Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (2 μέλη και 148 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Κ εγώ όσες φορές την έχω πάρει.τις περισσότερες έχω περάσει πάρα πολύ καλά...

Κάνει πολύ καλό γαμήσι...Άγριο κυρίως...
ναι και είναι πολύ καλή γενικά...και ωραία κοπέλα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ναί φίλε για την ίδια πρόκειται....
ωραία "καθυστερημένη"ενημέρωση  :thumbsup:

αν έχει πάρει και άλλα κιλά είναι όντως αντικαύλα...

Αχαχαχαχα!
Συλλεκτικές και cult φωτογραφίες!!!!!
Ωραίος ρε Dawn!!!

Φανούρης ρε, εγώ με το κινητό που έχω αν έπαιρνα φώτος δεν θα έβλεπες τίποτα!!

Ζουμερή και όμορφη η Ανίτα, παρά τα περιττά κιλά της, αλλά απάτη ολκής σε υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο!

Όσο για την ξανθιά τσατσά, που είναι σαν την ξαδέρφη της Μάγισσας Φούρκα, εδώ και 2 περίπου χρόνια είναι εκνευριστική και όλο κάτι μουρμουράει, αν δεν περάσεις στα ενδότερα!

Θέλει καμία ροχάλα στη μούρη της και όχι μόνο, για να τιμήσει τα μαύρα φράγκα, που παίρνει και ζει μία άνετη ζωή, η σκατόφατσα!!!  :uglystupid:

Ας φέρουν φρέσκιες και ωραίες πουτάνες, που τιμάνε το εικοσάευρο, να περνάμε!Βαρεθήκαμε να γαμάμε τα ίδια κομοδίνα συνέχεια!

κοίτα στο συγκεκριμένο σπιτάκι έχω κάνει καλά γαμίσια. Χώρια που ο χώρος είναι καλός και δεν σιχαίνεσαι να ξαπλώσεις. Απλά μερικές φορές φέρνει τελείως μούφες και άλλωτε κάπως καλύτερες. Η τελευταία που είχε φέρει μια Ρωσσίδα με κοντό μαλλί ονόματι Καρίνα, έπρεπε να είναι καλή αλλά δεν την είχα δοκιμάσει. Τώρα, η Αννίτα δεν με εμπνέει να περάσω. Το απόγευμα δεν ξέρω τι παίζει, έχω καιρό να πάω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Εγώ έγραψα για μπουρδέλα, κυρίως, του εικοσάρικου και studio, όπου εκεί τα ποσά, πραγματικά, ξεφεύγουν!

Το μπουρδέλο στην Μαραθώνος 49Α το έφερα ως παράδειγμα, γιατί εκεί άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά, την παραπάνω τσατσοσυζήτηση και γιατί τότε, πριν 3 χρόνια, το 2010, η τιμή του Μ49Α, ήταν 20Ε.
Ίδια τιμή, δηλαδή, με τα μπουρδέλα στη Φυλής, τώρα!

Οπότε: 3.5Ε Χ 30 ημέρες Χ 20 ''ραντεβού''/βάρδια = 2100Ε
Επίσης: 3.5E X 30 ημέρες Χ 30 ''ραντεβού''/βάρδια = 3150Ε

Και βέβαια ως τιμημένος μπουρδελιάρης, ξέρεις ότι 20 με 30 ''ραντεβού'' για μια μέτρια προς καλή ''κοπέλα'', είναι σίγουρα ότι θα τα κάνει!

Μιλάω πάντα για μηνιαίο μισθό τσατσάς/τσάτσου.

Και μην μου πεις, ότι δεν υπάρχουν τσάτσοι/τσατσάδες, που σου σπάνε τον πούτσο και σαφώς δεν αξίζουν αυτά τα λεφτά που παίρνουν!Αφού και εσύ αρκετές φορές στην Η/Ε τους/τις καραμουζιάζεις!
Γιατί από εκεί ξεκίνησε η όλη συζήτηση.
Αυτά.  
δεν υπαρχουν τετοιοι μισθοι πλεον για φυλης.. μεροκαματιαρηδες ειναι τσατσοι και τσατσαδες..

η πουτανα μπορει να βγαζει τοσα και περισσοτερα αλλα το θεμα ειναι ποσα κραταει η ιδια...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Kαλημερα σας!!!θα ηθελα να ρωτησω στο μεταξουργειο τωρα πρωινη βαρδια ποια ειναι η πιο αξιοπιστη milf gilf σε υπηρεσιες?δηλαδη να μην κλαψουμε το δεκαρικο

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα,

στο σπιτακι περγαμου 27Α δούλευε η Ναταλι(ψηλη milf νταρντανα μεγαλο κωλο μετριο στηθος)...μήπως την έχει πετύχει κανένας σας σε καποιο αλλο?

ευχαριστώ!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο φυλης 56 νομιζω οτι ειδα σημερα το πρωι τη ναταλι την πουτσοφαγο.εχει παχυνει κι εχει μπαταλεψει

η φαση με το σπαμ εδω εχει γαμηθει.γυρναγα τις σελιδες τωρα να δω αν εχει αναφερθει η ναταλι και υπηρχε μια ενημερωση καθε 3 σελιδες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
στο φυλης 56 νομιζω οτι ειδα σημερα το πρωι τη ναταλι την πουτσοφαγο.εχει παχυνει κι εχει μπαταλεψει

η φαση με το σπαμ εδω εχει γαμηθει.γυρναγα τις σελιδες τωρα να δω αν εχει αναφερθει η ναταλι και υπηρχε μια ενημερωση καθε 3 σελιδες.
πρίν δυο  μέρες(24/3) δούλευε στο Φ66α...........

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απλά μαθηματικά είναι. Στη χειρότερη περίπτωση που έχεις ανά 10λεπτο και από έναν πελάτη, μέσα στις 6 ώρες που κρατάει η βάρδια ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να εξυπηρετηθεί είναι 36.
Αλλά κάτι τέτοιο μόνο σε κανένα μεταξουργείο συμβαίνει, γιατί στη Φυλής ο ρυθμός άντε να είναι ένας κάθε μισάωρο. Ακόμα κι έτσι, ποια αντέχει να δουλεύει ασταμάτητα σαν τις μπαταρίες duracel χωρίς ένα διάλειμμα για τουαλέτα/φαγητό/ξεκούραση/άλλαγμα σεντονιών;
Η Μαρια η τρελοκοτσιδου τυπε, πραγματικο Duracell και ας εχει και τα χρονακια της...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινός αχταρμάς σε ορισμένα μπουρδέλα . . ..

Μετάξι:

Περδ. 3 δεξιά: μια κοντούλα ντροπαλή, χαμηλοκώλα
Περδ. 3 αριστ.: ένα μεσήλικο τερατάκι

Μεγ. Αλεξ. 20 ισ.: ένα ανθυπομέτριο

Κολ. 27 1ος: Ένα αδύνατο κοριτσάκι το Χριστινάκι
Κολ. 27 υπ: μια κοκκινομάλα με καρέ και μονοκόματο σώμα
Κολ. 27 ισ.: η Έρικα με φουλ
Κολ. 32 1ος: το ελληνικάδικο είχε 2 κοπέλες. η μία γνωστή γυρολόγος με την θλιμμένη φάτσα και μακριά μαλλιά από το Κολ. 32 υπ., περδ 3, Ιασ. 1β και μια καινούργια "Ισπανίδα" καλλίγραμμη ξανθιά με μπούκλες πολλά υποσχόμενη.
Κολ. 32 & Ιασ.: 2 καινούργιες κοπέλες τσιαγγανόφατσες. Η μία πιο αδύνατη, η άλλη πιο νορμάλ

Ιας. 30 υπ.: μια κοντούλα μέτρια αδυνατούλα
Ιασ. 37 1ος: μια μαυρομάλα στυλ Κλεοπάτρας, με καλό σωματάκι και φουλ πρόγραμμα
Ιας. 43: ένα προ-gilf
Ιας 46 α,β,γ: δεν αξίζει καν να αναφερθώ. Κάτι cave trolls Ιασ. 44 β: η Αλεξάνδρα, ένα κοντά αδύνατο κοριτσάκι με μακρύ μαύρο μαλλί και άσχημη οδοντοστοιχία, όπου πρόσφερε και ακά στοματικό.
Ιασ. 44α: Το οποίο μύριζε έντονα τουρσί ! ! ! Ένα αδύνατο μετριοκαλό καλλίγραμμο πορνίδιο.

Λεων. 28 ισ.: ένα κατσούφικο και αγέλαστο καλλίγραμμο πορνίδιο.

Λιοσίων:

Αδάνων 2: η Συλβάνα
Βέργ. 3: μια αλβανίδα θείτσα μπάζο (παίζει και 3η βάρδια εκεί)
Εξηκίου 18: μια θείτσα γάματα
Λιοσ. 91: η Χριστίνα το αδύνατο κοντοπούτανο
Λιοσ. 76 1ος: 1 νεαρή αδύνατη Ναταλία και μια θείτσα μετριοκαλή με φουλ
Λιοσ 76 ισ.: 2 μιλφώνια. Η Τατιάνα με κομπινεζόν, μαύρα μακριά μαλλιά, μέτρια σε εμφάνιση και με φουλ πρόγραμμα & η Ειρήνη μια ξανθιά ώριμη δίφυλλη ντουλάπα.
Παρασίου 36: κλειστό

Αυτά

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Καμμιά γνώμη για την μαύρη στο κολωνού 47 ισόγειο και ιάσωνος 37 ισογειο μια μελαχροινη απογεύματα ή καλές προτάσεις γενικά?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο στο Αλκαμένους 117 η Ρωσοφιλανδέζα μιλφ Τζούλια. Πήγα για να περάσω στα ενδότερα, αλλά έχει πάρει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να με κάνει να φύγω.  :dunno:
Πριν κανένα 6μηνο που την είχα τιμήσει δις, ήταν πιο "μαζεμένη". Από υπηρεσίες όμως σίγουρα συνεχίζει να είναι από τις καλύτερες. Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με τα κιλά βουρ στον πατσά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλώ άμμα μπορεί να κατέβει κανείς Φυλής σήμερα για ενημέρωση ειδικά από τα 84 και 86

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

mitsarionas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια μηπως θυμαται καποιος μια σοφια η οποια ηταν κωφαλαλη που δουλευε στο συγκεκριμενο μαγαζι? πανε βεβαια καμοια δεκαρια χρονια!! θα εφευγε και θα πηγαινε σε δικο της χωρο. μηπως γνωριζει καποιος κατι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλικαρια μηπως θυμαται καποιος μια σοφια η οποια ηταν κωφαλαλη που δουλευε στο συγκεκριμενο μαγαζι? πανε βεβαια καμοια δεκαρια χρονια!! θα εφευγε και θα πηγαινε σε δικο της χωρο. μηπως γνωριζει καποιος κατι?
ενδιαφερον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γουσταρεις δικε μου
αυτη θα καθεται και παραπανω γιατι δεν θα ακουει την τσατσα που χτυπαει πορτες
τυπε τετοιες περιπτωσεις με ενδιαφερουν
οπως και καμενες,χαρακωμενες,με δυσμορφιες κτλ
αλλα ναναι ετσι οχι τιποτα μουφες σαν εκεινες που με εστελνε ο νωντας για να γελαει μετα στο θρεντ :-

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ιασ. 44α: Το οποίο μύριζε έντονα τουρσί ! ! ! Ένα αδύνατο μετριοκαλό καλλίγραμμο πορνίδιο.

:2funny: :2funny:Τι θυμηθηκα :2funny: :2funny:
Πριν αρκετα χρονια, τσαρκα μπορει και στο Φ56 το κατω,  :2funny:περιμενω στο σαλονακι, εναν φιλο που εσπρωχνε την τανα, τελιεωνει η Τανα, παει μεσα στην τσατσα, κατι λεγανε για λιγα δευτερολεπτα, και βγαινει η τσατσα με ενα βαζο τουρσακι αγγουρακι και μου λεει :"αγορι μου δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα, μπορεις εσυ?"
Το παιρνω  και το ανοιγω μονομιας!!!Και η τσατσα με το στομα ανοικτο:"Μπραβο, τι δυνατο αγορι που εισαι..!!!
Με πιασαν τα γελια, ηρθε και ο φιλος και φυγαμε χωρις να μας κερασουν εστω λιγο τουρσακι, οι αχαριστες... :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom