Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (19 μέλη και 315 επισκέπτες)

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
την Λολίτα είδες στο Κ13.....
είναι αρκετά καλή μέσα ,
καλά μετά από το πιπίνι που είδες και δεν το πήρες για 5 ευρώ κατέληξες στην φάλαινα την Λίντα  :think: :think: :think: 
την ειχα δει απο πριν την λιντα και μου ειχε μεινει στο μυαλο μου,δεν ξερω γιατι..
καλη ηταν στο δωματιο,δεν εχω παραπονο απο το μωρο..δεν εχω δει πουθενα κριτικες για την λολιτα,οκ αφου ειναι καλη θα την δοκιμασω! :knockinb:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εγω παντως επειδη βαριομουν να περιμενω κατεθεσα στην ρομπερτα στην κεραμεικου με αρκετα καλες εντυπωσεις !  billy μαλλον πηραν το δωρο του πασχα τα παιδια και ειπαν να το αξιοποιησουν πριν τους το φαει ο σαμαρας !  :2funny:  :2funny:
Είχα δίκιο που σου έλεγα να πάρεις το ρίσκο με την κορασίδα! :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
περασμα απο ιασ 30 για καταθεση στον ξανθο αγγελο αλλα τελικα δεν ηταν του γουστου μου,ειναι τσουπωτη με μπουτια με στηθος μικρο δυσαναλογο του υπολοιπου σωματος,θα περνουσα για δοκιμη αλλα την επιασα στα πρασα αγκαλια με νεαρο πακι να χαμουρευετε και χαλαστηκα,αν δεν την ειχα δει να το κανει ισως και να περναγα..δε θελω να ακυρωσω τους συναγωνιστες που την περιεγραψαν ως αγγελο για αυτους ισως ειναι,εγω περιγραφω οτι ειδα γουστα ειναι αυτα...οποιος θελει παει
τυπε δεν ειναι η μαρια αυτη που περιγραφεις,αλλα μαλλον η λιζα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Kαμιά πρόταση για σήμερα..... μέ άκά ...??

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
εντυπωσεις απο τις χθεσινες εξορμησεις στη φυλης

απογευματινη

στο 65 ισογειο ηταν η μαιρη με το ωραιο προσωπο η οποια εχει ψιλοξεφυγει στα κιλα και ολο και απομακρυνεται απ το στυλ μου.. μου αρεσε πολυ λιγοτερο απο αλλες φορες

στο 67 η κοπελα δουλευε φουλ κ δεν την ειδα

στο φωκαιας 19 η ομορφη ρωξανη και μια αλλη  χειροτερη εμφανισιακα, την οποια ειχα μπερδεψει χθες με τη ρωξανη και ειχα γραψει λαθος στην ενημερωση μου οτι ηταν αυτη.. της μοιαζει αλλα προς το χειροτερο

φωκαιας 25 ισογειο η μονικα αδυνατη εμφανισιμη μελαχρινη με στενο μαρκαρισμα στο σαλονι απο αυτην και την τσατσα, απιστευτο πρηξιμο, δεν ξαναπαταω εκει αν δεν ξερω οτι δεν θα ναι αυτη .. τριτη συνεχομενη μερα αφαντη η ανκα

φυλης 84 πανω η σιμελα(?) η σταθερη εκει, παλια φωκαιας, αλλα υστερει στο προσωπο και δεν..

φυλης 66α λογικα η αννα

φυλης 54 η καιτη, μελαχρινη αδυνατη εμφανισιμη.. πρωτη καταθεση, θα την χαρακτηριζα πονηροφολα, εννοειται συνιστω ΜΑΚΡΙΑ και δεν προκειται ν ξαναπατησω στην συγκεκριμενη.. -20 ευρω πεταμενα

φυλης 71 οροφος η μιραντα, ωραιο καυλακι με απιστευτο σωμα και ωραια φατσουλα.. πολυ καλη κι ευχαριστη στη συμπεριφορα, πολυ καλη πιπα, πολυ καλο καβαλημα αλλα πολιτικη μαγαζιου αυστηρο 10λεπτο.. οποτε επειδη ηταν ηδη δευτερη καταθεση δεχθηκα να με τελειωσει με πιπομαλακια

μεταμεσονυχτια στοχευμενη επιδρομη στο φυλης 66α οπου ηταν οι ΚΑΥΛΕΣ.. παρατηρησα για πρωτη φορα τη νικολετα η οποια ειναι κι αυτη πολυ καλη εμφανισιακα με πολυ ωραιο κωλαρακι και φυσικα ντενισα για την οποια πηγα.. πολυ μεγαλη αναμονη γιατι ειχε πολυ κοσμο και τα δωματια ηταν συνεχως γεματα αλλα η συνευρεση με αποζημιωσε χωρις 10λεπτα και μαλακιες.. περασα γαματα με μια μουναρα.. στα πλην της ωρας και της μερας οι πιτσιρικοπαρεες, κατι ψευτομαγκες που λενε μονο μαλακιεςς και το παιζουν καποιοι και στην πραγματικη ζωη αντε να τους κατσει κανα χοντρομπαζο

αυτα για την χθεσινη μερα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εντυπωσεις απο τις χθεσινες εξορμησεις στη φυλης
και φυσικα ντενισα για την οποια πηγα.. πολυ μεγαλη αναμονη γιατι ειχε πολυ κοσμο και τα δωματια ηταν συνεχως γεματα αλλα η συνευρεση με αποζημιωσε χωρις 10λεπτα και μαλακιες.. περασα γαματα με μια μουναρα.. στα πλην της ωρας και της μερας οι πιτσιρικοπαρεες, κατι ψευτομαγκες που λενε μονο μαλακιεςς και το παιζουν καποιοι και στην πραγματικη ζωη αντε να τους κατσει κανα χοντρομπαζο

αυτα για την χθεσινη μερα
Αυτά ακριβώς λέμε μύστη μου,συμφωνώ 100%.......... :boobies:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
καλησπερα συνοδοιποροι...να ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται η πωλινα απο αλκιβιαδου 16α ειναι πλεον στα σπιτακι της βεργας 3 απογευματινη βαρδυα στο δεξι...εγινε καταθεση εχθες με πολυ καλες εντυπωσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το μιραντακι παιζει αυστηρα δευτερη βαρδυα η καθεται και τριτη?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ευχαριστω θα τιμηθει οπου να ναι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom