Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (14 μέλη και 183 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
μου αρέσει που στο δωμάτιο την ώρα του σεξ δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν τελειώσεις
με ένα γαλήνιο και ήρεμο ύφος σου λέει ευχαριστώ , να έχεις ένα καλό βράδυ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μου αρέσει που στο δωμάτιο την ώρα του σεξ δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν τελειώσεις
με ένα γαλήνιο και ήρεμο ύφος σου λέει ευχαριστώ , να έχεις ένα καλό βράδυ....
Έχει και ωραία κωλοτρυπίδα......... :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επιστροφη πριν λιγο απο ευνειδων 5 στο γκαζι,οπου ειχαμε επιστροφη της ντανιελας,της μελαγχροινης ρουμανας με το απιστευτα σεξι κορμι
Τι να πω γι αυτο το κοριτσι,κυλουν ολα τοσο αβιαστα,που δεν εχω λογια
Τρεις ωραιοτατες στασεις,ιεραποστολικα,λιγο πλαγιαστα και ορθια στο τοιχο,και αν ειχα τη ψυχραιμια να σκεφτω,θα μπορουσα να τη γευτω και απο πανω μου
Καταθεση ορθιοι στο τοιχο,και αν μπορω να πω μια λεξη, ειναι ευχαριστω γι αυτο το βραδι

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
  Ύστερα απο μια συνεύρεση στο επι της Κων/λεως 166 πορνείο, κατερχόμενος την ίδια οδό εισήλθα για μια πιθανή δεύτερη στο Κων/λεως 132 στούντιο. Εκεί διαπίστωσα ότι τηρούνται επακριβώς οι νέες διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Οικομομίας. Στον χώρο υποδοχής υπάρχει ευμεγέθης και ευδιάκριτος πινακίδα, η οποία αναφέρει ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να πληρώσει, αν δεν λάβει την νόμιμη απόδειξη . Αποφασίσαμε όμως να μην συνουσιαστούμε και έτσι δεν ελάβαμε την αντίστοιχη απόδειξη, για να την παρουσιάσουμε στον λογιστή μας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
  Ύστερα απο μια συνεύρεση στο επι της Κων/λεως 166 πορνείο, κατερχόμενος την ίδια οδό εισήλθα για μια πιθανή δεύτερη στο Κων/λεως 132 στούντιο. Εκεί διαπίστωσα ότι τηρούνται επακριβώς οι νέες διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Οικομομίας. Στον χώρο υποδοχής υπάρχει ευμεγέθης και ευδιάκριτος πινακίδα, η οποία αναφέρει ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να πληρώσει, αν δεν λάβει την νόμιμη απόδειξη . Αποφασίσαμε όμως να μην συνουσιαστούμε και έτσι δεν ελάβαμε την αντίστοιχη απόδειξη, για να την παρουσιάσουμε στον λογιστή μας.

apodeiksh2.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επιστροφη πριν λιγο απο ευνειδων 5 στο γκαζι,οπου ειχαμε επιστροφη της ντανιελας,της μελαγχροινης ρουμανας με το απιστευτα σεξι κορμι
Τι να πω γι αυτο το κοριτσι,κυλουν ολα τοσο αβιαστα,που δεν εχω λογια
Τρεις ωραιοτατες στασεις,ιεραποστολικα,λιγο πλαγιαστα και ορθια στο τοιχο,και αν ειχα τη ψυχραιμια να σκεφτω,θα μπορουσα να τη γευτω και απο πανω μου
Καταθεση ορθιοι στο τοιχο,και αν μπορω να πω μια λεξη, ειναι ευχαριστω γι αυτο το βραδι

Πάλι γάμησε ο μπάρμπας...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Το πορνείο να δώσει σε εσάς απόδειξη;
Μάλλον θα αστειεύεστε κύριε...

Σεις κύριε, που έχετε καταγαμήσει το Νομό Αττικής και όλη τη Νότια Ελλάδα, πρέπει να διεκδικήσετε τιμολόγιο υπερχονδρικής πώλησης, ώστε ισοβίως να γίνετε πιστωτικός στον ΦΠΑ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το πορνείο να δώσει σε εσάς απόδειξη;
Μάλλον θα αστειεύεστε κύριε...

Σεις κύριε, που έχετε καταγαμήσει το Νομό Αττικής και όλη τη Νότια Ελλάδα, πρέπει να διεκδικήσετε τιμολόγιο υπερχονδρικής πώλησης, ώστε ισοβίως να γίνετε πιστωτικός στον ΦΠΑ.

Και να εχουμε συνεχεια, το Σ.Δ.Ο.Ε. στο κεφαλι μας ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom