Ένας από τους τελευταίους "αυθεντικούς",που αντέχουν ακόμα....Πέρα από την πλάκα.
Μπράβο στον n.smirni για την υπομονή του αλλά και για την διάθεση του να ενημερώσει την πουτανο-ιστοσελίδα άμεσα
... σχεδόν σε «πραγματικό» χρόνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια χαρά είσαι Δημήτρη......εχω μεινει πισω μου φαινεται......
www.slang.gr/search/cat/kaliarnta]http://www.slang.gr/search/cat/kaliarnta[/url]
Πολύ καλό!! Μ' έκανες και γέλασα γιατί σήμερα ήταν σαν να ήταν όλοι συνεννοημένοι να μου κάνουν τα νεύρα κρόσια! Να 'σαι καλά!Δε φοβάσαι μην τρακάρεις με το αριστούργημα την ώρα που βγαίνεις από το τσαρδί και έχουμε μονομαχία Κινγκ Κονγκ με Γκοτζίλα;
Ntoura Liarda
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια χαρά είσαι Δημήτρη......
www.slang.gr/search/cat/kaliarnta]http://www.slang.gr/search/cat/kaliarnta[/url]
Σωστά,εκεί στο λινκ έχει αρκετά αλλά άλλο το ζωντανό να το ακούς..
Παλιά την μιλούσαν την διάλεκτο αυτή μόνο οι πισωκούνηδες αλλά τώρα τελευταία εξαπλώνεται σιγά σιγά
με τα νέα χόμπυ που κυκλοφορούν
Αν ξέρει κανεις καμία (α)καταχώρητη λέξη ας μου την στείλει.
Αν βρειτε βέβαια ποιες είναι οι μεν και οι δε πρώτα,η ντούρα λιάρντα είναι ας πούμε το σκληρό γλωσσάρι της όλης περίπτωσης.
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός,θα πετάω που και που τέτοια γιατί εκπαιδεύομαι.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
εχω μεινει πισω μου φαινεται......
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλτατε αλλά δυστυχώς θα προσθέσω τη μαρτυρία μου σε αυτή αρκετών συναδέλφων, όπως βλέπω, ότι οι υπηρεσίες της τον τελευταίο χρόνο είχαν πορεία ανάλογη με αυτή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
Η τελευταία μου κριτική, για όποιον ενδιαφέρεται:
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35961/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35961/
[/url]
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Μήπως ξέρεις κ πότε έχει γενέθλια;;;είναι 24 στα 25 φέτος.........
Ικανό σε έχω...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Το Ρούπελ της πουτανοενημέρωσης...Ένας από τους τελευταίους "αυθεντικούς",που αντέχουν ακόμα....
ΑΚΡΙΒΩς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ..
ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 113 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
Ευχαριστω ρε φιλε, να'σαι καλα.
"Πορνοενημέρωση".............Το Ρούπελ της πουτανοενημέρωσης...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κορυφαία κριτική px75, συνυπογράφω... (Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο!)Χαίρομαι που τα παθήματα μου γίνονται τουλάχιστον πηγή γέλιου για τους συναγωνιστές.
Στο Γηροκομείο ΑθηνώνΤριτη φορα που το ρωταω σε διαστημα λιγων ημερων...Για να δουμε θα μου δωσει κανεις σημασια αυτη τη φορα; Η Μαρια η τρελοκοτσιδου που δουλευει τα απογευματα;
Τριτη φορα που το ρωταω σε διαστημα λιγων ημερων...Για να δουμε θα μου δωσει κανεις σημασια αυτη τη φορα; Η Μαρια η τρελοκοτσιδου που δουλευει τα απογευματα;
Παρασίου 36 10:00-19:00
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Έχω πάει κ εγώ με τη συγκεκριμένη κ αποκόμισα μια πάρα πολύ μέτρια εμπειρία...Χαίρομαι που τα παθήματα μου γίνονται τουλάχιστον πηγή γέλιου για τους συναγωνιστές.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
για gilf πρόκειται;Στο Γηροκομείο Αθηνών
apolyto_arseniko