menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γλωσσόφιλα δίνει η Άννα από Φυλής 109Β και είναι και πολύ καλή στο δωμάτιο. Συστήνεται στους λάτρεις των κοντοπούτανων!
Γλωσσόφιλα με αυτήν καλύτερα να αποφεύγονται...
Γλωσσόφιλα δίνει η Άννα από Φυλής 109Β και είναι και πολύ καλή στο δωμάτιο. Συστήνεται στους λάτρεις των κοντοπούτανων!
Γιατι τυπε μου ;;Γλωσσόφιλα με αυτήν καλύτερα να αποφεύγονται...
Σωστός!
Μπήκα για να γράψω οτι περνωντας τυχαία απόψε απο το 166β τη βρήκα εκεί,και απ οτι μου ειπε θα ειναι ακόμα για 5 μέρες σιγουρα,μετά δεν ξέρει.
Ηταν το δωρο μου απ τον αγιο βασίλη αποψε,τετοιο γαμησι με 20 ευρω ουτε στα ονειρα μου,πάνω απο μιση ωρα με 69 ακάποτο τσιμπουκι κλασικά,μετά πάνω αυτη,και όταν έχυσα στο 15 λεπτο,μου έβγαλε την καπότα και με πίπωσε πάλι μέχρι που εχυσα στο στόμα της.
Όνειρο!!!!!!
Αξέχαστη!
αποχαιρετα την Αλεξάνδρεια που χάνεται Αρη Βελουχιώτη.....Συμφωνώ 1000% με τον πρόλογό σου!Αξίζει, εξίσου, όσο και η καταγραφή της τσάρκας σου!
Έχουν γεμίσει τα μπουρδέλα με μπάζα και ξεπέτες!
[size=14pt]Υ.Γ. Που είναι οι μουνάρες, οι Ρωσίδες, άλλων περασμένων εποχών?[/size]
Γλωσσόφιλα με αυτήν καλύτερα να αποφεύγονται...
ετσι φιλε
απο τις πιο ομορφες παρουσιες στα μπουρδελα του 20ερου η Ευα. Εχει τετοιο σωματοτυπο που απλα δεν υπαρχει σε ελληνιδα...
και εχει και καλες υπηρεσιες, για την ακριβεια είναι καλυτερη σε υπηρεσιες απο περσυ, βελτιωνεται συνεχως
αποχαιρετα την Αλεξάνδρεια που χάνεται Αρη Βελουχιώτη.....
Για την δεσπονίδα Εύα, παρακαλούμε, για σχόλια, ευχές, τάματα, παραληρήματα, και οτιδήποτε άλλο, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=133689.msg3253477#msg3253477]εδώ[/url]
... Και όμως αυτές οι βάρβαρες (Ρωσίδες) ήταν μία κάποια (η καλύτερη) λύσις ... αγαπητέ Zero Tolerance!
Ζήτησε ταπεινά συγνώμη και δικαιολογήθηκε ότι της πήραμε τα μυαλά, επειδή - όπως ανέφερε - το παρουσιαστικό μας είναι "σαν πρωθυπουργός"...
Τη Μαρίνα πρέπει να εννοείς. Είναι λίγο αγχωμένη κοπέλα αλλά αν τις φερθείτε ευγενικά θα περάσετε καλά. Δε συμφωνώ με τον amadeus_gr ότι είναι φόλα , απλά θέλει τον τρόπο της. Εγώ τα έχω με το σπιτάκι που βαράνε πόρτες στο επτάλεπτο (ευτυχώς εμένα δε μου τη βάρεσαν).
σωστός...και είναι και ωραία κοπέλα..........της αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γτ επενδυει στους χωρους, δεν ειναι εγκαταλελειμμενοι κ βρωμικοι οπως οι περισσοτεροι στα μπουρδελα. αυτο δειχνει σεβασμο και στον εαυτο της και στους πελατες
η Ντενίσα είναι ψηλόλιγνη ωραίο κορμί κικρό στητό βυζί...ναι δούλευε και στο Φ54β , η Λάουρα είναι και αυτή ξανθιά με κανονικό σώμα λιγο πιο κοντή και πιο μεγάλο στήθος...α δεν την ξέρω αυτήν. Η άλλη δεν είναι μια ψηλή, μοντελέ ξανθιά που δουλεύει στο Φ54 ή η Λάουρα; Είχα πετύχει μία αλλά επειδή είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τις μοντέλες προσπέρασα. Λέει τίποτα;
μην ασχολείσαι...εγώ με το που ανεβάσω κριτική με μαυρίζουν αμέσως....δεν θελω να γραψω κριτικη διοτη θα μουν την μαυρισουν διοτη εχω αποκτησει πολους εχθρους στο σαιτ τελευταια.. οποτε
ωραίος.....καλή χρονιά να έχεις....Bόλτα στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο καθώς και στο Φυλής.
Αυτά για σήμερα συναγωνιστές.Σας εύχομαι ευτιχισμένος ο καινούριος χρόνος που έρχεται.