Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (25 μέλη και 291 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
professorx , δε θυμάμαι το όνομά της δυστυχώς. Την πήρα πριν μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Σωστός!
Μπήκα για να γράψω οτι περνωντας τυχαία απόψε απο το 166β τη βρήκα εκεί,και απ οτι μου ειπε θα ειναι ακόμα για 5 μέρες σιγουρα,μετά δεν ξέρει.
Ηταν το δωρο μου απ τον αγιο βασίλη αποψε,τετοιο γαμησι με 20 ευρω ουτε στα ονειρα μου,πάνω απο μιση ωρα με 69 ακάποτο τσιμπουκι κλασικά,μετά πάνω αυτη,και όταν έχυσα στο 15 λεπτο,μου έβγαλε την καπότα και με πίπωσε πάλι μέχρι που εχυσα  στο στόμα της.
Όνειρο!!!!!!
Αξέχαστη!

ετσι φιλε
απο τις πιο ομορφες παρουσιες στα μπουρδελα του 20ερου η Ευα. Εχει τετοιο σωματοτυπο που απλα δεν υπαρχει σε ελληνιδα...
και εχει και καλες υπηρεσιες, για την ακριβεια είναι καλυτερη σε υπηρεσιες απο περσυ, βελτιωνεται συνεχως

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Συμφωνώ 1000% με τον πρόλογό σου!Αξίζει, εξίσου, όσο και η καταγραφή της τσάρκας σου!
Έχουν γεμίσει τα μπουρδέλα με μπάζα και ξεπέτες!
[size=14pt]Υ.Γ. Που είναι οι μουνάρες, οι Ρωσίδες, άλλων περασμένων εποχών?[/size]
αποχαιρετα την Αλεξάνδρεια που χάνεται Αρη Βελουχιώτη.....

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
μπα, μαλλον για αποφυγη της δοκιμης του σπερματος του  προηγουμενου το λεει ;)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
μεσημεριανο περασμα απο φυλης οπου ειχε καποια κινηση, αλιμονο αλλωστε

φωκαιας 19 η ρωξανη με ακα

φωκαιας 17 η αντζελα ψηλη καστανοξανθη με ωραιο σωμα και συμπαθητικο προσωπο, γεματα δωματια

φυλης 59 ισογειο ιζαμπελα, αν και δεν ειναι του τυπου μου δοκιμαστηκε και ειναι πολυ καλη με καλη συμμετοχη  γ δυνατες καταστασεις.. δεν θα ειναι στο φωκαιας 25 πλεον απογευματινη αλλα στο φυλης 84 πανω οπως μου ειπε.. απ την τσεχια κατα δηλωση της.. με κωλαρα!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ετσι φιλε
απο τις πιο ομορφες παρουσιες στα μπουρδελα του 20ερου η Ευα. Εχει τετοιο σωματοτυπο που απλα δεν υπαρχει σε ελληνιδα...
και εχει και καλες υπηρεσιες, για την ακριβεια είναι καλυτερη σε υπηρεσιες απο περσυ, βελτιωνεται συνεχως

Για την δεσπονίδα Εύα, παρακαλούμε, για σχόλια, ευχές, τάματα, παραληρήματα, και οτιδήποτε άλλο, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=133689.msg3253477#msg3253477]εδώ[/url]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
... Και όμως αυτές οι βάρβαρες (Ρωσίδες) ήταν μία κάποια (η καλύτερη) λύσις ... αγαπητέ Zero Tolerance!

τα εχουμε πει πολλακις και τα εχουμε αναλύσει αυτα τα θεματα Αρη
αν δεν ηταν ο Γκορμπατσωφ να πέσει το καθεστώς, δεν θα είχαμε ποτε την ευκαιρια να δουμε και να κανουμε ερωτα, σεξ κτλ με τετοιες γυναικαρες. Ειδικα οταν εγινε το μπαμ τα ετη 91-96 τρεχαμε ολοι στα ντελα και τα στουντιο εκτσασιασμενοι λες και ειχαμε νεφτι στον κωλο, δεν πιστευαμε στα ματια μας
μην κοιτας τωρα που λογω οικονομικης /κοινωνικης εξαθλιωσης της ψωροελλαδας και συναμα της επαναφοράς της Ρωσιας σαν περιφεριακή δυναμη, που ολες οι αξιολογες μας χαιρετησαν ή για την πατριδα τους, ή για το Ντουμπαι, ή την Δυτική Ευρώπη και ξεμειναμε εδω με τις μιλφογκιλφ 3ης διαλογης πλεον...αυτη ειναι η πικρη αληθεια
Πλεον νεες Ρωσιδες κατα κυριο λόγο και Ουκρανιδες δεν ερχονται στην ελλαδα, τι να ερθουν να κανουν????

ΥΓ. κάποια πουστια παιζεται!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το έτος 2012 έκλεισε πανηγυρικά, πορνουργικά και πορνολογικά με την ημεδαπή Βιολέτα, στον Οίκο Αλκαμένους 117.
Η Βιολέτα μας επαίνεσε ιδιαιτέρως για τη σωματική μας καθαριότητα, καθότι δεν είχε ιδέα για την ψυχική - ηθική μας καθαριότητα.
Μετά από εξοντωτικό πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος, στήθηκε να τον πάρει, ενώ συνεχίζαμε να είμεθα άνευ περικαυλίδος...
Προφάνουσλι, δεν της τον βάλαμε...
Ζήτησε ταπεινά συγνώμη και δικαιολογήθηκε ότι της πήραμε τα μυαλά, επειδή - όπως ανέφερε - το παρουσιαστικό μας είναι "σαν πρωθυπουργός"...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τη Μαρίνα πρέπει να εννοείς. Είναι λίγο αγχωμένη κοπέλα αλλά αν τις φερθείτε ευγενικά θα περάσετε καλά. Δε συμφωνώ με τον amadeus_gr ότι είναι φόλα , απλά θέλει τον τρόπο της. Εγώ τα έχω με το σπιτάκι που βαράνε πόρτες στο επτάλεπτο (ευτυχώς εμένα δε μου τη βάρεσαν).

Δεν ξέρω εσύ τι υπηρεσίες έλαβες από αυτήν, εγώ πάντως όταν μπήκε στο δωμάτιο & έκατσε κάθετα προς εμένα, ΧΩΡΙΣ να βγάλει τα εσώρουχα, και σε πεσμένο μόριο πήγε να βάλει καπότα, μόλις έγυρα και την φίλησα στα πλευρά, πως δεν χτύπησε στο ταβάνι!
"Εγώ δεν κάνω φιλάκια. Μόνο σεξ."
Που να την φιλούσα πουθενά αλλού δλδ. Αν έχει κάποιος διάθεση για αποστειρωμένο σεξ, ας πάει.
Σιγά την γκόμενα κιόλας . .. .. ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απογευμα πριν τη ληξη της χρονιας και συνηθιζεται ο ηγετης,ο αρχηγος του θρεντ,να ανοιγει η’ να κλεινει ,αναλογα,την τελευταια απογευματινη βαρδια.Ο αρχηγος στα πρωτα χρονια πρεπει να ενημερωνει για να επιβαλει με τις γνωσεις του,την παρουσια του,ομως σταδιακα πρεπει να παρακολουθει διακριτικα,ν αφηνει τους νεους συναγωνιστες ν ανοιγουν το δικο τους δρομο και μονο οταν το θρεντ μενει στασιμο,τοτε να το σηκωνει και να το προχωραει μπροστα.Αυτος ειναι ο σωστος αρχηγος.Αλλα ειναι και αυτος που πρεπει να τιμωρει τους αυθαδεις εμπειρους πορνορεπορτερ που με τεχνητους μεθοδους προσπαθουν να κανουν εντονη την παρουσια τους.Απο την αλλη,δεν πρεπει να εχει προβλημα με τους εμπειρους πορνορεπορτερ οι οποιο σεμνα διακριτικα και αδολα ενημερωνουν.Αυτους τους σεβεται ,τους εκτιμα και τους υπολογιζει,χωρις να εχει καμια ανταγωνιστικοτητα .
Υ.Γ Ενα μεγαλο ευχαριστω στον zero και στον chris 1971 που καταφεραν φετος να κανουν παιχνιδι,τη μιζερια και την θλιψη της καθημερινοτας..
Πριν απο λιγο στη φυλης
54 γιαννα,η ομορφη και σεξι μελαγχροινη γκομεναρα
59 ρωξανη,μελαγχροινη πια και πολυ πιο ελκυστικη σαν συνολο,με λοφους,βουνα και λιμνες σχηματισμενα μεσα στο κορμι της
65β η μελαγχροινη τσιγγανορουμανα εμμανουελα
67 αλισια,η σχετικα ψηλη λεπτη πρωην αντριαννα,δυνατη παρουσια και στουντιοκοριτσο παραλληλα
80 κατριν,π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-η,δεν υπαρχουν λογια,καστανομελαγχροινος αγγελος
84α σονια η ιταλιδα
84β σιμελα,η πρωην ξανθια αννα απο φυλης 80 και φωκαιας
134 ισογειο η αννα απο τη βουλγαρια απο φυλης 69α
136 ιρινα,η ειρηνη απο αλκιβιαδου 16α ,κοντα ξανθα μαλλια,ασχημο προσωπο μ εντονη μυτη και συμπαθητικο κορμι
Φωκαιας
17 εμυ απο φυλης 80
27α η βικτωρια με φουλ απο αλκιβιαδου 16γ
Διδυμου
7α νικολ,πολυ μετρια μελαγχροινη παρουσια
7β χριστινα με φουλ προγραμμα,η μονη που δεν ειδα
16α λιλιαν ,κατι κανει το απογευμα και βγαινει ομορφη,σ αντιθεση με το πρωι,και νικη,η ξανθια κομμωτρια της γειτονιας
18 ισογειο αλιονα,χαλασε πολυ στο προσωπο..
20 βικτωρια
Κωνσταντινουπολεως 166 η ρομπερτα του πυραυλου,χυμωδες μελαγχροινο κοντοπυτανο με βυζαρες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
της αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γτ επενδυει στους χωρους, δεν ειναι εγκαταλελειμμενοι κ βρωμικοι οπως οι περισσοτεροι στα μπουρδελα. αυτο δειχνει σεβασμο και στον εαυτο της και στους πελατες
σωστός...και είναι και ωραία κοπέλα..........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
α δεν την ξέρω αυτήν. Η άλλη δεν είναι μια ψηλή, μοντελέ ξανθιά που δουλεύει στο Φ54 ή η Λάουρα; Είχα πετύχει μία αλλά επειδή είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τις μοντέλες προσπέρασα. Λέει τίποτα;
η Ντενίσα είναι ψηλόλιγνη ωραίο κορμί κικρό στητό βυζί...ναι δούλευε και στο Φ54β , η Λάουρα είναι και αυτή ξανθιά με κανονικό σώμα λιγο πιο κοντή και πιο μεγάλο στήθος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
δεν θελω να γραψω κριτικη διοτη θα μουν την μαυρισουν διοτη εχω αποκτησει πολους εχθρους στο σαιτ τελευταια.. οποτε  :birdman:
μην ασχολείσαι...εγώ με το που ανεβάσω κριτική με μαυρίζουν αμέσως....
εδω βλέπεις κριτικές άλλων που δεν αναφέρουν ούτε χαρακτηριστικά της κοπέλας , μερικές φορές ούτε καν όνομα και έχουν το απόλυτο σε θετικές ψήφων....
στην αρχή με προβλημάτιζε τώρα καθόλου....απλά κάποια στιγμή θα σταματήσω και τις κριτικές και τις ενημερώσεις γιατί κάποια πράγματα δεν εκτιμούνται....
καλά χρονιά να έχεις.

Υ.Γ Μην νομίσει κανείς ότι "κλαίγομαι" , είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος για να το κάνω αυτό , ότι κάνω το κάνω με μεράκι , όταν το χάσω αυτό το μεράκι απλά δεν θα το κάνω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο καθώς και στο Φυλής.
Αυτά για σήμερα συναγωνιστές.Σας εύχομαι ευτιχισμένος ο καινούριος χρόνος που έρχεται.
ωραίος.....καλή χρονιά να έχεις....
ναι αυτή η Λίλη είναι καλό κομμάτι....δεν έχω προλάβει να την τιμήσω , αλλά απο πληροφορίες συναγωνιστή είναι πολύ
καύλα μέσα στο δωμάτιο...στα αρνητικά ότι δουλέυει με τον μαλάκα τον τσα τσο που στο 8λεπτό χτυπάει πόρτες....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom