Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (14 μέλη και 247 επισκέπτες)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο στην απογευματινη βαρδια σε καποια που μπηκα ειδα:
Ιουλιανου 71: η Κλεοπατρα με τις βυζαρες της να διαγραφονται μεσα απο το διχτυωτο που φοραγε και αλλη μια κοπελα
η οποια ητανε στο δωματιο αλλα δεν περιμενα να την δω
Αλκιβιαδου 16α: μια ωριμη ξανθια με κοντο μαλλι,μεσαιο βυζι και μεγαλο κωλο
Περγαμου 1κατω: η Παολα ενα γλυκο μελαχρινο πιπινι με ωραιο κορμι
Περγαμου 1πανω: μια αδυνατη ξανθια με μικρο βυζι
Αλκαμενους 117: μια μελαχρινη με ωραιο προσωπο,μικρο βυζι και μεγαλο κωλο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Γράφοντας ''ερασιτεχνική'', εννοώ ότι δεν είναι άρτια, τέλεια, αψεγάδιαστη!
Γι' αυτό το λόγο και εσύ παρέθεσες τις υποδείξεις σου με κόκκινα γράμματα!Για να την συμπληρώσεις!Έτσι δεν είναι;
Δεν ξέρω ''πως και ποιες'' είναι οι επαγγελματικές, και εγώ ερασιτέχνης στις ενημερώσεις είμαι!
έτσι μπράβο γι αυτό στο έγραψα , επειδή είσαι παλιά καραβάνα το ερασιτεχνική μπορεί να παρεξηγηθεί
δηλαδή οι άλλες που κάνουμε είναι επαγγελματικές , πιστεύω πρωτίστως μιλώντας για τον εαυτό μου
αλλά νομίζω ότι ισχύει και για όλα τα παιδιά που ενημερώνουμε ότι είναι κάτι που μας αρέσει που το κάνουμε
είναι η διέξοδός μας είναι κάτι που κάνουμε με μεράκι παρόλα τα κακόβουλα σχόλια ή κάποιες "επιθέσεις"
που δεχόμαστε....άρα όταν κάνεις κάτι που "αγαπάς" κάτι που σου αρέσει και δεν έχεις όφελος απο αυτό
είναι ο ορισμός του ερασιτεχνικού  ;)   

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ωραία, ερασιτεχνική, ενημέρωση από john_fystikis!  :thumbsup:

Έπρεπε να πας και Κολωνού: Συνήθως παίζουν μερικά καλά τεμάχια.

Όσο για την Κεραμεικού, εκεί θα έβλεπες και το sequel: Πρέζα #2: Ο αφρικανός εμποράκος του Θανάτου ...

Ο μεγαλέμπορος της πρέζας, το ίδιο το κράτος, μην έχεις αμφιβολίες γι' αυτό ...
Ευχαριστώ πολύ Καπετάν Άρη...

Στις καθιερωμένες βόλτες στο Μετάξι πάντα ξεκινάω από την Κολωνού αφού με βγάζει ο δρόμος εκεί ξεκινώντας ως επί των πλείστων από τα τέσσερα κολλητά ζυγά... επειδή για πρώτη μου φορά έκανα το αντίθετο από ότι κάνω συνήθως (δηλαδή αρχικά Μετάξι αλλά λόγο χαμηλής ποιότητας εκδιδομένων και υπηρεσιών, μαζί με το αίσθημα της αήδιας της βρωμιάς, πουλό δρόμος προς την "πολιτισμένη" Φυλής και πέριξ για κατάθεση)όταν επισκέπτομαι Φυλής και Μετάξι μαζί, σήμερα από τη Φυλής με έβγαλε ο δρόμος έτσι άθελά μου φυσικά :P είπα να ξεκινήσω από την Αχιλλέως για να περάσω και από τον γνωστό οίκο Αχιλλέως & Μαραθώνος για να δω τις Μόνικες και τα ρέστα και όντως την Μόνικα πέτυχα και από εμφάνιση καλή Milf αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο! να φανταστείς ότι μέχρι και από έναν οίκο της Μυλλέρου πέρασα όπου είναι τραβελάδικο από ότι κατάλαβα γιατί δεν μου άνοιξαν την πόρτα παρά μόνο η τσατσά μου μίλησε από την πόρτα του κελιού πώς περιμένω την Χαρά να ρθει, και της κάνω την γνωστή; αφού υποπτεύθηκα πως επρόκειτο για πουστόσπιτο, και μου απάντησε ναι! στο δια ταύτα είχα είδη κουραστεί και δεν είχα και τόσο χρόνο πλέον (αφού και είχα καταθέσει) γιατί είχε και μπαλίτσα για να πάρω σβάρνα Κολωνού και Κεραμεικού!

δεν έτυχε να έχω δει κάτι Κεραμεικού όσες φορές έχω περάσει εκτός αν δεν έχω παρατηρήσει σωστά αλλά ακόμα και έτσι αυτό το χάλι στο τελευταίο κομμάτι της Ιάσωνος δε νομίζω να υπάρχει!

δε θα συμφωνήσω αλλά ούτε θα διαφωνήσω μαζί σου, άλλωστε είναι πολύ γενικό αυτό που λες! πιστεύω καθαρά πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το πλαίσιο νόμου περί απαγόρευσης των ναρκωτικών και ούτε καν της διαχώρισης των ουσιών σε μαλακά και σκληρά κ.ο.κ (ωραία θέμα πάντως να το ανοίξουμε σε θρεντ αν δεν υπάρχει είδη ή κάτι αντίστοιχο)...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναθλητές: Αρης Βελουχιωτης, redmanftw για τα καλά τους λόγια και ιδιαίτερα τον έμπειρο n.smirni76 για τις διορθώσεις και συμπληρώσεις του όπως επίσης και τον sotirof...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ευχαριστώ πολύ Καπετάν Άρη...

Στις καθιερωμένες βόλτες στο Μετάξι πάντα ξεκινάω από την Κολωνού αφού με βγάζει ο δρόμος εκεί ξεκινώντας ως επί των πλείστων από τα τέσσερα κολλητά ζυγά... επειδή για πρώτη μου φορά έκανα το αντίθετο από ότι κάνω συνήθως (δηλαδή αρχικά Μετάξι αλλά λόγο χαμηλής ποιότητας εκδιδομένων και υπηρεσιών, μαζί με το αίσθημα της αήδιας της βρωμιάς, πουλό δρόμος προς την "πολιτισμένη" Φυλής και πέριξ για κατάθεση)όταν επισκέπτομαι Φυλής και Μετάξι μαζί, σήμερα από τη Φυλής με έβγαλε ο δρόμος έτσι άθελά μου φυσικά :P είπα να ξεκινήσω από την Αχιλλέως για να περάσω και από τον γνωστό οίκο Αχιλλέως & Μαραθώνος για να δω τις Μόνικες και τα ρέστα και όντως την Μόνικα πέτυχα και από εμφάνιση καλή Milf αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο! να φανταστείς ότι μέχρι και από έναν οίκο της Μυλλέρου πέρασα όπου είναι τραβελάδικο από ότι κατάλαβα γιατί δεν μου άνοιξαν την πόρτα παρά μόνο η τσατσά μου μίλησε από την πόρτα του κελιού πώς περιμένω την Χαρά να ρθει, και της κάνω την γνωστή; αφού υποπτεύθηκα πως επρόκειτο για πουστόσπιτο, και μου απάντησε ναι! στο δια ταύτα είχα είδη κουραστεί και δεν είχα και τόσο χρόνο πλέον (αφού και είχα καταθέσει) γιατί είχε και μπαλίτσα για να πάρω σβάρνα Κολωνού και Κεραμεικού!

δεν έτυχε να έχω δει κάτι Κεραμεικού όσες φορές έχω περάσει εκτός αν δεν έχω παρατηρήσει σωστά αλλά ακόμα και έτσι αυτό το χάλι στο τελευταίο κομμάτι της Ιάσωνος δε νομίζω να υπάρχει!

δε θα συμφωνήσω αλλά ούτε θα διαφωνήσω μαζί σου, άλλωστε είναι πολύ γενικό αυτό που λες! πιστεύω καθαρά πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το πλαίσιο νόμου περί απαγόρευσης των ναρκωτικών και ούτε καν της διαχώρισης των ουσιών σε μαλακά και σκληρά κ.ο.κ (ωραία θέμα πάντως να το ανοίξουμε σε θρεντ αν δεν υπάρχει είδη ή κάτι αντίστοιχο)...
ειχε κοσμο φιλε??η παπαρια μεντολες

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περασα και εγω μια απο μεταξι ψοφια πραγματα εδω και καιρο μονο κατι παρεες αλβανων πετυχα που εμπαιναν

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
περασα και εγω μια απο μεταξι ψοφια πραγματα εδω και καιρο μονο κατι παρεες αλβανων πετυχα που εμπαιναν
δεν μας ενημερωσες ομως για τις πορνοδεσποινιδες του μεταξιου

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γράφοντας ''ερασιτεχνική'', εννοώ ότι δεν είναι άρτια, τέλεια, αψεγάδιαστη!
Γι' αυτό το λόγο και εσύ παρέθεσες τις υποδείξεις σου με κόκκινα γράμματα!Για να την συμπληρώσεις!Έτσι δεν είναι;
Δεν ξέρω ''πως και ποιες'' είναι οι επαγγελματικές, και εγώ ερασιτέχνης στις ενημερώσεις είμαι!

Άρη δεν υπάρχουν ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές ενημερώσεις. Ακόμα και όταν κάποιος θα προσπαθήσει να είναι αντικειμενικός πάντα θα υπάρχουν προσωπικά σχόλια και προσωπικό γούστο. Προτιμώ να ξεχωρίζω τις ενημερώσεις σε αναλυτικές και μη. Και επειδή η καθημερινή ενημέρωση γίνεται πρώτα από προσωπική επιλογή του καθενός όλες οι ενημερώσεις είναι καλοδεχούμενες, ακόμα και οι πιο μικρές πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να βρεί την πουτάνα της αρεσκίας του!!

μπράβο στον Φυστίκη για την πολύ καλή ενημέρωση!  :rockon: :rockon: :rockon:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Τελικά η Μαρία Τρελοκοσιδού σε ποιό από τα 2 σπίτα δουλεύει ?
Αλκαμένους 113 ή Παρασίου 36 ?

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ευχαριστώ King James. Ολες τις μέρες ή έχει ενδιάμεσα ρεπό ?

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παίδες, το κοντό μελαχρινό καβλάκι  :boobies: που δούλευε σήμερα Φυλής 71Α κατά της 19¨00 με 20¨00, φοβερό σωματάκι κοντούλα και λεπτή και από συμμετοχή πύραυλος πως το λένε ?
Κάτι σαν Μόνικα κλπ. μου φάνηκε αλλά δεν θυμάμαι - και πώς και δεν έχει κριτική ?
Άμα ξέρει κανείς να διαφωτίσει να γράψουμε και τρεις κουβέντες. 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μια πολύ μικρή ενημέρωση,λόγω του ότι είχα στοχεύσει από πριν και απλά μπήκα σε μερικά..........

56 Νταϊάνα
66 Α Άννα (θα παίξει και 3η βάρδια είπε)
69 Β Μάγια
71 Α Μιράντα
84 Α Ανδριάνα

2η κατάθεση,Μάγια και Νταϊάνα......με σούπερ αποτελέσματα (τώρα συνήλθα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:)...μεγάλη καύλα η Νταϊάνα...έγινε η μάχη του Σκρα!!!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
(Μου δάγκωσε το κάτω χείλος και έκανα σημάδι εσωτερικά... :boobies: :boobies: :boobies:)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
βολτα - αλκιβιαδου,ρεμουνδου,φυλης,διδυμου,φωκαιας ωρα 19.30-22.00

αλκ 16Α->νταρντανα θεια/κοντο ξανθο μαλλι/2αρι πεσμενο βυζι/μεγαλη κωλαρα (εχει αρπαξειαρκετη        
        κυτταριτιδα)
αλκ 16Β->ασχημη με ατσουμπαλο σωμα θεια κ μια ψηλη αχαρη ξανθια,τοσο λευκη που εμοιαζε νεκρη.
αλκ 16Γ->κλειστο
ρεμουν 20->η ντενιζα με τα xxl μουνοχειλα στο ποστο της.
ρεμουν 21Α->ξανθο αδιαφορο μιλφ κανονικου σωματοτυπου μαλλον μεθυσμενη η μαστουρωμενη
φωκ 17Α->μελαχρινη/ψηλη/αδυνατη/φοραει γυαλακια
φωκ 19ε->μελαχρινο συμπαθητικο μιλφ/μικρο βυζι/καλη περιφερεια
φωκ 25Α->τσιγγανακι αδιαφορο
φωκ 25Β->ανκα
φωκ 27Α->ξανθο μιλφ/κοντο μαλλι/τσιμπουκοχειλα/αδυνατη σωμα αλλα ειχε πρησμενη κοιλια(η ει-
        φαει του σκασμου η' ειαναι εγκυος)
φωκ 27Β ημιοροφος->αδυνατη/μαυρα μαλλια/λευκο δερμα/περπαταει σαν συγκαμενη
φωκ κ αχαρν οροφος->μαυρα μαλλια/λευκο δερμα/πεταχτο κωλαρακι/μικροκαμωμενη
διδ 8Α->μαυρα μαλλια/ασχημο προσωπο/ασχημο πλαδαρο σωμα
διδ 8Β(αυτο με τον νεροχυτη για σκαλοπατι)->κλειστο
διδ 20->νικα/καλο μιλφακι/σεξυ ποδια και κωλαρα/κανονικο βυζι (ισως δοκιμαστει στο μελλον)
διδ 18Α->νταρντανα/καστανη/ωραια ματια/καμπυλες
διδ 16Α->νομιζω οτι τα ονοματα ηταν συλβια (νταρντανα/κοντο ξανθο μαλλι/ περιττα κιλα/
        καμπυλες κ η αλλη νικη (ξανθια θεια/μικροτερων διαστασεων αλλα με χειροτερη κατα-
        νωμη κιλων)
φ 109Β->αννα skinny
φ 71Α->μιραντα
φ 71Β->εμι(κωλαρα) κ χριστινα (μαυρα μαλλια/καλο σωματακι/1.5 βυζι/τατοθ στην βουβωνικη
      χωρα
φ 69Α->αννα (ομορφη σεξυ/καστανη/μικρο στητο βυζι/ωραιο κωλαρακι/χαμογελαστη)
φ 69Β->δεν θυμαμαι
φ 67->μελαμψο δερμα/ξανθιες ανταυγειες/σωμα λαμπαδα με αψογο κωλαρακι/υφος ξεπετας
φ 65Β->αδυνατη/λευκο δερμα/μαυρα μαλλια/καλο σωμα/στρογγυλο προσωπο καρτουν/μες την καλη
      χαρα για να μην πω χαζοχαρουμενη
φ 86Β->ειρηνη/ψηλο τσιγγανακι/φατσα-σκυλι/κωλαρα
φ 84Α->μαυρα μαλλια/κοντη αδυνατη/καλο κωλαρακι/δεν θυμαμαι ονομα,ισως ηταν η σονια
φ 54Β->δυο αρκετα δυνατα μουνακια/ενα εκφυλο με φοφερο σωμα και κωλο, αλλη πιο γλυκια
φ 56->μοντελο/μαυρα μαλλια/λευκο δερμα/τελειο σωμα (ελπιζω να ειναι το σωστο μπουρδελο
     αυτο)
φ 59 πανω->μεροπη,αυτο το ανομα ακουσα εκτος αν εκανε πλακα ο θυληπρεπης τσατσος/δυνατο
    μουνι/οχι ομορφη αλλα εκφυλη/μικρο βυζι 1,5 στητο/φοβερο κωλι/πολυ καλο σωμα γενικα
    απο συναγωστη ακουσα οτι κανει καλο γαμησι,χωρις βιασυνες
και εκει που ειμαι ετοιμος να φυγω μπαινω και κατω (φ 59 ισογειο) και βλεπω αυτην την τεραστια κωλαρα της στεφανιας και επαθα πλακα οπου και καταθεσα (τετοιες πατουρες δεν τις αφηνω με τιποτα/ουγγαρεζα ειπε/ψηλη-αλογο/μικρο βυζι/απιστευτες καμπυλες και μια τεραστια κωλαρα (μιλαμε για πολυ φορτογκα η γκομενα)/επιπεδη κοιλια/μακρια ποδια με ζουμερες μπουταρες καλοσχηματισμενες/δεν ειναι ομορφη ουτε ασχημη/καλη και περιποιητικη,γλυκια με το χαμογελο,ειναι λιγο απειρη/και προς εκπληξη μου ειναι ψιλο στενη,κανει απλο προγραμμα (προς το παρων τουλαχιστον).Τετοια κωλαρα μονο στην λατινικη αμερικη.
Μολις βγηκε στο σαλονι το οποιο ηταν γεματο με το που γυρναει και σκυβει λιγο ακουγεται ενα οοοοοο απο τον κοσμο.ο τσατσος κανει ολοκληρη ατραξιον στην παρουσιαση της λεγοντας ασυληπτες μαλακιες (πρεπει να παρουσιαζε νουμερα σε τσιρκο παλιοτερα).
αυτα!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειχε κοσμο ολιβερ; btw ωραια ενημερωση τύπε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom