Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (22 μέλη και 193 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για να μην αναφερουμε προφεσορα και το γεγονος οτι ενω φερει τον βαρυ τιτλο του στρατηγου εδω και δυο μηνες,ακομη δεν εχει βρει τον ρουφιανο :)
Τον οποιο σημειωτεον αν μ επαιρνε ενα τηλεφωνο πριν δυο μηνες θα μπορουσα ισως να του αναφερω ποιος ειναι  :)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακρίβως έχει γίνει και τι είναι αυτό που τον απασχολεί.Παρόλα αυτά εφόσων υπάρχει η ρητή συγκατάθεση του συναγωνιστή μπορείτε να μου εξηγήσετε σε pm.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αστο γαματο, τυφλα να χουν τα 50αρικα που δινεις  :2on1:

στην πατριδα της ,ρουμανια,οριστικα ...
μην παίρνεις όρκο...ωραία προλαβαίνω μάλλον...έρχομαι τρίτη...ποτε φεύγει???

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μία Γιάννα από Φυλής 134 ή 136, όροφος, ξανθιά, λεπτή, εργάζεται ακόμα;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
86β η ιρινα του smirni.Σημερα το ντυσιμο και γενικα ολο το λουκ ηταν εμπνευσμενο απο τη ταινια Η μαντονα απο το κιλκις,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι δυνατο μωρο
Φωκαιας

χαχα προχθες που την ειδα και εγω αυτο μου ηρθε στο μυαλο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Τωρα το βραδακι στη φυλης
54β η λεπτη μοντελε ιωαννα(όχι η γιαννα της πρωινης βαρδιας)
αν και δεν γραφω πλεον στο συγκεκριμενο θρεντ να σε ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη τσατσα με υφος ειχε πει οτι κραταει''11 λεπτα στο δωματιο΄΄.Την ειχα γειωσει τοτε,αυτο το σπιτακι οσο εχει την τσατσα δρακο με υφος θεουσας θα τρωει ενα ακομα ακυρο απο εμενα

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.446
Πόντοι
3.091

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
αν και δεν γραφω πλεον στο συγκεκριμενο θρεντ να σε ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη τσατσα με υφος ειχε πει οτι κραταει''11 λεπτα στο δωματιο΄΄.Την ειχα γειωσει τοτε,αυτο το σπιτακι οσο εχει την τσατσα δρακο με υφος θεουσας θα τρωει ενα ακομα ακυρο απο εμενα

+1  :thumbsup:  

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ο κύριος Μπακάλης μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το κύριο αντικείμενο αυτού του ιστοτόπου δεν είναι η συγγραφή δοκιμίων αλλά οι πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα.
Δεν πειράζει μπορεί να γράφει τις παμφυλογίες του ελεύθερα. ...
...

Ωστόσο, η πολιτική και τα θρησκευτικά με τα οποία ασχολείται εσχάτως ο κ. bakalhs, είναι αγοραία επίσης.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ξέρω τι λέτε αλλά χτες πρωί έκανα ονειρικό σέξ με την Μαρία τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36. Θα γράψω κριτική. Επίσης στο σπιτάκι στη Κνίδου παίζει μια ψηλή ευτραφής ξανθιά μετρίας εμφάνισης και στο Τροφωνίου ισόγειο μια ωραία ξανθιά milf που δυστυχώς κάνει ακάποτα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
δεν ξέρω τι λέτε αλλά χτες πρωί έκανα ονειρικό σέξ με την Μαρία τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36. Θα γράψω κριτική. 

Έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με την Μαρία. Δεν περιγράφονται με λόγια. Πρέπει κάποιος να το ζήσει για να καταλάβει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με την Μαρία. Δεν περιγράφονται με λόγια. Πρέπει κάποιος να το ζήσει για να καταλάβει...

πραγματικά όμως χτές τα είδα όλα ρε φίλε. Τέτοιο γαμίσι λίγες φορές έχω κάνει. Και από τις σπάνιες φορές που η κοπέλα ήταν υπέρυγρή από μόνη της.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλώ είναι λοιπόν όταν το έγραφες αυτό να είχες ξεκαθαρίσει την θέση σου ότι αυτή η σπόντα αφορά άλλον και όχι εμένα.
Θα ήταν τουλάχιστον πλεονασμός ή και περίεργη διευκρίνιση αφού ταυτόχρονα επιβράβευα την κριτική σου και την ενημέρωση σου.

Μερικές φορές όμως γράφεις αρκετά αφαιρετικά και ο γραπτός σου λόγος είναι σαν το αίνιγμα της Σφίγγας η τους χρησμούς της Πυθίας.
Δεν πρόκειται να αλλάξει ο γραπτός μου λόγος. Όπως σου είπα και παλαιότερα υπάρχει η λύση αν και όταν νομίζεις ότι κάτι σε προσβάλει από αυτά που γράφω να με ρωτάς και να σου διευκρινίζω σχετικά όπως έκανα και τώρα.

Ο κύριος Μπακάλης μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το κύριο αντικείμενο αυτού του ιστοτόπου δεν είναι η συγγραφή δοκιμίων αλλά οι πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα.
Δεν πειράζει μπορεί να γράφει τις παμφυλογίες του ελεύθερα. Είτε τον πείς αέρα είτε αήρ κύριε Μπακάλη, κοπανιστός είναι.Γράφε ελεύθερα.
Είναι αδιαμφισβήτητη η προσφορά του συναδέλφου στην πουτανο-ιστοσελίδα. Απλά ήταν ατυχής η επισήμανση του τουλάχιστον σε ότι αφορά τα δικά σου κείμενα. Μικρό το κακό.

Για να μην αναφερουμε προφεσορα και το γεγονος οτι ενω φερει τον βαρυ τιτλο του στρατηγου εδω και δυο μηνες,ακομη δεν εχει βρει τον ρουφιανο :)
Τον οποιο σημειωτεον αν μ επαιρνε ενα τηλεφωνο πριν δυο μηνες θα μπορουσα ισως να του αναφερω ποιος ειναι  :)
Αν γνωρίζεις κάποιον (ή τον δικό μου) ρουφιάνο απλά νομίζω να είσαι επιφυλακτικός. Eκτός από σπόντες δεν έχω διάθεση προς το παρόν να ασχοληθώ περισσότερο. Κάποια στιγμή ίσως αλλάξω γνώμη. Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για ρουφιανιές ως προς κλώνους και άλλα συνήθη σχόλια αλλά για σοβαρότερα ζητήματα που δεν επιτρέπεται να λέγονται ούτε για αστείο.

Οὔτε ὅμως καὶ ἡ ψυχοθεραπεία.
Εμπειρίες από την ψυχοθεραπεία με την Λεϊλά www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/lewnidou-28/#jr_review_36203]εδώ[/url]

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τα αεροπλανικα που κανει η Μαρια στο κρεββατι, δεν τα κανει καμμια αλλη, απλα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδια καμια ωραια εμφανισιακα στο μεταξουργειο υπαρχει εκτος απο το κολωνου 30β που δουλευουν τζωρτζιαννα και ιωαννα?

εστω μια καλη ρε  :helpplea:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom