Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (15 μέλη και 259 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η Αλεξάνδρα δεν παίρνει Πακιστανούς;

Φίλε νομίζω πως παίρνει... Όταν μπήκαμε στο σαλόνι, βγήκε ένας μαυριδερός τύπος, σαν Αιγύπτιος ή κάτι τέτοιο. Η Αλεξάνδρα μας είπε πως και καλά ήταν Έλληνας από την Κρήτη και πως εκείνη δεν παίρνει ξένους...

Η Τζούλια πάντως πήρε εκείνη την ώρα έναν πακιστανό... Ότι βλέπουν τα ματάκια μου λέω...

Εσύ επιβεβαιώνεις ότι παίρνει πάκια;

υγ: μαγαζί για τον π* το 61, όπως και να έχει...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
σχετικα με την Αλεξανδρα από φ61 πιο παλια ενώ κατεβαινα τα σκαλακια του οικου την ειδα να καθεται στην αγκαλια ενός πακιστανου που αυτος καθοταν στον καναπε ,και να καβλαντιζονται..δεν ξερω αν τον πηρε στο δωματιο μετα γιατι εφυγα...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχω την περίεργη εντύπωση ότι τα ζυγά νούμερα της Φυλής είναι πιο αυστηρά στο θέμα αλλοδαπών.

Επισκέπτης
πριν απο λιγο γυρισα απο φυλης,τιμησα την μισελ απο φυλης 86β,την συγκεκριμενη πρωτα φορα την πετυχα...ωραιο 20 χρονο ρουμανακι αδυνατο με μαυρα μακρια μαλλια και καυλιαρικη φατσουλα...η συμμετοχη της ηταν καλη με αποκορυφωμα το καβαλημα,με αφησε αφωνο με την δυναμη που κουνιοταν πραγματικο σκυλι του πολεμου...

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
-Φωκαίας 24. NEW. Πατρίτσια, μπάμπατσικη προμιλφ μελαχρινή, αδιάφορη, τάδε έφη λαγός. Εγώ δεν ανέβηκα γιατί την τελευταία φορά είχε γίνει μανούρα με τη Μαρία την κοντή. Μήπως ξέρει κανείς που είναι;  :think:

Το πρωί ήταν στο Φωκαίας 27 ημιώροφο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Φίλε νομίζω πως παίρνει... Όταν μπήκαμε στο σαλόνι, βγήκε ένας μαυριδερός τύπος, σαν Αιγύπτιος ή κάτι τέτοιο. Η Αλεξάνδρα μας είπε πως και καλά ήταν Έλληνας από την Κρήτη και πως εκείνη δεν παίρνει ξένους...

Η Τζούλια πάντως πήρε εκείνη την ώρα έναν πακιστανό... Ότι βλέπουν τα ματάκια μου λέω...

Εσύ επιβεβαιώνεις ότι παίρνει πάκια;

υγ: μαγαζί για τον π* το 61, όπως και να έχει...
και στο δωμάτιο που μπήκα δεν μπορώ να πω ότι ήταν αξιοπρεπές...μύριζε κλεισούρα, στα σεντόνια είδα "διάφορα"...ας όψεται η μικρή που με έκανε να τα ξεχάσω όλα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σύντομη ενημέρωση από Φυλής (18:30-20:00). Συνάντηση με λαγονήσιαν και στην πορεία έγινε και τυχαία συνάντηση με μπέβερλυ. Πάνω-κάτω μία από τα ίδια και μέτρια κίνηση από κόσμο.

-Φ71 κάτω. Στεφανία
-Φ71 πάνω. Νέλλυ (καραμούζιασμα)
-Φ69 κάτω. Νικόλ, αγορέ κούρεμα
-Φ69 πάνω. Χριστίνα
-Φ67. Αλίσια
-Φ65. Εμμανουέλα +μία καινούρια, μελαχρινή χοντρούλα, αδιάφορη (NEW)

-Φ86 κάτω. Μισέλ
-Φ86 πάνω. Κλειστό
-Φ84 πάνω. Τζίνα "αμόρε"
-Φ84 κάτω. Τζέσικα (NEW) καινούριο μπάζο, μάλλον από μετάξι, μελαχρινή, γεματούλα.

-Φυλής 80. Δεν μπήκα.
-Φυλής 74. Αριστερά Άννα, δεξιά Νάντια.
-Φυλής 72. Νάνσυ με βυζάρες. Την γράπωσε η αστυνομία εκείνη την ώρα.

-Φυλής 61. Αλεξάνδρα και Τζούλια κοντή. Η Τζούλια πήρε πακιστανό υπόψιν... Με την Αλεξάνδρα πέρασε ο lago. (PAID)
-Φυλής 59. Αντίνα

-Φυλής 66 αριστερά. Κλειστό.
-Φυλής 66 δεξιά. Ρενάτα

-Φυλής 56. Ιωάννα, άλογο.
-Φυλής 54. Ορόρα, ζυμαράκι.

-Φωκαίας 17. Κάτω Ισαμπέλλα, πάνω μάλλον Ελένη (δεν ανέβηκα)
-Φωκαίας 19. Αντζελίνα.

-Φωκαίας 25 πάνω. Λάουρα από Φ86.
-Φωκαίας 25 κάτω. NEW. Πάολα. Καστανή προμιλφ με ολόσωμο, καλό σώμα, λεπτό, συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό.

-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια.
-Φωκαίας 27 ημιώροφος. Ισαμπέλλα με τσατσά Εύα.
-Φωκαίας 27 πάνω. Φλώρη, το πλέημομπιλ με φουλ πρόγραμμα.
-Φωκαίας 24. NEW. Πατρίτσια, μπάμπατσικη προμιλφ μελαχρινή, αδιάφορη, τάδε έφη λαγός. Εγώ δεν ανέβηκα γιατί την τελευταία φορά είχε γίνει μανούρα με τη Μαρία την κοντή. Μήπως ξέρει κανείς που είναι;  :think:

Με τον μπέβερλυ πήγαμε και δίδυμου, όση ώρα ήταν επί το έργο ο λαγός...

-Διδύμου 7 αριστερά. Ελένη (κλασικά)
-Διδύμου 7 δεξιά. Ανδριάννα (κλασικά)

-Διδύμου 8 πάνω. Κλειστό.
-Διδύμου 8 κάτω. Λάουρα και Άννα, ή αλλιώς, Λαβίνια και Αντελίνα από Φωκαίας. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Αυτά από μένα συναγωνιστές, η βαρεμάρα κτύπησε και κόκκινο απόψε...

Αντί να ντρεπόμαστε εμείς που και καλά βολτάρουμε κάθε μέρα, θα έπρεπε να ντρέπονται αυτές που κάθε μέρα έχουν τα ίδια κορίτσια... (πετυχημένο πρόσφατο σχόλιο προφέσσορα) Ήμαρτον... Τουλάχιστον, αλλάξτε καμιά βάρδια, κανένα μαγαζί βρε κορίτσια... :grin:
δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά μου φάνηκε πολύ άσχημη....και επιπέδου μεταξουργείου...απεριποίητη, άβαφη και μου ΄λεεγε μαλακίες τάχα να καυλώσω...αλλά φυσικά την έκανα με την χάρη του Κεντέρη...τρέχοντας...

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά μου φάνηκε πολύ άσχημη....και επιπέδου μεταξουργείου...απεριποίητη, άβαφη και μου ΄λεεγε μαλακίες τάχα να καυλώσω...αλλά φυσικά την έκανα με την χάρη του Κεντέρη...τρέχοντας...

Eχει παραξενο προσωπο,αλλα δεν την λες και ασχημη!Δεν δειχνει γυναικα,αλλα σαν 15 χρονο!

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Eχει παραξενο προσωπο,αλλα δεν την λες και ασχημη!Δεν δειχνει γυναικα,αλλα σαν 15 χρονο!
επίσης έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά της και έχει αρχίσει να ξεπεταει,εγώ ήμουν συχνος πελάτης της ομως τελος

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εγω τρελαθηκα με την Αλεξανδρα. Τι πλασμα; τι πατος; τι πορνη; Βγηκε μετα απο κανα 20λεπτο και βαλε απο το δωματιο και περιμεναμε με ανυπομονησια καμια 12αρια ατομα και αρχιζει πιανει 2 3 τυπους την καβαλανε τους καβαλαει την εβγαλε εξω απο ενα παλικαρι που ηταν στο σαλονι και μετα απο πολυ καβαλημα τον πηρε στο δωματιο! Εμεινα μαλακας εχω δει διαφορα αλλα σαλονατο καβαλημα ποτε :Ρ
:s&m_2:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μαγκες εγω τρελαθηκα με την Αλεξανδρα. Τι πλασμα; τι πατος; τι πορνη; Βγηκε μετα απο κανα 20λεπτο και βαλε απο το δωματιο και περιμεναμε με ανυπομονησια καμια 12αρια ατομα και αρχιζει πιανει 2 3 τυπους την καβαλανε τους καβαλαει την εβγαλε εξω απο ενα παλικαρι που ηταν στο σαλονι και μετα απο πολυ καβαλημα τον πηρε στο δωματιο! Εμεινα μαλακας εχω δει διαφορα αλλα σαλονατο καβαλημα ποτε :Ρ
:s&m_2:
Εαν εξαιρεσουμε το πρωτο σου μηνυμα ειναι αυτο...εαν εξαιρεσουμε το αθλιο μαγαζι (εχω δει κατσαριδες ψοφια κοντα στο κρεβατι) κτλπ κτλπ εσυ γιατι δεν περασες?

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
εχτες με κολλητο στην μεταμεσονυχτια στη φυλης και ειδα στο:
134 ισογειο και πανω αδιαφορες με απλο
109κατω λογικα η σαπια μιλφ ειρηνη απλο λεει κανει ακαποτο τελειωτικο μεσα αν της το πεις απ'εξω
71κατω ενα ξανθο μοντελακι ετριβε τον κωλο της στον πουτσο μου
69πανω λογικα η αννα κλασικη καβλιαρα αλλα μαλλον ξεπετα και με απλο προγραμμα
86-84 το σπιτι της αλιονας ανοιχτο αλλα δεν ανεβηκα να δω τη γκιλφ και το αριστερο με την μισελ αδιαφορη μελαχρινη αδυνατη πιπινα με απλο, παιζει να κανω και λαθος στο ονομα
74 το αριστερο ενα αδιαφορο πιπινι
61 τζουλια αλβανιδα πριν 2+ χρονια εκανε ακαποτο στο 59 το εχει κοψει καιρο και βυκη μοντελακι αδυνατο με τελειο σωμα δυστυχως απλο και οι 2
φωκαιας
17πανω η ελενα με τα γυαλακια ειναι πολυ καβλιαρα αν αφηνε τουλαχιστον χυσιμο πανω της στο σωμα θα εμπαινα
27κατω η γκαμπριελα βυζαρου με απλο
27πανω η αννα μελαχρινη ρουμανα με δυνατο σωματακι ιδανικο girl next door. αλλα δυστυχως και αυτη φανατικη ανεξτρατζου  :(

ηθελα να κατεβω λιωσιων στα βεργας και μεταξουργειο στα αχιλεως μαραθωνος αλλα δεν ειχα κρανος και γραφουν τα μουνοπανα παντου οποτε απλα γαμησα την αννα στο 27πανω με απλο εκανα ενα μετρο χυσιμο και εφυγα για σπιτι.

Φιλε ΠΟΡΗΟ και λοιποι throat fuckers, αξιζει να δοκιμασεις τη Μαρια απο Μεταξι στο μαγαζι επι της Κολωνου και Μ.Αλεξανδρου γωνια. Ειναι μια χοντρουλα με καστανο μαλλι μπουκλε, ρωσσιδα στρογγυλοπροσωπη.
το θεμα ειναι να τσιμπουκοσουμε καμια ωραια κοπελα αν ειναι να λαρρυγγωνουμε κουβαδες με σκατα το κανουμε και τζαμπα.

ερωτηση προς εμπειρους η μαρια απο το βεργας το διπλο αφηνει χυσιμο πουθενα??
η γιαννα απο φωκαιας 27 πριν κανα χρονο ακουσα οτι γυρισε. που ειναι?

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
φωκαιας 27 πανω μπαρμπορα
          ισογειο μαρια,κοντη ξανθια ακα
        25 αννα πολωνεζα,ξανθια με ωραιο προσωπο και σωμα,ακα
        19 ψηλη αδυνατη κοπελα με φουλ
        24 πατριτσια,η βαλκανια αδερφη της εφης θωδη,ακα
φυλης  59 ιζαμπελλα ,απιστευτο μουνι.
      74 αριστερα μια μετριοκακη μελαχρινη,δεξια τερεζα,νεαρη ξανθια με βυζαρες και καλο σωματακι σε απλο.
      40 μπιανκα ,αδυνατη γυφτοπουλα με φουλ.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φωκαιας 27 πανω μπαρμπορα
           ισογειο μαρια,κοντη ξανθια ακα
        25 αννα πολωνεζα,ξανθια με ωραιο προσωπο και σωμα,ακα
        19 ψηλη αδυνατη κοπελα με φουλ
        24 πατριτσια,η βαλκανια αδερφη της εφης θωδη,ακα
φυλης  59 ιζαμπελλα ,απιστευτο μουνι.
       74 αριστερα μια μετριοκακη μελαχρινη,δεξια τερεζα,νεαρη ξανθια με βυζαρες και καλο σωματακι σε απλο.
       40 μπιανκα ,αδυνατη γυφτοπουλα με φουλ.
σήμερα το πρωί φίλε? :cum:

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Χτες το πρωί έκανα μια σύντομη τσάρκα μετά από πολύ καιρό στο μεταξουργείο - πρέπει να ταν τουλάχιστον 2 χρόνια - και είδα ότι το επίπεδο των κοριτσιών όσο πάει γίνεται και χαμηλότερο. Δοκίμασα την Ροζαλίντα, μια μιλφ αλβανίδα που έδινε και κώλο στο 10ρικο στο Μ. Αλεξάνδρου 22, στο κάτω. Το δωμάτιο το περιμενα να είναι κώλος αλλά ήταν αρκετά καθαρό, μάλλον επειδή ήταν ακόμα πρωί. Η κοπέλα, μια 30+ ασχημούλα αλβανίδα, με μικρά βυζάκια, μπήκε μέσα και κατευθείαν πασαλείφτηκε με κρέμα. Μετά άρχισε ένα μέτριο τρομπόνι μέχρι που την σταμάτησα και της ζήτησα κώλο, οπότε στήθηκε στα 4. Ο κώλος της περιέργως ήταν στενός και η ίδια βόγκαγε. Δε χρειάστηκα πολλά μέσα έξω μέχρι να τελειώσω. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όπως τελειώνουμε, σηκώνεται σκουπίζεται και πριν προλάβω να μιλήσω πάει και μου βγάζει την καπότα και μου σκουπίζει την πούτσα με το ίδιο κομμάτι κωλόχαρτο που χρησιμοποίησε για να σκουπιστεί. Μωρή μαλακισμένη, αν είναι να με σκουπίζεις με το ίδιο κωλόχαρτο που χρησιμοποίησες για να σκουπίσεις τον κώλο σου, στον βάζω στον κώλο και ξεσκούφωτος  :hammer:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom