Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (32 μέλη και 273 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχουμε και όχι μόνο επί πληρωμή όπως εσείς ''κύριε'' Πύραυλε.
Παρεμπιπτόντως κάντε μας καμιά ενημέρωση για το Κωνσταντινουπόλεως 166,καιρό έχετε να το προμοτάρετε επισκεφτείτε.

Πάντως πρέπει να παραδεχθείτε ότι ευλόγως κάποιος απορεί για το εάν έχετε πάει με γυναίκα, για τους εξής λόγους:
1. Δεν έχετε αναρτήσει ούτε μία κριτική για συνουσία σας με θήλυ.
2. Στις ενημερώσεις σας για τους Οίκους, δεν έχετε αναφέρει ούτε μία φορά ότι συνουσιασθήκατε με θήλυ.
3. Αναφέρατε ότι αυνανίζεσθε μανιωδώς.

trollhunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μια ΧΑΡΗ!
p3011985.jpg
το κτιριο αυτο σε ποια οδοδ του Μεταξουργειου βρισκεται? Ιασωνος ή κολωνου? περναω που κ που απ αυτον τον δρομο και ειναι το μονο που θυμαμαι..ξερει κανεις και τι ηταν παλια?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
Πάντως πρέπει να παραδεχθείτε ότι ευλόγως κάποιος απορεί για το εάν έχετε πάει με γυναίκα, για τους εξής λόγους:
2. Στις ενημερώσεις σας για τους Οίκους, δεν έχετε αναφέρει ούτε μία φορά ότι συνουσιασθήκατε με θήλυ.
[size=20pt]3. Αναφέρατε ότι αυνανίζεσθε μανιωδώς.[/size]

για αυτόν τον λόγο καλύτερα να μην τον πειράζεις!

dangers-of-masturbation_o_705526.jpg

trollhunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρη για οσους ειναι μεσα! ψαχνω να βρω την οδο που βρισκεται αυτο το κτιριο..Αυτη απ οσο θυμαμαι καταληγει στην Κεραμικου..αλλα ειναι η Ιασωνος ή η κολωνου? Εχω περασει καποιες φορες απο εκει αλλα δεν προσεξα ονομα και απο το σχετικο γουγκλαρισμα που εκανα μου βγηκε αυτο το κτιριο,το οποιο ειναι και το μονο που θυμαμαι εξωτερικα

p3011985.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επισκεψη σημερα φυλης 136 στην τζενη,,...
Τελικα η συνεδρια ολοκληρωθηκε στο εικοστο λεπτο ...
...

Αυτό είναι σκάνδαλο!

Είστε μεγάλο γλυφτάκι, κύριε!

Εμείς, στο πηγάδι κατουρήσαμε, που μας αποβάλλουν στο 12ο λεπτό;

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καταδρομική απογευματινή επίσκεψη στην Φυλής σε στοχευμένους οίκους προς εντοπισμού νέου αίματος.
Η Φυλής κατά τις 20:00 είχε κίνηση, κυρίως από κάτι επεισοδιακές φυσιογνωμίες. Λίγο αργότερα αραίωσαν, μάλλον στον φόβο των αστραπών και του φόβου πιθανού τσαμπέ μπάνιου . . . .  

Έχουμε και λέμε:

Διδ. 7α: Λώρη
Διδ. 7β: Μια ξανθούλα. Ίσως η Έλενα που λέτε. .  .
Διδ. 16: Νίκη και μια ομορφούλα αδύνατη μαυρομαλλούσα μιλφ/γκιλφ η Σοφία. Έχουμε καμιά πληροφορία για την καλλίγραμμη αυτή θεία ?   :helpplea:

Φυλ. 40: η γυρολόγος αυθάδης Χριστίνα, Αλβανικό κοντόπορνο με φουλ πρόγραμμα που τριγυρίζει σε Φ.71, 66Δ, Διδ. 7, . . .  :badair:
Φυλ. 66δ: η Νικόλ, ένα καινούργιο αθώο κοντό αδύνατο μωράκι
Φυλ. 71: μια καινούργια πιπίνα, δεν άκουσα όνομα, καλλίγραμμο σώμα, χορταστικά βυζιά με μεγάλες σκούρες θηλές, απίθανο κολαράκι , φάτσα μέτρια (σαν την Εμμανουέλα του Φ.65)
Φυλ. 61: η Ναταλύ, χωρίς πρωκτικό . .

Αυτά τα ολίγα

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
έχει κάνει ο Professor ενημέρωση. μελαχρινή, μακρύ μαλλί, πολύ καλό σώμα αδύνατο, πρόσωπο ενδιαφέρον με σλάβικα χαρακτηριστικά, κώλο και ακάποτο. πολύς κόσμος μέσα και τις δυο φορές που πέρασα κι έτσι δεν την δοκίμασα. Η κριτική που έχει ανέβει όμως με έχει ψήσει.

Τιμηθηκε σημερα...Επειδη βαριεμαι να γραφω κριτικη θα τα πω εδω λιγο. Σε εμφανιση για μενα περνει ενα 6 με το ζορι. Παντως δεν λεει οχι σε τιποτα μεσα. Δαχτυλα και στις δυο τρυπες μετριο τσιμπουκι στο 69 ειχε γευση κρεμας και ο κολος της δεν γλυφοταν με τιποτα... Στο σεξ δεκτικη σε ολες τις στασεις αυτο που με χαλασε ηταν κατι κλανιδια που αφησε οταν την επερνα απο πισω...ελεος να πουμε μαζι με την μυρωδια της κρεμας μυριζε σαν βοθρος το δωματιο. Το μετανιωσα παρα πολυ που την εγλυψα εστω και στο μουνι...Απο καθαριοτητα δεν...απο υπηρεσιες καλη, απο εμφανιση μετρια. Οποτε συνολικα κατι μετριο ηταν για μενα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εγώ γάμησα σήμερα και προβληματίστηκα ιδιαίτερα πως τα κατάφερα και απέδωσα ενώ υπήρχαν σε δράση, διάφοροι ρουφιάνοι...

:cheesy:

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Μικρη τσάρκα στην 3η βαρδια

Φυλής 71 πάνω η Μίκη με το τατουαζ στην άκρη της πλατης της.
Φυλης 69 πανω η Αννα καστανα μαλλια, ωραιο κωλαρακι, βγηκε στο σαλονι γυμνόστηθη.
Φυλης 65 κατω η Εμμανουέλα κορμάρα σαν μοντέλα, αλλα μετριο προσωπο.
Φυλης 84 πανω η Αλιονα μιλφ.
Φυλής 80 η Ανναμαρια καλο σωμα, καστανοξανθα μαλλια.
Φυλης 66 δεξια η Νικολέτα κοντουλα, πολύ ομορφη με πεταχτο κωλαρακι.
Φωκαιας 24 η Αγνη ξανθιά μιλφ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έχουμε και όχι μόνο επί πληρωμή όπως εσείς ''κύριε'' Πύραυλε.
Παρεμπιπτόντως κάντε μας καμιά ενημέρωση για το Κωνσταντινουπόλεως 166,καιρό έχετε να το προμοτάρετε επισκεφτείτε.
Έ όχι και προμότορας ο συνάδελφος Πύραυλος!  :o
Συγκρατηθείτε κύριε Panas εκτός και αν έχετε αποδείξεις για αυτόν τον εσφαλμένο (κατά την γνώμη μου) χαρακτηρισμό. 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μικρη τσάρκα στην 3η βαρδια

Φυλής 71 πάνω η Μίκη με το τατουαζ στην άκρη της πλατης της.
Φυλης 69 πανω η Αννα καστανα μαλλια, ωραιο κωλαρακι, βγηκε στο σαλονι γυμνόστηθη.
Φυλης 65 κατω η Εμμανουέλα κορμάρα σαν μοντέλα, αλλα μετριο προσωπο.
Φυλης 84 πανω η Αλιονα μιλφ.
Φυλής 80 η Ανναμαρια καλο σωμα, καστανοξανθα μαλλια.
Φυλης 66 δεξια η Νικολέτα κοντουλα, πολύ ομορφη με πεταχτο κωλαρακι.
Φωκαιας 24 η Αγνη ξανθιά μιλφ.
Μήπως εννοείς Αγάπη?

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
κανα καλο gilf παιζει αλανια? 55 plus

Νανά Καλύμνου 36
Σύλβια Πιπίνου 32

Αυτές νομίζω είναι οι μεγαλύτερες σε ηλικία πουτάνες που θα βρεις στα μπουρδέλα της Αθήνας.
Αν είναι καλές ή όχι δεν ξέρω να σου πω, δεν τις έχω δοκιμάσει.Ας απαντήσουν άλλοι γι' αυτό....

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Νανά Καλύμνου 36
Σύλβια Πιπίνου 32

Αυτές νομίζω είναι οι μεγαλύτερες σε ηλικία πουτάνες που θα βρεις στα μπουρδέλα της Αθήνας.
Αν είναι καλές ή όχι δεν ξέρω να σου πω, δεν τις έχω δοκιμάσει.Ας απαντήσουν άλλοι γι' αυτό....
φιλε μου ευχαριστω αλλα αυτες τις ξερω ειναι σταθερες αξιες,εγω ελεγα για καμια αλλη πχ λιοσιων ξερω οτι κατα καιρους εχει καλα gilf αλλα τι παιζει αυτο τον καιρο θελω να μαθω,αν ξερει καποιος

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
3. Αναφέρατε ότι αυνανίζεσθε μανιωδώς.

1 Η δωδέκατη κριτική είναι δικιά μου,άλλο αν το σύστημα δεν την καταμέτρησε. 2 Όταν γράφω πως κάποια είναι καλή σε υπηρεσίες σημαίνει πως έχω περάσει.
3 Προφανώς και χάριν αστεϊσμού.
4(bonus)Επειδή λοιπόν δεν κατέχω τη χρήση γλώσσας/οξυδέρκεια/αναγνωρισιμότητα σας,δεν πρόκειται να ξαναγράψω ενημέρωση.Όχι βέβαια ότι ήταν τίποτα σπουδαίες ή πως θα λείψουν σε κάποιον αλλά σίγουρα μου έτρωγαν χρόνο.
Σας ευχαριστώ που με βγάλατε από τον κόπο και άντε και γαμηθείτε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή τσάρκα

Διδ. 16: Βικτώρια & Λίλιαν
Διδ. 7β: Ελένη (πρώην Χριστίνα από Φ. 40 & 71
Διδ. 7α: Λώρη
Φυλ. 40: Ρωξάνη
Φυλ. 65: Μαρία
Φυλ. 66δ: Άννα με φουλ
Φυλ. 84β: ίρινα
Φυλ. 86α: η Ντιάνα ένα αδύνατο νεαρό πιπινάκι με εμφάνιση ξωτικού
Φυλ. 71: η Χριστίνα η κοντόπορνη Αλβανίδα με φουλ.

Επισκέπτης
Πριν απο λιγο ΚΛΕΙΣΤΑ φυλης την επεσαν κατι ασφαλίτες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom