amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Έχω 2 μήνες να πάω μαζί της....... :o
Και εγώ . . . . :'(
Έχω 2 μήνες να πάω μαζί της....... :o
Tην έχει ρωτήσει κανείς αν όντως αληθεύουν τα περί ΣΜΝ? Αυτήν ή την Ντενίσα μια που δουλεύουν καιρό μαζί...
Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην φυλής για την εφήμερη και πλασματική ηδονή. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενημέρωση, διότι θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια στους Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSORX,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ,KD (και sorry εαν ξεχνώ κάποιους),απλά θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός που συνέβη. Κατά την διάρκεια της αναμονής εξόδου της τάνας από το δωμάτιο, είχα μια κλήση στο κινητό μου (το έχω πάντα στην δόνηση για να μην ενοχλώ).Το είδα λοιπόν και δεν απάντησα σεβόμενος την ησυχία και την αναμονή των άλλων. Τότε έγινε μεταξύ εμού και τσατσάς ο παρακάτω διάλογος:
-Τι είναι αυτό?
-Σαν τι μοιάζει?
-Κινητό είναι?
-Ναί
-Μας έχετε πρήξει με τα κινητά και τις κολοφωτογραφιες που τραβάτε συνέχεια. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέττα.
-Κυρία μου δεν το έχω σαν φωτογραφική μηχανή, σαν τηλέφωνο το έχω.
-Καλά σας ξέρουμε όλους πια. Αλλά δεν σέβεστε τα κορίτσια που τα τραβάτε φωτογραφίες και μετα τις βάζετε στο ιντερνέτ.
-Είδες εσύ καμμία κοπέλλα εδώ να την φωτογραφίζω?
-Δεν λέω για σένα, για άλλους λέω. Αλλά έννοια σου και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε και ποιοί είναι.
-Γιατί τι θα γίνει σε λίγο καιρό?
-θα σας φωτογραφίζουμε εμείς
-Θα βάλετε κάμερες δηλαδή?
-........(σιωπή)
Λέτε να έχει προβληματίσει κάποιους η ενημέρωση αυτή που γίνεται εδώ και με τον τρόπο που γίνεται?
Απλά σαν γεγονός το αναφέρω για να το έχουν υπόψη τους οι πορνορεπόρτερς.
στο 47 η Νάντια...Παιων. 47: ένα ξανθό χυμώδες έξτρα καμπυλάτο σε κόκκινο κομπινεζόν/κορμάκι
Εξ. 18β: η Κάτια με φουλ προγραμματάκι. Αν και με αντιερωτική φάτσα, πέρασα μονο και μόνο για να δοκιμάσω αυτό το ποπάκι/βερικοκάκι. Μέτρια πράγματα.
Λιοσ. 76: η Αλέξια, ετιμήθη. Έχει αφήσει και τα μαλάκια της ριχτά στον ώμο και ήταν μια πανδαισία . . . . . .
Αυτά τα ολίγα.
η Αλεξία τα σκούρηνε ελαφρώς τα μαλλιά της και όντως είναι πιο ωραία.
η ντενισα εξωτερικα τουλαχιστον δεν εχει τιποτα στο νινι της
το επιβεβαιωσα σημερα με επιτοπια ερευναΑυτό είπα και εγώ. . . .
Στα λόγια μου έρχεσαι...Για αυτούς που ξεπετάει,όχι.........
η λαρισα που δουλευει ιασωνος τωρα ειναι η γνωστη ουκρανεζα που ηταν πριν 2-3 χρονια φυλης?
Αυτη η Μαρια δουλευε στο Αδανων στην Λιοσιων? Ρωσσομιλφ ξανθια με μακρυ μαλλι και πρασινα ματια?Kαλησπέρα!!!! Μιας και βρισκόμουν στα ΚΤΕΛ Κηφισσού είπα να περάσω μια βόλτα να δω αν παίζει κανένα από τα στανταράκια μου στο Μεταξουργείο.
Στο Ιάσσωνος 31Β υπόγειο δεν ήταν το μωρό η Αλίσια αλλά 2 milf, η μια καστανή κ όχι κακη θα έλεγα, πιθανόν να τη δοκιμάσω κάποια στιγμη και η άλλη μια χοντρούλα ξανθια που πάντα έχει δωμάτιο
Στο Ιάσσωνος 33 η Μαρία (επέστρεψε επιτέλους), η γνωστή με το πλούσιο φυσικό στήθος....Εκεί μπήκα και τέλειωσα τη μίνι βόλτα μου....
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που σου είπε :oΣημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην φυλής για την εφήμερη και πλασματική ηδονή. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενημέρωση, διότι θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια στους Farkeli,BMW,Xilnik,N.SMIRNI,PROFESSORX,SOTIROF,ΠΥΡΑΥΛΟ,ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ,KD (και sorry εαν ξεχνώ κάποιους),απλά θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός που συνέβη. Κατά την διάρκεια της αναμονής εξόδου της τάνας από το δωμάτιο, είχα μια κλήση στο κινητό μου (το έχω πάντα στην δόνηση για να μην ενοχλώ).Το είδα λοιπόν και δεν απάντησα σεβόμενος την ησυχία και την αναμονή των άλλων. Τότε έγινε μεταξύ εμού και τσατσάς ο παρακάτω διάλογος:
-Τι είναι αυτό?
-Σαν τι μοιάζει?
-Κινητό είναι?
-Ναί
-Μας έχετε πρήξει με τα κινητά και τις κολοφωτογραφιες που τραβάτε συνέχεια. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέττα.
-Κυρία μου δεν το έχω σαν φωτογραφική μηχανή, σαν τηλέφωνο το έχω.
-Καλά σας ξέρουμε όλους πια. Αλλά δεν σέβεστε τα κορίτσια που τα τραβάτε φωτογραφίες και μετα τις βάζετε στο ιντερνέτ.
-Είδες εσύ καμμία κοπέλλα εδώ να την φωτογραφίζω?
-Δεν λέω για σένα, για άλλους λέω. Αλλά έννοια σου και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε και ποιοί είναι.
-Γιατί τι θα γίνει σε λίγο καιρό?
-θα σας φωτογραφίζουμε εμείς
-Θα βάλετε κάμερες δηλαδή?
-........(σιωπή)
Λέτε να έχει προβληματίσει κάποιους η ενημέρωση αυτή που γίνεται εδώ και με τον τρόπο που γίνεται?
Απλά σαν γεγονός το αναφέρω για να το έχουν υπόψη τους οι πορνορεπόρτερς.
Kαι οι ενημερώσεις που κάνω πιστεύω οτι αρκούν αν τις διαβάσουν προσεκτικά οι συναγωνιστές και συγκρίνουν με αυτές που είδαν αυτοί.προφέσσορ, είσαι παλιάς σχόλης αλλα τα συνοδευτικά σχόλια σου είναι άκρως χρήσιμα. Το σωστό θα ήταν να σου δώσουν οι admins μια εφαρμογή ώστε να "παρεμβαίνεις" στις ενημερώσεις άλλων χρηστών προσθέτοντας συνοδευτικά σχόλια για την κάθε κοπέλα.