Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (28 μέλη και 358 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
βρηκα μια φωτο που μοιαζει αρκετα της Αυτοκρατειρας μιλφαρας Μπετυς Τροφωνιου 13 οροφος .
Ειδικα στο σωμα και στα βυζια ειναι ιδια!
στο προσωπο πιστευω η Μπετυ είναι καλυτερη απο την κοπελα της φωτο

Και σε ποιά βάρδια ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ.

Και είναι σαν την φωτό?
Ή θα σε κυνηγάω μετά, ωσότου ασπρίσει το μουστάκι σου (στο αβατάρ) σαν του Γκάνταλφ ? ?  ?

ειπα
στο κορμι-βυζια ειναι ιδια αν και ειναι 40+ στην ηλικια, παρολη ομως την ηλικια το σωμα, στηθος, δερμα της ειναι απαιχτο
τα μαλλια ιδια, μακρυα, απλα η Μπετυ τα χει ξανθα.
στο προσωπο ακομα καλυτερη.
τωρα αν η δικια σου αισθητικη ειναι διαφορετικη απο την δικη μου δεν μπορω να κανω κατι...
πηγαινε δες την και αποφασισε στο σαλονι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ευχαριστώ.

Και είναι σαν την φωτό?
Ή θα σε κυνηγάω μετά, ωσότου ασπρίσει το μουστάκι σου (στο αβατάρ) σαν του Γκάνταλφ ? ?  ?
το σωμα ειναι σχεδον ιδιο...στο προσωπο θα συμφωνησω με τον φιλο Ζερο οτι η Μπετυ σαφως υπερτερει... ;)
επισης,απο υπηρεσιες η κοπελα ειναι αψογη....εγω οσες φορες την πηρα μου εβγαλε πολυ καυλα...  :zfuck: :zfuck:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
:grin:            :grin:

1008fa9ff934a6f288197651d3ead684.jpg

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φυλ. 84β: η Τζήνα η "άπλυτη" (κατά μερικούς)

Η κοπέλα αυτή δουλεύει πρώι και την έχουν αναφέρει πολλοί.Επειδή έχω μπει 2 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες, να διελευκάνω το μυστήριο... Δεν είναι άπλυτη και βρωμιάρα, απλώς για κάποιο λόγο μυρίζουν πολύ οι μασχάλες της!

Την έχω γλείψει από την κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά!): από τα αυτία, το λαιμό, τα βυζιά, κοιλιά, μουνί (καθαρό, λίγες τρίχες), πόδια (ελάχιστη μυρωδιά παπουτσίλας, όπως όλες). Από όλο της το σώμα μόνο εκεί στις μασχάλες μου μύρισε άσχημα... Και έχω προσέξει ότι πριν από τους πελάτες κάνει μπάνιο ή έστω πάει στο μπάνιο...

Παιδιά και γω έχω απηυδύσει με αυτό το θέμα, μήπως να ανοίξω σχετικό θρεντ? Το κορίτσι είναι γαμάτο μέσα, γλωσσόφιλα, παιχνιδιαρίσματα, ναζάκια, δε βιάζεται, της αρέσουν τα φιλιά παντού, της αρέσει να σε περιποιείται, είναι γαμάτη!

Σκέφτομαι να της πω κάτι την επόμενη φορά, σκέφτομαι να της πάρω κανένα καλό αποσμητικό για δώρο... Καμιά άλλη πρόταση παίδες? Λέτε να με κράξει αν της πω τίποτα?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Από όλο της το σώμα μόνο εκεί στις μασχάλες μου μύρισε άσχημα...
εχει τριχα στην μασχαλη?
εαν ναι,πες την να την ξυρισει κ επιπλεον να κοψει να τρωει (εαν τρωει) Μεξικανικα,πικαντικα κ παστουρμα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σκέφτομαι να της πω κάτι την επόμενη φορά, σκέφτομαι να της πάρω κανένα καλό αποσμητικό για δώρο... Καμιά άλλη πρόταση παίδες? Λέτε να με κράξει αν της πω τίποτα?  :think:

Υπάρχουν μάρκες που βγάζουν κολόνια & αποσμητικό της ίδιας σειράς και συνήθως κυκλοφορούν μαζί σε συσκευασία δώρου.

Πολύ καλή ιδέα, τώρα για τις γιορτές . . .  .
:blowup:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Σωστά το κοβεις!Μπορει βέβαια να ναι φυτο,αλλα εχει γαμάτο σώμα!

Τα φοβαμαι κατι τετοια γιατι την εχω πατησει και εχω παει κουβα ουκ ολιγες φορες...ασε να στρωσει πρωτα και μετα...εγω το μιραντακι περιμενω να ξεσπασω :P

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ένα βέτεξ πήγαινε της κι άμα σε ρωτήσει γιατί,πες της για τις μασχαλες σου μωρο μού

Πρακτική λύση, αλλά κάπως άξεστη... Το κορίτσι βέβαια δείχνει αρκετά ανεχτικό και με κατανόηση... (έχω μπει 2 φορές και ενδιάμεσα τις είχα ρίξει 2 χυλόπιτες, χωρίς αυτό να επηρεάσει τη σχέση μας...  :grin:)

εχει τριχα στην μασχαλη?
εαν ναι,πες την να την ξυρισει κ επιπλεον να κοψει να τρωει (εαν τρωει) Μεξικανικα,πικαντικα κ παστουρμα.

τρίχα στη μασχάλη δεν είχε νομίζω, την τσέκαρα τη 2η φορά που πήγα. Για τη διατροφή της θα της κάνω μια κρούση, άμα γνωριστούμε καλύτερα...  :cheesy:

Υπάρχουν μάρκες που βγάζουν κολόνια & αποσμητικό της ίδιας σειράς και συνήθως κυκλοφορούν μαζί σε συσκευασία δώρου.

Πολύ καλή ιδέα, τώρα για τις γιορτές . . .  .
:blowup:

Τα δώρα σε ιερόδουλες είναι μεγάλη παγίδα, αν και είναι κάτι ωραίο και ας κοροϊδέψουνε κάποιοι... Ποτέ ακρίβο δώρο γιατί έτσι δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πορτοφόλι.

Δώρο αξίζει να πας σε κάποια που είσαι ταχτικός πελάτης... Δεν έχω αποφασίσει αν με την εν λόγω κορασίδα θέλω να έχω μια μόνιμη τέτοιου είδους δέσμευση... Είναι μεγάλο βήμα και θέλει σκέψη... Όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα το σκεφτώ... (αν αξίζει να δώσω 20-30 ευρω επιπλέον για πάρτη της).

Thanks πάντως  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συντομο περασμα απο Φυλης το πρωι..
Βαριεμαι να γραψω ενημερωση θα πω μονο τα εξης

Φωκαιας 27Βπανω Μπαρμπορα η οποια εχει δυστυχως αδυνατησει και ξενερωσα τελειως.. Την προτημουσα με την τουρλωτη κωλαρα της
Φυλης 74 δεξια μια καινουργια δε θυμαμαι ονομα ιταλιδα δηλωσε πολυ ωραιο μωρο ξανθο με ομορφο προσωπο αδυνατη με ΒΥΖΑΡΕΣ. στα υπ οψη

Έχει αδυνατίσει πολύ η Μπάρμπορα......; Όλοι έτσι λένε........ :sunglasses:

6HbHyMn.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΝΑΙ! Για μένα μουνάρα έχει γίνει... Προσωπικά παλιά την έβρισκα πολύ ατσούμπαλη... (σαν σώμα)

Συμφωνώ 100%....πρέπει να την δω πως είναι τώρα ο ίδιος,δεν μπορώ να φανταστώ την Μπάρμπορα αδύνατη...... :sunglasses:

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
η Νικολλετα απο το 66Β - 66Δ φυλης
ξανθια κοντουλα -ρουμανακι ομορφη στο προσωπο και στο σωμα(Μικροκαμομενη)
που δουλευει τωρα? δυο νυχτες που περασα απο 66β-δ ηταν κλειστα.
δουλευε παντα με μια ψηλη ξανθια... ειχε 2 επιλογες εκεινο το μπουρδελο...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
η Νικολλετα απο το 66Β - 66Δ φυλης
ξανθια κοντουλα -ρουμανακι ομορφη στο προσωπο και στο σωμα(Μικροκαμομενη)
που δουλευει τωρα? δυο νυχτες που περασα απο 66β-δ ηταν κλειστα.
δουλευε παντα με μια ψηλη ξανθια... ειχε 2 επιλογες εκεινο το μπουρδελο...

Πρωινή βάρδια Φυλής 54- Λαικό προσκύνημα όπως πάντα... :grin:

Η άλλη η ξανθιά τη Ντενίσα μάλλον λες, έχει χαθεί... :think:

Ρώτα το billy13 μήπως ξέρει κάτι παραπάνω. :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom