Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (16 μέλη και 246 επισκέπτες)

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
εχουμε κανα νεο απο Αθηνα-Ελενα π δουλευε αλκαμενους και φωκαιας????

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
εχουμε κανα νεο απο Αθηνα-Ελενα π δουλευε αλκαμενους και φωκαιας????

μιλησα με τη τσατσα που δουλεψε τελευταια στο φ69..και μου ειπε οτι εχει παει στο χωριο της….και οτι δε θα ξαναδουλεψει….αλλα στο παρελθον το εχω ακουσει αλλες τρεις φορες αυτο για τη συγκεκριμενη,αλλα παντα επιστρεφει…υπομονη λοιπον…πολλοι την περιμενουμε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μμμμ...ενδιαφέρον ακούγεται! την συνιστάς δηλαδή; σε ποιά βάρδια δουλεύει;
έχω χρόνια να την πάρω.στη θάσου δεν ξέρω πότε εμφανίζεται,στο κολωνού 11 είναι συνήθως νύχτες.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί Καλησπέρα σας!

Έχει κανένας  :fuck2: :fuck2: την Στεφανία από Φυλής 60 - 70 ??? (Δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς δουλεύει γι'αυτό δεν ανφέρω και νούμερα νομίζω ότι ίσως είναι το 74 αλλά δεν είμαι σίγουρος)

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν περασει κανεις απο ρεμουνδου 21 και δει την τζωρτζια ας το πει.γιατι περασα σημερα και ειδα την αντριανα απο.διδυμου 7...

blsbug

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Eχει πετύχει κανεις την Ευα απο Κων/πολεως 166Β
εχω πέσει σε κατάθλιψη  :( την εχω χάσει

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τελος παντων φευγω για Φυλης για το Χριστινακι(Καζακσταν)και εκει τρωω και το τριτο ακυρο διοτι ηταν στην θεση της μια Τζουλιανα(αν θυμαμαι καλα Τσεχα).Οπως καταλαβαινετε εμεινα με το πουλι στο χερι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και την κοπανησα....

η γνωστή άλλωστε Τσέχα από τα Τίρανα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Μολις επεστρεψα απο αλλη μια ρομαντικη καταθεση στο ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 στην Αντελινα με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Το μαγαζι πλεον ειναι ανοιχτο και 3η βαρδια για οσους δε το γνωριζουν
Πολυ καλη συμμετοχη και ανεση χρονου.
Επισης να αναφερω οτι η κοπελα εχει τα μεγαλυτερα μουνοχειλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου! 
Θα ακολουθησει κριτικη 

Mέ καρακαυλώσατε τώρα .......ΜΕ ΤΑ BIG ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο
Το είπα και παραπάνω για ενημέρωση. Λέγεται Άνκα και είναι ότι χειρότερο έχει περάσει το τελευταίο καιρό από την περιοχή (για μένα τουλάχιστον). Δεν αφήνει να κάνει κανείς απολύτως τίποτα λέγοντας συνεχώς μη μη μη, τα γνωστά σπασαρχίδικα. Η πίπα της είναι της συμφοράς και το πήδημα κομοδίνο ΙΚΕΑ. Η καλούτσικη φάτσα της και οι δήθεν μαλακίες κουνήματα στο σαλόνι είναι παραπλανητικά. Προσοχή λοιπόν.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Eχει πετύχει κανεις την Ευα απο Κων/πολεως 166Β
εχω πέσει σε κατάθλιψη  :( την εχω χάσει

Σου 'λειψε η ελίτσα πάνω απ΄το χειλάκι,την ώρα που σε τσιμπουκώνει ???????? :cheesy: :cheesy:
Σε κάποιο στουντιάκι λένε ότι μετακινήθηκε..την ψάχνω κι εγώ,φίλε μου.. ;) Κάποιος είπε για το de Paris
Όποιος διαβάζει και γνωρίζει..ας μας πει. Ευχαριστούμε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Το είπα και παραπάνω για ενημέρωση. Λέγεται Άνκα και είναι ότι χειρότερο έχει περάσει το τελευταίο καιρό από την περιοχή (για μένα τουλάχιστον). Δεν αφήνει να κάνει κανείς απολύτως τίποτα λέγοντας συνεχώς μη μη μη, τα γνωστά σπασαρχίδικα. Η πίπα της είναι της συμφοράς και το πήδημα κομοδίνο ΙΚΕΑ. Η καλούτσικη φάτσα της και οι δήθεν μαλακίες κουνήματα στο σαλόνι είναι παραπλανητικά. Προσοχή λοιπόν.

τελικα δεν είναι τυχαιο οποια είναι φολα να την βαφτιζουν Ανκα  :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις επεστρεψα απο αλλη μια ρομαντικη καταθεση στο ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 στην Αντελινα με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Επισης να αναφερω οτι η κοπελα εχει τα μεγαλυτερα μουνοχειλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου!  :o :o
Θα ακολουθησει κριτικη  :cum:

Οριστε και μια συντομη πολυ προχειρη ενημερωσουλα απο οσα μπηκα

ΦΩΚΑΙΑΣ
24 Το Αγκαπη απο Ρωσια, απλο
27Β(οροφος) Η Αννα του Ορεστη, απλο
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο
27Α Γκαμπριελα, απλο
25Β Εμμανουελα απο Φυλης65Β, απλο

ΦΥΛΗΣ
54 Ορορα το πανεμορφο κοντοπουτανο, απλο
66Α Ιωαννα η ψηλη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, απλο
59(ισογειο) Μιχαελα πρωτη φορα τη βλεπω, επιεικως αδιαφορη, απλο
61 Τζουλια και Βικη, απλο
80 Μαιρη η οποια εχει παχυνει αρκετα δυστυχως, απλο
86Α Μισελ, απλο
86Β Αλινα, ακα
71Β Γαβριελα, απλο
134Α ΜΑρια κοντοπουτανο με απαξιωμενη μουρη, απλο

ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Παολα πανεμορφο μελαχρινο πιπινακι, απλο

Αντελινα....μια ξανθια-ψηλη,ειναι;;
Αν εχει ανεση χρονου  μεσα, καλα ακουγεται.
Respect, σε οτι διαβασα. :rockon: :rockon:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επισης να αναφερω οτι η κοπελα εχει τα μεγαλυτερα μουνοχειλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου!(1)  :o :o
Θα ακολουθησει κριτικη  :cum:

Οριστε και μια συντομη πολυ προχειρη ενημερωσουλα απο οσα μπηκα
(2)
ΦΩΚΑΙΑΣ
24 Το Αγκαπη απο Ρωσια, απλο
27Β(οροφος) Η Αννα του Ορεστη, απλο (3)
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο (4)
27Α Γκαμπριελα, απλο
25Β Εμμανουελα απο Φυλης65Β, απλο

ΦΥΛΗΣ
54 Ορορα το πανεμορφο κοντοπουτανο, απλο
66Α Ιωαννα η ψηλη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, απλο
59(ισογειο) Μιχαελα πρωτη φορα τη βλεπω, επιεικως αδιαφορη, απλο
61 Τζουλια και Βικη, απλο
80 Μαιρη η οποια εχει παχυνει αρκετα δυστυχως, απλο
86Α Μισελ, απλο
86Β Αλινα, ακα
71Β Γαβριελα, απλο
134Α ΜΑρια κοντοπουτανο με απαξιωμενη μουρη, απλο

ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Παολα πανεμορφο μελαχρινο πιπινακι, απλο

(1) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ. Εχω περασει πολύ καλα μαζι της.  :thumbsup: :thumbsup:
(2) Επιτελους ενημερωση, επιτελους 3η βαρδια, ειχε καιρο να γραφτει.  :)
(3) Έδωσες τα χαιρετίσματα μου; εκείνη μήπως έδωσε χαιρετίσματα σε μένα;  :grin:
(4) Αυτή είναι η Άνκα φίλε, που έγραψα κριτική. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά και σίγουρα θα κάνετε και γλωσσόφιλα.  ;)

υγ: μπραβο μπεμπα, respect  :cool2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

φιλε δεν αμφισβητω την εμπειρια σου, απλα εγω ειχα τελειως διαφορετικη εμπειρια και δεν είμαι ο μονος... το κοριτσι είναι πολύ δεκτικο σε όλα, ηταν με μενα δηλαδή, απλα δεν κανει πολλα, πιπα συμφωνω της συμφορας, αλλα στο πηδημα ηταν πολύ δυνατο κομματι...

τι διαολο, με γουσταρουν ολες εμενα, όπως τον μπέμπα, πλην των καριολων που ερωτεύομαι;  :think:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το πρωί εντοπίσαμε δύο άχρηστες:

Η πρώτη άχρηστη είναι η σοβιετική Ζανέτ, Φ136.
* Χονδρή 1ου βαθμού (δηλ. αποδεκτή, κυρίως λόγω νεότητος).
* Αποφεύγει το χούφτωμα.
* Τα γεννητικά της όργανα ζέχνουν από το πάρτι που κάνουν οι μύκητες.
* Απεβλήθη μετά βδελυγμίας.
* Μείον 20 ευρώ.

Η δεύτερη άχρηστη είναι η Ρουμάνα Πάολα, Φ109 ανώγειο.
* Αποφεύγει το χούφτωμα.
* Είναι αυταρχική και διατάσσει: (ξάπλωσε, μη κουνιέσαι, βάλτον πισωκολλητό, κ.ο.κ.)
* Είναι είρων και χλευάζει (αφού αεροπεοθήλασε 10 δευτερόλεπτα, αναρωτήθηκε γιατί είχαμε στύση της συμφοράς).
* Επιθέτει ~100 γραμμάρια λιπαντική αλοιφή στο μουνί.
* Αποφεύγει την κλασική στάση, γιατί δεν θέλει να χαλάσει την κόμμωσή της.

Αποφασίσαμε να μην υπάρξει δεύτερο απολωλό εικοσάρικο, οπότε τοποθετήσαμε το βρωμοθήλυκο σε στάση "πισωκολλητόν" και επιδοθήκαμε σε διεισδύσεις, ενώ θαυμάζαμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη:
Η αρχή φαλάκρας μας, πήγαινε ασορτί με τα κωλομάγουλα της πουτανίτσας.
Ο σκεμπεδάκος μας, ήταν απόλυτα ταιριαστός με τα μαστάρια του πονηρού θηλυκού.
Οι άσπρες τρίχες μας, ήταν αχτύπητο φενκ σουι με την περιποιημένη κόμη της Ρουμάνας.

Έτσι γάμησε ο μπάρμπας...
Υποψήφιος για mister barbas 2014

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οχι οχι Δασκαλε καμια σχεση..
Η Αντελινα ειναι κοντη, καστανοκοκινομαλλα, με μικρο στηθος και ωραιο τουρλωτο κωλαρακι.
Μεχρι πριν λιγες μερες εργαζοταν στα Φωκαιας 24-27-19 και Διδυμου8.

ΥΓ Η ψηλη ξανθια που λες ειναι η Αντζελινα(απο Φυλης65-67 και Φωκαιας19) η μουναρα για την οποια δυστυχως ακουω απ ολους τα χειροτερα  :-
Αληθες και εγω διαβαζα παλια, απο καποιους, για μια Αντελινα, που την ειχα δει και μου αρεσε στο Φωκαιας 19, πριν καποιο διαστημα και δεν περασα στα ενδοτερα, επειδη ολοι τα ιδια γραφουν....αρα ειναι αληθεια. :rockon:

Ωραια ενημερωση εκανες. :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom