You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Ειναι μεγαλη η αλιονα βασιλη ,δεν κανει για σενα
Εσυ εισαι τρυφερουδι,μην τα ξαναλεμε
Να πας στη τζουλια απο φυλης 54 που ειναι ωραιο δροσερο και τσαχπινικο κοριτσακι
Υ.Γ Fystiki oπως σου ειπε και ο smirni εξελισεσαι σε πολυ αξιολογο ενημερωτη
Εντάξει!Ότι πείτε...!
Βασίλειε μην τον ακούς.....πήγαινε και χύσε της στο στόμα.............Εντάξει!Ότι πείτε...!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Σημερινή Απογευματινή Εξόρμηση πριν από λίγο σε διάφορα Ακριτικά Σπιτάκια πέριξ της Φυλής & Λιοσίων στην Απογευματινή (2η) βάρδια (18:00 – 19:30 περίπου) όπου είδα:
..............
Ρεμουνδού
20: Κλασικά η όμορφη Ουκρανέζα μιλφ Ντενίσα, η τσατσά δεν ξέρω αν είναι αυτή που κάνει κέφι να πάρει ο συναγωνιστής Κλεόβουλος αλλά εμένα μου είναι πολύ ανταπαθητική αφού μου βγάζει πολύ στριμάρα, η Ντενίσα λοιπόν είναι ένα πολύ όμορφο ξανθό μιλφ με μαλλί στο ύψος των ώμων, εκπληκτικό κορμί, κανονικό ύψος με 2αρι στητό βυζί, ύπεροχο κώλο με ένα μικρό ταττόυ ακριβώς πάνω από την κωλοχαράδρα, με απλό... έχει στρατοπεδεύσει εκεί!
Τι ώρα κλείνει αυτό το μπουρδέλο ρε παιδιά, ξέρει κανείς?
Πέρασα κατά τις έντεκα, μαύρη μαυρίλα.
Και δεν είναι ουκρανέζα, είναι τσέχα.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
σκληρό αγόρι...Βασίλειε μην τον ακούς.....πήγαινε και χύσε της στο στόμα.............
Λαγέ,άλλο που δεν θέλει η Αλιόνα.............σκληρό αγόρι...
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Η αλιονα μπορει να τα καταπίνει ολα,αλλά να την γαμησεις δυσκολο.2 φορες εχω πάει,καμια δεν τα καταφερα.Σκεφτομαι να ξαναπάω αλλα να είμαι σκληρά προετοιμασμένος!Λαγέ,άλλο που δεν θέλει η Αλιόνα.............
Η αλιονα μπορει να τα καταπίνει ολα,αλλά να την γαμησεις δυσκολο.2 φορες εχω πάει,καμια δεν τα καταφερα.Σκεφτομαι να ξαναπάω αλλα να είμαι σκληρά προετοιμασμένος!
Αυτό είναι το σύστημα της ρε... ......σε στραγγίζει και τέλος........
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Έχεις δίκιο, μπερδεύτικα λόγο ταχύτητας!Τι ώρα κλείνει αυτό το μπουρδέλο ρε παιδιά, ξέρει κανείς?
Πέρασα κατά τις έντεκα, μαύρη μαυρίλα.
Και δεν είναι ουκρανέζα, είναι τσέχα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Αυτό είναι το σύστημα της ρε... ......σε στραγγίζει και τέλος........
Ακόμα νά τήν καταφέρω ....... ίσα πού πρόλαβα να τής βάλω δακτυλο.
Ακόμα νά τήν καταφέρω ....... ίσα πού πρόλαβα να τής βάλω δακτυλο.
Θα την καταφέρεις.........
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ναι εν τάξει, αλλά δε μου λες τι ώρα κλείνει το μαγαζί.Έχεις δίκιο, μπερδεύτικα λόγο ταχύτητας!
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Ιδέα δεν έχω τύπε και θα σου απαντούσα αν το γνώριζα, εγώ εκεί βρέθηκα πάντως γύρω στις 18:30..Ναι εν τάξει, αλλά δε μου λες τι ώρα κλείνει το μαγαζί.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Θα την καταφέρεις.........
Προσπάθησα καί πρίν 5-6 ΄΄ημέρες άλλά δέν τήν κατάφερα ...... μέ έστεισε στόν τοίχο
καί πιάστηκα κορόιδο
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Γρηγορη πρωινη και στοχευμενη καταδρομικη
Αγκυρας 12α κατερινα,η ψηλη μελαγχροινη σεξουαλικη mlf,που ειδα χτες στη διδυμου 20
Πολύ πιθανο να περασω στο δωματιο τις επομενες μερες
Φυλης 59 ιζαμπελα,το μελαγχροινο ψηλο αλογο
Φωκαιας
17 εμμανουελα,ξανθια πληθωρικη πολύ ζεστη κοπελα,η οποια φαινεται πραγματι να ειναι gfe καταστασεων
25α τζινα, η σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα από τη φυλης 136,καταθεση
Χωρις να είναι κατι συγκκλονιστικο,οφειλω να ομολογησω ότι μου αφησε μια γλυκια αναμνηση αυτή η καταθεση.Ακολουθει κριτικη
Αγκυρας 12α κατερινα,η ψηλη μελαγχροινη σεξουαλικη mlf,που ειδα χτες στη διδυμου 20
Πολύ πιθανο να περασω στο δωματιο τις επομενες μερες
Φυλης 59 ιζαμπελα,το μελαγχροινο ψηλο αλογο
Φωκαιας
17 εμμανουελα,ξανθια πληθωρικη πολύ ζεστη κοπελα,η οποια φαινεται πραγματι να ειναι gfe καταστασεων
25α τζινα, η σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα από τη φυλης 136,καταθεση
Χωρις να είναι κατι συγκκλονιστικο,οφειλω να ομολογησω ότι μου αφησε μια γλυκια αναμνηση αυτή η καταθεση.Ακολουθει κριτικη
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Προσπάθησα καί πρίν 5-6 ΄΄ημέρες άλλά δέν τήν κατάφερα ...... μέ έστεισε στόν τοίχο
καί πιάστηκα κορόιδο
Περιμενω μια ολοκληρωμενη κριτικη απο εναν που καταφερε την Αλιόνα!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Περιμενω μια ολοκληρωμενη κριτικη απο εναν που καταφερε την Αλιόνα!
,ΜΟΝΑΧΑ Ό ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ξέρουμε που βρίσκεται η Σοφία-Έλενα-Ρομπέρτα/κουβέρτα-Γαβριέλα? Την είχαμε εντοπίσει με χύστη dimitrisxxx,αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα Δεληγιώργη.............
Θέλω να την γαμήσω πάρα πολύ,έχω σεληνιαστεί.......την άλλη φορά που την πήρα.....μου έλεγε ότι παλιά (μικρή).....έκανε μπαλέτο και παραλίγο να γελάσω........
Θέλω να την γαμήσω πάρα πολύ,έχω σεληνιαστεί.......την άλλη φορά που την πήρα.....μου έλεγε ότι παλιά (μικρή).....έκανε μπαλέτο και παραλίγο να γελάσω........
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Αλήθεια που είναι εξαφανισμένο αυτό το βρωμόμουνο; Τελευταία φορά που την είχα πηδήξει στο ιάσωνος 20 (πριν το καλοκαίρι) μου ζήταγε εξτρά χρήματα για εξτραδάκια (ακόποτα γαμήσια κλπ). Όσο δούλευε φυλής (στη ξεπετοαλυσίδα, 84/86) και φωκαίας 25 τα έπερνε ακάποτα στο στώμα και τα ζουμιά μαζί, @@ρούφιγμα κλπ, αρκεί να είχε κέφια. Γενικά η γκόμενα ήταν με τα φεγγάρια της, ήταν όμως και ωραίο μουνάκι, η αλήθεια να λέγεται.Ξέρουμε που βρίσκεται η Σοφία-Έλενα-Ρομπέρτα/κουβέρτα-Γαβριέλα? Την είχαμε εντοπίσει με χύστη dimitrisxxx,αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα Δεληγιώργη.............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις