Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (34 μέλη και 325 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε αγόρι μου τόσο στόκος είσαι;Με κάνεις και σπαμάρω,στο αριστερό γάμησε ο χοντρός που είναι το ΠΑΝΩ.Εκεί βρίσκεται και η Λέιλα αλλά συνήθως τα πρωινά,αυτός πήδηξε το βράδυ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
φίλε λίγο η ανεργία σε συνδυασμό με την μιζέρια, λίγο η ζέστη, ρετάρω συχνά πυκνά... φχαριστώ  :rockon: :rockon: :rockon:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
καταδρομικης συνεχεια σημερα πρωι μεταξουργειο

ειδα πολλες αλλα θα αναφερω μονο οσες αξιολογες θυμαμαι

παντως αρκετα καλο εμφανισιακο επιπεδο γ μεταξι

κολωνου 30 πανω το αριστερο 2 ξανθες κοπελες καλες, η μια πιο μικροσωμη με καλυτεερο σωμα κ χειροτερο προσωπο κι η αλλη-ελενα- πιο ωραιο προσωπο κ λιγο χειροτερο σωμα αλλα καλο.. πρωτη καταθεση στην τελευταια.. 15 ευρω

κολωνου 32 ισογειο, πρωτο απ τη διασταυρωση, μαρια αδυνατη μικροσωμη ελαφρως μελαμψη με ομορφο πονηρο προσωπακι.. δευτερη καταθεση 10 ευρω

κολωνου 30 πανω το δεξι σιμονα, καινουρια, ψηλη μελαχρινη 21 χρονων, ωραιο σωμα κ ωραιο προσωπο με μπλε ματαρες.. τριτη καταθεση 10 ευρω

ιασωνος 33 μια ξανθια με ωραιο προσωπακι

αυτες ξεχωρισα

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο στην απογευματινη βαρδια σε καποια σπιτακια στη Λιοσιων:
Bεργας 3αριστερα: μελαχρινο αδυνατο πιπινι,απειρο μου φανηκε
Βεργας 3δεξια: Παλινα milf με κοντο μαλλι,πεσμενο βυζι και κωλαρα,την εχω ξαναδει Αλκιβιαδου αν θυμαμαι καλα
Βεργας 2: Χριστινα milf με κωλαρα,κανονικου σωματος και αρκετα καυλιαρα
Βεργας 6ισογειο: ωριμη ξανθια εμφανιστηκε με μαυρο ολοσωμο
Βεργας 6υπογειο: επισης ωριμη κανονικου σωματος με ωραιο προσωπο και κωλαρα,με καυλαντισε στο σαλονι
Λιοσιων 76πανω: μια μελαχρινη,σωμα με πιασιματα με κωλο στο προγραμμα και μια αδυνατη αδιαφορη
Εξηκιου 18κατω: πιπινακι αδυνατο με καυλωμενη ρωγα,συμπαθητικο
Εξηκιου 18 πανω: μελαχρινο τσιγγανακι,σωμα με πιασιματα

Υπαρχει καμια πληροφορια για την Χριστινα στο Βεργας 2,την εχει τιμησει κανεις;
Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη  :sunglasses:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
κολωνου 30 πανω το αριστερο 2 ξανθες κοπελες καλες, η μια πιο μικροσωμη με καλυτεερο σωμα κ χειροτερο προσωπο κι η αλλη-ελενα- πιο ωραιο προσωπο κ λιγο χειροτερο σωμα αλλα καλο.. πρωτη καταθεση στην τελευταια.. 15 ευρω

κολωνου 32 ισογειο, πρωτο απ τη διασταυρωση, μαρια αδυνατη μικροσωμη ελαφρως μελαμψη με ομορφο πονηρο προσωπακι.. δευτερη καταθεση 10 ευρω

κολωνου 30 πανω το δεξι σιμονα, καινουρια, ψηλη μελαχρινη 21 χρονων, ωραιο σωμα κ ωραιο προσωπο με μπλε ματαρες.. τριτη καταθεση 10 ευρω
τα πάρεις σβάρνα και τα γάμησες όλα τυπε...!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καταδρομικης συνεχεια σημερα πρωι μεταξουργειο

ειδα πολλες αλλα θα αναφερω μονο οσες αξιολογες θυμαμαι

παντως αρκετα καλο εμφανισιακο επιπεδο γ μεταξι

ιασωνος 33 μια ξανθια με ωραιο προσωπακι

αυτες ξεχωρισα
τύπε καμια με χαρακιες ουλες;;;εμεις τις ασχημες γουσταρουμε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2η κατάθεση:

-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι). :boobies:
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι... :birdman: )
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......

Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2η κατάθεση:

-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι). :boobies:
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι... :birdman: )
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......

Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)
πεστα μπιλη να βγουν ολα στην φόρα!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
E ναι λοιπον ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....μετα απο περιπου 1 χρονο απουσιας ΓΥΡΙΣΕ Η ΜΗΡΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προχθες την πετυχα τυχαια στην 3η βαρδια.....κ οπως ηταν αναμενομενο ειχει ΟΥΡΑΑΑΑΑΑ

Φ71Aνω;
Έχει όψη ασθενούς.
Για την ακρίβεια, φυματικού.
Ο βάκιλος του Κωχ.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Τύπε λες να είναι απ' το σάιτ; Να γράψαν και κριτική; :-

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επιτελους σημερα κατι διαφορετικο στο μεταξουργειο ...

πηρα σιμονα.. πιπινολατρης βλεπετε..

εφυγε η ιωαννα... μου τα μασαγε τελευταια.. την μια μου λεγε οτι θα φυγει οριστικα και την αλλη μου λεγε δεν μπορω να πω τιποτα με σιγουρια..

το κοβει η τανα το γαμησι η οχι?  :2on1:

μπορω να την θαψω ελευθερα τωρα.. αφου εφυγε για μερη μακρινα  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2η κατάθεση:

Θα ανέβει (μετά από καιρό) κριτική για Καίτη / Φ-54.....το βράδυ....... :rolleyes:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Κάτι πυρφόροι τριγυρνούσαν,σαν σκυλιά.............. :2funny: :2funny: :2funny:

Η Εμμανουέλα (Φ.65),έφευγε το απόγευμα για την χώρα της...... ;)

κοιτα ειρωνια,και ελεγα να παω σημερα, αντε να ξεκουραστει η κοπελα, θα γυρισει και καυλωμενη..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κοιτα ειρωνια,και ελεγα να παω σημερα, αντε να ξεκουραστει η κοπελα, θα γυρισει και καυλωμενη..
Σταμάτησε και μας χαιρέτησε,ήταν με τα βαλιτσάκια της......... ;)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
χτες απογευμα πριν νυχτωσει

φωκαιας 19 η ρωξανη σταθερα, εχει χαλασει εμφανισιακα ετσι οπως εχει τα μαλλια της

φωκαιας 25 ισογειο η ειρηνα-ιρινα, αφαντη η ανκα

φυλης 71 οροφος ειδα την μιραντα, απιστευτο κωλαρακι κ γενικα σωμα κ συμπαθητικο προσωπακι, αδυνατη μικροσωμη μελαχρινη με τα μαλλια πιασμενα πανω

φυλης 66α η αννα κλασικα πλεον

φυλης 54 η καιτη

εψαχνα τη ντενισα αλλα μ ειπε μια τσατσα οτι θα ειναι μετα τις 12 στο 66α και ετσι αποχωρησα προς γκαζι μερια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom