Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (15 μέλη και 166 επισκέπτες)

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστες και καλες γιορτες η αθηνα η ξανθια από φωκαιας δεν δουλευει πρωι εκει?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πικερ γράφε τις μαλακιες σου στο θρέντ σου ρε φίλε και μη μας ζαλίζεις εδώ μέσα.

Πρωινή μεταξουπολη...

Χαμός από κόσμο,ειδικά λυκειοπαιδα και στα περισσότερα οι κοπέλες ήταν στα δωμάτια ,ενώ εγώ βαριόμουν να περιμένω να τις δω...

Δεληγιώργη 39,τζένιφερ.πολύ δυνατό!
Κολωνου 30 πάνω ,η κρίνα με απαξιωμενη σαγιοναρα.
Κολωνου 30 κάτω νταρια.
Κολωνου 23 υπόγειο ,η μαγδα που δούλευε παλιά στο κολωνου 32 πάνω και πρόσφατα είχε εμφανιστεί δεληγιώργη ως τσατσά της ναόμι.η ναόμι χάθηκε btw(by the way).η μαγδα έχει φουσκωτο όμορφο πρόσωπο,είναι κοντούλα με κοιλιά τούμπανιασμενη και ωραίο στήθος με ρώγες κεραίες.είναι πολύ γλυκο μουνακι αλλά λεγανε παλιά ότι είναι φόλα.στα 10 ευρώ δουλευει τώρα.
Κολωνου 15 δεξιά,βάλεντίνα.χαριτωμένη κοπελίτσα,μελαχρινη με περιφέρεια αν θυμάμαι καλά και έδειχνε αβγαλτη.
Στο αριστερό ήταν η κοντή μαυρομαλλα με τα καλά ελληνικά και μια λίγο νταρντανα μαυρομαλλα ,εντυπωσιακός μουνος,που την είχα δει πριν λίγο καιρό κολωνου 32 πάνω στα 15 ευρώ.σήμερα δεν ανακοινώθηκε τιμή.(φυστικη συμπληρώνε ονόματα :grin: )
Ιάσωνος 2,ένα κοντό ξανθό ζουμπουρλουδικο μιλφάκι με βυζομπαλα
Ιάσωνος 1α,το σκινυ τσιγγανάκι χριστίνα με το θεικό βυζι.έπρεπε να μπω απ την αρχή σ αυτήν.
Ιάσωνος μεσαίο ,διπλό κλειστό
Ιάσωνος 1 το δεξί,η γιασμιν η κουλίτσα με τα βυζάκια της.αν και φόλα την έχω ανάγκη.
Ιάσωνος 20 αριστερά, η ρίτα και η μοσχαροκεφαλή απ το ιάσωνος 1 δεξιά που έχει κριτική ο φανούρης.η ρίτα δεν είναι τίποτα φοβερο στο δωμάτιο ,είναι όμως φιλοτιμη και πολύ ευγενική.και σα γκόμενα με καυλωνει πολύ,την έχω ανάγκη
Ιάσωνος 19 κάτω,η αλίνα η ψηλή από κολωνου 30 πάνω και διδύμου 7
Ιάσωνος 36,μια μαρίνα γκιλφ ελληνίδα,για πολύ μερακληδες,κοντραρει τη μαρία τη σπέσιαλ σε καλτιλα.η άλλη η μαρίνα το κοντοπουτανο με τις βυζάρες αγνοείται.
Ιάσωνος 46 αριστερά η  ινέσα κι η κλαουντια.πολύ καλτ σκηνικό εδώ,αφού βγαίνει η ινέσα τραμπουκικα πρώτη και στέκεται μπροστά μου κλείνοντας τον δρόμο στην πιο μικρόσωμη κλαουντια.η κλαουντια προσπαθεί να παραμερίσει το γίγαντα ινέσα και της λέει στράβωμένη 'να με δει κι εμένα?' με την ινέσα να της απαντάει απαξιωτικα 'είναι πελάτης μου'.έκανε μπαμ ότι οι 2 τσουρκιες δεν τα πήγαιναν καλά.
Στο ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν η νικόλ η χοντρούλα με τις βυζάρες.
Κολωνου 15 ήταν η βίκυ και η άντζελα τα γνωστά μιλφ.πήρα τη βίκυ και ήταν τόσο προκλητικός ο τρόπος που προσπάθησε και κατάφερε να με ξεπεταξει,που θα γράψω κριτική να τη θάψω για εκδίκηση.revenge is like the sweetest joy next to gettin pussy έλεγε ο τουπακ,και το επόμενο πουσυ μου έφτιαξε τη διάθεση ήταν το χριστινάκι στο ιάσωνος 1 με την οποία έχω κάνει τα καλύτερα μεταξένια γαμησια μου τους τελευταίουσ μήνες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξερόχυσα με ενημέρωση slavyanka και ιδιαίτερα με τους στίχους του 2pac :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πολλή βαρεμάρα ρε φίλε, τι να κάνω;    :tired:

Καλά σου λέει,μας ζάλισες.......έχει το δικό σου μαλακο-θρεντ......

Πικερ γράφε τις μαλακιες σου στο θρέντ σου ρε φίλε και μη μας ζαλίζεις εδώ μέσα.

Κολωνου 15 ήταν η βίκυ και η άντζελα τα γνωστά μιλφ.πήρα τη βίκυ και ήταν τόσο προκλητικός ο τρόπος που προσπάθησε και κατάφερε να με ξεπεταξει,που θα γράψω κριτική να τη θάψω για εκδίκηση.revenge is like the sweetest joy next to gettin pussy έλεγε ο τουπακ,και το επόμενο πουσυ μου έφτιαξε τη διάθεση ήταν το χριστινάκι στο ιάσωνος 1 με την οποία έχω κάνει τα καλύτερα μεταξένια γαμησια μου τους τελευταίουσ μήνες.

Περιμένουμε την κριτική σου,μύστη μου..... :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΥΓ Απο μια συντομη ερευνα που εχω κανει (3 ατομα εσυ, ο σταμουλης και ο λαγονησιαν) οσοι γλυφουν ποδια ειναι ψυχικα διαταραγμενα ατομα.
Πιστευω οτι το δειγμα της στατιστικης μου ερευνας, παροτι ειναι μικρο, θεωρω οτι ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο  :cum:

και εγώ γλύφω ποδαράκια αλλά δεν δεν είμαι τόσο διαταραγμένος!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ιάσωνος 46 αριστερά η  ινέσα κι η κλαουντια.πολύ καλτ σκηνικό εδώ,αφού βγαίνει η ινέσα τραμπουκικα πρώτη και στέκεται μπροστά μου κλείνοντας τον δρόμο στην πιο μικρόσωμη κλαουντια.η κλαουντια προσπαθεί να παραμερίσει το γίγαντα ινέσα και της λέει στράβωμένη 'να με δει κι εμένα?' με την ινέσα να της απαντάει απαξιωτικα 'είναι πελάτης μου'.έκανε μπαμ ότι οι 2 τσουρκιες δεν τα πήγαιναν καλά.

έπρεπε να πάρεις την κοντή έτσι για σπάσιμο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρεπει να εισαι τυπε εστω και λιγο.. Δεν γινεται να επεσα εξω στην αναλυση μου  :think:
400px-Standard_deviation_diagram.svg.png

Αν θεωρησουμε μ= ενας απλος ψυχικα διαταραγμενος ποδολαγνος
μ+1σ ο πικερ που εχει ψυχολογικα προβληματα, γλυφει ποδια αλλα γαμαει τουλαχιστον
μ+2σ ο λαγονησιαν που συνηθως ΜΟΝΟ γλειφει ποδια και δε γαμαει
μ+3σ Stam90 που γλυφει αντρικες βρωμοτραβελοπατουσες 46νουμερο στο Μεταξουργειο

Ισως απεχεις -3 αποκλισεις σε βαθμο καψηματος απο την μεση τιμη, αλλα εστω και λιγο καμμενος πρεπει να εισαι  :grin:
καλα οχι οτι εσυ εισαι νορμαλ ατομο που απαξιωνει ελεινιδες γαμωντας μπαζα απο καθε φυλη των βαλκανιων αλλα δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση χρονιαρες μερες..  :) :zfuck:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε συναγωνιστής πριν κανά δυό μέρες,της Ινέσας τα μαστάρια στο Ιάσωνος 46 παράγουν γάλα. Την έχει επισκεφτεί κάποιος άλλος να μας πει εμπειρία;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Πρωινή μεταξουπολη...

Χαμός από κόσμο,ειδικά λυκειοπαιδα και στα περισσότερα οι κοπέλες ήταν στα δωμάτια ,ενώ εγώ βαριόμουν να περιμένω να τις δω...
Δεληγιώργη 39,τζένιφερ.πολύ δυνατό!
Κολωνου 30 πάνω ,η κρίνα με απαξιωμενη σαγιοναρα.
Κολωνου 30 κάτω νταρια.
Κολωνου 23 υπόγειο ,η μαγδα που δούλευε παλιά στο κολωνου 32 πάνω και πρόσφατα είχε εμφανιστεί δεληγιώργη ως τσατσά της ναόμι.η ναόμι χάθηκε btw(by the way).η μαγδα έχει φουσκωτο όμορφο πρόσωπο,είναι κοντούλα με κοιλιά τούμπανιασμενη και ωραίο στήθος με ρώγες κεραίες.είναι πολύ γλυκο μουνακι αλλά λεγανε παλιά ότι είναι φόλα.στα 10 ευρώ δουλευει τώρα.
Κολωνου 15 δεξιά,βάλεντίνα.χαριτωμένη κοπελίτσα,μελαχρινη με περιφέρεια αν θυμάμαι καλά και έδειχνε αβγαλτη.
Στο αριστερό ήταν η κοντή μαυρομαλλα με τα καλά ελληνικά και μια λίγο νταρντανα μαυρομαλλα ,εντυπωσιακός μουνος,που την είχα δει πριν λίγο καιρό κολωνου 32 πάνω στα 15 ευρώ.σήμερα δεν ανακοινώθηκε τιμή.(φυστικη συμπληρώνε ονόματα :grin: )
Ιάσωνος 2,ένα κοντό ξανθό ζουμπουρλουδικο μιλφάκι με βυζομπαλα
Ιάσωνος 1α,το σκινυ τσιγγανάκι χριστίνα με το θεικό βυζι.έπρεπε να μπω απ την αρχή σ αυτήν.
Ιάσωνος μεσαίο ,διπλό κλειστό
Ιάσωνος 1 το δεξί,η γιασμιν η κουλίτσα με τα βυζάκια της.αν και φόλα την έχω ανάγκη.
Ιάσωνος 20 αριστερά, η ρίτα και η μοσχαροκεφαλή απ το ιάσωνος 1 δεξιά που έχει κριτική ο φανούρης.η ρίτα δεν είναι τίποτα φοβερο στο δωμάτιο ,είναι όμως φιλοτιμη και πολύ ευγενική.και σα γκόμενα με καυλωνει πολύ,την έχω ανάγκη
Ιάσωνος 19 κάτω,η αλίνα η ψηλή από κολωνου 30 πάνω και διδύμου 7
Ιάσωνος 36,μια μαρίνα γκιλφ ελληνίδα,για πολύ μερακληδες,κοντραρει τη μαρία τη σπέσιαλ σε καλτιλα.η άλλη η μαρίνα το κοντοπουτανο με τις βυζάρες αγνοείται.
Ιάσωνος 46 αριστερά η  ινέσα κι η κλαουντια.πολύ καλτ σκηνικό εδώ,αφού βγαίνει η ινέσα τραμπουκικα πρώτη και στέκεται μπροστά μου κλείνοντας τον δρόμο στην πιο μικρόσωμη κλαουντια.η κλαουντια προσπαθεί να παραμερίσει το γίγαντα ινέσα και της λέει στράβωμένη 'να με δει κι εμένα?' με την ινέσα να της απαντάει απαξιωτικα 'είναι πελάτης μου'.έκανε μπαμ ότι οι 2 τσουρκιες δεν τα πήγαιναν καλά.
Στο ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν η νικόλ η χοντρούλα με τις βυζάρες.
η χριστινα στο ιασωνος που λες δεν εχει ιχνος απο λιπος αλλα εχει πολυ ωραια βυζακια.μου ειπε οτι ειναι αληθινα αλλα μοιαζουν με σιλικονες τοσο στητα που ειναι.ειναι σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο για τους λατρεις των skinny babes

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πρεπει να εισαι τυπε εστω και λιγο.. Δεν γινεται να επεσα εξω στην αναλυση μου  :think:

μ+1σ ο πικερ που εχει ψυχολογικα προβληματα, γλυφει ποδια αλλα γαμαει τουλαχιστον

Ισως απεχεις -3 αποκλισεις σε βαθμο καψηματος απο την μεση τιμη, αλλα εστω και λιγο καμμενος πρεπει να εισαι  :grin:

Πσσσ !!! ΞΕΡΟΧΥΝΩ Αυστηρά με Στατιστική Ανάλυση BMWPower λέμε...χεχεχε !!!
Λοιώνω ...μπουάχαχαχαχα !!!

Και για να μην σπαμάτω μόνο, μίνι μίνι τηλεφωνική ενημέρωση σήμερα 24/12/2013
για απογευματινή βάρδια:

Χωματιανού 11Α ισόγειο στο Στουντιακά Ανακαινισμένο Οίκο η Άννα / Τζούλια / Ιλόνα
              το Καβλερό Μολδαβο-Ρωσσίδι, ξανθιά μουνάρα, με μπλέ ματάρες,
              κανονική κορμάρα προς το αδύνατο, γύρω στο 1.70, με στητό βυζί
              και μουνάκι ζάχαρη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πσσσ !!! ΞΕΡΟΧΥΝΩ Αυστηρά με Στατιστική Ανάλυση BMWPower λέμε...χεχεχε !!!
Λοιώνω ...μπουάχαχαχαχα !!!

Και για να μην σπαμάτω μόνο, μίνι μίνι τηλεφωνική ενημέρωση σήμερα 24/12/2013
για απογευματινή βάρδια:

Χωματιανού 11Α ισόγειο στο Στουντιακά Ανακαινισμένο Οίκο η Άννα / Τζούλια / Ιλόνα
               το Καβλερό Μολδαβο-Ρωσσίδι, ξανθιά μουνάρα, με μπλέ ματάρες,
               κανονική κορμάρα προς το αδύνατο, γύρω στο 1.70, με στητό βυζί
               και μουνάκι ζάχαρη.

Ναι ρε.....αφού σου έχουμε γράψει...ότι εκεί παίζει η Άννα....... ;)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ναι ρε.....αφού σου έχουμε γράψει...ότι εκεί παίζει η Άννα....... ;)

Ναί Μπιλλάρα, αλλά το μωράκι μου είπε να επιβεβαιώσω οτι και σήμερα εργάζεται
και βρίσκεται έτοιμη επί των επάλξεων...χεχεχε

Υ.Γ. Έχει φτιάξει και προφίλ εδώ, αλλά αυτά θα σας τα πεί μόνη της άμα βρεί
    το χρόνο να μπεί και να συμμετέχει στα δρώμενα του site.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και εχει ομορφυνει και επικινδυνα  :cum:
Εβαλε 2-3 κιλακια και εφταξε γιατι τον τελευταιο καιρο πριν φυγει ειχε γινει σαν πρεζακι..

Δε μου αρέσει τώρα........την προτιμώ πιο αδύνατη....στυλιάρι...... :cum:

Ναί Μπιλλάρα, αλλά το μωράκι μου είπε να επιβεβαιώσω οτι και σήμερα εργάζεται
και βρίσκεται έτοιμη επί των επάλξεων...χεχεχε

Υ.Γ. Έχει φτιάξει και προφίλ εδώ, αλλά αυτά θα σας τα πεί μόνη της άμα βρεί
    το χρόνο να μπεί και να συμμετέχει στα δρώμενα του site.

Εδώ που τα λέμε.....τα κάνει αυτά...... ;)
Εμένα μου είχε πει να μην ξαναγράψουμε Άννα/Ιλόνα-Ευτέρπη....... :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...

:rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
η χριστινα στο ιασωνος που λες δεν εχει ιχνος απο λιπος αλλα εχει πολυ ωραια βυζακια.μου ειπε οτι ειναι αληθινα αλλα μοιαζουν με σιλικονες τοσο στητα που ειναι.ειναι σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο για τους λατρεις των skinny babes
αληθινά είναι τα βυζια της,δεν τα χεις πιάσει?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Και ελεος πως σας αρεσει αυτο το καχεκτηκο σκελετωμενο γυφτοπρεζακι ρε μαλακες?>
Μονο καλο βυζι εχει τιποτα αλλο..
γαμω τα μουνακια είναι εσύ είσαι πιρφορος :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom