Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (11 μέλη και 132 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
:offtopic:
Bασικα λεγεται Βεγκα(Vega) οχι Βεγκας...μου την σπαει που το λενε πολλοι ετσι...

φαντασου ποσο θα στην σπασει που θα το δεις και στην ταμπελα του μαγαζιου γραμμενο  ετσι...    :2funny:  :2funny:  :2funny:  :offtopic:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
απο τα γραφόμενα του προφέσορα που ήταν αναλυτικά αυτή είναι , έχω μόνο μια ένσταση ...μουνάρα για μένα μόνο σωματικά γιατί στην φάτσα χάνει...
μέσα στο δωμάτιο με διακυμάνσεις , στο Αλκιβιάδου όταν την είχα πάρει μέτρια στο Φυλής 84β όταν πήρα σούπερ......... 
                                                                                      Εεχεο κορμαρα....και η φατσα της εχει κατι το καυλοτικο τυπε μου..εχει πολυ μικρεσ διακυμανσης οντος αλλα αυτο δεν με χαλαει ;)

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα γνωριζει κανείς αν αύριο πρωινή βάρδια τροφωνιου 13 θα ειναι η Μπετυ;

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πω μη μου το λες τεσπα θα περασω μια βόλτα βασικα όσο περίεργο και αν ακουστεί τοσα χρονια δεν εχω παει τσαρκα πρωινή!

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω milf καλή στο δωμάτιο με μεγάλα βυζια και κωλαρα εχετε κατι στα υποψιν θελω να δοκιμάσω κατι καινούργιο ευχαριστώ συναγωνιστες προκαταβολικά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
βόλτα Φυλής & Φωκαίας,  ενημέρωση  σε όλα όσα ήταν ανοιχτά(εκτός απο Φυλής 134,134α,134β,136 ,109α και 109β που δεν πήγα)03.00 04.00

Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή πια , κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό ψιλοπεσμένο βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα ξανθοκάστανη με καρφοκοτσιδάκια μαλλιά , κανονικό σώμα μπουτού μικρό βυζί πολλά μικρά τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α μελαχρινή μελαψή  κοπελίτσα λεπτή με ίσιο κορμί σαν να είχε καταπιεί σπαθί άβυζι , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα παρά μόνο ότι είναι σούπερ στο κρεβάτι...
Φωκαίας 24 Αγάπη ξανθό μίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος , για τους πελάτες της παίζει και ακα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά κοντή μουνάρα κανονικό σώμα 2.5άρια στητά βυζιά και ένα απίστευτο κωλί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ρούμπι μελαχρινό πολύ κοντό Βουλγαράκι άφιξη τριών ημερών κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα καστανή και αυτή πια , μιλφάκι με κανονικό σώμα ωραία κωλάρα και σιλικονάτες τορπίλες με μεγάλες ρόγες ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 80 Μαρία και αυτή καστανή πια κανονικό σώμα 2αράκια σιλικονάτα βυζία ωραίο ανορθωμένο κώλο ,απλό πρόγραμμα , σαν να άρχισε τις μασαμπούκες γιατί έχει βάλει κιλάκια στην περιοχή του κώλου....
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο κώλο τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β  Αλιόνα ξανθιά γκίλφ κανονικό κορμί 2.5άρια σιλικονάτα βυζιά , ακα τελειωτικό στο στόμα και στο στήθος...γλύφει και πατουσάκια.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί με μεγάλες ρόγες ωραίο κώλο , με ακα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με 2άρια σιλικονάτα βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα η γνωστή καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα το τιμάει πάντα το 20άρικο.
Φυλής 69β Μάγια η καστανή ομορφούλα κοντή κανονικό γυμνασμένο σώμα 2αράκι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α μια καστανή με ίσιο μαλλί αλογοουρά παχουλή με μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71γ μετά απο πολύ καιρό κατέβηκα τα σκαλάκια του...Αννα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 2αράκια βυζιά , με κώλο.  

ltmeap

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
n.smirni76: Η 'Αννα στο Φωακαίας 27β πάνω, είναι εκείνη που δούλευε στο 71β την 2η βάρδια? Αν όχι ξέρεις που δουλεύει η Άννα από το 71β; Η Ρωσίδα που όμως κάποιοι λένε ότι είναι Αλβανίδα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
[size=11pt]Συνέχεια στις...[/size]
...

Χαιρετίζω τον ευρηματικό τρόπο γραφής σας κ. Τζούρα, με τον οποίο τις πληροφορίες "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ" κσι "ΚΩΛΟΣ" τις αποτυπώνετε με ευδιάκριτους χαρακτήρες, κάτι σαν γρήγορο οδηγό για σοδομήσεις και πεοθηλασμούς.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Τραβάτε να δείτε τη Ροξάννη στο Φυλής 40 και δεν θα μετανιώσετε (οι περισσότεροι)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Τραβάτε να δείτε τη Ροξάννη στο Φυλής 40 και δεν θα μετανιώσετε (οι περισσότεροι)
σε ποιά βάρδυα τη βρίσκουμε φίλε μου; εννοείς ότι παρέχει καλό επίπεδο υπηρεσιών ή ότι απλώς είναι όμορφη;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
[size=11pt]Συνέχεια στις...[/size]

Μαραθώνος 59: Δούλευε η κοπέλα που συναντούσα στις τελευταίες τσάρκες μου. Μία μελαχρινή με άγριο πρόσωπο, γεροδεμένο σώμα, κωλάρα και μπουτάρες, σε απλό στα 20 (αλλά γίνεται και έκπτωση 5 ευρώ)
Σήμερα όμως δεν βγήκε καθόλου, και μέσω της υπηρεσίας μου έκανε γνωστό ότι δεν επιθυμεί να με (ξανά) δει. «Να φύγετε! Δεν θέλει η κοπέλα!». Φαίνεται βαρέθηκε να με βλέπει να μην "περνάω".

αγαπημένε πορνομάστερ Φανούρη έπρεπε να περνούσες δωμάτιο έτσι για σπάσιμο. Και μετά αποθεωτική κριτική για την κοπέλα.

σχετικό/άσχετο, πιστεύω φίλε Φανούρη οτι θα έπρεπε να κάνεις λίγη αποχή απο το Μεταξουργείο, μέχρι να ανανεωθούν κάποιες κοπέλες ή να ξεχαστείς λίγο. Το γεγονός οτι σε αναγνωρίζουν πρέπει να σε ανησυχεί λίγο. Θα σε πρότεινα να μεταβείς προς Φυλής μεριά ή Σ.Λαρίσης για κάποιο διάστημα και να κάνεις στοχευμένες καταθέσεις στο Μεταξουργείο εφόσον θέλεις.

Στο Αγίου Πέτρου 7 παρουσιάστηκε κλασσικά η Ελένη,με μαύρα μακριά μαλλιά,πιασιματάκια και τατού που καλύπτει ολόκληρη την πλάτη.

τίμια κατάθεση η Ελένη. Δεν κάνει παπάδες αλλά είναι ευχάριστη παρουσία (+ μουνάρα για μένα).

Στο Περγάμου 1 ήταν η Τζέσσικα απο Βουλγαρία,όμορφη,λεπτή,λευκή κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους γνωστή και απο Αγίου Πέτρου 7,τα Φυλής 134 καθώς και το Φυλής 65.Μέσα κάνει μόνο τα βασικά.

προφέσσορ είναι αυτή που μοιάζει με την Μανωλίδου;
Στο Φυλής 109 ισόγειο κλασσικά η Άννα-Πίτσος η οποία ως φένεται έχει ριζώσει εκεί και κάνει διπλοβάρδιες μην αφήνοντας καμιά καινούρια κοπελίτσα να κάνει κανένα μεροκάματο.Φαίνεται θα πρέπει να έχει μεγάλο κύκλο θαυμαστών για να συνεχίζει ακόμα να δουλεύει.Στον όροφο παρουσιάστηκε η Μαρίνα,κοπέλα κανονικών κιλών ελαφρώς γεμάτη με ξανθά μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Η Μαρίνα δεν είναι καινούρια κοπέλα πριν κάτι χρόνια δούλευε ως Μικαέλα στο Φώκαιας 24 και έπειτα Περγάμου1. Παλιότερα πρόσφερε ελεύθερο στοματικό και ήταν καλή μέσα.Τώρα απλό πρόγραμμα και δεν είναι πλέον τόσο καλή σε υπηρεσίες.

προφέσσορ η Άννα έχει πολλούς θαυμαστές και γενικά είναι καλή στο δωμάτιο. Φαντάσου ότι την σκαπουλάρισε ακόμα και με της φήμες οτι κάνει ακάποτο σέξ. Η Μαρίνα είναι αυτή με της βυζάρες; Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο μπουκλέ μαλλί και γενικά τσιγγάνικής (απο όσο φαίνεται) καταγωγής; Αν ναι είναι καλή την έχω πάρει δύο φορές, στην αρχεί πάει κατευθείαν για καπότα και τσιμπούκι αλλα αν την βάλεις να κάνει προκατακρτικά δεν δυσανασχετεί.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
προφέσσορ είναι αυτή που μοιάζει με την Μανωλίδου;
προφέσσορ η Άννα έχει πολλούς θαυμαστές και γενικά είναι καλή στο δωμάτιο. Φαντάσου ότι την σκαπουλάρισε ακόμα και με της φήμες οτι κάνει ακάποτο σέξ. Η Μαρίνα είναι αυτή με της βυζάρες; Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο μπουκλέ μαλλί και γενικά τσιγγάνικής (απο όσο φαίνεται) καταγωγής; Αν ναι είναι καλή την έχω πάρει δύο φορές, στην αρχεί πάει κατευθείαν για καπότα και τσιμπούκι αλλα αν την βάλεις να κάνει προκατακρτικά δεν δυσανασχετεί.
1)Η Τζέσσικα είναι αρκετά γνωστή πλέον στους περισσότερους.Εμένα το πρόσωπο της βασικά δεν μου θυμίζει Μανωλίδου.
2)Η Μαρίνα έχει βυζάρες όντως.Τώρα αν είναι τσιγγάνικης καταγωγής δεν ξέρω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Eπισκεψη σημερα στη φυλης για καταθεση πια,καθως μετα απο τρεις συνεχεις ακαπνες ενημερωσεις,σημερα ημουν αποφασισμενος και ψυχολογικα προετοιμασμενος.Μ εξαιρεση χτες το απογευμα ,πεμπτη και παρασκευη υπηρχε η διαθεση,αλλα καμια περιπτωση δεν μου εκανε το κλικ για να μπω στο δωματι ψυχη τε  σωματι
Διαβαζοντας το χτεσινο ωραιοτατο ποστ του προφεσορα,ειδα οτι επεστρεψε η ελενα απο διδυμου 7,και ηθελα να τη δω ,καθως ειχα περασει καλα,τις τρεις φορες που την ειχα παρει
Περασα πρωτα απο το 7β,οπου ηταν εκει,και μπορω να πω οτι αισθανθηκα αρκετα καλα μ αυτο που ειδα.Ετσι αφου περασα απο το 7α οπου ηταν η λωρα με φουλ προγραμμα,και το 8β οπου ηταν η ντ(αι)ινα με τα γυαλακια,επεστρεψα στο 7β ,αφου δεν ειχα καιρο για πειραματα.
Ωραιες περιπτυξεις στην αρχη,αμεσως απο μερους μου,με την ελενα να δειχνει οτι ανταποκρινεται πολυ καλα και φυσικα ,για δυο με τρια λεπτα ισως,και κατοπιν περασμα προφυλακτικου,παρακαμπτοντας το στοματικο ,γιατι ημουν πολυ φτιαγμενος και δεν ηθελα να εχω καποιο <<ατυχημα>>.
Ανεβηκε πρωτα απο πανω μου,της ζητησα σιγα,για να χαλαρωσω λιγακι,καθως ημουν πολυ καβλωμενος ηδη απο τα προκαταρκτικα,και μετα απο λιγο,αφου εκανε αυτο που της ειπα,ιεραποστολικα,τρυφερα και δυνατα εναλλαξ,πολυ καλα.Κατοπιν λιγο πλαγιαστα,με πολυ ωραια θεα απο μερους της,στο πως εισεπρατε την ευχαριστηση,τοσο με το κορμι οσο και με το προσωπο και κατοπιν ορθια στο τοιχο οπου και τελειωσα
Η κοπελα ηταν για μια ακομη φορα μετα την επιστροφη της ,και περασα υπεροχα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
βολτούλα σήμερα το μεσημέρι στην πρώτη βάρδια 13.45-15.00 όπου φυσικά τιμήθηκε η Ιρένα στην επιστροφή της....

Αλκιβιάδου 16α Πωλίνα καστανή γκιλφ με κοντό αγορίστικο μαλλί ψηλή λεπτή μικρό βυζί , ακα τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16β Καρολίνα μελαχρινή με μαλλί αλα Λάιζα Μινέλι όπου έμοιαζε σαν περούκα ,χοντή με τεράστια κοιλιά μπουτάρες και 4αριά πεσμένα βυζιά , ακα τελειωτικό και αυταρχικό.
Αλκιβιάδου 16γ Αννίτα η γλυκιά ομορφούλα ξανθιά κανονικό σώμα  2.5 άρια βυζιά ,ακα τελειωτικό στο στόμα και στα βυζιά.
Διδύμου 7 δεξιά μια κανθιά μίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα αλλά πολύ πλαδαρό μικρό πεσμένο βυζί ,ακα τελειωτικό.
Διδύμου 7 αριστερά Λώρι καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φωκαίας 27Β πάνω Μαριά ξανθοκάστανη κοντή κανονικό σώμ κοιλίτσα 2αράκια βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 27α Γαβριέλα το μελαχρινό τούμπανο με τα σιλικονάτα βυζιά και την κωλάρα , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β μελαχρινή λεπτή κοντή μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α ξανθιά μίλφ που έπιαζε και στο 27β πάνω παχουλή 2άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 17α Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 66δ Αννα καστανή πια , τα μαλλιά πιασμένα πίσω λεπτή άβυζι , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Στέλλα η αλλήθωρη κοκκινομάλλα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοντή μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 61 Ναταλί μελαχρινή με ωραία φάτσα κοντή λεπτή μικρό βυζί , σήμερα ανακοινώθηκε πάλι κώλος.
Φυλής 84α Τζούλια ξανθοκάστανη μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά τατού πίρσινγκ , με κώλο.
Φυλής 84β Ιρένα μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , με άκα , κώλος δύστυχος δεν ανακοινώθηκε(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 86α καστανή πιτσιρίκα το μαλλί αλογοουρά λεπτή με 2.5άρια στητά βυζία , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λάουρα ξανθιά με πιασίματα 3άρια βυζιά αφράτη κωλάρα , ακα και κώλο.
Φυλής 65β Μαριά η Γαλλίδα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί κωλάρα , απλό πρόγραμμα , σήμερα φορούσε ένα μάυρο ολόσωμο τρυπητό διχτυωτό και το στρινγκ απο πάνω.
Φυλής 67 Εμμι καστανή παχουλή με μεσαίο βυζί ,με κώλο.
Φυλής 69α Τζούλια ξανθοκάστανη παχουλή με 2αράκια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια ξανθοκάστανο μιλφάκι κανονικό σώμα μικρό βυζί κωλάρα , με ακα.
Φυλής 71α Σίσυ κοκκινομάλλα κοντή πολύ λεπτή άβυζι , σήμερα ανακοινώθηκε ακα τελειωτικό και κώλος. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
n.smirni76: Η 'Αννα στο Φωακαίας 27β πάνω, είναι εκείνη που δούλευε στο 71β την 2η βάρδια? Αν όχι ξέρεις που δουλεύει η Άννα από το 71β; Η Ρωσίδα που όμως κάποιοι λένε ότι είναι Αλβανίδα.
αυτή η Αννα που γράφω όντως δούλευε Φυλής 71β συνήθος πρωινά και πρίν δούλευε στο Μετάξι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom