You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
σιχαμενος και διπροσωπος σωματεμπορας
Όσοι εμπλέκονται στο κύκλωμα της σωματεμπορίας, με οποιονδήποτε τρόπο, είναι διπρόσωποι και σιχαμένοι , συν τοις άλλοις!
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Ένα φιλαράκι ε ?Ενα φιλαρακι εχει τρελα με τα γλωσσοφιλα.
Ένα φιλαράκι ε ?
Φιλε μου δεν θα ειχα προβλημα να πω οτι εγω εχω τρελα με τα γλωσσοφιλα, δεν ειναι ντροπη αλλωστε. Αλλα ναι ειναι για ενα φιλαρακι, ο οποιος δεν ασχολειται με ιντερνετ κλπ οσο κι αν φαινεται περιεργο. Αν μπορει κανεις να βοηθησει εχει καλως...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Εγώ τα βρήκα κ αφού σου ανήκουν,οφείλω να κεράσω...Εσύ τα βρήκες, και έλεγα που τα έχασα, όλα τα λεφτά?
'Ετσι είναι KRITIKOS1985, τα σχόλια είναι αυτά που κάνουν την Ημερήσια, πραγματική, Ενημέρωση, αλλιώς θα ήταν μια απλή παράθεση ονομάτων και σωματικών αναλογιών, των ''κορασίδων''!
Και όπως ξέρεις μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις!
Οτιδήποτε διανθίζει την ενημέρωση,καλοδεχούμενο...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.043
- Πόντοι
- 42.697
τώρα στην απογευματινή βάρδια
Βέργας 3
μια μελαχρινή εντελώς αδιάφορη, ασχημονούρα , με ατσούμπαλο σώμα , ασύμετρο και μπυροκοιλια...ηλικία 25-30.
Κρίμα τοσο ωραιο σπίτι και φέρνει μπαζα..
Βέργας 2Α
στο ανακαινισμένο αυτο σπιτάκι εκδίδεται τώρα η Βουλγάρα (τσέχα λεει πως είναι) Αλεξάνδρα.
Μιλφ 35-40 ετών ξανθια, μακρια μαλλια, συμπαθητικό πρόσωπο, τροφαντός κώλος, φυσικό 3αρι λιγο πεσεμένο βυζι.
Εκδίδεται και σε στουντιο καποιες αλλες ημερες της εβδομάδες προς 50 ευρω. Στο . Μακρυ ξανθό μαλλι,Βεργας κοστιζει 20 ;)
Βέργας 6Α υπογειο
Η μιλφ γνωστη και μη εξαιρεταια Ρίτα. Ψιλη νταρντανα, εχει παχυνει και αυτη και εχει κανει μπακα.Ρωσις
Βεργας 6β ισογειο.
Η Ρωσις γκιλφ Αλινα. Μετριου αναστηματος, πλατινε ξανθιά με ωραια μάτια και σκουλαρικι στη μυτη. Ωραια πόδια αλλα το σύνολο το χαλα η μπυροκοιλιά που έχει.
Βέργας 3
μια μελαχρινή εντελώς αδιάφορη, ασχημονούρα , με ατσούμπαλο σώμα , ασύμετρο και μπυροκοιλια...ηλικία 25-30.
Κρίμα τοσο ωραιο σπίτι και φέρνει μπαζα..
Βέργας 2Α
στο ανακαινισμένο αυτο σπιτάκι εκδίδεται τώρα η Βουλγάρα (τσέχα λεει πως είναι) Αλεξάνδρα.
Μιλφ 35-40 ετών ξανθια, μακρια μαλλια, συμπαθητικό πρόσωπο, τροφαντός κώλος, φυσικό 3αρι λιγο πεσεμένο βυζι.
Εκδίδεται και σε στουντιο καποιες αλλες ημερες της εβδομάδες προς 50 ευρω. Στο . Μακρυ ξανθό μαλλι,Βεργας κοστιζει 20 ;)
Βέργας 6Α υπογειο
Η μιλφ γνωστη και μη εξαιρεταια Ρίτα. Ψιλη νταρντανα, εχει παχυνει και αυτη και εχει κανει μπακα.Ρωσις
Βεργας 6β ισογειο.
Η Ρωσις γκιλφ Αλινα. Μετριου αναστηματος, πλατινε ξανθιά με ωραια μάτια και σκουλαρικι στη μυτη. Ωραια πόδια αλλα το σύνολο το χαλα η μπυροκοιλιά που έχει.
Αυτά έχει αρχίσει?Μερικές φορές σου τη λέει κιόλας όπως φεύγεις...
greeksexyboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια. Ενα φιλαρακι εχει τρελα με τα γλωσσοφιλα. Επειδη εγω δεν εχω πετυχει καποια που να δινει μηπως μπορειτε να μου πειτε εσεις καποιες που ξερετε; Αν θελετε και σε πμ, ευχαριστω.
Γλωσσόφιλα δίνει η Άννα από Φυλής 109Β και είναι και πολύ καλή στο δωμάτιο. Συστήνεται στους λάτρεις των κοντοπούτανων!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Βέργας 2Α
...
όλα τα ξέρεις ...
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Βέργας 2Α
οι κακές γλώσσες λένε για 45-46 ...
Νομίζω ότι στην Θαρύπου το menou ξεκινά από τα 40 ευρόπουλα ..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.043
- Πόντοι
- 42.697
οι κακές γλώσσες λένε για 45-46 ...
Νομίζω ότι στην Θαρύπου το menou ξεκινά από τα 40 ευρόπουλα ..
ναι μπορεί να είναι και 45 δεν το αποκλείω
στο θαρύπου ( και σε πολλά ακομα στουντιο) λογω αναδουλειας οι τιμές εκκινησης είναι όντως 40 ε
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
απογευματινη καταθεση στη ντενισα στο καινουριο μπουρδελο φυλης 56
βασικα ο χωρος αξιζει πολλα συγχαρητηρια, ειναι επιπεδου στουντιο, μαλλον το καλυτερο μπουρδελο της περιοχης
η ντενισα πολυ χαρουμενη κ ευδιαθετη με το νεο οικημα
μαζι της η νικολετα
το 66α κλειστο, ανακαινιζεται
βασικα ο χωρος αξιζει πολλα συγχαρητηρια, ειναι επιπεδου στουντιο, μαλλον το καλυτερο μπουρδελο της περιοχης
η ντενισα πολυ χαρουμενη κ ευδιαθετη με το νεο οικημα
μαζι της η νικολετα
το 66α κλειστο, ανακαινιζεται
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
ρε την Ντενίσα...μετά την ανακαίνιση του 54β και το άνοιγμα του 56 συνεχίζει ακάθεκτη σε ανακαίνιση του 66α..........
μπράβο κούκλα μου
μπράβο κούκλα μου
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μια βοηθεια απο τους ειδημονες του site.Στο Φωκαιας 19 τριτη βαρδυα πως λεγεται η κοπελα χριστιννα η μαρινα ? ειναι μελαχροινη αδυνατη και δε φοραει ποτε εσωρουχα στο σαλοναρισμα.σκεφτομαι να μπω αλλα καθε φορα λεω πως θα ειναι μουφα μεσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
αυτή που και καλά έχει τα κονδυλώματα είναι η Νικολέτα...αυτή δεν είναι με τα κονδυλώματα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
χωρίς εσώρουχα και αν έχει σχετικά ελαφρώς πεσμένα μεγάλα βυζιά είναι η Ρωξάνη............μια βοηθεια απο τους ειδημονες του site.Στο Φωκαιας 19 τριτη βαρδυα πως λεγεται η κοπελα χριστιννα η μαρινα ? ειναι μελαχροινη αδυνατη και δε φοραει ποτε εσωρουχα στο σαλοναρισμα.σκεφτομαι να μπω αλλα καθε φορα λεω πως θα ειναι μουφα μεσα
όντως μούφα είναι........
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
χωρίς εσώρουχα και αν έχει σχετικά ελαφρώς πεσμένα μεγάλα βυζιά είναι η Ρωξάνη............
όντως μούφα είναι........
εχεις δικιο αυτη ειναι ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις