Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 409 άτομα (28 μέλη και 381 επισκέπτες)

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
απογευματινή σήμερον:
Φωκαίας 27Β κάτω η Ψηλή Ιζαμπέλα με την τσατσά Εύα
Αγύρας 12Β η Αλεξάνδρα

Διδύμου 20 δύο πιτσιρίκια το ένα νταρντανομούνα με μαλλί πιασμένο αλλά μπαλαρίνα και το άλλο ζουμπουρλούδικο, και τα δυο με κόκκινα κορσεδάκια. Παρτούζα στα 30. Ψήθηκα αλλά βαριόμουνα να ξεντύνομαι. Στα υπ 'οψιν πάντως.

Χωματιανού 11 κάτω η κλασσική  Άννα από Φυλής 66.

Αγίου Πέτρου 7, Τάνια, ξανθό μπουκλέ μαλλί, περιφέρεια.

Περγάμου 1 η Πάολα φραουλίτσα.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
11366270376_0170c11556_c.jpg

[size=11pt]Η ανανέωση των κοριτσιών; Μεγάλη λύπη![/size]

Ηταν γραμμένο Φυλής και Ιθάκης

10:50-14:05 (πρώτη βάρδια)

Φυλής 40: Η νεαρή Ελενα˙ μία ρωσίδα με ανοιχτόχρωμο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ αλλοδαπή με ίσιο μαύρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμάκι, καλλίκωλη. Με απλό.
Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο νεαρές κοπέλες: Η Ανίτα ˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), μετρίου αναστήματος γεμάτο κορμί. Σε απλό πρόγραμμα και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ. Και η Χριστίνα˙ με ίσιο κοκκινωπό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο κάπως φαρδύ προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμί, καλό κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ. Η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Διδύμου 7 δεξιά: Η νεαρή διοπτροφόρος Ανδριάνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, αψηλή και καλλίγραμμη. Σε απλό.
Διδύμου 16: Δύο κυρίες: Η θεριακλού εμφανίσιμη ξανθιά, πρώην σοβιετική, Λίλιαν˙ στη σταθερή της θέση όρθια μπροστά απ' το κουζινάκι. Και η Νίκη, από Αλκαμένους 113 (όπως και η Λίλιαν), με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και κοιλίτσα. Σε απλό.
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Η βουλγάρα Σύλβια˙ με ίσια μαύρα, με ανταύγειες, μαλλιά πάνω απ' τους ώμους, λάγνο βλέμμα, ζωγραφισμένα λεπτά φρύδια, μεγάλο στήθος, διάστιξη (μία πεταλούδα) στην αριστερή ωμοπλάτη, φαδρύς κώλος. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ρωσίδα milfogilf Ανδριάνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΦΙΛΙΑ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.
Διδύμου 20: Η Μία (από Αγκύρας 12) ντυμένη (μέχρι τον αφαλό) Αγιος Βασίλης˙ με ξανθό μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό αδύνατο κορμί. Με «στοματικο» (ελεύθερο; ) και 69.
Διδυμου 27: Η νεαρή Ελένη˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε κόκκινο μεσοφόρι) καλοταϊσμένα μπουτάκια. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 56: Η νεαρή Ρωξάνα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι τη μέση, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό κορμί με πιασιματάκια. Απλό.
Φυλής 66 δεξιά: Η Γιάννα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, αψηλή, με μία δερματοστιξία στη δεξιά της ωμοπλάτη, μεσαίο στήθος, θανατηφόρο κορμί και κώλο. Σε απλό.
Μικρό παραλειπόμενο: Μπαίνοντας, άκουσα την τσατσά να λέει στη Γιάννα: –...και πρέπει να βάλω στο σπίτι τις κουρτίνες. Διακόπτοντας για τη σύντομη παρουσίαση, ενώ καθώς σηκωνόμουν για να φύγω την άκουσα να συνεχίζει: – Ετσι που λες, έχω ακόμα να βάλω τις κουρτίνες...
Χα χα χα...Αυτό θα πει: Η ρουτίνα της δουλειάς!
Φωκαίας 19: Η νεαρή Αλίνα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, ομορφούλα με μικρό στήθος, αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί. ΚΩΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αννα από την Πολωνία˙ με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ξανθιά, φιλήδονη, όμορφη νεαρή Ελενα. Σε απλό.
Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, το ξανθό αλβανιδάκι. Σε απλό. Εχει γραφτεί ότι πάσχει από κονδυλώματα.
Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Η έκφυλη Μπάρα(ο)ρα.
Φωκαίας 24: Η νεαρή Λαρίσα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος. Σε ΦΟΥΛ.
Φυλής 74 δεξιά: Η νεαρή Τερέζα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πισμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά: Κλασικά, η γλυκιά φορδομούρα Αννα από την Αλβανία. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 59 ισόγειο: Η νεαρή Ιζαμπελλα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος και αψηλό καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 61: Δύο νεαρές κοπέλες: Η σγουρομαυρομάλλα Τζούλια και η ξανθιά Αλεξάνδρα, για την οποία έχει γραφτεί ότι έπασχε από κονδυλώματα. Σε απλό.
Φυλής 80: Η νεαρή Εμμυ˙ με σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλό κορμί με πιασιματάκια. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή αλβανίδα Κλαούντια, από το ισόγειο της Ιάσονος 44˙ με κοντό καστανό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, διπλόφαρδο κώλο με κυτταρίτιδα και χοντρά μπούτια με κυτταρίτιδα επίσης. Σε απλό, με ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η μουνάρα Τζίνα. Σε απλό.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά έκφυλη Λάουρα. Σε απλό.
Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Μπιάνκα˙ με σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη, με μεσαίο στήθος, καλλίπυγη! Σε απλό.
Φυλής 67: Η νεαρή Στεφανία˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλή, καλογραμμένη σε ό,τι αφορά το σωμα, με το ταττού (ιδεογράμματα) κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς χαμηλά. Σε απλό.
Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Κλασικά η νεαρή Τζουλιάνα, από Αλκιβιάδου 16, με ίσιο ξανθό μαλλί, γλυκιά με μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια και αφράτο κωλαράκι με ίχνη κυτταρίτιδας. Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Συναγωνιστές μου είπαν ότι δούλευε η Τάνια.
Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Μία νεαρή κοπέλα με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Χριστίνα˙ με ίσιο σκουροκάστανο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, έκφυλο μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, φιδίσιο κορμί, καλλίπυγη. Σε απλό.
Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Μία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκιά με μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φρούσε μεσοφόρι) σώμα με πισιματάκια, όχι άσχημο κώλο. Σε απλό με 69.
Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η ρωσίδα Ελενα˙ με καστανό μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε ολόσωμο εσώρουχο) γεμάτο κορμί. Απλό και «στοματικό» (ελεύθερο; )
Αγκύρας 1: Η μελαχρινή post-op τρανσέξουαλ Μαρίανα. Στα 30 ευρώ.
Φυλής 99 (με το ρόπτρο): Η pre-po τρανσέξουαλ Δέσποινα. Στα 25 ευρώ.
Μαγνησίας 11: Δύο κοπέλες: Η milfogilf Ναταλία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), σώμα με πιασιματάκια. Δεν είπε πρόγραμμα. Δεν ρώτησα ούτε εγώ. Μαλακία μου. Και η νεαρή Αννίτα˙ με σπαστό, καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο καλογραμμένο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμί. ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από κώλο.
Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η ουκρανή milfogilf Ολγα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Περίμενα ενάμιση λεπτό αλλά μου άνοιξαν! Δούλευε η ξανθιά, μέτριας εμφάνισης milfogilf Αναστασία. Με απλό.
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Δύο μίλφς: Η Ειρήνη˙ με ίσιο κοντό καστανό μαλλί, φεγγαροπρόσωπη, με μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) και καλοζωισμένο κορμί. Και η ευγενική Κατερίνα˙ με κατάξανθο πολύ κοντό μαλλί χτενισμένο κολλητά στο κεφάλι της, γλυκό πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, γεματούτσικος κώλος και μηροί επίσης. Απλό συν μασάζ και για τις δύο.
Καλύμνου 36: Η milfogilf Εβίτα˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, γεροδεμένη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Πιπίνου 54: Από το βάθος άκουσα, (μάλλον ήταν η παχουλή, μελαχρινή pre-op τρανσέξουαλ Χριστίνα), «Αργότερα!» Το δωράκι της πάντως είναι στα 25 ευρώ.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Κατερίνα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Απλό.
Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο νεαρές κοπέλες: Η Τζέσικα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πισμένο πίσω,όμορφη, με μεσαίο στήθος και καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό. Και η Αννα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί και εκείνη, μέχρι τους ώμους, όμορφη με μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η γλυκιά πιτσιρίκα Κλαούντια. Σε απλό.
Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): Αννα "ΠΙΤΣΟΣ".
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Παρουσιάστηκε μία νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος και καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 200: Η νεαρή Αντζελίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό καλοσχηματισμένο κορμί μ' ένα κόσμημα καρφωτό στον αφαλό, υπέροχα τα ημισφαίρια του κώλου της, χυτές ποδάρες! Σε απλό.
Πληρώθηκε...

11366397686_38a3147fa2_c.jpg

11366480353_3588726202_c.jpg

11366360686_8fca632d65_c.jpg

Δροσοπούλου 97: Η ξανθιά milf Ντιάνα. Στα 25 ευρώ.
Θάσου 13: Δύο ευτραφείς Βραζιλιάνες: Η νεαρή Αντζελίνα και η σιτεμένη Σούζη. Αμφότερες σε απλό, ενώ το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει και ΑΠΥ.
Δροσοπούλου 98: Η 29άχρονη ρωσίδα Ειρήνη˙ με ίσιο καστανό μαλλί σε κοντή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο με μικρό προς μεσαίο λιγάκι πτωτικό στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, «ΦΙΛΑΕΙ, χαϊδεύει, ΓΛΕΙΦΕΙ, ΡΟΥΦΑΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ».
Καλλιφρονά 12: Στις 13:08 ήταν κλειστό.
Αχαρνών 85: Η ρωσίδα milf Βικτώρια˙ με το ίσιο καστανό μαλλί της πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο αθλητικό σώμα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

11366342146_29b99b4173_c.jpg

11366266015_a396f96186_c.jpg

11366357224_b58bf58236_c.jpg

11366388753_58df60a44b_c.jpg

Ελλης 3: Η milf Αλεξάνδρα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο παχουλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χαμηλού αναστήματος με καλοταϊσμένο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

[...]
Σούπερ η τσάρκα σου.......... :thumbsup:
Tnx! ;)

Μπράβο σε Φανούρη και Προφέσσορ για τις κορυφαίες ενημερώσεις τους. Φαίνεται πως εσείς οι δύο το έχετε βάλει για τα καλά το μπουρδέλιασμα στο πρόγραμμα και δεν μασάτε από έκτακτες αλλαγές, καιρός κ.α. Μπράβο σας παίδες!! :rockon: :rockon:
[...]
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλε Dawn!

[...]
Απορώ μόνο αν δεν βαριέστε να βλέπετε τις ίδιες κοπέλες κάθε εβδομάδα.
[...]
Προσωπικά δεν βαριέμαι.

[...]
Πχ εγώ μερικές φορές ντρέπομαι να περάσω από κάποια σπίτια που δουλεύουν κοπέλες τις οποίες έχω δει δέκα φορές και δεν έχω περάσει ποτέ (πχ Τροφωνίου 13 κ.α.)....
[...]
Και εγώ νιώθω κάπως περίεργα, αλλά είναι και αυτό (το να βλέπουν τον κόσμο να έρχεται και να φεύγει) μέρος της δουλειάς τους το οποίο πρέπει να αποδέχονται, όπως επίσης να είναι ευγενικές, γιατί ποτέ δεν μπορούν να ξέρουν. Κάποιος μπορεί να περάσει τη δέκατη ή μετά τη δέκατη πέμπτη φορά.
Αν όμως του φερθούν με αγένεια οι πιθανότητες να τον κερδίσουν σχεδόν μηδενίζονται.
Ετσι όμως δεν δημιουργείται πελατεία.

[...]
Μπράβο σε Φανούρη και Προφέσσορ για τις κορυφαίες ενημερώσεις τους. Φαίνεται πως εσείς οι δύο το έχετε βάλει για τα καλά το μπουρδέλιασμα στο πρόγραμμα και δεν μασάτε από έκτακτες αλλαγές, καιρός κ.α. Μπράβο σας παίδες!!
[...]
[...]
Πάρα πολλά Μπράβο τους αξίζουν για τη Συνέπεια τους και την Εγκυρότητα τους!!!
[...]
[...]
Είσαι Μέγας... Respect!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
[...]
Να 'σαι καλά!
Τις παρατηρήρεις σου που με αφορούσαν τις σημείωσα ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λίγο άκαιρα στέλνω ενημέρωση (αρκετά συμπτυγμένη) για πρωινή Φυλής σήμερα (15:00-15:30):

-Φωκαίας 27 πάνω. Μπάρμπορα. Φουλ. (7/10)
-Φωκαίας 27 ισόγειο. Μαρία η κοντή (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!). Ελεύθερο. (9/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο. Κλειστό.
-Φωκαίας 24. Λαρίσα. Φουλ νομίζω. (7/10)

-Φωκαίας 25 κάτω. Άννα πολωνέζα. Ελεύθερο. (7/10)
-Φωκαίας 25 πάνω. Κλειστό.

-Φωκαίας 19. Αλίνα, πιτσιρίκα με αδύνατο σώμα, αλογοουρά, αραία μαλλιά, ξινισμένα μούτρα. Αντικαυλωτική, αλλά με φουλ. (4/10)
-Φωκαίας 17. Κλειστό

-Φ71 κάτω. Η Ντανιέλα που ανέφερα στη χθεσινή ενημέρωση, με την ίδια στριμμένη τσατσά. Απλό. (7/10)
-Φ71 πάνω. Χριστίνα καζακστανή. Πολύ νάζι στο σαλόνι. Άκρως καυλωτική. Απλό. (8/10)
-Φ67. Στεφανία το άλογο. (6/10)
-Φ65. Μπιάνκα. (GUEST STAR). Πρόκειται για μια πιτσιρίκα καστανή κοντούλα, σφικτό σώμα, στήθος δυάρι, πραγματικά πολύ όμορφη... Μου θύμισε τη Μάγια που δούλευε παλιά στο Φ69. Η τσατσά μου είπε ότι δουλεύει μόνο όταν έχουν οι άλλες ρεπό. Παίζει να την έχω ξαναπετύχει άλλες 1-2 φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο. Αν είναι και αύριο, πραγματικά αξίζει γιατί και την εμφάνιση έχει και το υφάκι της είναι καυλωτικό. Απλό. (9/10)

-Φ86 κάτω. Λάουρα. Φουλ. (8/10)
-Φ86 πάνω. Κλειστό.
-Φ84 πάνω. Το αμόρε μου η Τζίνα  :smitten: ( ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ). Αυτό το κορίτσι είναι πολύ συμπαθητικό και μου βγάζει και κάτι πολύ αθώο, παρότι είναι πολύ καυλιάρα στο δωμάτιο. Σήμερα δε μου μύρισε κάτι άσχημα, αλλά είχα τόσες επιλογές που δεν ήξερα τι να κάνω... (Τελικά δεν μπήκα πουθενά!). Απλό. (9/10)
-Φ84 κάτω. Μια Κλαούντια (NEW). Μελαχρινή με κοντά μαλλιά, παιδικό αντιπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, κυτταρίτιδα στον κώλο, λίγο μπαμπάτσικη γενικά. Ή καινούρια όντως ή έχει ξανακάνει καμιά βάρδια όταν λείπουνε οι άλλες, δεν είμαι σίγουρος. Πάντως άκρως αντικαυλωτική και μοιάζει με Μεταξουργιώτισσα. Απλό. (1/10)

-Φ61. Τζούλια και Αλεξάνδρα. Εδώ πρόκειται για την κοντή την Τζούλια με τα σγουρά μαλλιά, την μπαμπάτσικη, όχι την άλλη τη βραδινή. Χαριτωμένη κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί. Απλό. (6/10 και 8/10)
-Φ59. Ιζαμπέλα. Αδύνατη μελαχρινή και ψηλή, σώμα μοντελέ, λίγο αντικαυλέ πρόσωπο. Απλό. (7/10)

-Φ80. Η Έμυ. Απλό. (0/10)
-Φ74. Αριστέρα Άννα προμίλφ. Πρωκτικό. (6/10)
-Φ74. Δεξιά Τερέζα μουνάρα πιτσιρίκα. Αυτή όσο πάει και ομορφαίνει. Καστανόξανθη, υπέροχο προσωπάκι, υπέροχο χαμόγελο, στήθος μεγαλούτσικο (μάλλον 3αρι), σήμερα δυσκολεύτηκα πολύ να σηκωθώ να φύγω... Απλό. (9/10)

-Φ66 αριστερά. Κλειστό.
-Φ66 δεξιά. Γιάννα. Ρωσίδα ψηλή μελαχρινή κοπέλα, στήθος 2.5αρι, ωραίο κορμί, πρόσωπο κάπως ξινισμένο για μένα. Μέτρια μέσα. Έχω βαρεθεί να τη βλέπω... (μάλλον και εκείνη...). Απλό. (7/10)

-Φ56. Η Ρωξάνη. Τσιγγάνα πιτσιρίκα με βυζάρες και κωλάρα. Σήμερα πρόσεξα τα στραβά δόντια και το αρκετά ατσούμπαλο σώμα. Χαμογελαστή, καλοδιάθετη στο σαλόνι, αλλά δε με καύλωσε σχεδόν καθόλου... Απλό. (5/10)
-Φ54. Κλειστό.

-Φυλής 40. Ελένη. Ρωσίδα πιτσιρίκα, καστανόξανθη, πρόχειρο σώμα (πεσμένος κώλος, χαλαρή), συνηθισμένο Ρωσιδοπρόσωπο (αδιάφορο). Φουλ. (6/10)

-Διδύμου 7 αριστερά. Κλειστό.
-Διδύμου 7 δεξιά. Ανδριάνα η διοπτροφόρος. Αυτή ή θα τη σκίσω πάλι σύντομα ή θα μπει στη μαύρη λίστα... Βαρέθηκα να τη βλέπω μέρα/νύχτα εκεί... (8/10)

-Διδύμου 8 κάτω. Χρίστινα, η καστανή και μελαμψή μικροσκοπική πιτσιρίκα που συνήθως πάει πακέτο με τη Φλώρη ή τη Λαρίσα. Σήμερα μόνη. Κάπως αρχίζει να μου αρέσει αυτή... Φουλ πρόγραμμα. (7/10)

-Διδύμου 8 πάνω. Αλεξάνδρα. Τσιγγάνα μελαχρινή πιτσιρίκα, αδύνατο όμορφο σώμα, 1.5 στήθος, πρόσωπο τσιγγανοειδές (με την κακή έννοια). Σώμα καυλωτικό πάντως... Τσάτσος ο Κόμης Δράκουλας... Απλό. (7/10)

Πήδηξα τα μιλφάδικα (τα σνόμπαρα ως συνήθως) και πήγα τέρμα θεού:

-Διδυμου 27: Ελένη. Πιτσιρίκα μελαχρινή, μπαμπάτσικη, χοντρά πόδια, αλλά όμορφο και γλυκό πρόσωπο. Απλό. (7/10)

Με αυτή την ενημέρωση κλείνω την εβδομάδα. Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν κατέθεσα κάπου γιατί μπερδεύτηκα... Έχω βάλει 4 9αρια όπως θα δείτε και μερικά 8αρια... Αν κατέβω αύριο πρωί εσείς, συναγωνιστές, ποια μου προτείνεται να επιλέξω;  :think:

ΥΓ: Σε ό,τι αφορά τις εξαφανίσεις:
-Μαρία: Βρέθηκε
-Τζίνα: Βρέθηκε
-Τζούλια: Αγνοείται (ήταν σίγουρα εκτός ελλάδος, δεν έχει αλλάξει μαγαζί, απλά το θέμα είναι πότε θα γυρίσει)
-Φλώρη: Αγνοείται. Όντως δε λείπει πολλές μέρες, απλώς τσατσάδες και η φίλη της η Χριστίνα λένε ότι έφυγε. Για αυτό και ψαχνόμαστε...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μαλακία έκανα ε;  :rolleyes:

Φανούρη σόρρυ, την είχα ήδη γράψει και ήταν κρίμα να μην τη στείλω...  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
εχει ερθει καινουριο τεμαχιο λεει στο κολωνου 23β ξερουμε ποια ειναι  ? την εχει δει κανεις ?  μισελ αν ακουσα καλα ..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπράβο και στον Φανούρη για την καθιερωμένη σαββατιάτικη ενημέρωση αλλά και στον Ορέστη :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στην σκιά των μεγάλων και υπερ-μέγιστων πορνο-ρεπόρτερς, ας προσθέσω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην απογευματινή ενημέρωση . . . .

Μπήκα σε ελάχιστα στοχευμένα σπιτάκια. Έχουμε λοιπόν:

Φυλ. 56: Μια όμορφη καλλίγραμμη κοπέλα, ψιλή, κορμί αλφάδι, λευκό δέρμα, μακρύ ίσιο μαλλί πιασμένο αλογο-ουρά. Μάλλον η Γιάννα. Θα πέρναγα, αλλά μια που δεν άκουσα στο πρόγραμμα "69" και μιας που στο σαλονάρισμα ήταν κάπως ξυλάγκουρο, με απέτρεψαν. Θα δείξει . ..
Φυλ. 66α: η μελαμψή Ρωξάνη
Φυλ. 86β: η Ίρινα
Φυλ. 69 ισ.: Ελένη (ή Ειρήνη). Μου θύμισε την Λαρίσσα , αλλά σε καμπυλόγραμμο καλούπι. Κάπου την έχω ξαναδεί παλιότερα . ..

Φωκ. 17α: η ξινή μουνάρα Ιζαμπέλα
Φωκ. 17β: Ναι, καλά διαβάσατε. Ξανα-άνοιξε ο όροφος. Και φυσικά, σαν παράρτημα του διπλανού ισογείου. Οπότε εδώ είχαμε την Ελένη την "Αιγύπτια". Σε απλό, αλλά αρκετή ώρα στο δωμάτιο.
Φωκ. 19: η Αλίνα, όπου τιμήθηκε για 2η φορά με πολύ καλές εντυπώσεις.

Αυτά.
Καλό σας βράδυ.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην απογευματινή βάρδια προς ανεύρεση αξιόλογων τεμαχίων μιας και στην πρωινή τα πράγματα ήταν αρκετά παγιωμένα για μένα.
Ξεκίνημα απο το Εξηκίου 20 όπου και ήταν κοπέλα γεματούλα με μαύρα μαλλιά λιτά κάτω απο τους ώμους,αδιάφορη με απλό πρόγραμμα.
Στο Εξηκίου 16Γ ήταν μιλφ μάλλον απο Αλβανία ομιλούσα καλά Ελληνικά γύρω στα 35-40.Συστήθηκε ως Άννα,εμφανίστηκε γυμνόστηθη με στήθη τριάρια.Κοντά ξανθά μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,λευκό δέρμα,τατού μεγάλο πίσω στην πλάτη.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Στο Εξηκίου 18Α στο ισόγειο δεξιά η υπηρεσία ανακοίνωσε με καμάρι ότι είχε καινούρια κοπέλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο πρόγραμμα της.Μου έκανε εντύπωση ομολογώ για αυτό το σπίτι.Η κοπέλα όμως δεν ήταν άλλη απο την Ρωσοφωνη Χριστίνα,μιλφ,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά λιτά καστανά μαλλιά,νταρντάνα.
Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της αρχικά στα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12 και έπειτα σε πολλά άλλα σπιτάκια όπως Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο,Διδύμου 18,Διδύμου 8 , Δροσοπούλου 98 πάντα ως ρεπατζού.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό είχαμε την Ρωσόφωνη μιλφ Σόνια,νταρντάνα,με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,κοντά ξανθά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.Στο αριστερό σπιτάκι είχαμε την Γιάννα την Ουκρανέζα απο το Φώκαιας 27 ισόγειο που όπως πολύ σωστα έχει ήδη γραφεί πήρε την πολυπόθητη visa και επέστρεψε στην χώρα μας.Λεπτή με όμορφο σώμα μακριά καστανά μαλλιά,ωραίο κορμί γενικά. Μιας και είχα να περάσω πολύ καιρό πέρασα για να θυμηθούμε τα παλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στο δωμάτιο παραμένει εξίσου καλή αν και πρέπει να είσαι πελάτης της γενικά για να δώσει το 100%.Χώρος καθαρός με ντουζιέρα,γενικά χαίρεσαι να γαμάς.
Στο Διδυμου 27 2 κοπέλες με απλό πρόγραμμα.Η πρώτη ήταν μια καινούρια με το όνομα Μπέλλα.Κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,και καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,λευκό δέρμα.Η δεύτερη ήταν η Νίκη απο το Μαραθώνος 59 τα πρωινά.Λεπτή κοπέλα με μακριά καστανόμαυρα ίσια μαλλιά,χάνει στο πρόσωπο.Γνωστή και ως Ρομπέρτα στο Φυλής 74 παλιότερα.
Στο Διδύμου 20 μου είπαν ότι ήταν η μιλφ Άννα.Λεπτή,με ωραίο μαύρισμα,μαύρα μαλλιά στο στυλ της Έλενας Ναθαναήλ όπως έχει πολύ σωστά γραφεί.Κύριο της ατού το γλύψιμο που μπορεί να γίνει και τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Άννα σάντουιτς. Κοπέλα με όμορφο πρόσωπο,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς.Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,κώλος,ισπανικό,αυταρχικό,παρτούζα.Πιο φουλ δεν γίνεται.Έχει ξεκινήσει απο Διδυμου 27,Φώκαιας 25, Έλλης 3 και τώρα την βρίσκουμε σε αυτό το μαγαζί.
Στο Διδύμου 16 η Ρωσόφωνη μιλφ Λίλιαν.Με ξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια,με μπουτοκωλάρες γενικά για να πιάνεις.Την είχα δοκιμάσει παλιότερα στην Αγκύρας 3 φορές με καλές εντυπώσεις.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η Αντριάννα με καστανά καρέ μαλλιά και μαύρα κοκκάλινα γυαλιά οράσεως.Κατάλληλη για όσους αρέσκονται σε φαντασίωση με μαθήτριες η καθηγήτριες.Στο αριστερό ήταν μάλλον η Τζωρτζιάνα κοπέλα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,σχετικά νοστιμούλα.
Στο Διδύμου 8 σε ντούο ήταν η Χριστίνα με την Λαρίσα.Γνωστές και απο τα Φώκαιας 24&27 καθώς και Αλκιβιάδου 16Β,Διδυμου 27. Η Χριστίνα αδύνατη,με καστανά μαλλιά,αυτιάγκουρας και η Λαρίσα λεπτή αρχίζει και παχαίνει με καστανά μαλλιά μακριά.Γυμνό τσιμπούκι,η μιά 20 ευρώ η δύο 30 ευρώ.Δεν ανακοινώθηκε κώλος,
Στο Φυλής 40 ήταν κλασσικά η Έλενα.Καστανά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 56 καινούρια κοπέλα δεν την έχω ξαναδεί.Ψηλή,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ωραίο σώμα και πρόσωπο.Σαλόναρε αργά και με τρακ.Όποιος γνωρίζει ποια κοπέλα είδα και αν είναι μέσα καλή ας ενημερώσει.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Ρωξάνη.Αθίγγανη,με πιασιματάκια,βυζάρες,κωλάρες και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Μπιάνκα,λεπτή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Φυλής 74 ανοιχτό  ήταν το αριστερό όπου και εργαζόταν η Μάντα.Αθίγγανη,κοντή μελαμψή,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.Την είχα πάρει παλιότερα στο Φυλής 86 και ήταν απλώς καλή.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η Ιζαμπέλλα.Ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών,όμορφο κορμί.Φορούσε ένα καβλωτικό σετ απο ολόσωμο εφαρμοστώ μαύρο εσώρουχο που άφηνε εκτεθειμένα τα επίμαχα σημεία.Ωραίο οπτικά αλλά μέσα στο δωμάτιο αμφιβάλλω αν το αφαιρεί όλο.Κανονικό πρόγραμμα.
Επιτέλους μετά απο 2 ίσως και περισσότερο χρόνια που ήταν κλειστός ο όροφος άνοιξε.Στον όροφο λοιπόν του Φώκαιας 17 ήταν η Ελένη η Αιγύπτια απο το ισόγειο.Κοπέλα λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σεξυ μαύρα κοκκάλινα γυαλιά οράσεως.Απλό πρόγραμμα.Η Ελένη είναι η ιδανική φαντασίωση της σέξυ μαθήτριας η καθηγήτριας μετά ακολουθεί η Αντριάννα.
Στο Φυλής 25 στον όροφο ήταν η Λάουρα απο το Φυλής 86 ισόγειο.Αυτήν την φορά ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα και όχι πρωκτικό.Έχει πλέον αδυνατήσει και της πηγαίνει περισσότερο.Ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Στο ισόγειο ήταν η Άνκα με τα βασικά.Κοπέλα νόστιμη,με ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα.
Στο Αχαρνών 85 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Βικτώρια με πιασμένα πίσω ξανθα μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και αυταρχικό.Την έχω ήδη λοκάρει και μάλλον θα την δοκιμάσω σε επόμενη μου εξόρμηση.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η Νίκα.Με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Στο αριστερό ήταν η νέα άφιξη η Όλγα,λεπτή,με καστανά μαλλιά ίσια ως τους ώμους της περίπου.Ελεύθερο στοματικό.Χωρίς 69.
Στο Φυλής 71 ισόγειο ήταν η Στεφανία.Νταρντάνα κοπέλα,ψηλή με καστανά μακριά μαλλιά και κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα.Πίσω στην μέση φέρει τατού με ιδεογράμματα. Στον όροφο 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Νάνσυ η οποία έχει βάψει πλέον τα μαλλιά της μαύρα και τα έχει μακρύνει με εξτένσιονς.Και η δεύτερη καινούρια κοπέλα με κόκκινα μαλλιά ως τους ώμους της περίπου.Εμφανίστηκε γυμνόστηθη με ένα σετ απο όμορφα βυζιά τριάρια.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,πίσω στον ώμο της φέρει ένα μεγάλο τατού.Χάνει λίγο στο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε κώλος και για τις δύο κοπέλες.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Αντζελίνα,ψηλή,λεπτή κοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη.Κανονικών κιλών προς το γεμάτο πλέον,με ξανθά πιασμένα μαλλιά που δεν της πάνε καθόλου,μελαμψό δέρμα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν η Μισέλ κοντή,λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά,νοστιμούλα.Λευκό δέρμα πρόγραμμα απλό.Έχει δουλέψει και στο Φώκαιας 25 ισόγειο          Στον όροφο του Φυλής 84 είδα το καινούριο πιπίνι που γράφετε με το όνομα Γαβριέλλα.Λεπτούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ντροπαλή,λευκό δέρμα.Ρωτώντας την χώρα καταγωγής μου ανακοινώθηκε Ρωσία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει μιας και τα χαρακτηριστικά της είναι πιο πολύ Σλαβικά.Απλό πρόγραμμα χωρίς πρόσθετα.Θα συμφωνήσω με  billy13 ότι είναι η ομορφότερη αυτήν την στιγμή στην Φυλής.
Στο Φυλής 84 ισόγειο καινούρια κοπέλα με μαύρα μαλλιά κοντά,ελαφρώς γεματούλα μέτριας εμφανίσεως με απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 ισόγειο είδα την καινούρια κοπέλα με όνομα Νικόλ.Ψηλή,με κοντά ξανθά μαλλιά,μεγάλο τατού στα πλευρά,τραχύ πρόσωπο.Πιθανόν απο Αλβανία.Γυμνό τσιμπούκι.Εμφανίστηκε γυμνόστηθη με τριάρια βυζιά.Στην κατηγορία των μιλφ.Να προσθέσω ότι η Άννα απο το Εξηκίου 16Γ και η Νικόλ απο το Φυλής 69 ισόγειο έχουν την ίδια περίπου εμφάνιση σαν αδελφές με την Άννα απο την Εξηκίου 16Γ να έρχεται πιο συμπαθητική.Επίσης να προσθέσω ότι και οι 2 αυτές κοπέλες αν της σμικρίνεις σε μικρογραφία θα έχεις ίδια την Φλώρη απο τα Φώκαιας 27&24,Διδύμου 8 κλπ.Προφανώς τόσο η Άννα όσο και η Νικόλ είναι απο Αλβανία λόγω φαινοτυπικών χαρακτηριστικών όπως και η Φλώρη εξάλλου.
Κάθοδος στην Αλκιβιάδου όπου στο 16Α ήταν η Ειρήνη απο το δίπλα 16Β φανερά εκνευρισμένη λόγω αναδουλείας.Με κοντά κόκκινα μαλλιά,γεματούλα.Πρόγραμα φουλ.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Τζουλιάννα απο τον όροφο του Φυλής 69 τα πρωινά.Ενώ στο μεσαίο ήταν η Νίκα που μάλλον δούλευε στο Μεγ Αλεξάνδρου 28.Εγώ την συγκεκριμένη δεν την είχα ξαναδεί. Η Νίκα είναι Ρωσόφωνη,στρογγυλοπρόσωπη με βουκολικά χαρακτηριστικά,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι καθώς και κώλος.Εγώ δοκίμασα το πρώτο και έπαθα πλάκα.Είναι αρκετά δεξιοτέχνισσα στο στοματικό η συγκεκριμένη.Χωρίς υπερβολή συναγωνίζεται αυτή της Αλιόνας άνετα.Όπως θα καταλάβατε έμεινα αρκετά ικανοποιημένος απο την Νίκα.Λεπτομέρειες θα γράψω αύριο.
Καλά να περνάτε και καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
εχει ερθει καινουριο τεμαχιο λεει στο κολωνου 23β ξερουμε ποια ειναι  ? την εχει δει κανεις ?  μισελ αν ακουσα καλα ..
την ξανθια με τα ασπρα εσωρουχα
και το καπως ενισχυμενο στηθος (ετσι τουλαχιστον φαινεται με τον στηθοδεσμο)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
27&24,Διδύμου 8 κλπ.Προφανώς τόσο η Άννα όσο και η Νικόλ είναι απο Αλβανία λόγω φαινοτυπικών χαρακτηριστικών όπως και η Φλώρη εξάλλου.

Ρε σεις!απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι η Φλώρη ειναι Αλβανιδα!Ρουμάνικα μου μιλουσε στο δωμάτιο!Τουλάχιστον κάποιες λεξεις τις γνωριζω!Οι Αλβανιδες κανουν ευκολα μπάμ!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
την ξανθια με τα ασπρα εσωρουχα
και το καπως ενισχυμενο στηθος (ετσι τουλαχιστον φαινεται με τον στηθοδεσμο)

δεν εχω ιδεα πως ειναι, απλα μπηκα σημερα μεσα και αυτη αργουσε στο δωματιο εγω βιαζομουν και την εκανα, η υπηρεσια ειπε χτες πρωτη μερα και ειναι καινουρια, ειναι ομως ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα στην απογευματινή βάρδια προς ανεύρεση αξιόλογων τεμαχίων μιας και στην πρωινή τα πράγματα ήταν αρκετά παγιωμένα για μένα.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό είχαμε την Ρωσόφωνη μιλφ Σόνια,νταρντάνα,με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,κοντά ξανθά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.Στο αριστερό σπιτάκι είχαμε την Γιάννα την Ουκρανέζα απο το Φώκαιας 27 ισόγειο που όπως πολύ σωστα έχει ήδη γραφεί πήρε την πολυπόθητη visa και επέστρεψε στην χώρα μας.Λεπτή με όμορφο σώμα μακριά καστανά μαλλιά,ωραίο κορμί γενικά. Μιας και είχα να περάσω πολύ καιρό πέρασα για να θυμηθούμε τα παλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στο δωμάτιο παραμένει εξίσου καλή αν και πρέπει να είσαι πελάτης της γενικά για να δώσει το 100%.Χώρος καθαρός με ντουζιέρα,γενικά χαίρεσαι να γαμάς.

Στον όροφο του Φυλής 84 είδα το καινούριο πιπίνι που γράφετε με το όνομα Γαβριέλλα.Λεπτούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ντροπαλή,λευκό δέρμα.Ρωτώντας την χώρα καταγωγής μου ανακοινώθηκε Ρωσία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει μιας και τα χαρακτηριστικά της είναι πιο πολύ Σλαβικά.Απλό πρόγραμμα χωρίς πρόσθετα.Θα συμφωνήσω με  billy13 ότι είναι η ομορφότερη αυτήν την στιγμή στην Φυλής.

Καλά να περνάτε και καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας!

Η Γιάννα είναι πολύ καύλα,τώρα που έχασε κάποια κιλά.....θα την τιμήσω.....διότι στο Φ.27....είχα ρίξει τρελά γ@μήσια μαζί της.... :cum:

Η Γαβριέλα,πάλι μου έριξε άκυρο για 69........ :'(

Φυλ. 56: Μια όμορφη καλλίγραμμη κοπέλα, ψιλή, κορμί αλφάδι, λευκό δέρμα, μακρύ ίσιο μαλλί πιασμένο αλογο-ουρά. Μάλλον η Γιάννα. Θα πέρναγα, αλλά μια που δεν άκουσα στο πρόγραμμα "69" και μιας που στο σαλονάρισμα ήταν κάπως ξυλάγκουρο, με απέτρεψαν. Θα δείξει . ..

Η Γιάννα ήταν......... :sunglasses:

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις!απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι η Φλώρη ειναι Αλβανιδα!Ρουμάνικα μου μιλουσε στο δωμάτιο!Τουλάχιστον κάποιες λεξεις τις γνωριζω!Οι Αλβανιδες κανουν ευκολα μπάμ!
πριν 5-6 μέρες που την είχα δει μου είχε πει ότι θα έφευγε κατά τις 20 του μηνα Ρουμανία για γιορτές,προφανώς έφυγε πιο νωρις γιατί όντως χθες μου είπε η Χριστίνα ότι έφυγε,τωρα σγνωστο το ποτέ θα γυρίσει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
δεν εχω ιδεα πως ειναι, απλα μπηκα σημερα μεσα και αυτη αργουσε στο δωματιο εγω βιαζομουν και την εκανα, η υπηρεσια ειπε χτες πρωτη μερα και ειναι καινουρια, ειναι ομως ?
αν ηταν αυτη που ειδα χθες απογευμα
την εχω ξαναδει στη φωκαιας
αλλα αφου δεν εχουμε περιγραφη οτι λεμε ειναι στον αερα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Περασμένα μεσάνυχτα, Λιοσίων 76, ανώγειο.

Ανεβαίνοντας τη σκάλα, ακούγαμε δυνατά μουσική να έρχεται μέσα από το μπουρδέλο.
Μπαίνοντας, αντικρίσαμε τα δύο θήλεα να χορεύουν μόνα τους στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Η Ναταλία πάνω στο τραπέζι.
Η Μελίνα από κάτω, πιο σεμνοπρεπής.
Πάρτι για δύο.

Η Ναταλία, σε σύγκριση με τη Μελίνα, είναι πιο νέα, πιο ελκυστική, πιο επιλέξιμη, ωστόσο δεν εκμεταλλεύεται τα προσόντα της σε βάρος της Μελίνας.
Η Ναταλία είναι σαφώς αλληλέγγυα προς τη Μελίνα, προωθώντας της πελάτες.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ένδειξη φάνηκε προ καιρού, όταν είχα επιλέξει τη Ναταλία.
Η Ναταλία θυμόταν ότι σε προηγούμενες επισκέψεις μου είχα επιλέξει τη Μελίνα, πράγμα που μου ανέφερε την ώρα που της τον έβαζα, ενώ στη συνέχεια της πράξης ήταν τυπική και διεκπεραιωτική.
Σήμερα, επιβεβαιώθηκε η στάση της, καθότι μόλις μας είδε μαζί με τον άλλον φίλια κείμενο γαμίκο, ευθύς με προέτρεψε να συνουσιασθώ πάραυτα μετά της Μελίνος.

Την Ηθική και την Αξία, μπορείς να τις συναντήσεις παντού.

Η Μελίνα και η Ναταλία, είναι μητέρες ανήλικων τέκνων.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αυτη η ομορφη μπιανκα απο φυλης 65 που αναφερει παραπανω  ο orestis kou ειναι η αυτη που δουλευει και σε διαφορα στουντιο  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom