Σε εμένα αναφέρεσαι billako? Την
Αλεξάνδρα από Φωκαίας 27 την έχω πάρει 2 φορές με καλές εντυπώσεις, έχω κάνει ρεκτιφιέ στο μουνί της και δεν ένιωσα κάτι περίεργο μέσα, ενώ γύρω από το μουνί της, αν δεν κάνω λάθος, αλλά όχι εκεί μόνο, γενικά στο σώμα της, έχει κάποιες ελίτσες. Δε θυμάμαι να πρόσεξα τίποτα περίεργο αν και είμαι πολύ καχύποπτος σε αυτά...
Από κει και πέρα, γιατρός δεν είμαι, αν τα καυτηριασμένα κονδυλώματα μοιάζουν με απλές ελίτσες, ας μας το πει κάποιος που ξέρει! Το μόνο που μπορώ να πω στο billy είναι αν θέλεις πάμε μαζί το απόγευμα τσάρκα και να περάσουμε να ρωτήσουμε το μωρό τι παίζει, να δούμε τι θα μας πει... Και να πω και κάτι ακραίο, δεν ξέρω ΑΝ θα το δεχτεί, να μας δείξει το μουνί της και να το τραβήξουμε μια φωτογραφία να την ανεβάσουμε με την έγκριση της...
Αλλά ρε πούστη μου, να μου πει κάποιος ότι στην επώαση τους τα κονδυλώματα μοιάζουν με ελιές, να το δεχτώ, ότι καυτηριασμένα κονδυλώματα μοιάζουν με ελιές, δε μου κολλάει... :S
Μήπως έχουμε γίνει πολύ καχύποπτοι ρε μύστες με τις κοπέλες; Προφανώς και κάποιες έχουνε και κονδυλώματα περάσει στο παρελθόν και μπορεί να κουβαλάνε ηπατίτιδες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά τουλάχιστον τα δερματικά είναι εμφανή και κάνουν μπαμ, αν ήταν έτσι δε θα δούλευε... Μη σπέρνουμε φήμες και κάνουμε τις κοπέλες να μην μπορούν να δουλέψουν, το λέω εκ πείρας...
Μέχρι νεωτέρας, billy,
για μένα η κοπέλα είναι καθαρή, άνευ κονδυλωμάτων. Αν έχω κάτι νεώτερο θα το αναφέρω.