Πέρα από την πλάκα.
Μπράβο στον n.smirni για την υπομονή του αλλά και για την διάθεση του να ενημερώσει την πουτανο-ιστοσελίδα άμεσα
... σχεδόν σε «πραγματικό» χρόνο
Σωστά,εκεί στο λινκ έχει αρκετά αλλά άλλο το ζωντανό να το ακούς..
Παλιά την μιλούσαν την διάλεκτο αυτή μόνο οι πισωκούνηδες αλλά τώρα τελευταία εξαπλώνεται σιγά σιγά
με τα νέα χόμπυ που κυκλοφορούν
Αν ξέρει κανεις καμία (α)καταχώρητη λέξη ας μου την στείλει.
Αν βρειτε βέβαια ποιες είναι οι μεν και οι δε πρώτα,η ντούρα λιάρντα είναι ας πούμε το σκληρό γλωσσάρι της όλης περίπτωσης.
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός,θα πετάω που και που τέτοια γιατί εκπαιδεύομαι.
Τριτη φορα που το ρωταω σε διαστημα λιγων ημερων...Για να δουμε θα μου δωσει κανεις σημασια αυτη τη φορα; Η Μαρια η τρελοκοτσιδου που δουλευει τα απογευματα;
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλτατε αλλά δυστυχώς θα προσθέσω τη μαρτυρία μου σε αυτή αρκετών συναδέλφων, όπως βλέπω, ότι οι υπηρεσίες της τον τελευταίο χρόνο είχαν πορεία ανάλογη με αυτή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
Τριτη φορα που το ρωταω σε διαστημα λιγων ημερων...Για να δουμε θα μου δωσει κανεις σημασια αυτη τη φορα; Η Μαρια η τρελοκοτσιδου που δουλευει τα απογευματα;