Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 411 άτομα (57 μέλη και 354 επισκέπτες)

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Σημερινή εξόρμηση στο φυλής 56.... Ήταν η Νταιάνα... μαζί της έχω πάει 4 φόρες .
1η φορά ήταν φωτιά κ λάβρα... αυτό που θα ήθελε ο κάθε μπουρδελιάρης...
2η φορά η απόδοση της αισθήτα πεσμένη
3η φορά ξύνισε επειδή ερεθίστηκε το στήθος της που της το έπιανα ...περίμενε περίοδο μου είπε.... πάει στράφι το γαμήσι
4η φορά ξύνισε πάλι με το στήθος της.... πάει στράφι κ αυτό το γαμήσι
Απο εμένα τρώει μαύρο απο δω κ πέρα... εκτός κ αν ήμουν τόσο "τυχερούλης" κ τις δύο φορές περίμενε περίοδο κ γι αυτό γκρίνιαζε με το στήθος της.
Αυτά απο εμένα...εις το επανανιδείν.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
προφεσορ τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια.και ενα μεγαλο μπραβο για την ιστορικη σου αναδρομη.
μηπως ο δρομος που αναφερεσαι ειναι η οδος μακεδονιας?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
αυτο το ειδα χτες σε τσαρκα σε τσαρδι στο μεταξι
1388606_3440420706747_753608118_n.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τον τίτλο "πορνορεπορτερ" τον δίνουν στα μουλωχτά σε κάτι γλειφτάκια σαν τον κ. xilnik...
Καλημερα καταρχην
Οφειλω να ομολογησω οτι εξεπλαγην απο αυτη την επιθεση
Απο που και ως που ο σεβασμος η αγαπη και η εκτιμηση προς τον αντισθενη και τους μοντ,και η εντελως τυχαια πολυ στενη προσωπικη σχεση με τον zero θεωρειται γλυψιμο?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημερα καταρχην
Απο που και ως που ο σεβασμος η αγαπη και η εκτιμηση προς τον αντισθενη και τους μοντ,και η εντελως τυχαια πολυ στενη προσωπικη σχεση με τον zero θεωρειται γλυψιμο?
:grin:............

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη βεργας μαζι με τον zidane που τα βραδια κυκλοφορει στα στουντιο και τα πρωινα στα μπουρδελα
3 δεξια πωλινα
3 αριστερα δυο κοπελες η μαρια ανανεωμενη και αρκετα ομορφη και η ελλη η μελαγχροινη ρουμανα μλφ με φουλ
6α σονια,προκειται για τη σοφια του προφεσορα απο καλυμνου 48,λεπτη καστανη μλφ
6β αλινα η ξανθια νταρντανα gilf

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εσύ και ο lust αναφέρεστε 100% σε αυτήν την κοπέλα . Αρκετά όμορφη αλλά μεγάλη φόλα και ξεπέτα.
Συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημέρωσεις σου και απο μένα Ν.Σμύρνη και για την μεγάλη σου ενεργητικότητα.
την ειδα την κριτικη σου,μετα το ποστ που εκανα για την χριστινα

και ενας φιλος μου,μου ειπε χθες οτι ειχε φαει κι αυτος φολα με τη συγκεκριμενη

σ εμενα ομως ηταν πολυ καλη στο δωματιο,θα της εβαζα ενα 8 σε διαθεση/συμμετοχη

ισως ειναι με τις μερες της...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καταρχάς πολλά συγχαρητήρια στους ενημερωτές του σ/κ και ειδικά στον Προφέσσορα με την καταδρομική επίθεση "Αστραπή" και τις τρεις καταΘέσεις του :uzi: :uzi:

Kολωνού 48: Ηλπιζα να έβρισκα και τη Μαρία........Φεύγοντας σκέφτηκα πως τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει και στο:

Κολωνού 53: Δυστυχώς όμως εκεί δούλευαν.......Βγαίνοντας θυμήθηκα πως τη Μαρία την είχα δει και στο:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ευτυχώς δούλευε εκεί!...........

Φανούρη αυτή την θεματική ενότητα της ενημέρωσης πρέπει να την ονομάσεις "Η αναζήτηση της Μαρίας" ή "Στα χνάρια της Μαρίας". Ακόμα πιο ρομαντικό θα ήταν να πέρναγες δωμάτιο με κάθε κοπέλα μέχρι να την βρεις. Μου θυμίζει σενάριο ταινίας ανεξάρτητου κινηματογράφου   :knockinb:

Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξινή milf Σοφία˙ φαρδομούρα με αρκετά μέτρια φάτσα, ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό.

Φανούρη σε ζήτησε και εσένα να μην ξαναέρθεις ή την γλίτωσες;;;

Στο αριστερό εργάζοταν η μιλφ Έλλη.Μαλλιά καστανόμαυρα ως τους ώμους που συνήθως τα πιάνει πίσω,κανονικών κιλών με αρκετά φαρδιά περιφέρεια.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με το γνωστό συνηθισμένο λευκό σετ εσωρούχων που την πετυχαίνω συνήθως.Η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα ως δέλεαρ είπε ότι θα είναι όπως και της Παλίνας.Λόκαρα τον στόχο και συνέχισα την βόλτα μου.

Καλή σκέψη Προφέσσορ να κάνουν συγκρίσεις με την Πωλίνα. Βέβαια πρέπει να τις σηκώνουν κιόλας. Ελπίζω να πέρασες καλά!

Στο Φυλής 61 στο υπόγειο είχαμε 2 κοπέλες την Τζούλη,κοπέλα κοντή,με καστανά μαλλιά αφάνα μέτριας εμφανίσεως μαζί με την Τζούλια κοπέλα ψηλότερη,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και πιο όμορδο κορμί και πρόσωπο απο την πρώτη.Πρόκειται ασφαλώς για την Τζούλια απο το Φυλής 109 όροφος για όσους την ψάχνουν.

έξοχος!!! :headbang2: :headbang2: και την έψαχνα την Τζούλια. Βέβαια ο χώρος είναι για τον πούτσο.

Στο ισόγειο είχαμε την Φλώρα κοπέλά απο Αλβανία με κοντά ξανθά μαλλιά,κοντή και λεπτή.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Καλή μέσα στο δωμάτιο αν και μέτρια εμφανισιακά.

θα διαφωνήσω. Το σωματάκι της είναι έξοχο, σφιχτό χωρίς ίχνος χαλαρότητας και το πρόσωπο της πολύ γλυκό και όμορφο. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Δουλεύει παράλληλα και στον Λαβίρυνθο.  :headbang2: :headbang2:

Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η παρακμιακή Μαρία.Αθίγγανη,μελαμψή,με καστανά μαλλιά άλουστα κάτω απο τους ώμους,ελλειπή οδοντοστοιχία,κανονικών κιλών και τατού φυλακόβια πάνω στο σώμα της.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Για να μην απογοητεύσω τον bmwpower και πολύ περισσότερο για την καλτίλα αποφάσισα τελικά να της δώσω μία ευκαιρία και έτσι κατέθεσα το βυσσινί παράβολο.Το δύσκολο της υπόθεσης δεν ήταν τόσο η εμφάνιση της κοπέλας αλλά το ότι βρωμούσε το πράγμα της ψαρίλα,ο κώλος της σκατίλα καθώς και  η αναπνοή της.Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες κατάφερα να ολοκληρώσω.Θα παραθέσω την σχετική εμπειρία.Το μόνο που απομένει τώρα είναι να τσεκάρω και την Σουζάνα την οποία και δεν έχω πετύχει ακόμα.Ελπίζω να μην είναι τόσο βρωμιάρα σαν την Μαρία.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: Πώ ρε μαν τι να σου πώ αφού την παλεύεις συγχαρητήρια...Πώς είναι τα φυλακόβια τατουάζ;;

.Και τώρα θα ρίξω την βόμβα μεγατόνων που είμαι σίγουρος θα ξεσηκώσει όλους τους βυζολάγνους του παρόντος site.Λοιπόν που λέτε η μπλούζα που φορούσε  φούσκωνε απο τις τορπίλες που είχε η συγκεκριμένη.Θα τολμήσω να πω οτι σε μέγεθος τα βυζιά της συγκεκριμένης πρέπει να συναγωνίζονται αυτά τις Τζούλιας και σε σαφώς και σε καλύτερο σώμα απο την τελευταία.Εγώ ασφαλώς και αποχώρησα γιατί σωματικά δεν με κάλυπτε η συγκεκριμένη αλλά είμαι σίγουρος ότι όσοι είστε βυζολάγνοι δεν θα το μετανιώσετε εφόσον την πετύχετε.Για όλες τις κοπέλες ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

:tits2: :tits2: τα βυζιά της πρέπει να φτάνουν στο πάτωμα!!! :tits2: :tits2:

Επιστροφή πίσω στην Βέργας όπου και πήρα την μιλφ με το όνομα Έλλη όπου ισχυρίζεται ότι είναι ημεδαπή απο Θεσσαλονίκη,μιλάει πολύ καλά Ελληνικά αλλά είναι σίγουρα Αλβανίδα λόγω φαινοτυπικών χαρακτηριστικών

η Έλλη είναι η ψηλότερη από τις δύο ή είναι η Μαρία;  :huh:

ειναι απιστευτο το οτι υπαρχει κοσμος που αναμεσα στις υπολοιπες 30 -40 κοπελες της περιοχης,διαλεγει αυτες για να τις πληρωσει

τολμώ να υποθέσω ότι η πελατεία τους θα απαρτίζεται από Πακιστανούς, μαυριδερούς Ρομά και υπολοίπους που δεν τους δέχονται στα άλλα μπουρδελάκια. Και προφανώς σε μερικούς με ειδικά γούστα.

Επειδη μαλλον το νικ degian ειναι κλωνος, βγαζω το π.μ. που μου εστειλε δημοσια.Στα τεσσερα με πεντε χρονια που ειμαι μελος στο μπου.....δυο-τρεις φορες εχω γραψει ενημερωσεις απο τσαρκα που πηγα...συνηθως δεν γραφω.
Που καταλαβε οτι ειμαι ψαγμενος;;;Μετα εγω δεν πηγαινω τακτικα σε μπουρδελα και ειδικα αυτες που γραφει.... δεν τις γνωριζω καν!!!
Ποση  Jerking Off Jerking Off Jerking Off πεφτει εδω μεσα;;;

αυτός με ρώτησε και εμένα!!! :rockon: :rockon:

θέλω με την σειρά μου να αποδώσω με την σειρά μου τα εύσημα μου τόσο σε σένα όσο και και στον προφέσορα,στον dawn για την μεγάλη ενημέρωση του και τέλος στον φιστίκι που ανερχόμενη δύναμη δείχνει να
καθιερώνεται..

n.smirni76 εσύ αξίζεις το βραβείο Πούλιτζερ πορνοενημερώσεων!! :rockon: :rockon:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μήπως έχει πάρει το μάτι της μιά Γιούλα χοντρή ??? Κάποτε δούλευε στο Ελλης 3 καί σε κάποιο Αγγύρας. Thanks. SERAPIS.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Sorry  " το μάτι σας " SERAPIS.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Oτι θυμαμαι από επιλεκτικη Σαββατιατικη τσαρκα στην δευτερη βάρδια.

Μαγνησίας 1 : Ντιάνα. Ξανθια milf με φουλ
Καλύμνου 48Β: Δεν μου άνοιξαν
Καλυμνου 48Α : Κατερινα ξανθη Ρωσιδα Milf από τα studio. Κατάθεση
Καλύμνου 36Α : Η Νανα σταθερα
Αγκύρας 12Β : Ουκρανη ξανθη νταρντανα –απλό
Αγκύρας 12Α: Νεαρη μελαχρινη με ωραιο σωμα, ντυμενη με μαυρο κορμακι καλτσες και ζαρτιερα, δεν θυμαμαι ονομα
Αχαρνων 85 : Μαργαριτα. Ξανθια νταρντανα Milf
Ελλης 3 : Κοντη αφρατη καστανη Milf με φουλ, εχω την εντυπωση οτι την εχω δει υπηρεσια σε αλλο τσαρδι
Διδυμου 20: Λιλιαν η γνωστη και μια ξανθια με πολύ κοντα μαλλιά την οποια εχω δει πολλες φορες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα
Διδυμου 18Β : Πατριτσια καστανη νταρντανα Milf με κοντα μαλλιά και φουλ
Διδυμου 18Α: Αλιονα
Δισυμου 20 : Εβελινα ξανθη νεαρη κουλιτσα.
Ιουλιανου 71 : Δυο τραγικες υπερβαρες , Μια ξανθια κοντη με πολύ κοντα μαλλια και μια ψηλη κοκκινομαλα βυζαρου με μακριά μαλλία, Ονοματα δεν ειπαν-πρωτη φορα τις εβλεπα
Αλκιβιαδου 16Α : Κοντοχοντρη κοκινομαλλα με κοντα μαλλιά και  φουλ προγραμμα
Αλκιβιαδου 16Β ;: Νεαρο μελαχρινο κοντο πιπινι, ισια μαλλια ωραιο στυλακι  με φουλ. Ονομα δεν ειπαν
Αλκιβιαδου 16Γ : Ντανα. Μελαχρινη ψηλη σχετικα με φουλ.

Οι ειδημονες ας συμπληρωσουν ονοματα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.971
Πόντοι
46.232
Καλημερα καταρχην
:grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom