Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Επίσης, έχει εμφανιστεί και σε Ιασ. 1γ, Κολ. 32 υπ., καθώς και Διδ. 7., τώρα πρόσφατα . . .
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: δεν παρέχει 69
τι βάρδια ??
Επίσης, έχει εμφανιστεί και σε Ιασ. 1γ, Κολ. 32 υπ., καθώς και Διδ. 7., τώρα πρόσφατα . . .
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: δεν παρέχει 69
μια σκυλού ελληνίδα μιλφ με ωραίες βυζάρες είναι.και;;; τι παίζει με αυτήν συναγωνιστή;;; για δώσε μας περαιτέρω ενημέρωση!!!
μια σκυλού ελληνίδα μιλφ με ωραίες βυζάρες είναι.
εχουμε κανα νεο απο Αθηνα-Ελενα π δουλευε αλκαμενους και φωκαιας????
έχω χρόνια να την πάρω.στη θάσου δεν ξέρω πότε εμφανίζεται,στο κολωνού 11 είναι συνήθως νύχτες.μμμμ...ενδιαφέρον ακούγεται! την συνιστάς δηλαδή; σε ποιά βάρδια δουλεύει;
Τελος παντων φευγω για Φυλης για το Χριστινακι(Καζακσταν)και εκει τρωω και το τριτο ακυρο διοτι ηταν στην θεση της μια Τζουλιανα(αν θυμαμαι καλα Τσεχα).Οπως καταλαβαινετε εμεινα με το πουλι στο χερι και την κοπανησα....
ΦΩΚΑΙΑΣ
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο
Το είπα και παραπάνω για ενημέρωση. Λέγεται Άνκα και είναι ότι χειρότερο έχει περάσει το τελευταίο καιρό από την περιοχή (για μένα τουλάχιστον). Δεν αφήνει να κάνει κανείς απολύτως τίποτα λέγοντας συνεχώς μη μη μη, τα γνωστά σπασαρχίδικα. Η πίπα της είναι της συμφοράς και το πήδημα κομοδίνο ΙΚΕΑ. Η καλούτσικη φάτσα της και οι δήθεν μαλακίες κουνήματα στο σαλόνι είναι παραπλανητικά. Προσοχή λοιπόν.27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο
Eχει πετύχει κανεις την Ευα απο Κων/πολεως 166Β
εχω πέσει σε κατάθλιψη την εχω χάσει
Το είπα και παραπάνω για ενημέρωση. Λέγεται Άνκα και είναι ότι χειρότερο έχει περάσει το τελευταίο καιρό από την περιοχή (για μένα τουλάχιστον). Δεν αφήνει να κάνει κανείς απολύτως τίποτα λέγοντας συνεχώς μη μη μη, τα γνωστά σπασαρχίδικα. Η πίπα της είναι της συμφοράς και το πήδημα κομοδίνο ΙΚΕΑ. Η καλούτσικη φάτσα της και οι δήθεν μαλακίες κουνήματα στο σαλόνι είναι παραπλανητικά. Προσοχή λοιπόν.
Μολις επεστρεψα απο αλλη μια ρομαντικη καταθεση στο ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 στην Αντελινα με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Το μαγαζι πλεον ειναι ανοιχτο και 3η βαρδια για οσους δε το γνωριζουν
Πολυ καλη συμμετοχη και ανεση χρονου.
Επισης να αναφερω οτι η κοπελα εχει τα μεγαλυτερα μουνοχειλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου! :o :o
Θα ακολουθησει κριτικη
Οριστε και μια συντομη πολυ προχειρη ενημερωσουλα απο οσα μπηκα
ΦΩΚΑΙΑΣ
24 Το Αγκαπη απο Ρωσια, απλο
27Β(οροφος) Η Αννα του Ορεστη, απλο
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο
27Α Γκαμπριελα, απλο
25Β Εμμανουελα απο Φυλης65Β, απλο
ΦΥΛΗΣ
54 Ορορα το πανεμορφο κοντοπουτανο, απλο
66Α Ιωαννα η ψηλη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, απλο
59(ισογειο) Μιχαελα πρωτη φορα τη βλεπω, επιεικως αδιαφορη, απλο
61 Τζουλια και Βικη, απλο
80 Μαιρη η οποια εχει παχυνει αρκετα δυστυχως, απλο
86Α Μισελ, απλο
86Β Αλινα, ακα
71Β Γαβριελα, απλο
134Α ΜΑρια κοντοπουτανο με απαξιωμενη μουρη, απλο
ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Παολα πανεμορφο μελαχρινο πιπινακι, απλο
Μολις επεστρεψα απο αλλη μια ρομαντικη καταθεση στο ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 στην Αντελινα με ΦΟΥΛ προγραμμα.
Το μαγαζι πλεον ειναι ανοιχτο και 3η βαρδια για οσους δε το γνωριζουν
Πολυ καλη συμμετοχη και ανεση χρονου.
Επισης να αναφερω οτι η κοπελα εχει τα μεγαλυτερα μουνοχειλα που εχω δει ποτε στη ζωη μου!(1) :o :o
Θα ακολουθησει κριτικη
Οριστε και μια συντομη πολυ προχειρη ενημερωσουλα απο οσα μπηκα
(2)
ΦΩΚΑΙΑΣ
24 Το Αγκαπη απο Ρωσια, απλο
27Β(οροφος) Η Αννα του Ορεστη, απλο (3)
27Β(ισογειο) Ενα καινουριο κοντο μελαχρινο αδυνατο πανεμορφο πιπινακι, πρωτη φορα το βλεπω, απλο (4)
27Α Γκαμπριελα, απλο
25Β Εμμανουελα απο Φυλης65Β, απλο
ΦΥΛΗΣ
54 Ορορα το πανεμορφο κοντοπουτανο, απλο
66Α Ιωαννα η ψηλη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, απλο
59(ισογειο) Μιχαελα πρωτη φορα τη βλεπω, επιεικως αδιαφορη, απλο
61 Τζουλια και Βικη, απλο
80 Μαιρη η οποια εχει παχυνει αρκετα δυστυχως, απλο
86Α Μισελ, απλο
86Β Αλινα, ακα
71Β Γαβριελα, απλο
134Α ΜΑρια κοντοπουτανο με απαξιωμενη μουρη, απλο
ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Παολα πανεμορφο μελαχρινο πιπινακι, απλο
Το είπα και παραπάνω για ενημέρωση. Λέγεται Άνκα και είναι ότι χειρότερο έχει περάσει το τελευταίο καιρό από την περιοχή (για μένα τουλάχιστον). Δεν αφήνει να κάνει κανείς απολύτως τίποτα λέγοντας συνεχώς μη μη μη, τα γνωστά σπασαρχίδικα. Η πίπα της είναι της συμφοράς και το πήδημα κομοδίνο ΙΚΕΑ. Η καλούτσικη φάτσα της και οι δήθεν μαλακίες κουνήματα στο σαλόνι είναι παραπλανητικά. Προσοχή λοιπόν.
Αληθες και εγω διαβαζα παλια, απο καποιους, για μια Αντελινα, που την ειχα δει και μου αρεσε στο Φωκαιας 19, πριν καποιο διαστημα και δεν περασα στα ενδοτερα, επειδη ολοι τα ιδια γραφουν....αρα ειναι αληθεια.Οχι οχι Δασκαλε καμια σχεση..
Η Αντελινα ειναι κοντη, καστανοκοκινομαλλα, με μικρο στηθος και ωραιο τουρλωτο κωλαρακι.
Μεχρι πριν λιγες μερες εργαζοταν στα Φωκαιας 24-27-19 και Διδυμου8.
ΥΓ Η ψηλη ξανθια που λες ειναι η Αντζελινα(απο Φυλης65-67 και Φωκαιας19) η μουναρα για την οποια δυστυχως ακουω απ ολους τα χειροτερα :-