Πες τα ρε ψηλέ...............Νόμιζα ότι αν έδινα παραπάνω φράγκα θα περνούσα καλύτερα. Γρήγορα όμως είδα ότι αν είναι να φας φόλα θα την φας.Από τότε μόνο 20ρικα ή το πολύ δύο καταθέσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο xle.....λέει πως είναι έπιπλο.....αλλά ωραίο μουνάκι.....οπως και η ναομι στο ιασωνος 20
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...2η κατάθεση:
-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι).
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι... )
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......
Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
περασμα απο ιασ 30 για καταθεση στον ξανθο αγγελο αλλα τελικα δεν ηταν του γουστου μου,ειναι τσουπωτη με μπουτια με στηθος μικρο δυσαναλογο του υπολοιπου σωματος,θα περνουσα για δοκιμη αλλα την επιασα στα πρασα αγκαλια με νεαρο πακι να χαμουρευετε και χαλαστηκα,αν δεν την ειχα δει να το κανει ισως και να περναγα..δε θελω να ακυρωσω τους συναγωνιστες που την περιεγραψαν ως αγγελο για αυτους ισως ειναι,εγω περιγραφω οτι ειδα γουστα ειναι αυτα...οποιος θελει παει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
2η κατάθεση:
-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι).
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι... )
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......
Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;)
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
επισης εγινε καταθεση στην σιμονα απο κολωνου 32, οπως εχει ειπωθει η ιωανα εχει φυγει,η σιμονα ωραια ποδια τουρλωτος κωλος καλο προσωπακι στηθηκε στα 4 και σφυροκοπηθηκε,ωστοσο βυζι νερουλο με ραγαδες και πολυ προσποιηση μεσα στο δωματιο, της τα εμαθε η ιωανα μαλλον πριν φυγει...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οντως εχει μεγαλη προσποιηση...τι αλλο κανατε τυπε μονο αυτα?επισης εγινε καταθεση στην σιμονα απο κολωνου 32, οπως εχει ειπωθει η ιωανα εχει φυγει,η σιμονα ωραια ποδια τουρλωτος κωλος καλο προσωπακι στηθηκε στα 4 και σφυροκοπηθηκε,ωστοσο βυζι νερουλο με ραγαδες και πολυ προσποιηση μεσα στο δωματιο, της τα εμαθε η ιωανα μαλλον πριν φυγει...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
οντως εχει μεγαλη προσποιηση...τι αλλο κανατε τυπε μονο αυτα?
ναι μονο στα 4 την εβαλα και σφυροκοπηθηκε μεχρι τελους !!
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
σε μενα σουτιεν δεν εβγαλε.. κατι ηξερε ;)επισης εγινε καταθεση στην σιμονα απο κολωνου 32, οπως εχει ειπωθει η ιωανα εχει φυγει,η σιμονα ωραια ποδια τουρλωτος κωλος καλο προσωπακι στηθηκε στα 4 και σφυροκοπηθηκε,ωστοσο βυζι νερουλο με ραγαδες και πολυ προσποιηση μεσα στο δωματιο, της τα εμαθε η ιωανα μαλλον πριν φυγει...
Ξεροχύνω με δριμύ κατηγορώ Μπιλλάκου σε πιρφόρους...
συγκλονιστικές στιγμές.
Silver Alertσυγκλονιστικές στιγμές.
Σε συνέχεια των χθεσινών,να αναφέρω live ενημέρωση (μέσω γνωστού χύστη,ο οποίος θα σας τα πει και αργότερα ;) )....
Αποφύγετε για λίγο την Ναόμι-Μετάξι,διότι πυρφορο/αγαπούλης έχει πληρώσει για 30 λεπτά και μπορεί να φάτε πιθανή ξεπέτα.....
Τελικά η Μ.Εβδομάδα θα πρέπει να ονομαστεί,εβδομάδα "αγαπούλη που προσπαθεί να πιάσει γκόμενα κορασίδα μπουρδέλου...λέγοντας της την ιστορία της ζωής του"...... :S
Ο "πυρφορισμός" έχει βαρέσει κόκκινα......αλλά δεν θα καταφέρετε να επικρατήσετε κύριοι.....
Αυτά τα λίγα........πιο live,δεν γίνεται........
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Την φόλα την έφαγα και εγώ πριν 10 μέρες με την Ναόμι. Έχει χαλάσει πολύ τις ήδη ανεπερκεις υπηρεσίες της. Ωραία γκόμενα αλλά μη το ένα μη το άλλο και το παίζει και τσαμπουκαλού άμα πεις κάτι. Εγώ της έδωσαSilver Alert
Σε συνέχεια των χθεσινών,να αναφέρω live ενημέρωση (μέσω γνωστού χύστη,ο οποίος θα σας τα πει και αργότερα ;) )....
Αποφύγετε για λίγο την Ναόμι-Μετάξι,διότι πυρφορο/αγαπούλης έχει πληρώσει για 30 λεπτά και μπορεί να φάτε πιθανή ξεπέτα.....
Τελικά η Μ.Εβδομάδα θα πρέπει να ονομαστεί,εβδομάδα "αγαπούλη που προσπαθεί να πιάσει γκόμενα κορασίδα μπουρδέλου...λέγοντας της την ιστορία της ζωής του"...... :S
Ο "πυρφορισμός" έχει βαρέσει κόκκινα......αλλά δεν θα καταφέρετε να επικρατήσετε κύριοι.....
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εχει γεμισει ο τοπος αγαπουληδεςSilver Alert
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
επιστροφη απο το μεταξι γεματος εκπληξεις..κατευθυνομενος για την δεσποινιδα Ναομι ενημερωθηκα απο την υπηρεσια οτι θα πρεπει να περιμενω 30 λεπτα γιατι η κοπελα μολις ειχε μπει στο δωματιο για να ξετυλιξει τον ερωτα της με συναγωνιστη !!! εκει θυμηθηκα τον billy13 που επαθε ακριβως τα ιδια εχτες και εφαγε ακυρο και αυτος, εγω παντως επειδη βαριομουν να περιμενω κατεθεσα στην ρομπερτα στην κεραμεικου με αρκετα καλες εντυπωσεις ! billy μαλλον πηραν το δωρο του πασχα τα παιδια και ειπαν να το αξιοποιησουν πριν τους το φαει ο σαμαρας !
Silver Alert
Νιώθω ένα κύμα αϊδίας να με κατακλύζει.
Τύπε μου....κανένα άκυρο δεν έφαγα.....περίμενα ως αργά να τελειώσουν οι μαλάκες και με 20€,πέρασα πολύ καλύτερα από αυτούς.....όπως σου είπα..... ;)εκει θυμηθηκα τον billy13 που επαθε ακριβως τα ιδια εχτες και εφαγε ακυρο και αυτος,
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Τύπε μου....κανένα άκυρο δεν έφαγα.....περίμενα ως αργά να τελειώσουν οι μαλάκες και με 20€,πέρασα πολύ καλύτερα από αυτούς.....όπως σου είπα..... ;)
την καθυστερηση εννοουσα, ;) και σιγουρα δεν περναει καλυτερα οποιος πληρωνει περισσοτερα...
tenten21original
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προχθεσινη βραδινη μπουρδελοτσαρκα φυσικα στο μεταξουργειο,ειχε πολλες και καλες!
εντυπωση μου εκαναν στο κεραμεικου 13 στον οροφο μια πανεμορφη μαυρομαλλα μοιαζει με ιταλιδα,μολις την ειδα ειπα στον τσατσο οτι θα περασω και μου ειπε 15 ευρω! του εριξα ακυρο γιατι το μπουρδελο αυτο δεν κανει για πανω απο 10..
τελικα πηγα με την Λιντα απο κολωνου 53,ειχε βγει ολογυμνη στο σαλονι και κατι ξυπνησε μεσα μου..
τωρα η επομενη που εχω σταμπαρει ειναι στο ιασωνος 1 στο μεσαιο μια ξανθουλα ομορφη με λιγο περιεργο στομα..απο 9 το βραδυ που περναω ειναι παντα εκει,κανεις που να εχει παει μαζι της???
εντυπωση μου εκαναν στο κεραμεικου 13 στον οροφο μια πανεμορφη μαυρομαλλα μοιαζει με ιταλιδα,μολις την ειδα ειπα στον τσατσο οτι θα περασω και μου ειπε 15 ευρω! του εριξα ακυρο γιατι το μπουρδελο αυτο δεν κανει για πανω απο 10..
τελικα πηγα με την Λιντα απο κολωνου 53,ειχε βγει ολογυμνη στο σαλονι και κατι ξυπνησε μεσα μου..
τωρα η επομενη που εχω σταμπαρει ειναι στο ιασωνος 1 στο μεσαιο μια ξανθουλα ομορφη με λιγο περιεργο στομα..απο 9 το βραδυ που περναω ειναι παντα εκει,κανεις που να εχει παει μαζι της???
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
την Λολίτα είδες στο Κ13.....
είναι αρκετά καλή μέσα ,
καλά μετά από το πιπίνι που είδες και δεν το πήρες για 5 ευρώ κατέληξες στην φάλαινα την Λίντα
είναι αρκετά καλή μέσα ,
καλά μετά από το πιπίνι που είδες και δεν το πήρες για 5 ευρώ κατέληξες στην φάλαινα την Λίντα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις