Πριν απ λιγο στη διδυμου
7β η ομορφη νικολετα
8β η ξανθουλα αννιτα,προφανως από αλκιβιαδου 16α και γ,αλλα και μονης προδρομου παλιοτερα
16α βανεσσα
18 υπογειο η καστανοξανθη αννουλα με τα ωραια ματια,με κοιλαρες,μπουταρες αλλα και βυζαρες
18 ισογειο αλιονα
20 ιρενε,η χαριτωμενη και ζουμερη κοντουλα ξανθουλα που εχει δουλεψει και αγκυρας 12
Επομενος προορισμος
φυλης 109α στον οροφο με σκοπο να καταθεσω στη τζουλια.
Δεν ημουν σιγουρος ότι θα ημουν πολύ κεφατος,αλλα οσο περισσοτερο αρχισε να σκοτεινιαζει,τοσο περισσοτερο ανεβαινε η διαθεση για μια συνευρεση μαζι της
Αποτελεσμα,δινοντας το παραβολο των εικοσι ευρω,και γυμνος στο δωματιο,πριν ακομη ερθει η τζουλια,το πουλι μου ειχε ηδη αυτή την ωραια μαλαπερδι διασταση που ολοι οι αντρες ευχομαστε να εχουμε
Η συνευρεση ειδικα από ένα σημειο και μετα μπορω να πω ότι ηταν καταπληκτικη,αν και δεν το περιμενα.Αρκετες φορες χρειαστηκε να μπω και να βγω,προκειμενου η καταθεση να κρατησει πολύ
Στο τελος η κοπελα μου εκανε και ένα ωραιοτατο μασαζ στη πλατη,τι να πω..
Αξιοσημειωτο το γεγονος ότι,αν και ειχα σκοπο να μην το αναφερω,αλλα είναι για καλο,είναι πως ενώ ειχα καθισει στο δωματιο ισως και εικοσι λεπτα και ημασταν στη φαση του μασαζ,ειχαμε τελειωσει με το σεξ,η υπηρεσια κτυπησε τη πορτα,πρωτη φορα συμβαινει γενικως
Η τζουλια αμεσως μου ζητησε συγγνωμη,που ειλικρινα δεν χρειαζοταν,ημασταν πραγματι πολλη ωρα στο δωματιο,αλλα και η υπηρεσια εκανε το ιδιο,δηλαδη μου ζητησε συγγνωμη
Με απλα λογια η ιδια η κοπελα πηρε την πρωτοβουλια να πει στην υπηρεσια να μη κτυπαει τη πορτα,αλλα και η υπηρεσια μετα μπορω να πω ότι μ εκανε αλοιφη με τον ευγενικο τροπο που μου ζητησε συγγνωμη.Μπραβο και στις δυο
Αυτά για να βλεπουν καποιες άλλες υπηρεσιες αλλα και καποιες άλλες κοπελες ,πως πρεπει να συμπεριφερονται στους πελατες