n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
πρωί στο 56....
Συνεχεια ....
Αλκαμενους 117 Σαντρα ξανθια κοντη με ακα
Athens by night.
Περγάμου 27 ανώγειο.
Όλγα, ηλικιωμένη αλλοδαπή, λιπόσαρκη, άνευ ενδιαφέροντος.
Περγάμου 27, ισόγειο.
1) Εύα, μεσόκοπη αλλοδαπή, ξανθοβαμμένη, υπέρβαρη.
Κάποιοι έλκονται από τους αγελαδινούς μαστούς της.
2) Αναστασία, την οποία δεν είδαμε, γιατί ήταν απασχολημένη...
Αλκαμένους 113
Δύο γλυκύταυες ξανθές θείτσες:
1) Αλίνα, ελκυστική μεσόκοπη Ρωσίς, με jumbo μαστούς.
2) Νίκη, (σχεδόν) ελκυστική αλλοδαπή, μετρίων διαστάσεων.
Αλκαμένους 117
Σάντρα, βραχύσωμη Ρωσίς, ξανθή, μέτρια ελκυστική.
Κων/πόλεως 166 υπόγειο
Άννα, αλλοδαπή, λεπτή, μα ευμεγέθεις μαστούς, χαμογελαστή, με ρεκτιφιέ στον πρωκτό, και με δερματοστιξία στον ώμο, ένα κερασφόρο βοοειδές.
Κων/πόλεως 166 ισόγειο
Αλλοδαπή, ξανθοβαμμένη, με τουρλωτούς μείζονες γλουτιαίους μύες, αλλά μάλλον αδιάφορο λοιπό σώμα.
"όλα εκτός από κώλο"...
Ιωαννίνων
Κλειστόν.
πολύ καλά έχει ακούσει το αυτί σου.....ειδικά στην αρχή και αυτή όσο και η φίλη της πρέπει να το έκαναν συνέχεια...είχε πάει να συμβεί και σε μένα
αυτη πηρε το αυτι μου οτι ειναι γενικά πολύ του "ακά"....
αυτη πηρε το αυτι μου οτι ειναι γενικά πολύ του "ακά"....
πολύ καλά έχει ακούσει το αυτί σου.....ειδικά στην αρχή και αυτή όσο και η φίλη της πρέπει να το έκαναν συνέχεια...είχε πάει να συμβεί και σε μένα
και τις 7 φορές που την έχω πάρει , αλλά την σταμάτησα , στο καλαθάκι έβρισκα προφυλακτικά χωρίς να έχουν ξεδιπλωθεί και δύο φορές πεταμένα κανονικά
με την συσκευασία τους χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε αυτά.....
και τις 7 φορές που την έχω πάρει , αλλά την σταμάτησα , στο καλαθάκι έβρισκα προφυλακτικά χωρίς να έχουν ξεδιπλωθεί και δύο φορές πεταμένα κανονικά
με την συσκευασία τους χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε αυτά.....
Κάτι ξέρεις ...καλο ειναι να την αποφευγουμε την συγκεκριμενη...
Το χες αναγκη μυστη μου επεστρεψες ε?
Ναι,τέλος η Φυλής/Φωκαίας.....προς το παρόν...Καλησπέρα παιδιά. Η Τζουλιάνα παίζει πουθενά; Η Μπαρμπαρα είναι μόνο στούντιο πλέον;
Ναι,τέλος η Φυλής/Φωκαίας.....προς το παρόν...
ππραγματικός ύμνος στην πιρφορια η κριτική σου.παιδια νομιζω την κριτικη μου για την αννα τη διαβασε σχεδόν ολοι.
ειδα και τα σχολια και ευχαριστω...
και λιγα εγραψα, πιστεψτε με, εχω περασει απίστευτα χουναρια...
αν υπαρχει οποια συναδερφικη αλληλεγγύη θελω να οργανώσουμε μια απαξιωτική κίνηση μέσα στις επόμενες μέρες, σε σημείο να σηκωθεί να φύγει από το μαγαζί και να αλλάξει όνομα, τηλέφωνο, Facebook τα πάντα...
ακούω ιδέες, κυρίως μέσω πμ...
μπορείτε να ανοίξετε και κάποιο θρεντ με αφορμή αυτό, όπου γενικά να απαξιώνουμε όσες το αξίζουν...
δεν ξέρω αν μιλάει ο πληγωμένος εαυτός μου τώρα και αν τη λυπηθώ αύριο μεθαύριο αν πάθει κάτι (όπως είχε πάθει το Σεπτέμβρη για όσους ξέρουν κάτι παραπάνω) πάντως τώρα θα ήθελα πολύ να την πικάρω με κάθε μέσο...