Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (35 μέλη και 267 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ευχαριστω, την ξερω την Ευα εχει ευρυχωρη στοματικη κοιλοτητα αλλα δεν ανοιγει τερμα το λαρυγγι, εχει κοφτη, την εχω πιπωσει πολλες φορες. Αυτη που δεν ειχε κοφτη ηταν η Βικυ η κοντη σχιστοματοΚαζακστανη που τωρα δε δουλευει ή ειναι τσατσα καπου στη Βεργας... Αυτη ανοιγε λαρυγγι καργα και τον κραταγε εκει ανετα. Ρωταω μηπως ξερει κανεις κανα ταλαντουχο ρουμανα-ρωσιδακι απο αυτα που εχουνε σκασει μυτη τελευταια, να του δωσουμε κανα εξτραδακι να μας το καταπιει το εργαλειο να νιωσουμε λιγο θαλπωρη...Ψαξτε #Cathy Heaven να καταλαβατε για τι λαρυγγι ψαχνουμε...
επιτελους ενας που ξερει τι παει να πει πιπα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλα οσο και να εχω ψαξει δεν υπαρχει τετοια πιπα σαν αυτη που ψαχνουμε. πριν λιγες μερες εδωσα πιπα στην γκομενα του κολλητου μου και μου εβγαλε τα ματια με το λαρυγγι της και μου θυμησε κατι απιστευτες πιπες που εχω δωσει σε μπουρδελα.
παντως πολλες το κανουν αλλα οχι παντα και σε ολους και η αννουλα (χωματιανου πρωην φυλης) μου εχει δωσει λαρυγγακι και μια αλβανιδα στο φυλης 86β με εξτρα.
αλλα οταν ξαναπηγα δεν εδιναν.
βεβαια η κορυφαια σε αυτο ηταν μια λετονη-μολδαβη ή κατι τετοιο τεσπα που εδινε λαρυγγακι και εχυνες και μεσα στο λαρρυγγι αλλα εχει χαθει εδω και χρονια, δεν θυμαμαι και ονοματα γενικα  :(
παντως γενικα ειναι δυσκολο.
αν ξερει κανεις ας βοηθησει αλλα οχι με πατσαβουρες που απλα τον βαζουν με βαθος αλλα να ανοιγουν το λαρρυγι για κανονικο γαμησι.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλα οσο και να εχω ψαξει δεν υπαρχει τετοια πιπα σαν αυτη που ψαχνουμε. πριν λιγες μερες εδωσα πιπα στην γκομενα του κολλητου μου και μου εβγαλε τα ματια με το λαρυγγι της και μου θυμησε κατι απιστευτες πιπες που εχω δωσει σε μπουρδελα.
παντως πολλες το κανουν αλλα οχι παντα και σε ολους και η αννουλα (χωματιανου πρωην φυλης) μου εχει δωσει λαρυγγακι και μια αλβανιδα στο φυλης 86β με εξτρα.
βεβαια η κορυφαια σε αυτο ηταν μια λετονη-μολδαβη ή κατι τετοιο τεσπα που εδινε λαρυγγακι και εχυνες και μεσα στο λαρρυγγι αλλα εχει χαθει εδω και χρονια, δεν θυμαμαι και ονοματα γενικα  :(
αν ξερει κανεις ας βοηθησει αλλα οχι με πατσαβουρες που απλα τον βαζουν με βαθος αλλα να ανοιγουν το λαρρυγι για κανονικο γαμησι.

Μιράντα φυλής 71 όροφος...αλλά θα περιμένεις λίγους μήνες μέχρι να έρθει ;)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Σημερα το βραδυ (μετα τις 12) θελω να γινω πρωκτικος πιρφοριστης ... που θα μπορουσα να βρω κατι ενδιαφερον ; συνηθως ξερω παιζει στο 71 οροφος ρομαντικο πρωκτικο πιρφορισμα. αλλο ενδιαφερον εχουμε ; υπηρχε και μια αλλη καλη μικρη στη βεργας  εκει που εχει 3-4 στη σειρα απο τη λιοσιων μολις μπεις στο δεξι σου χερι το πρωτο ισογειο που εκανε πρωκτικο αλλα χαθηκε . κατια τη λεγανε ... παιζει πουθενα τωρα αυτη ; ξερει κανεις ;

πάνε στη νάνσυ με τις βυζάρες φυλής 74!
αν δεν την πονάει η σούφρα της θα περάσεις πασάς!το τιμάει το 20άρικο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

για να καταλάβω τύπε, εσύ δίνεις πίπα ή σε δίνουν πίπα; Γιατί για να δίνεις εσύ πίπα πρέπει η άλλη να έχει πέος πλαστικό η κρεάτινο.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Σε οχτω μερες,κοινως την αλλη παρασκευη επιστρεφει η βαλερια
Mετα απο αυτη τη φωτογραφια που εβαλε ο zero, δεν μπορουσα να μην απαντησω,καθως ηταν μια πληροφορια που ηθελα να κρατησω μονο για τον εαυτο μου
Aυτό ...είναι  τρελλό....γιατι αν , αν λέω , τότε πλησιάζει το  τέλος του  Κόσμου....SERAPIS.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
σημερα αργα το απογευμα
πηγα καρφωτος στο Αχαρνων 85 μπας και πετυχω την Βικτωρια για εγγυημενη καταθεση
μου ανοιξε την πορτα η Ρωσιδαρα υπηρεσια με το πολυ ομορφο μελαγχολικο προσωπο.
Ομως αντι για την Βικτωρια (που οπως πληροφορηθηκα αργοτερα ειχε ρεπο σημερα) μου παρουσιαστικε στο σαλονι ενα εκτρωμα...
Μια γκρανυ ελληνιδα με μαλλι ανακατο τρελης, ξερρακιανη, ασχημη, μπασα φωνη. Ενα χαλι μαυρο
μαλλιστα εμφανιστηκε στο σαλονι φορωντας ενα σουτιεν της συμφορας και απο κατω προσπαθουσε να ανεβασει ενα μαυρο τσιν και να το κουμπωσει, δεν καταλαβα αν εκεινη την ωρα εβαζε παντελονι ή το εβγαζε για να βαλει κατι αλλο, το θεμα ειναι οτι βγηκε στο  σαλονι με το παντελονι μισοκατεβασμενο λες και βγηκε μετα απο χεσιμο στην τουαλετα.....
Εφυγα τρεχοντας....

σημερα ειδα το παραδοξο η υπηρεσια να ειναι σκαλες ανωτερη εμφανισιακα απο την εκδιδομενη, θα μπορουσε ανετα το απολιθωμα που ειδα να ειναι υπηρεσια και η Ρωσιδα υπηρεσια εκδιδομενη....

...Σωστος,συνοδοιπορε zero......εχω ετοιμη προταση στην υπηρεσια τη συγκεκριμενη που αναφερεις...και την επομενη......θα κανω τη προσπαθεια για συνευρεση μαζι της...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
...Σωστος,συνοδοιπορε zero......εχω ετοιμη προταση στην υπηρεσια τη συγκεκριμενη που αναφερεις...και την επομενη......θα κανω τη προσπαθεια για συνευρεση μαζι της...

με την ευχη μου συναγωνιστη μακαρι να τα καταφέρεις αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο!
ειναι γυναικαρα ομως η ατιμη!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σε οχτω μερες,κοινως την αλλη παρασκευη επιστρεφει η βαλερια
Mετα απο αυτη τη φωτογραφια που εβαλε ο zero, δεν μπορουσα να μην απαντησω,καθως ηταν μια πληροφορια που ηθελα να κρατησω μονο για τον εαυτο μου
...αλλά τώρα που λυγίσατε και ξεράσατε την απόρρητη πληροφορία, την έμαθαν κι άλλοι πεντακόσιοι καυλωμένοι μνηστήρες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
...αλλά τώρα που λυγίσατε και ξεράσατε την απόρρητη πληροφορία, την έμαθαν κι άλλοι πεντακόσιοι καυλωμένοι μνηστήρες.

με αυτα που γραφεται πολυ φοβαμαι πως την επομενη φορα ο κος xilnik αντι για πληροφορια θα μας δωσει τα
funny-pictures-huge-nuts-2cg.jpg
 του!!!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
με αυτα που γραφεται πολυ φοβαμαι πως την επομενη φορα ο κος xilnik αντι για πληροφορια θα μας δωσει τα
funny-pictures-huge-nuts-2cg.jpg
 του!!!!
και τι @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ περπαταει κ τα σερνει καλε τι κανει αυτη η ψυχη ζει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γνωριζω πολυ καλα ποιο ειναι το επαγγελμα της βαλεριας Πυραυλε
Δεν εχει καμια σημασια για μενα αν στην επιστροφη της ειναι πεντε δεκα η' τριακοσια τ ατομα που θα την επισκεφτουν
Αν ημουν ερωτευμενος μαζι της ακομη και ενας θα εφτανε για να αισθανομαι πληγωμενος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γνωριζω πολυ καλα ποιο ειναι το επαγγελμα της βαλεριας Πυραυλε
Δεν εχει καμια σημασια για μενα αν στην επιστροφη της ειναι πεντε δεκα η' τριακοσια τ ατομα που θα την επισκεφτουν
Αν ημουν ερωτευμενος μαζι της ακομη και ενας θα εφτανε για να αισθανομαι πληγωμενος

εγώ πάντως είμαι λίγο ερωτευμένος μαζί της!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τόλμη και γοητεία γίναμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σύντομη ενημέρωση από Φυλής (18:30-20:00). Συνάντηση με λαγονήσιαν και στην πορεία έγινε και τυχαία συνάντηση με μπέβερλυ. Πάνω-κάτω μία από τα ίδια και μέτρια κίνηση από κόσμο.

-Φ71 κάτω. Στεφανία
-Φ71 πάνω. Νέλλυ (καραμούζιασμα)
-Φ69 κάτω. Νικόλ, αγορέ κούρεμα
-Φ69 πάνω. Χριστίνα
-Φ67. Αλίσια
-Φ65. Εμμανουέλα +μία καινούρια, μελαχρινή χοντρούλα, αδιάφορη (NEW)

-Φ86 κάτω. Μισέλ
-Φ86 πάνω. Κλειστό
-Φ84 πάνω. Τζίνα "αμόρε"
-Φ84 κάτω. Τζέσικα (NEW) καινούριο μπάζο, μάλλον από μετάξι, μελαχρινή, γεματούλα.

-Φυλής 80. Δεν μπήκα.
-Φυλής 74. Αριστερά Άννα, δεξιά Νάντια.
-Φυλής 72. Νάνσυ με βυζάρες. Την γράπωσε η αστυνομία εκείνη την ώρα.

-Φυλής 61. Αλεξάνδρα και Τζούλια κοντή. Η Τζούλια πήρε πακιστανό υπόψιν... Με την Αλεξάνδρα πέρασε ο lago. (PAID)
-Φυλής 59. Αντίνα

-Φυλής 66 αριστερά. Κλειστό.
-Φυλής 66 δεξιά. Ρενάτα

-Φυλής 56. Ιωάννα, άλογο.
-Φυλής 54. Ορόρα, ζυμαράκι.

-Φωκαίας 17. Κάτω Ισαμπέλλα, πάνω μάλλον Ελένη (δεν ανέβηκα)
-Φωκαίας 19. Αντζελίνα.

-Φωκαίας 25 πάνω. Λάουρα από Φ86.
-Φωκαίας 25 κάτω. NEW. Πάολα. Καστανή προμιλφ με ολόσωμο, καλό σώμα, λεπτό, συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό.

-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια.
-Φωκαίας 27 ημιώροφος. Ισαμπέλλα με τσατσά Εύα.
-Φωκαίας 27 πάνω. Φλώρη, το πλέημομπιλ με φουλ πρόγραμμα.
-Φωκαίας 24. NEW. Πατρίτσια, μπάμπατσικη προμιλφ μελαχρινή, αδιάφορη, τάδε έφη λαγός. Εγώ δεν ανέβηκα γιατί την τελευταία φορά είχε γίνει μανούρα με τη Μαρία την κοντή. Μήπως ξέρει κανείς που είναι;  :think:

Με τον μπέβερλυ πήγαμε και δίδυμου, όση ώρα ήταν επί το έργο ο λαγός...

-Διδύμου 7 αριστερά. Ελένη (κλασικά)
-Διδύμου 7 δεξιά. Ανδριάννα (κλασικά)

-Διδύμου 8 πάνω. Κλειστό.
-Διδύμου 8 κάτω. Λάουρα και Άννα, ή αλλιώς, Λαβίνια και Αντελίνα από Φωκαίας. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Αυτά από μένα συναγωνιστές, η βαρεμάρα κτύπησε και κόκκινο απόψε...

Αντί να ντρεπόμαστε εμείς που και καλά βολτάρουμε κάθε μέρα, θα έπρεπε να ντρέπονται αυτές που κάθε μέρα έχουν τα ίδια κορίτσια... (πετυχημένο πρόσφατο σχόλιο προφέσσορα) Ήμαρτον... Τουλάχιστον, αλλάξτε καμιά βάρδια, κανένα μαγαζί βρε κορίτσια... :grin:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Φιλε ΠΟΡΗΟ και λοιποι throat fuckers, αξιζει να δοκιμασεις τη Μαρια απο Μεταξι στο μαγαζι επι της Κολωνου και Μ.Αλεξανδρου γωνια. Ειναι μια χοντρουλα με καστανο μαλλι μπουκλε, ρωσσιδα στρογγυλοπροσωπη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom