Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (35 μέλη και 355 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
εγω ειχα διαβασει κριτικες που εγραφαν οτι ειχε 20 ευρω το γαμησι στο μεταξι..

Εγώ θυμάμαι το 2008 να έχε 15άρια.
σίγουρα θα είχε και 20άρια αλλά δεν λες ότι άρχιζε η τιμή από 20.
Πιο πριν (2006) υπήρχε μια χοντρή-ελέφαντας-ορκ που έκανε 12ευρώ.
Τρομέρή οικονομική πρωτοτυπία.
Τώρα με 10 εγώ τουλάχιστον έχω κάνει τρελά γαμήσια μετάξι.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εγώ θυμάμαι το 2008 να έχε 15άρια.
σίγουρα θα είχε και 20άρια αλλά δεν λες ότι άρχιζε η τιμή από 20.
Πιο πριν (2006) υπήρχε μια χοντρή-ελέφαντας-ορκ που έκανε 12ευρώ.
Τρομέρή οικονομική πρωτοτυπία.
Τώρα με 10 εγώ τουλάχιστον έχω κάνει τρελά γαμήσια μετάξι.
12 ευρω :S :S που ηταν??

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
12 ευρω :S :S που ηταν??

Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο από τα Κολωνού που ανεβαίνεις σκαλιά.
Μπορεί να λέω και μαλακίες βέβαια.

Τότε μεσουρανούσε η Φυλής.
Δεν θυμάμαι κανένα να πηγαίνει Μεταξουργείο ενώ ήταν αξιοπρεπής η Φυλής και δεν μας είχανε γαμήσει οικονομικά.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Με τα μάτια του Φανούρη[/size]

9255371154_a184c06a48_c.jpg

Το τοιχογράφημα βρισκόταν στην οδό Γιατράκου˙ εκεί που έτεμνε κάθετα τη Μεγάλου Αλεξάνδρου

10:08-12:28 (πρώτη βάρδια)

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η γνωστή όμορφη Σόνια˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, ωραίο ψηλό κορμί. ΚΩΛΟΣ στα 20 ευρώ.
Ελευσινίων 22: Η ευγενική Βίκυ˙ μία νεαρή με μέτριο πρόσωπο, καστανό σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, γεματούτσικο κορμάκι με κοιλίτσα, μέτριο ύψος. Απλό στα 15 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ - ΚΩΛΟΣ στα 20.
Παιανιέων 24: Η milf Αλεξάνδρα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Η milf Ναταλί˙ με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Απλό στα 20.
Μαραθώνος 59: Στις 10:18 π.μ ήταν κλειστό.
Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η νεαρή Μόνικα, απ' την πρώην Σοβιετική Ενωση˙ μία ξανθιά κοπέλα με τα μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, μάλλον μικρό στήθος, αψηλό κορμί, με μία ουλή σκωληκοειδεκτομής δεξιά στον βουβώνα και ένα μεγάλο έγχρωμο τρίμπαλ στην οσφύ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (στο στόμα, στο σώμα) στα 20.
Κολωνού 53: Κλασικά η milfogilf ρωσίδα Φωτεινή και η νεαρή ρουμάνα Ελένη˙ και οι δύο ξανθές, γεματούτσικες, με μεγάλα μεμέ˙ σε απλό στα 10.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες: Η Καίτη˙ μία εμφανίσιμη προmilf με κοντό ξανθό μαλλί, μεγάλο στήθος, καλοταϊσμένο κορμί με κοιλίτσα˙ και η «νέα, όμορφη Ντιάνα» Σε απλό πρόγραμμα και οι δύο.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Χρύσα˙ το γιουβαρελάκι (γιουβαρλάκι-βαρελάκι) του Νέα Σμύρνη˙ με αρκετά μέτριο πρόσωπο, σκούρο ίσιο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους μ' ανταύγειες, μικρό προς μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, γεμάτο κορμί, μ' ένα ταττού στον αριστερό της δελτοειδή˙ είναι νεαρή στην ηλικία και κατάγεται απ' τη Ρουμανία. Απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Μία νεαρή γεροδεμένη νέγρα με μεσαίο προς μεγάλο στήθος η Τζένη˙ και η σιτεμένη ρωσίδα Γκαλένα˙ με ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, πολύ μέτριο πρόσωπο, πολύ μεγάλο κρεμασμένο στήθος, κοντή, με πόδια γεμάτα κυτταρίτιδα. Απλό αμφότερες.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η Αννα˙ νεαρή ξανθιά κοπέλα μ' ενδιαφέρον πρόσωπο, ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με λίγα πιασιματάκια. Απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η νεαρή ρουμάνα Ντάρια˙ με ίσιο καστανόξανθο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, ενδιαφέρον πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο σώμα˙ φορούσε μόνο μαύρες ζαρτιέρες και ψηλές λευκές γυναικείες κάλτσες. Απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) To onlygreekάδικο: Είδα μία όμορφη νεαρή ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, αδύνατη με μικρό στήθος, καρφωτό κόσμημα στον αφαλό, ωραίο κωλαράκι˙ έπρεπε να ήταν η Γαβριέλα. Απλό στα 15.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η όμορφη νεαρή Αιμιλία (πιο γυναίκα στο πρόσωπο)˙ με το ίσιο μαύρο μαλλί της να φτάνει πάνω απ' τη μέση, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί μ' ένα τατουάζ χαμηλά στην κοιλιά˙ και η νεαρή ρουμάνα Σιμόνα (πιο παιδικό το πρόσωπό της)˙ όμορφη και αυτή, με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες χαμηλά, αδύνατη, καλού αναστήματος (λίγο πιο ψηλή απ' την άλλη), με μικρό προς μεσαίο στήθος. Απλό και για τις δύο.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αννα˙ με σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες πιασμένο πίσω στο κεφάλι, κανονικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με λίγα πιασιματάκια, κώλος και μπούτια με ίχνη κυτταρίτιδας˙ σε απλό.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η Σόνια ˙ μία πολύ όμορφη νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες μ' ανταύγειες, μικρό στήθος, κορμάρα! Κωλάρα! Μπουτάρες! Σε απλό.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η Αντζελα˙ ευτραφής κοπέλα με σπαστό μακρύ μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο στήθος˙ απλό.
Κολωνού 15 αριστερά: Η Ελενα˙ μία όμορφη νεαρή αλλοδαπή με καστανό κοντό μαλλί, μικρό στήθος, ωραίο κορμί και κώλο επίσης˙ σε απλό στα 10.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Κλασική παρουσία η μελαχρινή, βαριά, τσαμπουκαλού Μαίρη˙ απλό στα 15.
Λουκά Νίκα 1: Σε αυτό το ακριτικό μπουρδελάκι με το που μπήκα εμφανίστηκε η εργαζόμενη και μου είπε: «Αγόρι, 20 ευρώ όλα τα γούστα!» Επρόκειτο για μία μελαχρινή ώριμη γυναίκα;...τρανσέξουαλ;...με το ίσιο μαλλί της αρκετά κάτω απ' τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένη, άκωλη...
Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
– Πώς σε λένε;
– Μπέτυ!
– Μπέτυ˙ εεε...όλα τα γούστα...εεε...με πουλάκι είσαι;
Με κοίταξε μ' ένα κουρασμένο βλέμμα κλίνοντας το κεφάλι της στο πλάι και απάντησε μ' ερώτηση...
– Βλέπεις να πετάει τίποτε μπροστά;
– Θα μπορούσες να το έχεις διπλώσει, ξέρω 'γω; Χα, χα...
– Δεν έχω μάθει να κάνω τέτοια.
– Μάλιστα...
– Πρέπει να "τό 'χεις" για να ξέρεις να τα κάνεις αυτά.
– Ευχαριστώ!
– Γειά σου, στο καλό!
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η ψηλή κοκαλιάρα Ειρήνη σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η Αντζελα˙ μία σχετικά νεαρή κοπέλα, μ' φιλήδονο πρόσωπο, καστανό μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, αδύνατη αλλά με "σωσιβιάκι"˙ έβαλε το πόδι της ψηλά στο κάσωμα της πόρτας και από κάτω δεν φορούσε τίποτα, ενώ στο αριστερό της μπράτσο διέκρινα κάτι μαλανιές. Απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (ζερβός όροφος): Η Ναταλία απ' το Ιάσονος και Λεωνίδου γωνία, Κωνσταντινουπόλεως 166 το αριστερό˙ επρόκειτο για μία κοντούλα, τσουπωτή κοπέλα, με ίσιο μαύρο μαλλί μ' ανταύγεις πιασμένο σε αλογοουρά, μεγάλο στήθος. Απλό.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δούλευε η Μαρία˙ μία 23χρονη όμορφη ρουμάνα, με ίσια μακριά χυμένα στους ώμους της μαλλιά, μικρό προς μεσαίο στηθος, ωραίο κορμάκι και κωλαράκι επίσης˙ πιο παλιά την είχα συνατήσει και στο υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 30 μαζί με την άλλη ρουμάνα, τη milfoάννα. Σε απλό πρόγραμμα˙ πληρώθηκε...

9252581365_70551d3c6d_c.jpg

9252590559_6b34070d8c_c.jpg

9252588927_d4698a515d_c.jpg

Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Παρουσιάστηκε μία νεαρή μελαχρινή με το μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, καλό πρόσωπο, μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, ωραίο κορμί με πιασιματάκια. Απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η τσατσά την ανέφερε ως Αντζελα, αλλά ήταν η αλβανίδα Ντανιέλα απ' το ισόγειο της Ιάσονος 37˙ μία προmilf με φιλήδονο άγριο πρόσωπο, καστανό σπαστό μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα, φαρδουλός κώλος με λίγη κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ανέλια˙ μία έκφυλη καστανόξανθη milf με το ίσιο μαλλί της να φτάνει στη μέση, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η "γυρολόγος" νεαρή ρουμάνα Ντάνα ή Νταϊάνα˙ από Φυλής 66 δεξιά, το ημιυπόγειο της Ιάσονος 30, το Κολωνού 15 δεξιά, το υπόγειο της Κολωνού 32, το  ημιυπόγειο της Κολωνού 11. Επρόκειτο για νεαρή αδύνατη κοπέλα με μέτριο πρόσωπο, ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η Φαίδρα ή Φίφη ή Φαίη˙ ξανθιά γεροδεμένη κοπέλα με το ίσιο μαλλί της μέχρι τις πλάτες, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ωραία κωλάρα! Είχε μία μεγάλη διάστιξη στην έξωτερική επιφάνεια της δεξιά της κνήμης. Απλό.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η Ελενα˙ τραβελόφατσα με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεγάλο στήθος˙ σε απλό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Τζένη˙ νεαρή με μελαχρινό μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Απλό.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η milf Τατιάνα˙ με καστανό κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλού σχετικά αναστήματος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 33: Η μελαχρινή Κατερίνα. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η Αντζελα˙ που την είχα συναντήσει στον όροφο της Κολοκυνθούς 38˙ επρόκειτο για milf με ξανθωπό κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο και βαρύ κορμί. Στο πρόγραμμά της συμπεριλάμβανε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Ράνια˙ μια μικροσκοπική, μελαχρινή, μέτριας εμφάνισης κοπέλα, με μικρό στήθος˙ σε απλό.
Περδίκκα 3 δεξιά: Η ρουμάνα Βερόνικα˙ νεαρή κοπέλα βαρέων βαρών. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Περδίκκα 3 αριστερά: Η Ειρήνη˙ μία ξανθιά milf, με το ίσιο μαλλί της να καλύπτει ψηλά την πλάτη της, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κοιλιά, κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Απλό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Δύο κοπέλες: Η αδελφή της Βερόνικας, η Πάολα˙ αψηλή νεαρή με καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί με κωλάρα και μπουτάρες˙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ και η Αντρέα˙ με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασίματα (φορούσε μεσοφόρι) σε απλό. ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ συναγωνιστή˙ όπως μου εξήγησε η υπηρεσία: «Οχι μαυρούλιδες εδώ!»
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η βουλγάρα milf Μαρία απ' τον διπλανό όροφο, αλλά και απ' το Αχιλλέως 40. Επρόκειτο για μία πολύ μέτρια εμφανισιακά γυναίκα μα ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί (φορούσε ως συνήθως μεσοφόρι) ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Αλεξία˙ με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, σώμα με πτυχώσεις και "σαμπρελίτσα", γεμάτος κώλος με κυτταρίτιδα (ίσως γαμάτος! για κάποιους) και παχουλά μπουτάκια˙ σε απλό.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία η "όρκα"˙ ξανθιά με μπουκλωτό μαλλί πιασμένο σε κοτσίδα, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πατσές και κυτταρίτιδα. Απλό (ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ) στα 10, με ΚΩΛΟ στα 15.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η αλβανίδα Αλεξάνδρα˙ milf με φιλήδονο πρόσωπο, μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλό κώλο. Απλό και 69. Δουλεύει και στο Ιάσονος 36.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η παχουλή ρουμάνα Αλίνα˙ μία προmilf με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Ανακοινώθηκε απλό στα 10.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Νικόλ˙ δεν την περίμενα˙ η υπηρεσία, που τη ρώτησα, μου είπε ότι ήταν μία μελαχρινή, γεματούλα κοπέλα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 43: Παρουσιάστηκε μία έκφυλη milf με κοκκινοκάστανο  ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) τροφαντά μπούτια. ΚΩΛΟΣ στα 10.

πάρα πολυ καλός κ.Φανουρη για άλλη μια φορα!!! αψογη περιγραφη των εκδιδόμενων γυναικών και το κερασάκι στην τουρτα η αποδειξη υπηρεσιων του Δροσοπουλου 98!!! :rockon:
Σ' ευχαριστώ Zero!

ισχυει οτι γυρισε η χριστιννα η καζακστανη ? και αν ναι που την βρισκουμε? [...]
Φίλε NICKANGEL999 με στενοχώρησες˙ την πληροφορία που ζητούσες την είχα αναφέρει μόλις μια σελίδα πριν...

[...]
Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η Χριστίνα απ' το Καζακστάν˙επρόκειτο για μία νεαρή, γλυκιά, χαμογελαστή, κοπελίτσα με λεπτή σιγανή φωνή, μαύρο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μικρό στήθος (πρόσφερε και ισπανική !...) λεπτό κορμάκι, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
[...]
4 ώρες και 4 λεπτά πριν κάνεις την ερώτησή σου... :(

[...]
Το μέλος που ψάχνεις πάντως για κάτι που τον ενδιέφερε από όσα έγραψες είμαι εγώ βρε! :dancing:
Χε, χε, χε...

[...]
Το Αχιλλέως 48 είχε την Μόνικα την Λετονή,με ξανθά μαλλιά,ψηλή,με ποδάρες και μικρά στήθη αυτήν την φορά. Οπότε η Τατιάνα που πήρα στο Δροσοπούλου 98 φίλε Φανούρη ήταν σωσίας της.Έχεις δίκιο!
[...]
:thumbsup:

[...] Εύγε Σκούμπι. Επίσης μπράβο σε σένα, τον Φανούρη, Αμαντέους (...)
xilnik και τους υπολοίπους για τις σπουδαίες ενημερώσεις τους.
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλε Dawn.

Φανούρη, η Χριστίνα είναι κλάσσικ στο χώρο. Θα στην πρότεινα να την δοκιμάσεις
Μου άρεσε και εμένα.

τα σπάω  με το θεωρημένο από την εφορία "Απόδειξη λιανικής πώλησης", κανονικά πρέπει να λέει "Απόδειξη παροχής υπηρεσιών". Άσχετος ο τσάτσος ή επίτηδες το έκανε;
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη απόδειξη προορίζεται μόνο για την πώληση υλικών αγαθών˙ από την άλλη όμως έχει σφραγίδα: "Υπηρεσίες ιεροδούλου".
Πάντως λογικά θα έπρεπε να είχαν μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.

[...]
θεωρώ ότι είναι μια καλή κίνηση, το να ενημερώνουμε τις κοπέλες ότι αν δεν φτιάξει ο χώρος δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουμε εκεί.
Σωστό! Και όσοι περισσότεροι το λέμε (και το εφαρμόζουμε στην πράξη) τόσο μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα έχει.

όπως φαίνεται σου αρέσει η ρομαντική παρακμή του Μεταξουργείου. Δεν έχεις όμως ποτέ την διάθεση να πάς για στουντιοξαρκα έτσι για αλλαγή;
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις...

[...]
τυπικοί δήθεν αυτοδιαχειριζόμενοι ξεπλενοχουφτογαμιάδες. Τους αγνοούμε.  :rockon:
Χα, χα, χα...

Συγχαρητήρια σε σκούμπυ και Φανούρη για τις εκτενείς και αναλύτικές τους ενημερώσεις (...) !
[...]
Να σαι καλά φίλε Προφέσσορ!

[...]
Φανούρη απλά άπαιχτος που πήρες απόδειξη με υπηρεσίες ιεροδούλου. Αν η εφορία ζητήσει έλεγχο αποδείξεων σκέφτεσαι να την χρησιμοποιήσεις κανονικά;
[...]
Αν είναι εντάξει η απόδειξη (γιατί μετά την παρατήρηση του Dawn είδα και εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά) γιατί όχι; Ο (κάθε) λογιστής (πρέπει να) είναι εχέμυθος...Χε, χε, χε...
Περισσότερο όμως απ' αυτό˙ παίρνοντας απόδειξη, ξέρω ότι ένα μέρος απ' τα χρήματα που πλήρωσα θα μείνουν οπωσδήποτε στην Ελλάδα, στο κοινό ταμείο, και θα συμβάλλουν τρόπον τινά στην ανάπτυξή της (αρκεί βέβαια να μην τα κλέβουν εκείνοι που τα διαχειρίζονται).  
Δεν είναι ωραίο το 20άρικο, αλλά και το κάθε 10άρικο, 50άρικο και πάει λέγοντας, ν' αλλάζουν χέρια και πολλές φορές χώρα, χωρίς η Ελλάδα να παίρνει εκείνο που της αναλογεί και έχει ανάγκη για να συνεχίσει να υπάρχει με αξιοπρέπεια˙ αυτό δεν γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και πολύ περισσότερο στις ΗΠΑ˙ εκεί, άσε που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να φοροδιαφύγει, εάν όμως τελικά το τολμήσει και τον πιάσουν "μαύρο φίδι που τον έφαγε"!
Αλλά σ' αυτές τις χώρες οι πολίτες νιώθουν το κράτος δίπλα τους˙ μέσω των φόρων που πληρώνουν έχουν: Αξιοπρεπή υγειονομική περίθαλψη, καλά σχολεία για τα παιδιά τους, ωραίους δρόμους για τα μεταφορικά τους μέσα, αποτελεσματική αστυνόμευση˙ οπότε αποκτούν φορολογική συνείδηση και θεωρούν αδιανόητο να μη συνεισφέρουν στον κοινό κορβανά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λουκά Νίκα 1: Σε αυτό το ακριτικό μπουρδελάκι με το που μπήκα εμφανίστηκε η εργαζόμενη και μου είπε: «Αγόρι, 20 ευρώ όλα τα γούστα!» Επρόκειτο για μία μελαχρινή ώριμη γυναίκα;...τρανσέξουαλ;...με το ίσιο μαλλί της αρκετά κάτω απ' τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένη, άκωλη...
Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
– Πώς σε λένε;
– Μπέτυ!
– Μπέτυ˙ εεε...όλα τα γούστα...εεε...με πουλάκι είσαι;
Με κοίταξε μ' ένα κουρασμένο βλέμμα κλίνοντας το κεφάλι της στο πλάι και απάντησε μ' ερώτηση...
– Βλέπεις να πετάει τίποτε μπροστά;
– Θα μπορούσες να το έχεις διπλώσει, ξέρω 'γω; Χα, χα...
– Δεν έχω μάθει να κάνω τέτοια.
– Μάλιστα...
– Πρέπει να "τό 'χεις" για να ξέρεις να τα κάνεις αυτά.
– Ευχαριστώ!
– Γειά σου, στο καλό!

ρε Φανούρη που πάς και εσύ...το "Λουκά Νίκα" είναι γνωστό τσανς-σπίτι.

Δεν είναι ωραίο το 20άρικο, αλλά και το κάθε 10άρικο, 50άρικο και πάει λέγοντας, ν' αλλάζουν χέρια και πολλές φορές χώρα, χωρίς η Ελλάδα να παίρνει εκείνο που της αναλογεί και έχει ανάγκη για να συνεχίσει να υπάρχει με αξιοπρέπεια˙ αυτό δεν γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και πολύ περισσότερο στις ΗΠΑ˙ εκεί, άσε που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να φοροδιαφύγει, εάν όμως τελικά το τολμήσει και τον πιάσουν "μαύρο φίδι που τον έφαγε"!
Αλλά σ' αυτές τις χώρες οι πολίτες νιώθουν το κράτος δίπλα τους˙ μέσω των φόρων που πληρώνουν έχουν: Αξιοπρεπή υγειονομική περίθαλψη, καλά σχολεία για τα παιδιά τους, ωραίους δρόμους για τα μεταφορικά τους μέσα, αποτελεσματική αστυνόμευση˙ οπότε αποκτούν φορολογική συνείδηση και θεωρούν αδιανόητο να μη συνεισφέρουν στον κοινό κορβανά.

φίλε Φανούρη πολύ σωστή η παρατήρηση. Μακάρι όλοι να σκέφτονταν έτσι, από τις ιερόδουλες έως τους περιπτεράδες. Δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από την ουτοπική αυτή σκέψη σου και δυστυχώς ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης πολύς κόσμος δεν βάζει μυαλό. Οι δικαιολογίες είναι πολλές ("αφού με γαμάει το κράτος, ας γαμήσω και εγώ αυτό") αλλά δεν παύουν να είναι δικαιολογίες.
Όσον αφορά το θέμα "ιερόδουλες-αποδείξεις" κ.α. ομολογώ ότι δεν γνωρίζω πως φορολογούνται ή αν πρέπει να έχουν ταμειακή μηχανή (το μπουρδέλο) ή μπλοκάκι μαζί τους (οι ίδιες). Πάντως σκέφτομαι ότι εφόσον τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν άδεια και πολλές κοπέλες δεν έχουν χαρτιά τα κάνουν όλα αυτά γαργάρα. Αν φροντίσει η πολιτεία να λυθούν αυτά τα θέματα, θα μπορεί να επιβάλει την φορολόγηση πολύ πιο εύκολα.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη απόδειξη προορίζεται μόνο για την πώληση υλικών αγαθών˙ από την άλλη όμως έχει σφραγίδα: "Υπηρεσίες ιεροδούλου".
Πάντως λογικά θα έπρεπε να είχαν μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.

αν είχαν μπλοκάκι "παροχής υπηρεσίων" τότε η απόδειξη θα έγραφε "απόδειξη παροχής υπηρεσιών". Αν ξαναπεράσεις από εκεί και έχεις όρεξη ρώτα πως το τρύπησαν στην εφορά...

Μου άρεσε και εμένα.

είναι τίμια μέσα στο δωμάτιο αν και να ξέρεις ότι αν πάς αρκετές φορές σε προσθέτει στο παρουσιολόγιο και μετράει απουσίες μετά.

τελευταια καταθεση στο 10ευρω πριν απο λιγο στη σιμονα απο κολωνου,ειπε οτι δε γνωριζει τιποτα για την αυριανη αυξηση αλλα αυτη μονο απο πουτσες ξερει τεσπα,

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Λουκά Νίκα 1:
ακομα δουλευει αυτο το μπουρδελακι??εγω νομιζα οτι το ειχανε κλείσει

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Κρατηθήτεεεεεεε

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Για όσους την έχουν πεθυμήσει σήμερα το πρωί στο Φ.66Α, στην θέση της Γιάννας που λείπει με άδεια ήταν η Ρενάτα από φ.71 και Ξανθίππης παλιότερα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Για όσους την έχουν πεθυμήσει σήμερα το πρωί στο Φ.66Α, στην θέση της Γιάννας που λείπει με άδεια ήταν η Ρενάτα από φ.71 και Ξανθίππης παλιότερα.
η γνωστη ρενατα που δουλευε γυρω στο 2008-2009??

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Φ.71, Ξανθίππης, Διδύμου 8 πανω - κάτω κτλ, ναι αυτή είναι.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δουλειές στο κέντρο με τον πορνοτυφώνα και...

Πριν λίγο στην Φυλής

Φ59 Μια καστανή όμορφη κοπέλα με πλούσια τα ελέη
Φ56 Λάουρα μελαχρινή όμορφη κοπέλα
Φ61 2 κοπέλες, Τζουλιέτα μελαχρινή με κιλά παραπάνω, και η Αλεξάνδρα αδύνατη ξανθιά
Φ65Β Ατζελίνα ξανθιά μουνάρα 1 εβδομάδα λέει ελλάδα, από τσεχία, τιμήθηκε, έπιπλο ολκής αλλά μουνάρα. Προκαταρτικά 0, χειρομάλαξη οκλαδόν, πίπα σχετικά καλή, ιεραποστολικό με κλειστά τα πόδια, δεν μα άφηνε να μπω όλος μέσα, στα 4 με καμπούρα. Αποτυχία τσάμπα το 20άρικο... αλλά μουνάρα. Α και συνεννόηση completly in English
Φ66Δ Ρενάτα μελαχρινή όμορφη με φοβερό πίσω σύστημα
Φ69Α Τζουλιάννα με κώλο
Φ71Α Νέλι με φούλ

Διδ 7Α Ντενίσα
Διδ 7Β Μια με βυζάρες μελαχρινή
Διδ 18Β Σύλβια με πιασίματα και τορπίλες
Διδ 16 2 μιλφ, η μια με κοντό μαλί, την έθεσα στα υπόψιν και μια με μακρύ μαλλι, αμφότερες ωραία σώματα ξανθιές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom