενόσω έπλενα σχολαστικά με αντισηπτικό τη βάλανο, η παναθλία επιχειρηματολογούσε περί πλανητών, εξωπλανητών, μοίρας, τύχης, πεπρωμένου, διαπροσωπικών σχέσεων, και άλλων παρεμφερών...

Εξερχόμενος του πορνείου, αναλογιζόμουν ότι ήταν η τρίτη φόλα εντός 48 ωρών...
Με τρεις φόλες, πας είτε για καρέ της φόλας, είτε για φουλ (της φόλας με μύκητες)...

Διαβαίνοντας την πόρτα του ισογείου Ρεμούνδου 21, με υποδέχθηκε η διοπτροφόρος νεαρή Ρουμάνα Ανδριάνα, την οποία έχω δει φευγαλέα στην οδό Διδύμου αρ. 7.
Εάν τελικά η Ανδριάνα αποδεικνυόταν η τέταρτη στη σειρά φόλα, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι θα ακολουθούσα μακρά περίοδο αποχής από τα πορνεία (καμιά βδομάδα το πολύ δηλαδή)...

Η Ανδριάνα απεδείχθη Όασις!
Εξαίρετο σώμα, σφρίγος, νεότης, άριστη επαφή, συναρπαστική αίσθηση.
Ίππευσε με αποφασιστικότητα και αισθησιασμό...
Επέμεινε στη στάση αυτή με ακρίβεια και προσήλωση, έως ότου προκάλεσε σπερματέγχυση...
Αποτιμώ την ποιότητα της Ανδριάνας, στο ίδιο επίπεδο με της Καζακστανής Χριστίνας (Φ69)...

Η Ανδριάνα είναι ένα από τα λίγα κοσμήματα των λαϊκών πορνείων των Αθηνών!

Οι Ελληνικοί μύκητες είναι πιο δύσοσμοι από τους Σοβιετικούς μύκητες.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Περί την 11η ώρα πρωινή, στο πορνείο Αλκαμένους 113 είδα την ωραιοτάτη σοβιετική Σϊλβια, η οποία πλέον δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθότι την έχω καταγαμήσει πολλάκις και ποικιλλοτρόπως (όπως άλλωστε την έχει καταγαμήσει το μισό site).
Πρόκειται για 45ετή περίπου, με ξανθοβαμμένο μαλλί, χωρίς περιττά κιλά, μέτριους μαστούς, συμπαθητικό πρόσωπο και χαλαρή επιδερμίδα.
Όταν όμως περιστράφηκε σε θέση πρηνή, φρικώδης δυσωδία αναδύθηκε από την πρωκτογεννητική της περιοχή.  
Πιθανολογώ ότι οι μύκητες είχαν υπερχειλίσει από το κόλπο και είχαν διεισδύσει από τον πρωκτό στο απευθυσμένο...
Εκείνη, στην προσπάθειά της να φανεί ευγενική, ξεκίνησε ένα μονόλογο για το ζώδιό της...
Ενόσω έπλενα σχολαστικά με αντισηπτικό τη βάλανο, η παναθλία επιχειρηματολογούσε περί πλανητών, εξωπλανητών, μοίρας, τύχης, πεπρωμένου, διαπροσωπικών σχέσεων, και άλλων παρεμφερών...

Εξερχόμενος του πορνείου, αναλογιζόμουν ότι ήταν η τρίτη φόλα εντός 48 ωρών...
Με τρεις φόλες, πας είτε για καρέ της φόλας, είτε για φουλ (της φόλας με μύκητες)...

Διαβαίνοντας την πόρτα του ισογείου Ρεμούνδου 21, με υποδέχθηκε η διοπτροφόρος νεαρή Ρουμάνα Ανδριάνα, την οποία έχω δει φευγαλέα στην οδό Διδύμου αρ. 7.
Εάν τελικά η Ανδριάνα αποδεικνυόταν η τέταρτη στη σειρά φόλα, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι θα ακολουθούσα μακρά περίοδο αποχής από τα πορνεία (καμιά βδομάδα το πολύ δηλαδή)...

Η Ανδριάνα απεδείχθη Όασις!
Εξαίρετο σώμα, σφρίγος, νεότης, άριστη επαφή, συναρπαστική αίσθηση.
Ίππευσε με αποφασιστικότητα και αισθησιασμό...
Επέμεινε στη στάση αυτή με ακρίβεια και προσήλωση, έως ότου προκάλεσε σπερματέγχυση...
Αποτιμώ την ποιότητα της Ανδριάνας, στο ίδιο επίπεδο με της Καζακστανής Χριστίνας (Φ69)...
Η Ανδριάνα είναι ένα από τα λίγα κοσμήματα των λαϊκών πορνείων των Αθηνών!
καλησπερα σε ολους γυρισε η Συλβια ωραιοτατα αυτο ειναι μια πολυ καλη ειδηση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

καλά έδιωξες την μοσχάρα από το δωμάτιο και αντί να ζητήσει έστω ένα συγνώμη καθόταν και σου έλεγε για το ζώδιο τής.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
καλά έδιωξες την μοσχάρα από το δωμάτιο και αντί να ζητήσει έστω ένα συγνώμη καθόταν και σου έλεγε για το ζώδιο τής.
Μα πως να ζητήσει συγνώμη, κ. συνάδελφε;
Δεν της εξήγησα...

Δεν ξέρω τον τρόπο για να χειρίζομαι αυτές τις περιπτώσεις.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
κατεβηκε κανεις σημερα το απογευμα να μας πει αν ειναι ανοιχτα ;;
εχω ορεξη για διδυμο

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Κατάθεση χτες το πρωι στη Βιολετα, κολωνου 30. Ψηλη, νταρντανα, μεγαλο κρεμαστο στηθος, και αφρατη κωλαρα :kissass:
Εκανε ωραια πιπα με καποτα, αλλα δεν περιποιηθηκε την γυρω περιοχη, ουτε μετα από προτροπή μου  :tickedoff:
Παντως η πιπα της και γενικα το sevice της ηταν καλο, για 10 ευρω.
Οσο για την παρτουζα με 2 γκομενες, παραμενει ο μεγαλο μου καημος  :S Πηγα με τις 2 νταρντανες στην Ιασωνος που κανουν παρτουζα με 15 ευρω, αλλα δεν εμεινα ικανοποιημένος. Το service ηταν οκ, αλλα πολύ βιαστικες. Πιπα εκαναν μονο με καποτα, χωρις τελειωτικο στο στομα, και μετα τα 5 λεπτα μου ελεγαν να τελειωσω. Οσο για το διδυμο που πηγε ο BMW POWER, εχω παει 3-4 φορες αλλα δεν τις εχω πετυχει  :headbang: Συναγωνιστες, ζητω τη βοηθεια σας. Ζητειται παρτουζα με 2 γκομενες, που να κανουν και οι 2 ΑΚΑ & τελειωτικο στο στομα, αν εχει κανεις υπ'οψιν του  :boobies:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Οι Ελληνικοί μύκητες είναι πιο δύσοσμοι από τους Σοβιετικούς μύκητες.
Εγώ θα ψήφιζα τους αλβανικούς μύκητες στην κορυφή.

Να σημειώσω ότι η Αλεξάνδρα στο φωκ27 υπερυψωμένο ισόγειο, έχει κονδυλώματα στα μουνόχειλα.
Έχει έντονα ολόμαυρα σημάδια, πιθανώς από καυτηριασμό.
Οι ειδήμονες ας μας πούνε τί μπορεί να σημαίνουν αυτά τα σημάδια όμως...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Να σημειώσω ότι η Αλεξάνδρα στο φωκ27 υπερυψωμένο ισόγειο, έχει κονδυλώματα στα μουνόχειλα.

Σίγουρα φίλε......? Την έχω στα υπόψιν....να την αποφύγω αν είναι....κάνει τα "παντα-όλα"...... :cum:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
συναδελφοι καλησπερα!
ισχυει οτι η τζουλια απο εξηκιου σταματησε ή φημες;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Απο καυτηριασμο ειναι τυπε μου...καποια αλλη υποθεση δεν γινεται να κανουμε περαστικα της  :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σίγουρα φίλε......? Την έχω στα υπόψιν....να την αποφύγω αν είναι....κάνει τα "παντα-όλα"...... :cum:
Ναι, αν δεν ήταν τόσο έντονα τα σημάδια δεν θα το ανέφερα για να μην θίξω την κοπέλα, αλλά δεν έχω αμφιβολία στην προκειμένη, οπότε και το γράφω.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Μα πως να ζητήσει συγνώμη, κ. συνάδελφε;
Δεν της εξήγησα...

Δεν ξέρω τον τρόπο για να χειρίζομαι αυτές τις περιπτώσεις.
Συνήθως η βαριά μυρωδιά ιχθύος σε σήψη, οφείλεται σε κολπίτιδες απο τριχομονάδες ή αιμόφιλο του κόλπου και χρήζουν θεραπείας. Οι μυκητιασικές κολπίτιδες παρουσιάζουν λευκωπή άοσμη έκκριση.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να της προτείνετε να επισκεφθεί ειδικό.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Συνήθως η βαριά μυρωδιά ιχθύος σε σήψη, οφείλεται σε κολπίτιδες απο τριχομονάδες ή αιμόφιλο του κόλπου και χρήζουν θεραπείας. Οι μυκητιασικές κολπίτιδες παρουσιάζουν λευκωπή άοσμη έκκριση.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να της προτείνετε να επισκεφθεί ειδικό.
μπραβο συμετεχει και η επιστημονικη κοινοτητα στο χωρο ευπροσδεκτη καθε χρησιμη πληροφορια

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βέργας 3 μεταμεσονύχτια βάρδια πέτυχα μια ψηλή μπαμπάτσικη νεαρή. Πολύ καλή εμφανισιακά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Βέργας 3 μεταμεσονύχτια βάρδια πέτυχα μια ψηλή μπαμπάτσικη νεαρή. Πολύ καλή εμφανισιακά.
Σαμπρίνα.Απ'ότι λένε έγκυροι συναγωνιστές πολύ καλή και στα ενδότερα. ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κατεβηκε κανεις σημερα το απογευμα να μας πει αν ειναι ανοιχτα ;;
εχω ορεξη για διδυμο

Φυλής ανοιχτά είναι....όχι όλα όμως.... :rockon:

Ναι, αν δεν ήταν τόσο έντονα τα σημάδια δεν θα το ανέφερα για να μην θίξω την κοπέλα, αλλά δεν έχω αμφιβολία στην προκειμένη, οπότε και το γράφω.

ΟΚ,θα ρωτήσω ένα παιδί που την πήρε....να μου πει και αυτός...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom