Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (13 μέλη και 213 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Με καλές εντυπώσεις ;

Πρόκειται για θήλυ με σπάνιο σωματότυπο, γιατί έχει πλούσια μπούτια, κώλους, λίγο πάνω από τα όρια του υπέρβαρου, μαστούς πλούσιους αλλά όχι εκρηκτικούς, ωστόσο έχει λεπτή μέση, πράγμα ερεθιστικό.

Συμπεριφορά πολύ καλή, προσηνής, μειλίχια, ευπροσήγορη.

Πεοθηλασμός μέτριος.

Ούσα σε στάση πρηνή και έχουσα την ψωλήν όλην μέσα, τινάζει τους μείζονες γλουτιαίους μύες ως δαμάλα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πρόκειται για θήλυ με σπάνιο σωματότυπο, γιατί έχει πλούσια μπούτια, κώλους, λίγο πάνω από τα όρια του υπέρβαρου, μαστούς πλούσιους αλλά όχι εκρηκτικούς, ωστόσο έχει λεπτή μέση, πράγμα ερεθιστικό.

Πεοθηλασμός μέτριος.

Ούσα σε στάση πρηνή και έχουσα την ψωλήν όλην μέσα, τινάζει τους μείζονες γλουτιαίους μύες ως δαμάλα...

Ευχαριστούμε για την άμεση και άνετη ενημέρωση.

Είμαστε υποχρεωμένοι και σκεφτόμαστε πως θα εκφρασθούμε ειρήσθω εν παρόδω με περισσή γενναιοδωρία  ... 

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
παιδες κατι αλλο αρχιζουν και δεχονται ινδοπακιστανους και στην φυλης...ενδεικτικα σας λεω στην διδυμου δεχονταν και στο 74 αντι να τον διωξουν του λεγαν και προγραμμα...τεσπα αυτα απο μενα

Και Φωκαίας κ Αχαρνών έχει περάσει Πάκης, στο ισόγειο, εκεί που τσατσά είναι μια ξανθιά με κοντά μαλλιά. Αυτό από πέρισυ. Νομίζω ότι το "μόνο Έλληνες" ανακοινώνεται μόνο όταν περιμένουν πολλοί στο σαλόνι.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Oι τιμές δεν θα πέσουν. Από τότε με τη κρίση πολλοί το ελπίζουν αλλά δεν έγινε. Απλά αυξήθηκαν τα ακάποτα και οι κώλοι.
Οι πάκηδες δεν πάνε στη Φυλής επειδή είναι ακριβή, όχι γιατί τους διώχνουν.

Γενικά όλοι οι Έλληνες μαγαζάτορες αντιδρούν με 2 τρόπους στην κρίση: Μείωση ποιότητας, εξαπάτηση πελάτη. Με τη διαφορά ότι όταν γίνεται αυτό στα μπουρδέλα κινδυνεύει η υγεία μας.

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια το μεσημερι περασα απ το μαγνησιας 1α και δουλευε η κατερινα η κρητικια οπως μου την παρουσιασε ο τσατσος.Πολυ γνωστη και παλια καραβανα,αλλα δεν μπορω να θυμηθω που δουλευε πριν!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

Πεοθηλασμός μέτριος.

έβαλε βυζί η Κάρμεν?????

aoratos33

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
γεια σας παιδες!!!καταπληκτικες κριτικες για μια ΕΛενα-Ελενη στην Αγκυρας-ρωσιδα ...σημερα παιζει???ξερει κανεις???μελαχροινη η ξανθια είναι??? :think: :boobies: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Χθες διπλή κατάθεση στη Φυλής μετσξύ απογευματινής και βραδινής βάρδιας με πολύ άσχημες εντυπώσης. Με κλαμμένο το 40ρικο έφυγα απογοητευμένος. Αρχικά, πήρα την Άννα από Φ56 που όλοι εδώ μέσα τις πλέκετε το εγκώμιο και τη δοξάζετε. Ένα ολόκληρο μπουλούκι την περίμενε στο σαλόνι για να διαπιστώσει αν είναι αυτή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τα γούστα σας. Αλλά δεν αποκλείεται μόνο μ' εμένα να μην υπήρχε χημεία, οπότε ας μη βιαστώ να σας ρίξω κατηγορίες για προμοτάρισμα και κακογουστιά. Τι να πω, όλο γκρίνια ήταν. Τη μια που της πλάκωνα την κοιλιά, την άλλη για τον ιδρώτα μου και στο τέλος, επειδή την έπιασε η φούρια να τελειώνω, δεν άφηνε ούτε να την αγγίζω. Αφού πήγε να με βγάλει ανίκανο, έφυγε. Να με κόμπλαρε δηλαδή που ήταν μαζί μου "μη μου άπτου" δεν παίζει με τίποτα. Τέλος πάντων, σε μια προσπάθεια να επανορθώσω για την απογοητευτική μου εμπειρία, κίνησα για δεύτερη κατάθεση. Ο κύβος ερρίφθη για μια Αλεξάνδρα στο 136 ή 134 (δε θυμάμαι, ένα ισόγειο πάντως). Και πάλι, όλο γκρίνια και κακό που δεν τελείωνα, με κοιτούσε με ένα ύφος φουριόζικο όλη την ώρα και δεν έδινε δικαίωμα για πολλά-πολλά (χουφτώματα και φιλιά). Γυρίζοντας, είδα την Άννα, η οποία πρέπει να με αναγνώρισε, αλλά έκανα πως δεν την πρόσεξα και προχώρησα. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί είστε τόσο ευχαριστημένοι μαζί της, εμένα πάντως μου κατέστρεψε τη χθεσινή μου τσάρκα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθες διπλή κατάθεση στη Φυλής μετσξύ απογευματινής και βραδινής βάρδιας με πολύ άσχημες εντυπώσης. Με κλαμμένο το 40ρικο έφυγα απογοητευμένος. Αρχικά, πήρα την Άννα από Φ56 που όλοι εδώ μέσα τις πλέκετε το εγκώμιο και τη δοξάζετε. Ένα ολόκληρο μπουλούκι την περίμενε στο σαλόνι για να διαπιστώσει αν είναι αυτή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τα γούστα σας. Αλλά δεν αποκλείεται μόνο μ' εμένα να μην υπήρχε χημεία, οπότε ας μη βιαστώ να σας ρίξω κατηγορίες για προμοτάρισμα και κακογουστιά. Τι να πω, όλο γκρίνια ήταν. Τη μια που της πλάκωνα την κοιλιά, την άλλη για τον ιδρώτα μου και στο τέλος, επειδή την έπιασε η φούρια να τελειώνω, δεν άφηνε ούτε να την αγγίζω. Αφού πήγε να με βγάλει ανίκανο, έφυγε. Να με κόμπλαρε δηλαδή που ήταν μαζί μου "μη μου άπτου" δεν παίζει με τίποτα. Τέλος πάντων, σε μια προσπάθεια να επανορθώσω για την απογοητευτική μου εμπειρία, κίνησα για δεύτερη κατάθεση. Ο κύβος ερρίφθη για μια Αλεξάνδρα στο 136 ή 134 (δε θυμάμαι, ένα ισόγειο πάντως). Και πάλι, όλο γκρίνια και κακό που δεν τελείωνα, με κοιτούσε με ένα ύφος φουριόζικο όλη την ώρα και δεν έδινε δικαίωμα για πολλά-πολλά (χουφτώματα και φιλιά). Γυρίζοντας, είδα την Άννα, η οποία πρέπει να με αναγνώρισε, αλλά έκανα πως δεν την πρόσεξα και προχώρησα. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί είστε τόσο ευχαριστημένοι μαζί της, εμένα πάντως μου κατέστρεψε τη χθεσινή μου τσάρκα.
Έκανες πολλά λάθη ψηλέ και τα ξέρεις....... :boobies:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τη μολδαβή όπου είχα καταθέσει προηγουμένως. Σοκάρεσαι; Εμένα πάντως μου βγήκε μάπα.
καμία σχέση δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή που νομίζω... είπες γυρίζοντας είδες την Άννα, γιατί γύρισες αυτό δεν κατάλαβα και μετά είπες στο τέλος προχώρησες.. τι θες να πεις; μήπως ήθελες να πεις αποχώρησες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
καμία σχέση δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή που νομίζω... είπες γυρίζοντας είδες την Άννα, γιατί γύρισες αυτό δεν κατάλαβα και μετά είπες στο τέλος προχώρησες.. τι θες να πεις; μήπως ήθελες να πεις αποχώρησες;
Γυρίζοντας από τη βόλτα και προχώρησα στο δρόμο μου, αντί να χαιρετήσω. Εντάξει, παραδέχομαι ότι είμαι σκράπας στην έκθεση, αλλά τόσο πολύ πια;  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1) Ένα ολόκληρο μπουλούκι την περίμενε στο σαλόνι για να διαπιστώσει αν είναι αυτή.
2) Τη μια που της πλάκωνα την κοιλιά, την άλλη για τον ιδρώτα μου.
3) Και πάλι, όλο γκρίνια και κακό που δεν τελείωνα, με κοιτούσε με ένα ύφος φουριόζικο όλη την ώρα και δεν έδινε δικαίωμα για πολλά-πολλά (χουφτώματα και φιλιά).

1) Είδες πολύ κόσμο και δεν έφυγες.
2) Τα λες μόνος σου.
3) Ήθελες φιλιά κ'έτσι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
1) Ένα ολόκληρο μπουλούκι την περίμενε στο σαλόνι για να διαπιστώσει αν είναι αυτή.
2) Τη μια που της πλάκωνα την κοιλιά, την άλλη για τον ιδρώτα μου.
3) Και πάλι, όλο γκρίνια και κακό που δεν τελείωνα, με κοιτούσε με ένα ύφος φουριόζικο όλη την ώρα και δεν έδινε δικαίωμα για πολλά-πολλά (χουφτώματα και φιλιά).

1) Είδες πολύ κόσμο και δεν έφυγες.
2) Τα λες μόνος σου.
3) Ήθελες φιλιά κ'έτσι.
Α, γι' αυτά λες; Φαντάστηκα κι εγώ τίποτα φοβερά λάθη για τα οποία πρέπει να καώ στο πυρ το εξώτερον.  :2funny:
1) Ο κόσμος έφυγε και ήμουν ο μόνος που μπήκα, διαφορετικά σιγά μην καθόμουν να περιμένω σαν το μαλάκα.
2) Υποτίθεται ότι πρέπει να λέω στο σώμα μου να μην ιδρώνει όταν υπερθερμαίνεται;
3) Μερικές με τα φιλιά δεν έχουν πρόβλημα, ξέρεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom