Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (23 μέλη και 289 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Σημερα δοκιμασα την Αλιόνα στην Διδύμου.Της ζητησα πίπα με προφυλαχτικο.Ρε παιδες 7 λεπτά πίπα και τελικα τελειωσα χωρίς να κανουμε σέξ!Τοσες πουτάνες καμία δεν με εχει τελειωσε με πίπα και  γενικά τις περισσοτερες φορες την βαριεμαι.Εδω ηταν η εξαιρεση του κανονα. ;) Και ερωτώ ποσοι εχει αντεξει την πίπα της Αλιονας,χωρίς να προλάβεται να κανετε σεξ?Μονο εγώ δεν αντεξα ...  ; :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
μην τρελαίνεσαι δεν είσαι ο μόνος...........
εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει και δεν ήμουν μέλος του σαιτ και δεν την ήξερα  τελείωσα με πίπα στο 5λέπτο.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
μην τρελαίνεσαι δεν είσαι ο μόνος...........
εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει και δεν ήμουν μέλος του σαιτ και δεν την ήξερα  τελείωσα με πίπα στο 5λέπτο.

Kαι μολις της λεω τελειωσα.μου λεει... εσυ φταις γιατι δε με σταματαγες..;  :cheesy:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Σημερα δοκιμασα την Αλιόνα στην Διδύμου.Της ζητησα πίπα με προφυλαχτικο.Ρε παιδες 7 λεπτά πίπα και τελικα τελειωσα χωρίς να κανουμε σέξ!Τοσες πουτάνες καμία δεν με εχει τελειωσε με πίπα και  γενικά τις περισσοτερες φορες την βαριεμαι.Εδω ηταν η εξαιρεση του κανονα. ;) Και ερωτώ ποσοι εχει αντεξει την πίπα της Αλιονας,χωρίς να προλάβεται να κανετε σεξ?Μονο εγώ δεν αντεξα ...  ; :grin:
Όχι είναι πολύ καλή όντως! Και μάλιστα όταν τον χτυπάει και στο πρόσωπό της! :cheesy:  Το ευχαριστιέται και το δείχνει αυτό! Στο εξής τη σταματάς μετά από λίγο και κάνετε και σεξ αν θες! Αλλιώς κι έτσι να τελειώσεις, εντάξει δεν έγινε και τίποτα! Μια χαρά!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
A ναι.αυτο που το χτυπαγε στο στομα της πολύ καυλα.Μετα εριχνε κατι ροχάλες,και επειτα τις ξαναρουφαγε πίσω,λες και επαιζα σε τσοντα.Σκεφτομαι και το ακαποτο,αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο.Κατα ποσο αξoπιστη ειναι;Δεν θα κολησουμε τιποτα;  :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
A ναι.αυτο που το χτυπαγε στο στομα της πολύ καυλα.Μετα εριχνε κατι ροχάλες,και επειτα τις ξαναρουφαγε πίσω,λες και επαιζα σε τσοντα.Σκεφτομαι και το ακαποτο,αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο.Κατα ποσο αξoπιστη ειναι;Δεν θα κολησουμε τιποτα;  :think:
Κι εγώ το σκέφτομαι και το απαρνούμαι όπως ο Οδυσσέας το κάλεσμα των Σειρήνων! Το "δεν θα κολλήσουμε τίποτα" είναι σχετικό φυσικά. Η Αλιόνα μας βέβαια με την γλώσσα δεν γλύφει μόνο πέη. Γνωστό αυτό...

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Κι εγώ το σκέφτομαι και το απαρνούμαι όπως ο Οδυσσέας το κάλεσμα των Σειρήνων! Το "δεν θα κολλήσουμε τίποτα" είναι σχετικό φυσικά. Η Αλιόνα μας βέβαια με την γλώσσα δεν γλύφει μόνο πέη. Γνωστό αυτό...

Eτσι και αλιως,και με την καπότα εχεις πολυ καλή αισθηση,Εχει ζεστο στομα που το νιωθεις.Αν το εκανε ακαποτο πιστευω πανω κάτω την ιδια αισθηση θα χα,οποτε καλυτερα έτσι!Θα παω αλλη μια μεσα στην εβδομαδα να προσπαθήσω και σεξ..

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Eτσι και αλιως,και με την καπότα εχεις πολυ καλή αισθηση,Εχει ζεστο στομα που το νιωθεις.Αν το εκανε ακαποτο πιστευω πανω κάτω την ιδια αισθηση θα χα,οποτε καλυτερα έτσι!Θα παω αλλη μια μεσα στην εβδομαδα να προσπαθήσω και σεξ..
Όχι, δεν έχει την ίδια αίσθηση, μην κοροϊδευόμαστε, αλλά ας όψεται η υγεία!

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Καλό παιδάκι η Μιράντα, δε λέω, αλλά πως μπορείτε και τη γαμάτε κύριοι;
Είναι σα σαμιαμίδι που πάσχει από αδενοπάθεια και ραχίτιδα.
για εμας που δεν μας αρεσουν οι χοντρες, εχει ιδανικο σωματακι κυριε ;)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
παιδες...κακα τα ψεμματα....τοτε κωλοελεγε!!!!!!!!!!!!!!Μονον η δοκιμη σε επειθε ομως!!!!!!!και λογω των σχολιων των παιδιων εδω μεσα......παρα πολυ καλη.......αυτο για το πρωκτικο δεν το ηξερα...σιγουρα γαματο για οποιον ειχε την τυχη!τελεια στο στοματικο....τοτε.....δεν περιγραφω άλλο.... :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Εχει ξανακουβεντιαστει το θεμα......Πρεπει να εχουν γαμισει κολαρακι αρκετοι με νορμαλ πουτσα ( εννοω στο μεσο ορο , οχι πουτσαραδες ) με εξτραδακι 10-20 ευρω και το σχετικο παραμυθιασμα , μεσα σε αυτους ειχα και εγω την τιμη και πιστεψε με επειδη ηταν τισ πρωτες μερες που ειχε ερθει ελλαδα δεν εχω ξαναγαμισει τοσο στενη κολοτρυπιδα στην γεματη απο ξεσφιγματα κολοτριπιδων ζωη μου .........

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έχει φάει και μεγάλες ψωλές στο κωλαράκι το μπισκοτάκι...
όλοι οι καλοί χωρούν...
επίσης καμιά φορά που μεράκλωνε... τα'πινε κι'όλας...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
έχει φάει και μεγάλες ψωλές στο κωλαράκι το μπισκοτάκι...
όλοι οι καλοί χωρούν...
επίσης καμιά φορά που μεράκλωνε... τα'πινε κι'όλας...
Ασ το καταγαμησει καποιος χυστης και ας το αφιερωσει στους παροπλισμενους ( πρωσορινα )συνμπουρδελοβιους της επαρχιας οι οποιοι παρακολουθουν τη πλουσια δραση σας και νιωθουν σαν τα θηρια στο κλουβι ..........ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...............Αρχες ιουλιου πρωτα ο θεος θα καταγαμηθουν Μιραντακι , Ιλονα ,Τζωρτζιαννα, κλπ  εκτος και προκυψει καμμια εχτρα καταδρομικη ..Με Αγαπη  απο το ηλιολουστο Αγρινιο

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ασ το καταγαμησει καποιος χυστης και ας το αφιερωσει στους παροπλισμενους ( πρωσορινα )συνμπουρδελοβιους της επαρχιας οι οποιοι παρακολουθουν τη πλουσια δραση σας και νιωθουν σαν τα θηρια στο κλουβι ..........ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...............Αρχες ιουλιου πρωτα ο θεος θα καταγαμηθουν Μιραντακι , Ιλονα ,Τζωρτζιαννα, κλπ  εκτος και προκυψει καμμια εχτρα καταδρομικη ..Με Αγαπη  απο το ηλιολουστο Αγρινιο
αγαπαμε αγρινιο :rockon: :rockon: :rockon:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Βάλτε λίγο φρένο με τη Νάτα στο Αλκιβιάδου 16β, διότι αφενός το έχετε καταγαμήσει το κορίτσι, αφετέρου η τσατσά έχει καβαλήσει το καλάμι με το τζίρο που γίνεται στο μαγαζί και χτυπάει συνεχώς πόρτα: μία φορά κατά τη διάρκεια της συνουσίας και δύο φορές μετά το τέλος, ενώ ντυνόμουν. Βγήκα έξω άρον άρον, ενώ οι συναγωνιστές στο σαλόνι γελούσαν. Έλεος, με τις άπληστες, πια! :tickedoff:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom