Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 368 άτομα (34 μέλη και 334 επισκέπτες)

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Nollis.......η Βουλγάρα Σύλβια είναι πολύ καλή μπορώ να πω,λίγο κρύα κίνηση στο σαλόνι αλλά πολύ θετική μέσα και συμμετέχει αρκετά.
Στα 20 ευρώ κλασσική επαγγελματίας και νομίζω δεν θα διαφωνήσει κανείς!
Αβέλω πλουτς!
Για Δροσοπούλου δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμα η οδός σε λειτουργία και όχι μόνο οι κοπέλες εκεί-χαχα!

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Απο Φιλιππιδου και πάνω, εκει γυρω στα μεσανυχτα:

Φυλης 84 κατω η Σόνια, με το γνωστο καυλαντισμα και ενα τεραστιο ασπρο διακοσμητικο λουλουδι στα μαλλιά της.
Φυλής 67 η ξανθια καυλιαρα με την σεξυ ελιτσα, φορουσε μια μινι καρο φουστιτσα σαν να επαιζε την μαθητρια σε τσοντα.
Φυλης 71 πανω η Ιζαμπελα μετρια σε υψος και σε εμφανιση, καστανη, με πρωκτικό.
Φυλής 71 ισογειο η Μαρια από το 80, πιο ωραια από ποτε.
Φυλης 109 πανω η Ναταλία, ξανθια μιλφ, βγήκε πολυ χαμογελαστη και χαρωπη, αλλα δυστυχως σαλοναρισε πολυ γρήγορα. Ξανθα μαλλια, κομπινεζόν, χαμηλο ύψος και fishnet καλτσες ήταν ότι προλαβα να δω. Η τσατσα είπε οτι ειναι φρεσκια εργαζομενη στο μαγαζι αυτο.
Φυλης 134 πανω η Βικη, η πιο ομορφη που ειδα σημερα. Ψηλη, μελαχρινη, με μακριά μαλλια και ωραίο μακρυ ποδι.

Τα 65, 69 πανω και κατω, 84 πάνω, 86 πανω και κατω, 109 κατω, 134 όροφος και υπογειο και 136 ήταν κλειστα.

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους γνωριζει κανεις αν η Αλιονα θα επιστρεψει??

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί στην πρωινή βάρδια στο Διδύμου 8 κάτω ένας συναγωνηστής πλήρωσε και μπήκε γιά μία ώρα,περίμενα όλη μέρα τις εντυπώσεις του αλλά μάλλον δεν είναι από την παρέα μας.
Δεν μας είπες με ποιά μπήκε ο συναγωνιστής ??

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφού ήπιαμε τις σόδες μας και τα τσάγια μας με στρατηγό , πρόεδρο , billy 13 και συναγωνιστή που τον γνωρίσαμε σήμερα , αφήσαμε
τον στρατηγό να πάει να στοχαστεί και να βυθιστεί στις σκέψεις του μετά απο κατάθεση που έκανε , και κάναμε μια γρήγορη Φυλής και Φωκαίας πριν από λίγο στην δεύτερη βάρδια...

Φυλής 66α Νικολέτα η ξανθιά μουνάρα κοντή κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζία και ένα απο τα καλύτερα παλλόμενα(έτσι όπως περπατάει με τα τακούνια)  κωλαράκια ....,απλό πρόγραμμα
τελικά σήμερα δεν κατέθεσα επειδή βιαζόμουν να φύγω , καλό βράδυ....
Θα πέρναγα με τη Νικολέτα,αλλά ήταν κουρασμένη και φαινόταν.....
Να πω ότι περάσαμε και λίγο από Σούζη,η οποία έχει γίνει πολύ μουνάρα........ :cum: :cum: :cum:

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πε μαγκες η αλεξανδρα η "Σερβα" απο 2η βαρδια δουλευει?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
πε μαγκες η αλεξανδρα η "Σερβα" απο 2η βαρδια δουλευει?
Σάββατο απόγευμα που πήγα 2η ήταν! πολύ όμορφο πρόσωπο και με τρελό χαμόγελο! Αν δοκιμαστεί παρακαλούμε μια σχετική πληροφόρηση!

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σάββατο απόγευμα που πήγα 2η ήταν! πολύ όμορφο πρόσωπο και με τρελό χαμόγελο! Αν δοκιμαστεί παρακαλούμε μια σχετική πληροφόρηση!
εχει δοκιμαστει πολακις και ειναι η αδυναμια μου αλλα ελειπε κανα 2μηνο και μου χει λειψει!!τωρα για τα  περετερο γουστα ειναι αυτα εμενα μ αρεσει μεσα ,GFE κατασταση και στενο μουνακι τα υπερ της !!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
εχει δοκιμαστει πολακις και ειναι η αδυναμια μου αλλα ελειπε κανα 2μηνο και μου χει λειψει!!τωρα για τα  περετερο γουστα ειναι αυτα εμενα μ αρεσει μεσα ,GFE κατασταση και στενο μουνακι τα υπερ της !!
καλά την έκοψα (GFE), ίδιας σχολής και γω, προέχει η Ρωξάνη στη Διδύμου που πριν ήταν στο Φ40 και θ' ακολουθήσει και αυτή!

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Η Μαρια η τρελοκοτσιδου που ειναι τα απογευματα;

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
σήμερα που την είδα στο Φωκαίας 17α ήταν μεν χαμογελαστή αλλά είχε ταυτόχρονα πολύ υφάκι , καλό σώμα αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο καλσσική κοπέλα από στούντιο
που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα , αναφέρομαι σε εμφάνιση , από υπηρεσίες δεν την ξέρω....

Αυτήν την έπαιρνα στο 104 όταν είχε πρωτοέρθει. Στο πρόγραμμα των 100 με ακα και κώλο. Τις περισσότερες φορές πέρασα καλά.Την τελευταία φορά όμως πάλι στο 104 και πάλι στο 100ρικο δεν ήταν καλή. Τώρα απ'ότι λέτε έκοψε το πρωκτικό. Θα την δοκίμαζα από περιέργεια να δω αν βελτιώθηκε από τη τελευταία φορά.   

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αυτήν την έπαιρνα στο 104 όταν είχε πρωτοέρθει. Στο πρόγραμμα των 100 με ακα και κώλο. Τις περισσότερες φορές πέρασα καλά.Την τελευταία φορά όμως πάλι στο 104 και πάλι στο 100ρικο δεν ήταν καλή. Τώρα απ'ότι λέτε έκοψε το πρωκτικό. Θα την δοκίμαζα από περιέργεια να δω αν βελτιώθηκε από τη τελευταία φορά.   
εσύ τα έχωνες χοντρά ρε μάγκα! τώρα;  :grin: :grin: :grin:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
εσύ τα έχωνες χοντρά ρε μάγκα! τώρα;  :grin: :grin: :grin:
Τώρα όπως βλέπεις έγινα μπουρδελιάρης. Και αυτό για δύο λόγους : πρώτον για να βάζω κάνα φράγκο στην άκρη. Σε στούντιο πάω σπάνια και σε συγκεκριμένες κοπέλες (τζούλια κασάνδρας κτλ). Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι διαπίστωσα ότι πλέον δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των υπηρεσιών. έχει τύχει να έχω "στουντιακές " εμπειρίες σε μπουρδέλα. επίσης θα ήθελα να πω ότι εδώ και σχεδόν 1 χρόνο που κατεβαίνω στην φυλής δεν μου έχουν χτυπήσει την πόρτα. Βέβαια δεν κάθομαι και με τις ώρες αλλά και δεν αγχώνομαι να τελειώσω. 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σήμερα που την είδα στο Φωκαίας 17α ήταν μεν χαμογελαστή αλλά είχε ταυτόχρονα πολύ υφάκι , καλό σώμα αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο καλσσική κοπέλα από στούντιο
που δεν διαφ
ει σε τίποτα από τις κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα , αναφέρομαι σε εμφάνιση , από υπηρεσίες δεν την ξέρω....
Προκειται  για απιστευτο μουναρο,εχει αδυνατισει και ειναι καταπληκτικη σαν εμφανιση
Κοινως χυνεις με το που την βλεπεις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι ρε πρωτα ηταν ο ινδος σωματεμπορας, μετα ο ρουμανος τουριστας  :2funny:
Η Μπάρμπορα ήταν με τον "ινδο σωματεμπορα" και η Μπάρμπαρα/ίχαααααααα,με τον Ρουμάνο ρε ψηλέ......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom