ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Απογευματινη βολτα στα μερη μου, κυριως για βολτα και ενημερωση δεν ειχα σκοπο να καταθεσω.. Βεβαια τωρα εχω κατακαυλωσει και τριγυρνανε στο μυαλο μου 3 μουναρες.. Η Νικολετα στο Φυλης 56 που επιτελους μετα απο πολυ καιρο εργαστηκε 2η βαρδια, η ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ Ελενα στο Φωκαίας 27Β το ισογειο και μια κοπελα που πρωτη φορα την βλεπω η Ρωξαννα στο Φυλης 66Α..
Ξεκινησα γυρω στις 20:00, σχεδον ετρεχα απο σπιτι σε σπιτι και θα ειχα τελειωσει αρκετα νωριτερα αλλα ειχα μια απροοπτη συναντηση με 2 φιλους συναγωνιστες, τον Kareklokentavros80 και therion1985 και ετσι μειωσα αρκετα τους ρυθμους μου.. Ψιλοανουσια η σημερινη ενημερωση κατα 80% ειναι τα ιδια με την τελευταια ενηεμρωση που εκανα..
Τελος παντων..
ΦΥΛΗΣ
40 Ελενα μελαχρινη Ρωσιδα κατα δηλωση της με συμπαθητικη φατσουλα, μικρο στηθος, σωμα κανονικων κιλων και συμπαθητικο κωλαρακι αλλα οχι ιδιαιτερα τουρλωτο, ΦΟΥΛ
54 Κλειστο
56 Νικολετα η ξανθια μουναρα με πανεμορφο προσωπο κοντη με τελειο σωματακι και 2αρι βυζι, εχει τιμηθει πολλακις με αριστες εντυπωσεις, ΑΠΛΟ
66Α Ρωξαννα πρωτη φορα τη βλεπω, ΜΟΥΝΑΡΑ για τα γουστα μου, μελαχρινη ρουμανα με ομορφη φατσουλα, αρκετα μελαμψη με ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΚΩΛΑΡΑ ΒΥΖΑΡΑ με κατακαυλωσε και θα τιμηθει αμεσα, ισως και σημερα αφου γραψω την ενημερωση και χωνεψω τα κεμπαπ που κουμπωσα στε μαγαζι στην Αχαρνων, ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
66Δ Αντζελα μελαχρινο αλβανιδα με λιγο απαξιωμενη αλβανοφατσα, καλο σωματακι με μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, εχει τιμηθει με μετριες εντυπωσεις, ΚΩΛΟ
74(αριστερα) Μαγδα μελαχρινη γυφτορουμανα με λιγο απαξιωμενη φατσα καλο σωματακι και ωραιο κωλο, εχει τιμηθει με καλες εντυπωσεις οσον αφορα τη συμμετοχη της κλπ αλλα οπως ειχα γραψει και στην κριτικη μου ηταν βρωμερη και μου ειχε προτεινει ακαποτο γαμησι κωλο το οποιο επιβαιωσαν και καποιοι συναγωνιστες με παρομοιες εμπειριες που μου στειλαν ΠΜ, οποτε προσοχη λοιπον, ΚΩΛΟ
74(δεξια) Κλειστο (δυστυχως η Νανσυ με τις βυζαρες εφυγε για Ρουμανια μαλλον οπως μου ειχε πει)
59(πανω) Ισαμπελλα μελαχρινη με απαξιωμενη φατσα, μικρο στηθος αδυνατο σωμα και ωραια κωλαρα, ΑΠΛΟ
59(κατω) Αντινα ξανθια αλβανιδα με εκφυλη φατσα, σωματαρα με κωλαρα και πλαστικες βυζαρες, ΑΠΛΟ
61 Αλεξανδρα η καστανοξανθη Σερβα απ την Αλβανια, με μετρια φατσα και κοκαλιαρικο σωμα εντελως στυλιαρι, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
80 Εμμυ καστανομαλλα αλβανιδα με μιετρια αλβανοφατσα ωραιο σωμα με καμπυλες και 2,5αρι βυζι, εχει τιμηθει με κακες εντυπωσεις, ΚΩΛΟ
65Β Μονικα καινουρια καινουρια κοπελα και αυτη την προηγουμενη βδομαδα ξεκινησε, μελαχρινο πιπινακι με ομρφη φατσουλα, μικρο στηθος και ωραιο αδυνατο σωμα, ΑΠΛΟ
67 Αλισια ξανθια αλβανιδα με προστυχη καυλοφατσα, αδυνατη με καλο σωματακι και ενισχυμενο στηθος , εχει τιμηθει με πολυ καλες εντυπωσεις, ΑΠΛΟ
69Α Χριστινα απ το Καζακσταν , μελαχρινη με ομορφο προσωπο με ασιατικα χαρακτηριστικα, καλο αδυνατο σωμα, ωραιο κωλακι και 2αρι πλαστικο βυζι, εχει τιμηθει πολλακις στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις, ΑΠΛΟ
69Β Νελλυ μελαχρινη αλβανια με συμπαθητικο προσωπο, καλο σωμα, 2,5αρι βυζι και ωραιο κωλαρακι, ΚΩΛΟ
71Α Αννυ καστανοξανθο πιπινι με καλη φατσουλα, αδυνατη με μικρο στηθος, ΚΩΛΟ και Μπιανκα ομορφο γυφτοειδες Ρουμανακι με καλη φατσα, ωραιο σωμα σουπερ κωλαρακι και μικρο στηθος, ΦΟΥΛ
71Β Στεφανια ψηλη νταρντανα με μετρια φατσα, 1,5αρι στηθος και φοβερη μεγαλη κωλαρα, ΑΠΛΟ
71Γ Κλειστο
84Α Αλινα ομορφο μελαχρινο πιπινακι με φοβερο σωμα, τελειο κωλο και μικρο στηθος, ΑΠΛΟ
84Β Γκαμπριελα ξανθο πολυ ομορφο πιπινακι, με μικρο στηθος και αδυνατο σωμα, ΑΠΛΟ
86Α Κλειστο
86Β Ειρηνη η καστανοξανθη γυφτορουμανα με λιγο απαξιωμενη φατσα και ωραιο σωμα με καμπυλες και βυζαρες, ΦΟΥΛ
99 Δεσποινα η ξανθο τραβελος με συμπαθητικη τραβελοφατσα, μεγαλα πλαστικα βυζια και ωραιο κωλο για αντρα, εχει τιμηθει στο παρελθον και αυτη με καλες εντυπωσεις, ενεργοπαθητικο ανακοινωθηκε και τους μερακληδες
109Α Παολα καστανοξανθη με λιγο απαξιωμενη φατσα, καλο σωματακι μικρο στηθος και ωραια τουρλωτη κωλαρα, ΑΠΛΟ
109Β Αννα Πιτσος μελαχρινο στυλιαρι με καλουτσικο προσωπο, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
134 Τζεσικα ξανθια με καλο προσωπακι, 2αρι βυζι και καλο αδυνατο σωματακι, ΑΠΛΟ
134Α Μαρια βουλγαρα μελαχρινη προμιλφ με μετρια φατσα 2αρι βυζι και ωραιο κωλο, ΑΠΛΟ
134Β Αλεξανδρα καστανομαλα με λιγο απαξιωμενη αγελαδοφατσα που για ενα περιεργο λογο με καυλωνει τωρα τελευταια, 2,5αρι βυζι και καποια περιτα κιλα που εμενα προσωπικα με καυλωνουν, ΑΠΛΟ
136 Μαρια μελαχρινη αλβανιδα με θητεια στο Μεταξουργειο στο Ιασωνος 33 την πετυχαινα, λιγο απαξιωμενη φατσα 2,5αρι βυζι και πολυ αδυνατο σωμα, ΑΠΛΟ
ΠΙΠΙΝΟΥ
32 Κλειστο
54 Κορινα ξανθος τραβελος γυρω στα 35+ετη με απαξιωμενη τρομακτικη τραβελοφατσα και μεγαλα πλαστικα βυζια, ενεργοπαθητικο ανακοινωσε στα 30 ευρω
65 Κλειστο
ΚΑΛΥΜΟΥ
36 Νανα το σαπιο ξανθο τρομακτικο γκρανυ με σαπια φατσα σαπιο σωμα και σαπιο βυζι, ΥΠΕΡΦΟΥΛ οπως ανακοινωσε ο δροσερος τσατσος που καθολη τη διαρκεια μου εκανε κοπλιμεντα για την εμφανιση μου
48Α μου ανοιξαν επιτελους μετα απο πολυ καιρο.. Με υποδεχτηκε η ευγενεστατη και συμπαθεστατη Αναστασια το καυλωτικο γκρανυ απο Περγαμου27 με ομορφο προσωπο ωραιο σωμα για την ηλικια της και ωραιο στηθος, ΑΚΑ και μετα ειδα την Κατερινα μιλφ με ξανθα κοντα μαλλια, μετρια φατσα και καλο σωματακι και αυτη, ΑΚΑ
48Β Δε μου ανοιξαν
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα σκληρο ξανθο σοβιετικο γκρανυ με τρομακτικη φατσα 2,5αρι βυζι και καλο σωματακι για τα χρονια της με λιγα καποια περιτα κιλα, ΦΟΥΛ
11 Κλειστο
ΑΓΚΥΡΑΣ
1 δουλευε ο Βικης ξανθος μεσιληκας τραβελος με συμπαθητικη για το ειδος φατσα, 2,5αρι πλαστικα βυζια με αληθωρες ρογες και καλοσχηματισμενο αντρικο κωλο και αντρικα μπουτια, στα 30 ευρω
12Α Νικα το καστανομαλλικο πολυ καυλωτικο μιλφει με ομορφο προσωπο και πολυ καλο αδυνατο σωματακι, ΑΚΑ
12Β Κλειστο
ΑΧΑΡΝΩΝ 85 Ελενη ξανθο σκληρο μιλφ με μετρια φατσα ντανρτανα με αρκετα περιτα κιλα, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 Εμμανουελλα ομορφο ξανθο πιπινι με μικρο στηθος και ωραια κωλαρα και Λουιζα μελαχρινο πιπινι σχετικα καινουρια και αυτη με μετριο προσωπο και ωραιο σωμα, ΑΠΛΟ
19 Μαγια η πρωην Μπαρμπαρα Ιχα μελαχρινο στυλιαρι με απλα συμπαθητικο προσωπο, ΑΠΛΟ
25Α Μολις ειχε ανοιξει και δουλευε η Ελενη το σκληρο ξανθο γκρανι, ΑΚΑ
25Β Λαουρα καστανομαλλα με λιγο απαξιωμενη φατσα με προυπηρεσια στα Φυλης 84-86 και Διδυμου 7 προσφατα, καλο σωματακι με 2,5αρι στηθος και φοβερη τουρλωτη κωλαρα, ΚΩΛΟ
27Α Βικτωρια η ξανθια τρομακτικη προμιλφ, ΦΟΥΛ
27Β(ισογειο) Ελενα ξανθια καραμουναρα τσιγγανορουμανα με τελεια σωματαρα ωραιες βυζαρες και φοβερη κωλαρα, ΦΟΥΛ
27Β(οροφος) Λωρη η πρωην Ντανα απο Αλκιβιαδου και Διδυμου 8 μελαχρινη προμιλφ με συμπαθητικη φατσα και καλο σωματακι, ΦΟΥΛ
24 Φλωρη ξανθια πολυ κοντη με μετρια φατσα 1,5αρι βυζακι, ΦΟΥΛ
ΕΛΛΗΣ 3 Αλεξανδρα ξανθια αλβανιδα κατα πασα πιθανοτητα με μετρα φατσα, μικρο βυζι και τεραστια κωλαρα και αρκετα περιτα κιλα στην κοιλια και τα μπουτια, την ειχα παρει στο παρελθον στο Ιασωνος44 αν θυμαμαι καλα με τις χειροτερες εντυπωσεις, ΦΟΥΛ
ΔΙΔΥΜΟΥ
7Α Κλειστο
7Β Ελενα μελαχρινο πιπινι με συμπαθητικο προσωπο και συμπαθητικο αδυνατο σωματακι, ΑΠΛΟ
8Α Αλεξανδρα μελαχρινο ρουμανακι με ομορφο προσωπο, ωραιο αδυνατο σωμα και 1,5αρι στηθος, ΑΠΛΟ
8Β Χριστινα μελαχρινο πιπινακι με κοντα μαλλια συμπαθητικο προσωπο και αρκετα αδυνατο σωμα, ΦΟΥΛ
16 Λιλιαν ξανθο μιλφ με μετρια φατσα, 2αρι στηθος και καυλωτικη κωλαρα, ΑΚΑ
18Α Αννα σαντουιτσ η ξανθια με ομορφο προσωπο και ωραιο ματια, βυζαρες κωλαρα εχει αρκετα περιτα αλλα το σωμα της ειχε πολυ σφιχτο και εχει πολυ ωραιες καμπυλες, ΦΟΥΛ
20 Αννα η μυστηρια που λενε, μελαχρινη μιλφ με μετρια για τα γουστα μου φατσα, και πολυ αδυνατο σωμα, ΑΚΑ
27 Ελενα ομορφο μελαχρινο πιπινακι με ωραιο ζουμερο σωματακι, ΑΠΛΟ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 71 Ινκα ξανθο σοβιετικο μιλφ με συμπαθητικο προσωπο και σωμα με αρκετα περιτα κιλα, την εχω τιμηθει με καλες εντυπωσεις αλλα οχι οσο καλες περιμενα και Κλεοπατρα καστανομαλικο μιλφει με μετρια φατσα και σωμα με αρκετα περιτα κιλα και βυζαρες, ΑΚΑ και οι 2
ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
16Α 2 καινουριες κοπελες οπως ειπε η συμπαθεστατη υπηρεσια η Στελλα μια απαξιωμενη χοντρη με βυζαρες την οποια γνωριζω απο το ΜΕταξουργειο παλιοτερα και Μαρια μελαχρινο στυλιαρι προμιλφ με απαξιωμενη φατσα, ΑΠΛΟ και οι 2
16Β Νικα απο Μεταξουργειο 3η βαρδια στο Μεγ.Αλεξανδρου 28, προμιλφ με μετρια φατσα και καλο σωματακι, εδω κανει ΦΟΥΛ προγραμμα
16Γ Κατερινα Σερβα σκληρο μιλφ με μετρια φατσα και κοντα μαλλια, καλο σωματακι και ωραιες βυζαρες 3αρια+, ΦΟΥΛ
Τι σου κανουν αυτες οι τσαρκες ρε πουστη μου.. Απο κει που δεν το χα αναγκη τωρα θελω να παω να ξεσκισω 5-6 απανωτα... Αλλα που τοσα λεφτα.. Μου φαινεται θα ανοιξω καμια τραπεζα
Καλη βδομαδα και καλες καταθεσεις
Respect!Αυτές είναι ενημερώσεις!