Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 387 άτομα (33 μέλη και 354 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδή, η Μπάρμπαρα έχει φύγει?
Dilli-Shahar-Mein-Aapka-Swagat-Hai-welcome-to-Delhi.JPG

URL]]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να ρωτησω τωρα που λετε.. η ελενη δουλευει απογευμα? θελω να περασω μια ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δε φοβάσαι μην τρακάρεις με το αριστούργημα την ώρα που βγαίνεις από το τσαρδί και έχουμε μονομαχία Κινγκ Κονγκ με Γκοτζίλα;  :2funny:
οχι τυοε.. το αριστουργημα δεν με εχει πετυχει ποτε  :grin: και ουτε προκειτε σε τσαρκα  :zfuck:

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε μάγκες μήπως ξέρει κανείς ποια θα βρω στο διδύμου 18Α τέτοια ώρα? ποια κοπέλα εργάζεται?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
πρώτον για να βάζω κάνα φράγκο στην άκρη.

αφού καταφέρνεις φίλε και έχεις την δυνατότητα να βάζεις λεφτά στην άκρη τέτοιες εποχές καλά είσαι!

Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι διαπίστωσα ότι πλέον δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των υπηρεσιών. έχει τύχει να έχω "στουντιακές " εμπειρίες σε μπουρδέλα..  
νομίζω πως αργά το κατάλαβες, έχω την αίσθηση πως τα τελευταία 4-5 χρόνια (από την αρχή της κρίσης και μετά δλδ) αναβαθμίστηκαν πολύ, πολλά σπιτάκια από όλων των πλευρών τις υπηρεσίες λόγο μεγάλου ανταγωνισμού αφού πολλοί θα άφηναν τα studio εξαιτίας τις 2πλασιας+ τιμής όσον αφορά την Φυλής. Για το Μετάξι άστο πολλές φορές και το 10ευρω για ορισμένα είναι πολύ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.825
Πόντοι
46.232
Προκειται  για απιστευτο μουναρο,εχει αδυνατισει και ειναι καταπληκτιδεν ξέρω πώς ήτανκη σαν εμφανιση
Κοινως χυνεις με το που την βλεπεις
δεν ξέρω πως ήταν αλλά τώρα αν εξαιρέσεις τα πεσμένα βυζιά της το σώμα της ήταν κανονικό με ωραίο κώλο , στο πρόσωπο όπως έγραψα σκυλέ έκφυλο...
κλασσική φυλιανή δηλαδή....βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....γούστα είναι αυτά 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Το μεσημεράκι σκαστός στα σοκάκια του έρωτα.
Κατά τις 14:30 λοιπόν στην Φυλής, σε όσα μπήκα . .  . . .
Αγκ. 12α: η Έλενα, γλυκούλα ελαφρώς γεματούλα ξανθιά.
Αγκ. 12β: η Αγάπη, η νέα παχουλή μιλφ του καταστήματος
Φωκ. 24: ένα ξανθό gilf, με καρέ αγορίστικο κούρεμα, σε λεπτές αναλογίες (αλλά κοιλίτσα) και σε λευκό κομπινεζόν.
Διδ. 20: ένα καινούργιο milf/gilf που λέγετε Λάντα. Στο μισοσκόταδο την πέρασα για πιο νέα, αλλά στο δωμάτιο φάνηκε ότι έχει την ηλικία της, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μακρύ ξανθό μαλλί, πεσμένα μεγαλούτσικα στήθη, λίγη κοιλίτσα (που δεν την κατάλαβα μέσα από το μαύρο κομπινεζόν, το οποίο δεν το βγάζει στο δωμάτιο), λεπτά μακρυά πόδια. Δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου, πρώτη μέρα στην δουλειά. Το μόνο καλό σε όλη αυτήν την φάση, ότι η μουνάρα μιλφάρα Άννα με τους σιλικονάτους βύζους θα έρθει στο τέλος του μηνός.
Φυλ. 71α: η Έλλη, μια νεαρά με περίεργη φάτσα, κολάρα και φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 65: η Εμμανουέλα σε πρωινή έκδοση
Φυλ. 61: η Αλεξάνδρα η Σέρβα σε πρωινή έκδοση, επίσης και με ένα αστραφτερό χαμόγελο, που σε τύφλωνε όπως έμπαινες από έξω. Έχει φτάξει την οδοντοστοιχία της και το χαίρεται. Καλά κάνει και μεγιά της. Την έχει ομορφύνει πολύ.
Φυλ. 59: η Τζώρτζια με κορμί φοβερό , αλλά με άγρια (Αλβανική) ? ? ) ομορφιά
Φυλ. 84 ισ.: η Τζούλια πίρσινκ με φουλ. Σαν να έχει αρχίσει να χαλάει σωματικά
Φυλ. 86 1ος: η Σιμέλα (Ρομπέρτα-Σοφία-Μίκυ) με κορμί θάνατο και μια άλλη μετριοκαλή με λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια αλλά με φούλ πρόγραμμα. Μια που έκανα την μαλακία με την Λάντα, ήθελα να ρεφάρω με μια σωματάρα νεανική μοντέλου. Πήρα την Σιμέλα. Δεν κάνει τίποτα φοβερό στο κρεβάτι, αλλά μόνο αυτό το θεσπέσιο αψεγάδιαστο κορμάκι ήταν αρκετό για μένα, σήμερα. Αλλιώς , δεν θα την ξανατιμήσω . . . .

Αυτά

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Φυλ. 86 1ος: η Σιμέλα (Ρομπέρτα-Σοφία-Μίκυ) με κορμί θάνατο
είναι η κοπέλα με την πράσινη/γαλάζια τούφα φίλε; αν ναι, έτσι όπως την έχω δει δεν πρόκειται για πάνω από 22-23 χρονών!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
είναι η κοπέλα με την πράσινη/γαλάζια τούφα φίλε; αν ναι, έτσι όπως την έχω δει δεν πρόκειται για πάνω από 22-23 χρονών!

Μόβ σήμερα, αλλά ε διάθεση για πειραματισμό.

Πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη, αφού έχει τα χρονάκια της στον "χώρο" . .  .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.825
Πόντοι
46.232
Το μεσημεράκι σκαστός στα σοκάκια του έρωτα.

Αγκ. 12β: η Αγάπη, η νέα παχουλή μιλφ του καταστήματος
Φωκ. 24: ένα ξανθό gilf, με καρέ αγορίστικο κούρεμα, σε λεπτές αναλογίες (αλλά κοιλίτσα) και σε λευκό κομπινεζόν.
Διδ. 20: ένα καινούργιο milf/gilf που λέγετε Λάντα. Στο μισοσκόταδο την πέρασα για πιο νέα, αλλά στο δωμάτιο φάνηκε ότι έχει την ηλικία της, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μακρύ ξανθό μαλλί, πεσμένα μεγαλούτσικα στήθη,
η Αγάπη με τις βυζάρες είναι παλιά καραβάνα...συνήθος δουλεύει Τροφωνίου....
ειρήνη η πολωνέζα.....
νομίζω Λάνα την λένε και όχι Λάντα....
ωραία ενημέρωση  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.825
Πόντοι
46.232

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
Προκειται  για απιστευτο μουναρο,εχει αδυνατισει και ειναι καταπληκτικη σαν εμφανιση
Κοινως χυνεις με το που την βλεπεις

ε καλα υπερβολες...  :headbang: υπαρχουν πολυ ανωτερα κοματια στην φυλης/φωκαιας
γουστα ειναι αυτα βεβαια..

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Η αλιονα εχει σταματησει;

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ορεξάτος για κουραβέλτες και έτοιμος να βουέλω απογευματινές κουρούνες!
Αναφορικά...στο Φυλής 59 μπήκα και συνάντησα τον μουτζομουσαφίρη υπηρέτη που αφού είπε τα "τρελλά" του με κοιτούσε αμίλητος σαν περλοκροκάδα πριν βγει η κοπέλα(δεν είδα καν ποια δούλευε-λεφτά ήθελε να πάρει;)
Πάνω που πήγα να ρωτήσω τι και πως,στροφοπένσαρα και έφυγα γιατί άρχισε να ξαναμιλάει.
Αιντε καλές κονόμες να πάρει και καινούργιο bluetooth.
Στο Φυλης 61 η παχουλή τσατσά αδιαφόρησε που δύο πλενομπελέδες περιμέναμε στο σαλόνι,κάτι προχάλευε
στην κουζίνα ενώ όταν βγήκε παρέα με την Αλεξάνδρα είπε το πρόγραμμα σαν πεοτολακρίμι και μετά πουλοβιδώθηκε
στο σκαμπώ,έτσι κάνουν και μετά αν φύγεις πετάνε μπηχτές η χειρότερα μπεναβοπομπονάρουν.
Ας είναι,η Αλεξάνδρα έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν μου άρεσε...άιντε με τα ξυλοντέκορα(θέμα γούστου)
Ο άλλος τύπος νευρίασε και ήταν έτοιμος να της ρίξει καμιά ταλιροκατάρα της σουφροπουρής τσατσάς
αλλά σαν ασούξης σηκώθηκε κι έφυγε κι αυτός.
Ένας παππούλης μπήκε όταν έβγαινα με μία μπακαλόπριζα στο αυτί,ωραίος ο τύπος..
Τελικά οι πολύ παλιές γενιές είναι αγέρωχες.
Ετσι κατέληξα για μια ακόμα φορά στο Φυλής 66α(το γνωστό Νικολεττάδικο)όπου η ξανθιά με το δυναμικό κορμί
και σήμερα ήταν όπως έπρεπε να είναι,εξαιρετική δηλαδή για μία ακόμα φορά και τόνωσε το γούστο μου.
Ωραίο ροντοσόλ στις ρώγες μου και φακιροπίπιασα αμέσως.
Σεκέρι ο κώλος της,κρίμα τον περιορισμό εκ της ιδοκτησίας να μην αποτελεί έδεσμα στο μενού.
Τζάσαρα τα φλόκια μου στην καπότα και έφυγα νηφάλιος.
Η τσατσά ενόχλησε διακριτικά,την πρώτη με χάιδεμα στην πόρτα και την δεύτερη με ξεροβήξιμο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άλλη είναι η Σιμέλα και άλλη η Ρομπέρτα/Σοφία/κτλ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.741
Πόντοι
41.129
κουραβέλτες          :think:
βουέλω              :think:
κουρούνες!          :think:
περλοκροκάδα        :think:
στροφοπένσαρα        :think:
πλενομπελέδες        :think:
προχάλευε            :think:
πεοτολακρίμι        :think:
πουλοβιδώθηκε        :think:
μπεναβοπομπονάρουν.  :think:
ξυλοντέκορα          :think:
ταλιροκατάρα        :think:
ασούξης              :think:
μπακαλόπριζα        :think:

εχω μεινει πισω μου φαινεται......

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.741
Πόντοι
41.129
το τυπακι εβγαλε νοκ αουτ και το γουγλι !

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 57

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...τελικά σήμερα δεν κατέθεσα επειδή βιαζόμουν να φύγω , καλό βράδυ....
Πέρα από την πλάκα.
Μπράβο στον n.smirni για την υπομονή του αλλά και για την διάθεση του να ενημερώσει την πουτανο-ιστοσελίδα άμεσα
... σχεδόν σε «πραγματικό» χρόνο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom