Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (32 μέλη και 376 επισκέπτες)

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
δυστηχως δεν συμβαλλω στις ενημερωσεις οσο θα ηθελα καθως εχω ξενερωσει με αρκετα ατομα,παντως κανω αυτο το ποστ για να σας αναφερω κυριοι πιπινολατρεις οτι στο ιασωνος 30 το δεξια απογευματινη βαρδια εχει καινουργια κοπελιτσα 18 χρονων 1.75 αναλογιες μοντελου ξανθια με τατου στο δεξι βυζακι...η κοπελα μιλαει ελληνικα και η υπηρεσια ειπε οτι ειναι απο στουντιο...μαλλον ετσι εξηγηται το 15αρι...

εγω περασα και αν και δεν με εχουν συνηθησει οσες εχω περασει να βαζουν κρεμα(πες με τυχερο αλλα ετσι ειναι,σχεδον ποτε καμια δεν εχει βαλει κρεμα οσο εχω περασει) αυτη εβαλε.και ειναι το μονο που με ξενερωσε...κατα τ αλλα ποιος δεν θα θελε να εχει απο κατω του ενα τετοιον αγγελο...πραγματικα

αν και πηγαδι λογω κρεμας η κοπελα ειναι πολυ ομορφη και το εννοω,απο υπηρεσιες...χμμ ας πουμε ουτε κρυο ουτε ζεστη,απλα εκανε τη δουλεια της...εγω ετσι το ειδα....παντως δεν ειναι επιπλο :)

αυτα ελπζω να βοηθησα εστω και μερικους χεχε...Α το ονομα της μαρια οπως ειπε...και την πετυχα απογευματινη βαρδια χτες ιασωνος 30 το δεξι

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4521334#msg4521334 date=1367309272]
δυστηχως δεν συμβαλλω στις ενημερωσεις οσο θα ηθελα καθως εχω ξενερωσει με αρκετα ατομα,παντως κανω αυτο το ποστ για να σας αναφερω κυριοι πιπινολατρεις οτι στο ιασωνος 30 το δεξια απογευματινη βαρδια εχει καινουργια κοπελιτσα 18 χρονων 1.75 αναλογιες μοντελου ξανθια με τατου στο δεξι βυζακι...η κοπελα μιλαει ελληνικα και η υπηρεσια ειπε οτι ειναι απο στουντιο...μαλλον ετσι εξηγηται το 15αρι...

εγω περασα και αν και δεν με εχουν συνηθησει οσες εχω περασει να βαζουν κρεμα(πες με τυχερο αλλα ετσι ειναι,σχεδον ποτε καμια δεν εχει βαλει κρεμα οσο εχω περασει) αυτη εβαλε.και ειναι το μονο που με ξενερωσε...κατα τ αλλα ποιος δεν θα θελε να εχει απο κατω του ενα τετοιον αγγελο...πραγματικα

αν και πηγαδι λογω κρεμας η κοπελα ειναι πολυ ομορφη και το εννοω,απο υπηρεσιες...χμμ ας πουμε ουτε κρυο ουτε ζεστη,απλα εκανε τη δουλεια της...εγω ετσι το ειδα....παντως δεν ειναι επιπλο :)

αυτα ελπζω να βοηθησα εστω και μερικους χεχε...Α το ονομα της μαρια οπως ειπε...και την πετυχα απογευματινη βαρδια χτες ιασωνος 30 το δεξι
[/quote]με ποια ατομα εχεις ξενερωσει ;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4521334#msg4521334 date=1367309272]
δυστηχως δεν συμβαλλω στις ενημερωσεις οσο θα ηθελα καθως εχω ξενερωσει με αρκετα ατομα
[/quote]Στα αρχίδια μας τύπε......σιγά την συμβολή που έχεις στο σάιτ..... :offtopic:

(Sorry,δεν άντεξα)............... :jerking:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στα αρχίδια μας τύπε......σιγά την συμβολή που έχεις στο σάιτ..... :offtopic:

(Sorry,δεν άντεξα)............... :jerking:
Kαντον moderator αντισθενη τωρα να καθαρισει το θρεντ :)
Δευτερος zero μας προεκυψε :grin:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
2η κατάθεση:

-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι). :boobies:
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι... :birdman: )
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......

Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;

Αυτό το διαπίστωσα και γω όταν πρωτοκατέβηκα στην Φυλής. Νόμιζα ότι αν έδινα παραπάνω φράγκα θα περνούσα καλύτερα. Γρήγορα όμως είδα ότι αν είναι να φας φόλα θα την φας.Από τότε μόνο 20ρικα ή το πολύ δύο καταθέσεις.   

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

[/quote]οντως πολυ ωραιο μουνακι

τη νυχτα δουλευει και στο διπλανο το ιασωνος,μου τη σπαει ομως που ζηταει 15 ενω ολες ειναι στα 10.μαλιστα παιζει και ντουετο με μια αλλη και ζηταει 15 ενω η αλλη 10.οπως και η ναομι στο ιασωνος 20.ποιες νομιζουν οτι ειναι δηλαδη?εγω δεν τους τα δινω,να πανε να γαμηθουν

Επισκέπτης
τι γινεται ρε παιδια? πολλα για αγαπουληδες διαβαζω ακομα χαλανε την πιατσα οι μαλακες?

τι σκατα κανουν οι νωντοτυποι τελικα?

απο οτι εχω καταλαβει η νωντοτυποι θελουν μονο να γαμουν και να τρωνε φαλαφελ και μαλακιες.. στα αρχιδια τους για την πιατσα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4522096#msg4522096 date=1367328783]
να δες ποστ παραπανω απο το δικο σου,ο καραγκιοζης προσπαθει χωρις λογο και αιτια να προσβαλει χαχαχαχα
[/quote]τύπε λαθος γνωμη εχεις για τόν μπιλι ειναι πενα ο τύπος :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom