Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (10 μέλη και 174 επισκέπτες)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ένα τεράστιο respect στους αγωνιστές των πρόστυχων δρόμων της Αθήνας!!!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πολλά μπράβο στους κριτικούς και στους ρεπόρτερς του site! Ευχαριστούμε!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
[size=11pt]Προσευχόμενος...[/size]

8534374749_e670234c11_c.jpg

...να έχει επιτυχία το εγχείρημα, ξεκίνησα την τσάρκα σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου...

[size=9pt]Η...ανεστραμμένη τοιχογραφία, βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης ανάμεσα στις οδούς, Μενάνδρου και Πειραιώς.[/size]

9:15-17:25
καταπληκτικός...........
μου θύμισες τις τσάρκες που έκανα πρίν 10-15 χρόνια μέχρι πριν 4 , 2-3 φορές την εβδομάδα , πάντα μόνος μου ....
μια εποχή που ούτε καν γνώριζα ότι υπάρχει το σάιτ......

Επισκέπτης
Endless respect στον κύριο Τζούρα. Απόλυτη αφοσίωση στο μπουρδελικό τάγμα! 206 μπουρδέλα λοιπόν. Η Αθήνα παίζει την καλύτερη μπουρδελική μπάλα στον πλανήτη! Και τύποι σαν τον κύριο Τζούρα,n.smirni,professorx κ.α. ειναι οι μεγάλοι μπαλαδόροι!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Mετά απο αυτό το ιστορικό post θα ήταν ιεροσυλία να μην σχολιάσω. Ήσουν καταπληκτικός! Πέρασες απο όλα τα μπουρδέλα και θυμάσαι καταπληκτικά λεπτομέρειες και ονόματα. Το όνομα σου θα γραφτεί στο Πάνθεον των Μπουρδελιάρηδων με χρυσά γράμματα!

θα γίνει και απονομή της χρυσής καπότας!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
τη Νικολ απο λεωνιδου 28 το ξανθο βουλγαρικο πιπινι,  την εχει δει κανεις πουθενα;;;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αισθάνομαι πολύ ποταπός και μικρός που θα γράψω και εγώ κάτι, μετά την μέγα-ενημέρωση του Τζούρα αλλά και την ενημέρωση/σχολιασμό του Προφέσσορα. Απλά θα συμπληρώσω τα εξής:

90) Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Η Αναστασία˙ξανθιά milf, με το ίσιο μαλλί της έως τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Απλό (και μασάζ) στα 20.

την πέτυχα αυτήν χτές αλλά δεν πέρασα. Με είχε αποκλείσει μέσα πιέζοντας με να περάσω. Όταν έφυγα άρχισε τις ειρωνείες....
00) Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η πανέμορφη μελαχρινή, ψηλή, Ρωσίδα Γιάννα. Απλό στα 20.

όντως πανέμορφη. Η τσατσά πλέον δεν στα πρήζει να περάσεις (είχε πελάτη η κοπέλα και περίμενε και άλλος στο δωμάτιο). Δεν ξέρω τι κάνει στο δωμάτιο αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω.

156) Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η Μαρίνα˙με καστανόξανθο μαλλί, άγριο τσιγγανοειδές πρόσωπο με όμορφα μάτια, μεσαίο στήθος, ωραίο σώμα. Απλό στα 20.

έσπρωξα την όμορφη Μαρίνα για τρίτη φορά. ¨Ηταν πολύ καλύτερη από τις άλλες δύο μιας και προχώρησε σε προκαταρκτικά με δική της πρωτοβουλία ενώ την πρώτη φορά πήγε να βάλει καπότα αμέσως. Το θεώρησα πολύ θετικό μιας και το παρουσιαστικό της μου αρέσει. Βελτιωμένη κατά πολύ. Μοναδική κακή ανάμνηση η λάμια τσατσά που σε κάποια στιγμή την φώναξε. Όταν τελείωσα έκανα παρατήρηση στην Μαρίνα ή οποία προσπάθησε να το σώσει λέγοντας ότι δεν της φωνάζει για να τελειώνει αλλά για να δει αν είναι καλά μιας έχουν συμβεί διάφορα όπως για παράδειγμα ένας πελάτης που προσπάθησε να της δώσει ναρκωτικά μια φορά (όπως μας προειδοποιούσε η μαμά όταν είμασταν μικρά). Αν εξαιρέσουμε αυτό το σκηνικό πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα ξανατιμήσω αν δεν βρώ κάτι καλύτερο. Να σημειώσω ότι στο δωμάτιο που πέρασα έχει προστεθεί ντουζιέρα αναβαθμίζοντας κατά πολύ το επίπεδο του οίκου.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ξέρει κανείς πως μπορούμε να μάθουμε το πρόγραμμα ενός μπουρδέλου ?
θέλω να μάθω για τις βάρδιες της Νικολέτας στο Φ66Α

... και μη μου πείτε "πηγαίνεις εκεί και ρωτάς" ... για καμία καλύτερη ιδέα εννοώ

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ξυπνησα με καυλες και θυμηθηκα το μιραντακι μπισκοτακι ... πωπω τι τσιμπουκαρα ηταν αυτη που εκανε ;; που χαθηκε αυτη ρε γμτ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μια γρήγορη βόλτα μαζί με τον μπέμπα καιτον πρόεδρο πρίν μερικά λεπτά στην πρώτη βάρδια.....

Φυλής 71β Μαριά μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραιό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Νέλυ μελαχρινή με άγρια σκυλέ φάτσα κοντή λεπτή με 2άρια στητά βυζιά και ωραίο κώλο ,με ακα.
Φυλής 69α Τζουλιάνα ξανθοκάστανη κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 67 Ανναμαριά ξανθιά(αδυνατησμένη)μικρό βυζί ,με κώλο.
Φυλής 86β Λάουρα ξανθοκάστανη μεπιασήματα 3άρια βυζιά και αφράτη κωλάρα , με κώλο καιτελειωτικό στα βυζιά .
Φυλής 86α Ινα μελαχρινή κοντή με πιασήματα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα και Μόνικα(η γνωστή με τα πολλά ονόματα τελευταία σαν Μίκυ)μελαχρινή με μια πράσινη τούφα κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 84β Αντριάννα το καστανό κοντό πιπίνι με 2.5 άρια στητά βυζιά και τον τουρλωτό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Μαίρη μελαχρινή με πιασήματα πιά ώραιο κώλο ,συνεχίζει να παχαίνει και έχει χαλάσει πολύ καιστην κοιλιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Τζόρτζια ξανθοκάστανη με ίσιο μαλλί σήμερα κανονικό σώμα μικρό βυζί ,σήμερα με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Τζένη(Ελληνίδα) μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με κώλο καιΣτέλα η αλήθωρη καστανή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,με κώλο.
Φωκαίας 25α Τερέζα κατανή σήμερα τα μαλλιά πιασμένα πάνω λεπτή 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Αννα η πολωνέζα ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με ακα και τελειωτικό στα βυζιά .
Φωκαίας 27α Τζέσικα καστανήμε ίσιο μαλλί τατού στο αριστερό μπράτσο με πιασηματάκια μεσαίο βυζί και καυλωτική κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαίρι η κοντούλα ξανθιά με το κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αράκι βυζί ,με ακα ,υπηρεσία ο Άρης που μας ζήτησε απο ένα ευρώ για να ταίσει τα γατάκια(,άλλον για να αγοράσει χύμα κράσι τα ήθελε)
του είπα ότι θα του δώσω αν μου τραγουδήσει ένα γαλλικό τραγούδι όπως μου έκανε παλιά(τον ξέρω απο το '92 όταν ήμουν 16 χρονών παιδάκι)μας τραγούδησε και τελικά του έδωσα ένα 2έυρω...
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή άρχισε πάλι να παχαίνει ,ειδικά στην κοιλιά ήταν σαν 5μηνών εγγυος....,μέσα τα πάντα όλα......
Φωκαίας 24 Ειρήνη η πολωνέζα μιλφ ρεπατζού γυρολόγος ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2άραι βυζί ,με ακα τελειωτικό.
Πρίν συναντήσω τα παιδιά κατέθεσα για τέταρτη στην σειρά Κυριάκη στην Αννα Φυλής 109β που ήταν για μιά ακόμα φορά καταπληκτική.....
καλό μεσημέρι....

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
107) Φωκαίας 19: Η Ρωξάνη˙νέα κοπέλα με καστανό σγουρό μαλλί πιασμένο σ' αλογοουρά, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος μ' έντονες θηλές, ωραίο σώμα, με τρείς διαστίξεις: Στο δεξιό δελτοειδή, στην αριστερή ωμοπλάτη, και στη ραχιαία πλευρά του αριστερού αντιβράχιου. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
107) ηλικιακά είναι νέα 28-30 το πολύ, όμως στη Φυλής/Φωκαίας δεν είναι! πριν 3 χρόνια την είχα πάρει πρώτη φορά!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς πως μπορούμε να μάθουμε το πρόγραμμα ενός μπουρδέλου ?
θέλω να μάθω για τις βάρδιες της Νικολέτας στο Φ66Α

... και μη μου πείτε "πηγαίνεις εκεί και ρωτάς" ... για καμία καλύτερη ιδέα εννοώ
αμφιβάλω αν ξέρουν και οι ίδιες!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
μια γρήγορη βόλτα μαζί με τον μπέμπα καιτον πρόεδρο πρίν μερικά λεπτά στην πρώτη βάρδια.....

καλό μεσημέρι....

Για να συμπληρώσω:

Αγκ. 12α: κλειστό
Αγκ. 12β: μια καινούργια, η Αγάπη. Μια χοντρούλα σε μαύρο κομπινεζόν
Διδ. 20: η Μια σε έκδοση σέξυ δασκάλας ή γραμματέας με γυαλάκια
Διδ 16: μια καινούργια η Σοφία με καρέ μαλλάκι και πολλά κιλάκια και η Σύλβια με το κοντό αγορέ μαλλί και αδύνατη.
Εδοκιμάσθη. Ομιλητική, χαριτωμένη, παιχνιδιάρα, αλλά: δεν μου έκανε ακά, ούτε ρώτησε, απλά σε ανύποπτο χρόνο μου φόρεσε το προφυλακτικό με το στόμα (όταν στο τέλος την ρώτησα αν το προσφέρει, είπε ναι, αλλά έπρεπε να της το πω πρώτα), μιλάει πολύ λέγοντας τα γνωστά: ναι, έτσι, πάρε με και σκίσε με, πέτα με στα βράχια, να με γαμάνε τα κύματα, θέλω να τα πάρω όλα στην μουνάρα μου κ.λ.π. τα οποία με αποσυντόνιζαν. Είχαμε και ζέστη στο δωμάτιο, οπότε γάματα . .. .
Φυλ. 56α: η Όμορφη ζουζουνιάρα Γιάννα
Φυλ. 134 1ος: η  πρώην Λολίτα (από Φωκ. 17, Φυλ. 109α, κ.λ.π.)
Φυλ. 134 ισ.: μια τσιγγανορουμάνα με τα κιλάκια της
Φυλ. 109α: η Μαρίνα
Πιπ. 65: 3 παρουσίες. Μία Άννα σκουρόχρωμη γυφτοπόύλα με καλούτσικο σωματάκι και ωραία αμυγδαλωτά μάτια, μία άλλη Άννα με πλούσια α ελέη, και μια Ελένη πιο άσχημη με μέτριο ατσούμπαλο σώμα.

Αυτά 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

Φυλής 86α Ινα μελαχρινή κοντή με πιασήματα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα και Μόνικα(η γνωστή με τα πολλά ονόματα τελευταία σαν Μίκυ)μελαχρινή με μια πράσινη τούφα κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 84β Αντριάννα το καστανό κοντό πιπίνι με 2.5 άρια στητά βυζιά και τον τουρλωτό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
να κάνω μιά διόρθωση γιατί απο το κινητό δεν το είδα Σιμόνα στο 86α
ενώ Φυλής 84α Μόνικα νιάου νιάου δύστυχος έχει αδυνατίσει αρκετά , μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Οίκος Ξανθίππης, πρωινές ώρες...

Χύσαμε τη Ντάνα (υποκοριστικό του Ντανιέλα), νεαρό Ρουμανίδι, μελανούρι, με αρμονικά πιασίματα, με κόλπον σφριγηλόν όστις εφαρμόζει καλώς εις την ψωλήν, λείχουσα επαρκώς, με βογκητά αξιοπρεπή και όχι γελοία.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια δυνατη μεταγραφη συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες απο τα studio στα μπουρδελα.
Η  Ελενη η επονομαζωμενη Αιγυπτια με θητεια Βρ. 55, 42 Φυλης 104, Κηφ. 30 απο τγν επομενη εβδομαδα στο Φωκαιας 17.

Εν ανονη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom