εντυπωσεις απο τις χθεσινες εξορμησεις στη φυλης
απογευματινη
στο 65 ισογειο ηταν η μαιρη με το ωραιο προσωπο η οποια εχει ψιλοξεφυγει στα κιλα και ολο και απομακρυνεται απ το στυλ μου.. μου αρεσε πολυ λιγοτερο απο αλλες φορες
στο 67 η κοπελα δουλευε φουλ κ δεν την ειδα
στο φωκαιας 19 η ομορφη ρωξανη και μια αλλη χειροτερη εμφανισιακα, την οποια ειχα μπερδεψει χθες με τη ρωξανη και ειχα γραψει λαθος στην ενημερωση μου οτι ηταν αυτη.. της μοιαζει αλλα προς το χειροτερο
φωκαιας 25 ισογειο η μονικα αδυνατη εμφανισιμη μελαχρινη με στενο μαρκαρισμα στο σαλονι απο αυτην και την τσατσα, απιστευτο πρηξιμο, δεν ξαναπαταω εκει αν δεν ξερω οτι δεν θα ναι αυτη .. τριτη συνεχομενη μερα αφαντη η ανκα
φυλης 84 πανω η σιμελα(?) η σταθερη εκει, παλια φωκαιας, αλλα υστερει στο προσωπο και δεν..
φυλης 66α λογικα η αννα
φυλης 54 η καιτη, μελαχρινη αδυνατη εμφανισιμη.. πρωτη καταθεση, θα την χαρακτηριζα πονηροφολα, εννοειται συνιστω ΜΑΚΡΙΑ και δεν προκειται ν ξαναπατησω στην συγκεκριμενη.. -20 ευρω πεταμενα
φυλης 71 οροφος η μιραντα, ωραιο καυλακι με απιστευτο σωμα και ωραια φατσουλα.. πολυ καλη κι ευχαριστη στη συμπεριφορα, πολυ καλη πιπα, πολυ καλο καβαλημα αλλα πολιτικη μαγαζιου αυστηρο 10λεπτο.. οποτε επειδη ηταν ηδη δευτερη καταθεση δεχθηκα να με τελειωσει με πιπομαλακια
μεταμεσονυχτια στοχευμενη επιδρομη στο φυλης 66α οπου ηταν οι ΚΑΥΛΕΣ.. παρατηρησα για πρωτη φορα τη νικολετα η οποια ειναι κι αυτη πολυ καλη εμφανισιακα με πολυ ωραιο κωλαρακι και φυσικα ντενισα για την οποια πηγα.. πολυ μεγαλη αναμονη γιατι ειχε πολυ κοσμο και τα δωματια ηταν συνεχως γεματα αλλα η συνευρεση με αποζημιωσε χωρις 10λεπτα και μαλακιες.. περασα γαματα με μια μουναρα.. στα πλην της ωρας και της μερας οι πιτσιρικοπαρεες, κατι ψευτομαγκες που λενε μονο μαλακιεςς και το παιζουν καποιοι και στην πραγματικη ζωη αντε να τους κατσει κανα χοντρομπαζο
αυτα για την χθεσινη μερα