μεσημεριανη τσάρκα μετα την σχολη και η καυλες ξανα στο αμην.. προσπαθοντας με χιλιους δυο τροπους να αποφυγω γενικα τα μπουρδελα, τα εχω ελατωσει σε 1 το 10ημερο.. απο 2-3 το δεκαημερο που πηγαινα
ιασωνος η ιδιες και η ιδιες..
περασα απο περδικα 3.. οχι με το τουνελ, αυτο που μπαινεις κατευθειαν... η τσατσα ανεφερε ελευθερο στοματικο ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ..
ερεθιστικο σαν ιδεα στο 10ευρω...αλλα ποιος νορμαλ ανθρωπος θα δωσει το πουτσο του σε μια που τα καταπινει απο πακια?
ειδα και εναν μαυριδερο αφγανο να βγαινει απο το δωματιο και σκιαχτηκα..
κλασικα δεν ηταν τιποτα διαφορετικο απο μπαζογρια...ξανθια, ραγαδες, κυτταριτιδα.. πηγε να με πιασει να με βαλει μεσα..αλλα προλαβα και εγεινα λαγος
κolωνου τωρα... ηθελα να ξαναπαω ιωαννα,αλλα με μια δοση βαριεστημαρας.. γιατι το μαξιμουμ της αποδοσης της ειναι στην ποδολαγνεια και τιποτα παραπανω... ρωτησα την τσατσα μου ειπε οχι ιωαννα... και ειχε 2 καινουριες κοπελες...λετε να την εκανε η ιωαννα? γιατι ακουγα συζητησει οταν μπηκα στο δωματιο με την καινουρια οτι ηταν καλη ιωαννα απο εναν πελατη,δηλαδη το <ηταν> με παραξενεψε γενικα... μαλλον την εκανε... η δεν ξερω ...
τωρα η καινουρια μαρια μου ειπε ονομα κλασικοπιπινορουμανακι...απειρο, δεν ηξερε να βαλει καποτα, η μαλλον ηταν χοντρη η δικη μου..μελαχρινη κοπελα, με ωραιο κωλο..και ωραια ΠΟΔΙΑ ...
δεν θα αναφερθω εαν μου υποσχεθηκε οτι θα ασχοληθω με τα ποδια της αλλη φορα,η οτι ασχοληθηκα με αυτα οντως γιατι ετσι ειχα αναφερει και με την ιωαννα και τα μαθε ολα οτι εγραφα εδω μεσα.. ασε δε που ημασταν 2-3 ατομα εγω, ο ray και ενας αλλος που ασχοληθηκαμε με τα ποδια της και μετα της κριτικες γιναν καμια 20αρια...
η φαση ηταν gfe ,δεν μπορουν τα πιπινια ν αντισταθουν στην ωραια μου μαπα εκει το χουμε ξαναπει
δεν ηθελα να γαμησω... εχω βαρεθει να γαμω πλαστικο... απλα λιγο gfe και μασαζ να χαλαρωσω...
αυτα...