Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (10 μέλη και 118 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1 Η δωδέκατη κριτική είναι δικιά μου,άλλο αν το σύστημα δεν την καταμέτρησε. 2 Όταν γράφω πως κάποια είναι καλή σε υπηρεσίες σημαίνει πως έχω περάσει.
3 Προφανώς και χάριν αστεϊσμού.
4(bonus)Επειδή λοιπόν δεν κατέχω τη χρήση γλώσσας/οξυδέρκεια/αναγνωρισιμότητα σας,δεν πρόκειται να ξαναγράψω ενημέρωση.Όχι βέβαια ότι ήταν τίποτα σπουδαίες ή πως θα λείψουν σε κάποιον αλλά σίγουρα μου έτρωγαν χρόνο.
Σας ευχαριστώ που με βγάλατε από τον κόπο και άντε και γαμηθείτε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Πριν απο λιγο ΚΛΕΙΣΤΑ φυλης την επεσαν κατι ασφαλίτες

και χθες! τι γινεται, εκει θα τους πιασουν ολους; μου ζητησανε ταυτοτητα, δεν ειχα, με ειδανε βιαστικο και μου λενε: εχεις δουλεια, ε; λεω: βεβαια! ε, αντε, πηγαινε λενε, κι εφυγα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
1 Η δωδέκατη κριτική είναι δικιά μου,άλλο αν το σύστημα δεν την καταμέτρησε. 2 Όταν γράφω πως κάποια είναι καλή σε υπηρεσίες σημαίνει πως έχω περάσει.
3 Προφανώς και χάριν αστεϊσμού.
4(bonus)Επειδή λοιπόν δεν κατέχω τη χρήση γλώσσας/οξυδέρκεια/αναγνωρισιμότητα σας,δεν πρόκειται να ξαναγράψω ενημέρωση.Όχι βέβαια ότι ήταν τίποτα σπουδαίες ή πως θα λείψουν σε κάποιον αλλά σίγουρα μου έτρωγαν χρόνο.
Σας ευχαριστώ που με βγάλατε από τον κόπο και άντε και γαμηθείτε.

Ένα αστείο κάναμε, κι εσείς κάνατε χρήση πυρηνικών όπλων...

Τι να πουν αυτοί που γίνονται "Τιμημένος", που τους κοροϊδεύουμε ότι πεοθηλάζουν τον administrator, προκειμένου να πάρουν τον τίτλο;

Τι να πει ο Global Moderator που τον ρωτάμε αν είναι ομοφυλόφιλος;

Τι να πει ο Administrator, που τον ρωτάμε αν είναι μπινές;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έ όχι και προμότορας ο συνάδελφος Πύραυλος!  :o
Συγκρατηθείτε κύριε Panas εκτός και αν έχετε αποδείξεις για αυτόν τον εσφαλμένο (κατά την γνώμη μου) χαρακτηρισμό. 

Είναι κακό πράγμα ο προμότορας;

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
<<Τιμημενε>> θηλασες τον administrator????
Τωρα καταλαβα γιατι εχω μεινει στασιμος...........
Θελω κι εγω γαλονια :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
...Θελω κι εγω γαλονια :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Σε εσας θα δωσουμε το επαθλο!!!  :grin: 
URL]]

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Γρήγορο πέρασμα μετά την δουλειά από το Ευνειδών 5 στο Γκάζι. Η Αλέξια - μελαχρινή πλέον στο σαλόνι ολόγυμνη με μόνο μία κόκκινη γραβάτα. Ωραίο θέαμα, στο δωμάτιο κλασικές υπηρεσίες στο εικοσάρικο. Είναι η τελευταία της μέρα μου είπε, αύριο επιστρέφει οριστικά στην Ρουμανία.

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Μήπως εννοείς Αγάπη?

Ειναι μια μετριου αναστηματος μιλφ με σχετικά κοντα μαλλια και το όνομα της αρχιζει απο Α. Μπορει να εχεις δικιο για το Αγαπη, δεν επιμενω για το Αγνη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
σήμερα κατά τις 18.00 γύρισα από την δουλειά , έκανα μπανάκι και αφού έπλυνα και ξύρισα σχολαστικά τα αρχίδια μου...ακολούθησα την συμβουλή του αγαπημένου μου mod  :smitten: :smitten: :smitten:
και πήγα σε οφθαλμίατρο.....επιτέλους βρήκα το φώς μου ....με τα νέα μου γυαλιά έκανα τσάρκα στην δεύτερη βάρδια Φυλής και πέριξ.....

Διδύμου 20 Βερόνικα ξανθοκάστανο κοντό μαλλί μιλφάρα τούμπανο  ψηλή  κανονικό σώμα 3άρια βυζία , ακα τεελιωτικό.
Διδύμου 18α Φωτεινή ξανθιά πολύ χοντρή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 16α Νίκη ξανθό γκίλφ καρέ μαλλί κανονικό σώμα κοιλίτσα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Τζίαννα νομίζω το όνομα  , καστανή αγορίστικο μαλλί γυαλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί τατου στον αριστερό ώμο , απλό πρόγραμμα και για τους "μερακλήδες"και αυταρχικό.
Διδύμου 8α Γιασμίν ξανά μαυρισμένη απο σολάριουμ όπως όταν πρωτοεμφανίστηκε , γεμάτη όσο ποτέ ,ξανθιά με κωλάρα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Χριστίνα μελαχρινή κοντή λεπτή πιτσιρίκα με μικρό στητό βυζί , με κώλο.
Φυλής 54β Λούση μελαχρινή με κατσαρό μακρύ μαλλί , κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Λάουρα ψηλή λεπτή ξανθιά πιτσιρίκα με πολύ ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα επέστρεψε ανανεωμένη , ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με ωραίο κώλο μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα , φορούσε άκρος καυλωτικά εσώρουχα και κίτρινες γκέτες που την έκαναν ακόμα πιο σέξι.
Φυλής 66δ Μελίσα καστανή παχουλή με κωλάρα καυλωτική μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά ,  Αννα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Στέλλα η μελαχρινή αλλήθωρη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο και Αννα καστανή κατσαρομάλλα(αφαίρεσε τα εξτένσιονς) με πιασηματάκια κωλάρα και αποσχηματισμένα 2.5άρια βυζιά.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα καστανή νταρντάνα μ κωλάρα και στητό μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Ναταλί μελαχρινή με ωραία φάτσα κοντή λεπτή μικρό βυζί , σήμερα δεν ανακοινώθηκε κώλος.
Φυλής 80 Μαρία καστανή πια κανονικό σώμα 2αράκια σιλικονάτα βυζία ωραίο ανορθωμένο κώλο ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο κώλο τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Αλίσα(απο Φωκαίας 25 και πιο παλιά Κολοκυνθούς)μελαχρινή μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί με πρόβλημα στη μέση(γέρνει λίγο),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με 2άρια σιλικονάτα βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζούλια ξανθοκάστανη παχουλή με 2αράκια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 69β Μάγια η καστανή ομορφούλα κοντή κανονικό γυμνασμένο σώμα 2αράκι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Μίκυ νέο Ρουμανάκι καστανή πιτσιρίκα λεπτή με 2.5άρια πολύ ωραία βυζιά και τατού στην ωμοπλάτη ,απλό πρόγραμμα.(δοκιμάστηκε απο 2 συναγωνιστές , ο πρώτος την κατέταξε στην κατηγοριά έπιπλο ο δεύτερος είπε ότι είναι καλή)
Φωκαίας 17α Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο , με πολλά σπυριά στο στήθος στην πλάτη κάτω απο τον λαιμό....
Φωκαίας 25α Ανναμαρία απο την Ουκρανία είπε η τσατσα(μου θύμιζε κάτι αλλά...)καστανή με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά , κανονικό πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α  Βικτορία ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί , ακα τελειωτικό παντού και κώλο , και αυτή με πολλά σπυριά.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί με τατού , ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Μαρία ξανθοκάστανη κοντή κανονικό σώμ κοιλίτσα 2αράκια βυζιά , με ακα
Φωκαίας 24  Γαβριέλα το μελαχρινό τούμπανο με τα σιλικονάτα βυζιά και την κωλάρα , απλό πρόγραμμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μήπως εννοείς Αγάπη?
Ειναι μια μετριου αναστηματος μιλφ με σχετικά κοντα μαλλια και το όνομα της αρχιζει απο Α. Μπορει να εχεις δικιο για το Αγαπη, δεν επιμενω για το Αγνη.
οπως τα λεει ο κριτικος
αγαπη
μονιμη στην 3η βαρδια στα μπουρδελα τις φωκαιας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
σήμερα κατά τις 18.00 γύρισα από την δουλειά , έκανα μπανάκι και αφού έπλυνα και ξύρισα σχολαστικά τα αρχίδια μου...ακολούθησα την συμβουλή του αγαπημένου μου mod  :smitten: :smitten: :smitten:
και [size=20pt]πήγα σε οφθαλμίατρο.....επιτέλους βρήκα το φώς μου [/size]....με τα νέα μου γυαλιά έκανα τσάρκα στην δεύτερη βάρδια Φυλής και πέριξ.....

Διδύμου 16α Νίκη ξανθό γκίλφ καρέ μαλλί κανονικό σώμα κοιλίτσα [size=20pt]μεσαίο βυζί [/size],απλό πρόγραμμα.

σε αλμπάνη οφθαλμιατρο πηγες...  :2funny:,  ποιος σου τον συστησε????
το Βυζί της Νικης είναι ειναι μετα βιας νο2. Μπορει και 1,5. Αρα καμια σχεση με "μεσαιο"
δεν πειραζει παντως η ενημερωση ειναι καλή  ;)

ΥΓ.ωραιο σκελετό πηρες, σου πάει!

Συνημμένα

• 98413.jpg
    98413.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 52

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
σε αλμπάνη οφθαλμιατρο πηγες...   :2funny:,  ποιος σου τον συστησε????
το Βυζί της Νικης είναι ειναι μετα βιας νο2. Μπορει και 1,5. Αρα καμια σχεση με "μεσαιο"
δεν πειραζει παντως η ενημερωση ειναι καλή  ;)

ΥΓ.ωραιο σκελετό πηρες, σου πάει!
εγώ τα 2άρια μεσαία τα λέω....
όχι  σε πελοποννήσιο  :grin: :grin: :grin:
πήρα ακόμα χειρότερο σκελέτο και φυσικά είμαι και πολύ πιο άσχημος απο τον ομορφούλή της φώτο
tnx ...καλό βράδυ.  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom