ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
τα σαμιαμίδια φέρνουν τύχη. Θα την γαμήσω.
Να σαι καλά φιλαράκιδουλευει πλεον στην απογευματινη βαρδια.
όχι καθόλου , το εννοούσα , πολύ καλό κορμί αλλά στα μάτια μου ασχημομούρα...το ασχημομουρα θα το ειπες ειρωνικα...?
μην τρελαίνεσαι δεν είσαι ο μόνος...........
εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει και δεν ήμουν μέλος του σαιτ και δεν την ήξερα τελείωσα με πίπα στο 5λέπτο.
Όχι είναι πολύ καλή όντως! Και μάλιστα όταν τον χτυπάει και στο πρόσωπό της! Το ευχαριστιέται και το δείχνει αυτό! Στο εξής τη σταματάς μετά από λίγο και κάνετε και σεξ αν θες! Αλλιώς κι έτσι να τελειώσεις, εντάξει δεν έγινε και τίποτα! Μια χαρά!Σημερα δοκιμασα την Αλιόνα στην Διδύμου.Της ζητησα πίπα με προφυλαχτικο.Ρε παιδες 7 λεπτά πίπα και τελικα τελειωσα χωρίς να κανουμε σέξ!Τοσες πουτάνες καμία δεν με εχει τελειωσε με πίπα και γενικά τις περισσοτερες φορες την βαριεμαι.Εδω ηταν η εξαιρεση του κανονα. ;) Και ερωτώ ποσοι εχει αντεξει την πίπα της Αλιονας,χωρίς να προλάβεται να κανετε σεξ?Μονο εγώ δεν αντεξα ... ;
Κι εγώ το σκέφτομαι και το απαρνούμαι όπως ο Οδυσσέας το κάλεσμα των Σειρήνων! Το "δεν θα κολλήσουμε τίποτα" είναι σχετικό φυσικά. Η Αλιόνα μας βέβαια με την γλώσσα δεν γλύφει μόνο πέη. Γνωστό αυτό...A ναι.αυτο που το χτυπαγε στο στομα της πολύ καυλα.Μετα εριχνε κατι ροχάλες,και επειτα τις ξαναρουφαγε πίσω,λες και επαιζα σε τσοντα.Σκεφτομαι και το ακαποτο,αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο.Κατα ποσο αξoπιστη ειναι;Δεν θα κολησουμε τιποτα;
Κι εγώ το σκέφτομαι και το απαρνούμαι όπως ο Οδυσσέας το κάλεσμα των Σειρήνων! Το "δεν θα κολλήσουμε τίποτα" είναι σχετικό φυσικά. Η Αλιόνα μας βέβαια με την γλώσσα δεν γλύφει μόνο πέη. Γνωστό αυτό...
Όχι, δεν έχει την ίδια αίσθηση, μην κοροϊδευόμαστε, αλλά ας όψεται η υγεία!Eτσι και αλιως,και με την καπότα εχεις πολυ καλή αισθηση,Εχει ζεστο στομα που το νιωθεις.Αν το εκανε ακαποτο πιστευω πανω κάτω την ιδια αισθηση θα χα,οποτε καλυτερα έτσι!Θα παω αλλη μια μεσα στην εβδομαδα να προσπαθήσω και σεξ..
για εμας που δεν μας αρεσουν οι χοντρες, εχει ιδανικο σωματακι κυριε ;)Καλό παιδάκι η Μιράντα, δε λέω, αλλά πως μπορείτε και τη γαμάτε κύριοι;
Είναι σα σαμιαμίδι που πάσχει από αδενοπάθεια και ραχίτιδα.
παιδες...κακα τα ψεμματα....τοτε κωλοελεγε!!!!!!!!!!!!!!Μονον η δοκιμη σε επειθε ομως!!!!!!!και λογω των σχολιων των παιδιων εδω μεσα......παρα πολυ καλη.......αυτο για το πρωκτικο δεν το ηξερα...σιγουρα γαματο για οποιον ειχε την τυχη!τελεια στο στοματικο....τοτε.....δεν περιγραφω άλλο....
τι εννοείς τα πινε???μερακλωνε???έχει φάει και μεγάλες ψωλές στο κωλαράκι το μπισκοτάκι...
όλοι οι καλοί χωρούν...
επίσης καμιά φορά που μεράκλωνε... τα'πινε κι'όλας...
Ασ το καταγαμησει καποιος χυστης και ας το αφιερωσει στους παροπλισμενους ( πρωσορινα )συνμπουρδελοβιους της επαρχιας οι οποιοι παρακολουθουν τη πλουσια δραση σας και νιωθουν σαν τα θηρια στο κλουβι ..........ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...............Αρχες ιουλιου πρωτα ο θεος θα καταγαμηθουν Μιραντακι , Ιλονα ,Τζωρτζιαννα, κλπ εκτος και προκυψει καμμια εχτρα καταδρομικη ..Με Αγαπη απο το ηλιολουστο Αγρινιοέχει φάει και μεγάλες ψωλές στο κωλαράκι το μπισκοτάκι...
όλοι οι καλοί χωρούν...
επίσης καμιά φορά που μεράκλωνε... τα'πινε κι'όλας...
αγαπαμε αγρινιοΑσ το καταγαμησει καποιος χυστης και ας το αφιερωσει στους παροπλισμενους ( πρωσορινα )συνμπουρδελοβιους της επαρχιας οι οποιοι παρακολουθουν τη πλουσια δραση σας και νιωθουν σαν τα θηρια στο κλουβι ..........ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ .......ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...............Αρχες ιουλιου πρωτα ο θεος θα καταγαμηθουν Μιραντακι , Ιλονα ,Τζωρτζιαννα, κλπ εκτος και προκυψει καμμια εχτρα καταδρομικη ..Με Αγαπη απο το ηλιολουστο Αγρινιο
αγαπαμε αγρινιο