opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Πριν απο λιγο ΚΛΕΙΣΤΑ φυλης την επεσαν κατι ασφαλίτες
Ξεροχύνω με λάιβ ενημερώση θείου χλεχλέκια από την πιάτσα!!!!
1 Η δωδέκατη κριτική είναι δικιά μου,άλλο αν το σύστημα δεν την καταμέτρησε. 2 Όταν γράφω πως κάποια είναι καλή σε υπηρεσίες σημαίνει πως έχω περάσει.
3 Προφανώς και χάριν αστεϊσμού.
4(bonus)Επειδή λοιπόν δεν κατέχω τη χρήση γλώσσας/οξυδέρκεια/αναγνωρισιμότητα σας,δεν πρόκειται να ξαναγράψω ενημέρωση.Όχι βέβαια ότι ήταν τίποτα σπουδαίες ή πως θα λείψουν σε κάποιον αλλά σίγουρα μου έτρωγαν χρόνο.
Σας ευχαριστώ που με βγάλατε από τον κόπο και άντε και γαμηθείτε.
1 Η δωδέκατη κριτική είναι δικιά μου,άλλο αν το σύστημα δεν την καταμέτρησε. 2 Όταν γράφω πως κάποια είναι καλή σε υπηρεσίες σημαίνει πως έχω περάσει.
3 Προφανώς και χάριν αστεϊσμού.
4(bonus)Επειδή λοιπόν δεν κατέχω τη χρήση γλώσσας/οξυδέρκεια/αναγνωρισιμότητα σας,δεν πρόκειται να ξαναγράψω ενημέρωση.Όχι βέβαια ότι ήταν τίποτα σπουδαίες ή πως θα λείψουν σε κάποιον αλλά σίγουρα μου έτρωγαν χρόνο.
Σας ευχαριστώ που με βγάλατε από τον κόπο και άντε και γαμηθείτε.
Έ όχι και προμότορας ο συνάδελφος Πύραυλος! :o
Συγκρατηθείτε κύριε Panas εκτός και αν έχετε αποδείξεις για αυτόν τον εσφαλμένο (κατά την γνώμη μου) χαρακτηρισμό.
Σε εσας θα δωσουμε το επαθλο!!!...Θελω κι εγω γαλονια
Μήπως εννοείς Αγάπη?
Μήπως εννοείς Αγάπη?
οπως τα λεει ο κριτικοςΕιναι μια μετριου αναστηματος μιλφ με σχετικά κοντα μαλλια και το όνομα της αρχιζει απο Α. Μπορει να εχεις δικιο για το Αγαπη, δεν επιμενω για το Αγνη.
τυπε κανε κανα ακαποτο γαμησι και το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτηταΘελω κι εγω γαλονια
και τα δωρα απο το......τυπε κανε κανα ακαποτο γαμησι και το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα
σήμερα κατά τις 18.00 γύρισα από την δουλειά , έκανα μπανάκι και αφού έπλυνα και ξύρισα σχολαστικά τα αρχίδια μου...ακολούθησα την συμβουλή του αγαπημένου μου mod
και [size=20pt]πήγα σε οφθαλμίατρο.....επιτέλους βρήκα το φώς μου [/size]....με τα νέα μου γυαλιά έκανα τσάρκα στην δεύτερη βάρδια Φυλής και πέριξ.....
Διδύμου 16α Νίκη ξανθό γκίλφ καρέ μαλλί κανονικό σώμα κοιλίτσα [size=20pt]μεσαίο βυζί [/size],απλό πρόγραμμα.
γράψτα όλα...........ότι μάζεψαν την Τζούλια και την Ιρένα.......Πριν απο λιγο ΚΛΕΙΣΤΑ φυλης την επεσαν κατι ασφαλίτες
εγώ τα 2άρια μεσαία τα λέω....σε αλμπάνη οφθαλμιατρο πηγες... , ποιος σου τον συστησε????
το Βυζί της Νικης είναι ειναι μετα βιας νο2. Μπορει και 1,5. Αρα καμια σχεση με "μεσαιο"
δεν πειραζει παντως η ενημερωση ειναι καλή ;)
ΥΓ.ωραιο σκελετό πηρες, σου πάει!