Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (24 μέλη και 327 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γρηγορη καταδρομικη πριν από λιγο για να δω τη μαρινα από ξανθιπης 2,για την οποια εγραψε αρκετα αναλυτικα προχτες ο foot employer.Eιχα την βεβαιοτητα ότι ηταν η μαρινα,η ξανθια μοντελε ρωσιδα,την οποια μοιραζομασταν μαζι με τον πυραυλο πριν λιγους μηνες,όμως τελικα δεν ηταν αυτή
Η κοπελα είναι μετριου αναστηματος,με πιο καμπυλατο κορμι,αρκετα σεξι,και αν δεν ημουν πολύ ταλαιπωρημενος σημερα,πιθανον να τη δοκιμαζα.Ειμαι σιγουρος ότι καπου την εχω ξαναδει,παντως εμφανισιακα αξιζει αρκετα
Το πρωι,που περασα για τον ιδιο λογο ηταν η μελαγχροινη νταρ-ντανα που όπως εχουμε ξαναπει εχει δουλεψει και στη Φυλής 67 και 71α,αρκετα πληθωρικη
Ακομη στη διδυμου τωρα το απογευμα
7α η νικολετα,που εχει βαλει ένα τεραστιο tattoo στον αριστερο της νομιζω μηρο,πολύ απλα για να χαλασει την ωραια της εικονα..
7β τζουλια,καστανο κατσαρομαλλικο  τροφαντο μεγαλοκοριτσι,με αρκετα πλαδαρο σωμα
8β λωρη,κλασσικη ρουμανοφατσα με αυτό το γνωστο βλεμμα που εχουν οι κοπελες αυτης της χωρας,καλο σωμα,κανονικο αναστημα,καπως σκληρο προσωπο,φουλ προγραμμα
20 ευα,κλασσικα,κοκκινομαλλα και κατσαρομαλλα με εκδηλη τη θηλυκοτητα σε κάθε κυτταρο του κορμιου της
Y.Γ Y.Γ Μπραβο scooby!

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Χθες (δηλαδή σήμερα) κατά τις 2 την νύχτα μετά από κάτι ξώφαλτσες βόλτες
βρέθηκα στην Φυλής στην τρίτη βάρδια.
Πολλά σπίτια ήταν κλειστά κι ο κόσμος ήταν λίγος,σε ελάχιστα σπίτια υπήρξαν μαζώξεις
γνωστών-αγνώστων και καυλάντες για να περάσει ή ώρα.
Πολλές οι νεές σε ηλικία κοπέλες οπότε όπου δεν γράφω μιλφ κτλ
είναι λουλουδάκια της εξοχής σε ηλικία.

Για την τιμή των όπλων πέρασμα από......
Περγάμου 1 (ισόγειο)-Τζούλια μελαχρινή με πλούσιο σγουρό μαλλί.
Βυζί 2,5άρι με wonderbra και ωραίο κώλο,σώμα τουρλωτό και κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Έχει το μαλλί που γουστάρω-σγουρό και πλούσιο-αν έκανε cum in total (face/mouth/hair)
θα ήμουν θαμώνας της.

Φυλής 134-Αλεξάνδρα ίσιο καστανό μαλλί μακρύ με πιασίματα στο σώμα και 2,5άρι πεσμένο βυζί.
Ελάχιστη συμμετοχή στο δωμάτιο,"βρίσκει και αντέχει" στην περιοχή λόγω πτώσης της τελευταίας.
Έχει δουλέψει στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο ενώ στο Μεταξουργείο "σακάτεψε" τα Κολωνου 11άρια
στο πέρασμά της πλήν του υπογείου (ευτυχώς δεν μπήκε εκεί για δουλειά).
Κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Φυλής 134 όροφος-Βίκυ μελαχρινή με μαλλί μακρύ σε κότσο,2άρι βυζί και αφράτο κώλο.
Ατσούμπαλο κορμί πια με παχάκια,κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Φυλής 109 ισόγειο-μιλφ Ειρήνη ξανθιά με κοντό μαλλί και κανονικό σώμα με 1,5άρι βυζί.
Κλασσικό πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό στο εικοσάρικο.
Ο τρόπος που σαλονάρει αλλά κι ο τρόπος που εργάζεται καθότι γυρολόγος ταιριάζει
σε μονταρισμένο βίντεο κλιπ του Χρηστάκη στο τραγούδι
"θα ζήσω ελεύθερο πουλί"  
Έχει δουλέψει και στο Πιπίνου 65.......είναι το στυλ της να γυρίζει γύρω-γύρω.
Φυλής 109 όροφος-Πάολα ξανθοκάστανη με 2άρι βυζί και ωραίο κώλο.
Κανονικό σώμα και κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο,κάνει ελεύθερο στοματικό κατ'επιλογήν της.
Φυλής 71 ισόγειο-Στεφανία καστανή με σπαστό μαλλί μακρύ,ψηλή με μεγάλη κωλάρα και 2άρι βυζί
σε κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο-δυνατό σκαρί.
Φυλής 84 ισόγειο-Σαμπρίνα,μελαχρινή με μακρύ μαλλί,πολύ αδύνατο σώμα με 1,5άρι βυζί.
Το δειλό της σαλονάρισμα από το συνήθες στο Φυλής 136 χθες ήταν παρελθόν.
Πολύ επιθετική χθες-με καύλωσε-και με τα μαύρα κοκκάλινα γυαλιά της σε στυλ
(γιατί μέσα δεν ξέρω τι κάνει) April O'neil (πορνοστάρ) έδειξε περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Θα έμπαινα αλλά τα έβγαλε αμήχανα-ξαφνικά και ξενέρωσα.
Μάλλον ακόμα ντρέπεται λίγο στο σαλόνι,όμως.......θα μπω για να δω.
Φυλής 84 όροφος-η πετυχημένη στον τομέα και παντοδύναμη τζιλφ Αλιόνα.
Ακούραστη εργάτισσα με χαμηλό προφίλ και σωστό σαλονάρισμα βάση της ηλικίας της.
Φυλής 61-Βίκυ η γνωστή από Κολωνού 27 υπόγειο,μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και ωραίο κώλο.
Ωραίο σώμα αλλά τελευταία έχει νευράκια,κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Φυλής 66 αριστερό-Αλεξάνδρα μελαμψή μελαχρινή με μαλλί κάτω από τους ώμους με πιασίματα και 2άρι βυζί.
Αφράτος κώλος και φουλ πρόγραμμα,τα πάντα όλα στο εικοσάρικο-καλή συμμετοχή.
Φυλής 66 δεξί-μπήκα αλλά μόλις είχε μπει στο δωμάτιο η κοπέλα,οπότε κι έφυγα.
Όταν περνάω από τα 66άρια βρίσκω πάντα το μέτρο σύγκρισης της οικονομικής κατάστασης του τότε
με το σήμερα,ξέρετε σίγουρα πως από εκείνο το σημείο της ιστορίας ξεκίνησε η θρυλική Νανά της Καλύμνου
με ατελείωτες ουρές που βέβαια τώρα πια σέρνεται,ότι έκανε κι ο Γκάλης δηλαδή.
Ξεκίνησε να παίζει,έγινε ειδώλο και στο τέλος πριν φύγει κατάντησε να περιφέρεται με κοιλιά στα γήπεδα.
Φυλής 80-Οι δυο όμορφες γνωστές μελαχρινές Μαρίες της σιωπής "μέσα και έξω" (Μαρία και Μαίρη).
Η Μαρία ωστόσο έχει προσωπάρα και κορμάρα.
Φυλής 71 όροφος-Μιράντα καστανή με μακρύ σπαστό μαλλί και 1,5άρι βυζί.
Ωραίο σώμα και κώλος σε κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο-την βρίσκω πεσμένη σε απόδοση.
Φυλής 74 δεξιά-Άντζελα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και πεσμένο βυζί 2,5άρι.
Παροχή κώλου στο εικοσάρικο όπου στην τρίτη βάρδια "παίζει μπάλα" σχεδόν μόνη της στον κώλο.
Φυλής 54-τα ίδια με το Φυλής 66 δεξί,μόλις μπήκε στο δωμάτιο η κοπέλα και μετά βαριόμουν να γυρίσω.
Φυλής 56 Νταϊάνα καστανή με σπαστό μαλλί και σαλονάρισμα τύπου "τι δικαιολογία θα βρεις τώρα;"
(αυτή και κάποιες άλλες δικαιούνται να να το πουν αυτό).
Φοβερή αυτοπεποίθηση,ψηλή και φοβερό κορμί,βυζί 1,5άρι σε κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Διαβάζω τις διαμάχες σας και διαφωνώ,σαν τι θέλετε να κάνει;αφού αν σκύψει πάνω σας θα σας καταπιεί.
Σκεφτείτε ότι την παίρνετε με 20 ευρώ "και αυτή" εν μεσώ άλλων στην περιοχή που δεν τα αξίζουν.
Την θεωρώ λοιπόν αρκετά καλή σαν άποψή μου.
Φωκαίας 17-Ελένη μελαχρινή με μακρύ μαλλί σπαστό,φορούσε τα γνωστά γυαλιά της.
Ωραίο σώμα με 2άρι βυζί και κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο-μέτρια συμμετοχή.
Φωκαίας 24-Ροζαλίντα προμίλφ ξανθιά με σγουρό μαλλί κορδελάτο,ωραίο κώλο και 2άρι βυζί σιλικόνης.
Από τις αγαπημένες μου.......ξεπρόβαλε με σαλονάρισμα κίνησης καρέ-καρέ σε βάδισμα
Bob Sinclar - Love Generation
Λίγα λόγια-πολλή δουλειά μέσα,κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο με ελεύθερο στοματικό στο πακέτο.
(Όπως καταλάβατε εδώ δεν είμαι αντικειμενικός)  :grin:
Φωκαίας 27 υπόγειο-Χριστίνα ξανθιά με μακρύ μαλλί πιασμένο σε κότσο τα μαλλιά.
Κανονικό σώμα με 2,5άρι πεσμένο βυζί σε κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Φωκαίας 27 ημιόροφος- Μαρίνα μελαχρινή με σπαστό μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους
με  σώμα ανομοιόμορφο λόγω βυζιών πεσμένων στο νούμερο 3.
Άγρια χαρακτηριστικά και κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο με ελεύθερο στοματικό.
Καλά γαμήσια!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Γρηγορη καταδρομικη πριν από λιγο για να δω τη μαρινα από ξανθιπης 2,για την οποια εγραψε αρκετα αναλυτικα προχτες ο foot employer.Eιχα την βεβαιοτητα ότι ηταν η μαρινα,η ξανθια μοντελε ρωσιδα,την οποια μοιραζομασταν μαζι με τον πυραυλο πριν λιγους μηνες,όμως τελικα δεν ηταν αυτή
Η κοπελα είναι μετριου αναστηματος,με πιο καμπυλατο κορμι,αρκετα σεξι,και αν δεν ημουν πολύ ταλαιπωρημενος σημερα,πιθανον να τη δοκιμαζα.Ειμαι σιγουρος ότι καπου την εχω ξαναδει,παντως εμφανισιακα αξιζει αρκετα
πρόγραμμα???

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
Παιδες καλησπερα.εσεις που ξερετε καλα τι παιζει στα μπουρδελα ποιες skinny εχετε να μου προτείνεται?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.860
Πόντοι
216
http://[URL unfurl="true"]www.huebis-laufforum.de/images/users/u1/7165/smilies/2010012111_total_lacher.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Να παραθέσω για το [b]Ιάσωνος 37Β[/b] επειδή είχαν ανοιχτή πόρτα και την ειδα στο φως του ήλιου και όχι στα σκοτάδια το γυφτάκι είναι πολύ όμορφο στο πρόσωπο. Με ρωτούσε γιατί ρωτάω το όνομα της αφού μούφες λέει σε όλους,το ίδιο και για την καταγωγή της.Εξ'ού και το νότια αφρική.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.860
Πόντοι
216
Παιδες καλησπερα.εσεις που ξερετε καλα τι παιζει στα μπουρδελα ποιες skinny εχετε να μου προτείνεται?

Στο Μετάξι έχει αρκετές γύφτισες σκίννυ,τώρα από υπηρεσίες μην ρωτάς,,, μαύρα χάλια. Αν δεν χύσεις στα 5 λεπτά κλάψτα τα λεφτά σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να παραθέσω για το Ιάσωνος 37Β επειδή είχαν ανοιχτή πόρτα και την ειδα στο φως του ήλιου και όχι στα σκοτάδια το γυφτάκι είναι πολύ όμορφο στο πρόσωπο. Με ρωτούσε γιατί ρωτάω το όνομα της αφού μούφες λέει σε όλους,το ίδιο και για την καταγωγή της.Εξ'ού και το νότια αφρική.
τυπε οι πουτανες στο θεμα καταγωγης εχουν μεγαλη φαντασια παντως :rockon:
εχουμε ακουσει απιθανα πραγματα :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε οι πουτανες στο θεμα καταγωγης εχουν μεγαλη φαντασια παντως :rockon:
εχουμε ακουσει απιθανα πραγματα :grin:
εχω η ποιο απιθανες χωρες που εχω ακουσει ειναι βραζιλιανα και αιγυπτια τυπε  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βραζιλια γιατι ρε τυπε?
υπαρχουν βραζιλιανες πουτανες
μπα... γιατι ρε τυπε να μην παει σε οικο ανοχης στο λος αντζελες πχ, η μαιαμι?

γιατι να ερθει εδω?

καλα το αιγυπτια πετυχμενο παντως. ..  :sunglasses: αρκετοι το χαψανε  :P

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Να παραθέσω για το Ιάσωνος 37Β επειδή είχαν ανοιχτή πόρτα και την ειδα στο φως του ήλιου και όχι στα σκοτάδια το γυφτάκι είναι πολύ όμορφο στο πρόσωπο. Με ρωτούσε γιατί ρωτάω το όνομα της αφού μούφες λέει σε όλους,το ίδιο και για την καταγωγή της.Εξ'ού και το νότια αφρική.
Ψεύδεται........η αλήθεια είναι ότι θα κατέβει στους Ολυμπιακούς με τα χρώματα του Trinidad and Tobago
υπό την επίβλεψη του Ato Bolton. :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ιάσωνος 30Β Ελεεινίδα όπως λέει (Αλβανή μάλλον) ξανθό μαλλί,πολύ λεπτή με πολύ καλό κορμί. Πλήρωσα 10 και πέρασα. Ξεπέτα εντελώς η κυρία. Ζητάω 69 και μου λέει δεν κάνει... Άσε λέω την πουτσήσαμε... Ξεκίνησε πίπα με χαλαρό καβλί για λιγότερο από λεπτό χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της. Κάθισε μακριά από εμένα για να μην την ακουμπάω. Στήνεται στα 4 και αρχίζω να την γαμάω και εκεί που λέω θα χύσω μετά από 2 λεπτά μου λέει -- άντε τέλειωνε -- Εκεί ξενέρωσα και άρχισα να κλαίω τα λεφτά μου... Άρχισε να μου τραβάει την χειρότερη μαλακία που μου τράβηξαν ποτέ στην ζωή μου για μερικά δευτερόλεπτα. Κόντεψε να μου ξεκολλήσει τον πούτσο από το μένος. Λέω άστο σήκω φύγε,δεν το'χεις,κάνε καμία άλλη δουλειά,σέρβιρε καμιά τυρόπιτα...

σόρρυ τύπε αλλά το 69 θα έπρεπε να το είχες ζητήσει στο σαλόνι.

--

ωραίος ο Σκούμπι και ο Μπακάλης!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
...η μαρινα,η ξανθια μοντελε ρωσιδα,την οποια μοιραζομασταν μαζι με τον πυραυλο πριν λιγους μηνες,...
...

Το "μοιραζόμαστε" είναι μεγάλη κουβέντα.
Πιο σωστά, "τη γαμούσε κόσμος πολύς, ανάμεσά τους κι ο Πύραυλος κι εγώ..."

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Θυμαστε μια Σονια στο Μεταξουργειο με οχι πολυ μεγαλα αλλα κρεμασμενα βυζια; Την τελευταια φορα την ειχα πετυχει, πριν 2 χρονια στο Αχιλλεως 48 νομιζω τον αρθθμο, αυτο με μια μπλε πορτα που ανεβαινεις αρκετα σκαλια.
Γνωριζουμε κατι γι αυτην τωρα;

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Σήμερα Τετάρτη πρωί κάνοντας διερευνηση στην οδό του αγοραίου έρωτος, διαπίστωσα ότι στο κατάστημα με αριθμό 69Α ( στον όροφο δηλαδή), γίνονται δεκτοί πάκηδες και μάλιστα η κοπελιά, με το όνομα Λώρα, δέχεται τελειωτικό στα στήθη και όταν τελειώνει και πριν βγει από το δωμάτιο ρίχνει λίγο νερό για να ξεπλυθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ  φίλοι και συνάδελφοι διότι με αυτά δεν πρέπει να παιζουμε. Πάει ο επόμενος να φιλήσει το στήθος και φιλάει τα φλόκια του καθενός (πόσο δε κάποιου πακιστανού). Η ίδια κοπέλα το απόγευμα της ίδιας ημέρας δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Γ.  :headbang:  :headbang:  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σήμερα Τετάρτη πρωί κάνοντας διερευνηση στην οδό του αγοραίου έρωτος, διαπίστωσα ότι στο κατάστημα με αριθμό 69Α ( στον όροφο δηλαδή), γίνονται δεκτοί πάκηδες και μάλιστα η κοπελιά, με το όνομα Λώρα, δέχεται τελειωτικό στα στήθη και όταν τελειώνει και πριν βγει από το δωμάτιο ρίχνει λίγο νερό για να ξεπλυθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ  φίλοι και συνάδελφοι διότι με αυτά δεν πρέπει να παιζουμε. Πάει ο επόμενος να φιλήσει το στήθος και φιλάει τα φλόκια του καθενός (πόσο δε κάποιου πακιστανού). Η ίδια κοπέλα το απόγευμα της ίδιας ημέρας δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Γ.  :headbang:  :headbang:  :headbang:
καλα εκανες τυπε και το ανεφερες

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Όταν λες ιστορικό εννοείς καρτέλα ? Και μετά ? Θα πηγαίνεις με ραντεβού ? Γιατί έχω ακούσει ότι κάθε φορά στήνεσαι στην ουρά.

Απο όσο ξέρω τύπε με καρτέλα πας.Μπορείς να πας και απόγευμα αν επιθυμείς.Καλά θα είναι να πας απόγευμα κατα τη γνώμη μου για να πετύχεις και κανα διευθυντή και να είσαι 99,99999% σίγουρος.  .βέβαια αν δεν κάνω λάθος τα απογευματινά ιατρεία είναι επι πληρωμής. . .. .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom