Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 430 άτομα (45 μέλη και 385 επισκέπτες)

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.129
Πόντοι
3.091
Η βροχη δυναμωσε και αποφασισα να αναχωρησω για μια γρηγορη ματια προς την ...
Φωκαιας
...
Ιασωνος  31 Αλισια η ανηλικη που λενε,αλλα δεν ειναι καθολου,αδυνατο κοντο με στητο μικρο βυζακι και ενδιαφερον προσωπο,καταθεση..
...

Είναι 20 χρονών, κατά δήλωσή της.

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Φυλής 71β κλειστό.
Φυλής 71α ανοιχτό το φώς κλειστή η πόρτα.

Για τα παραπάνω έπεσε σύρμα και τους την έπεσε η αστυνομία και κλεισανε κατα τις 10. Τους είδα που μπουκάρανε μέσα 3-4 αστυνομικοί  :knuppel:. Ο νεαρός αστυνομικός  :police:   που καθόταν έξω και φύλαγε τσίλιες τα 2 τζίπ σε ερώτηση μας για το τί έγινε και μπουκάρουνε σώνει και καλά στα Φ71 και όχι σε κάποιο άλλο είπε  :dunno:: 'Είναι απλό παιδιά, προκειμένου να δουλέψει εκείνο το μπουρδέλο (δείχνοντας κάποιο τυχαίο δίπλα) και να μην δουλέψει αυτό μας παίρνουνε τηλέφωνο και τους καρφώνουνε. Κι εμείς με το που υπάρχει καταγγελία πρέπει να πάμε όπως τώρα" Δεν πειράζει είπε την άλλη εβδομάδα...Ποια άλλη εβδομάδα ρε συ του λέω, αύριο θα είναι ανοιχτό και θα είμαστε πάλι εδώ!!! :dancing:     :2funny: Εεεε, αύριο τοτε μου λέει για σήμερα τελείωσε... :tickedoff:
Αλληλοκαρφώνονται δηλαδή για να δουλέψουν και διόλου παράξενο δίνουν το Φ71 που δουλεύει σχετικά καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα...
Η κρίση φέρνει και άλλα κακα  :idiot:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.129
Πόντοι
3.091
...
Στο Διδύμου 7 αριστερά ήταν η Λώρη αλλιώς γνωστή και σαν Καμέλια.Πρόκειται για λεπτή κοπέλα με μαύρα μαλλιά που έχω τιμήσει κάμποσες φορές.Αυτήν την φορά επειδή στην τελευταία μας συνάντηση ήταν βιαστική δεν την πήρα παρόλο που μου κάνει κλικ η συγκεκριμένη.Ελπίζω να της έδωσα να καταλάβει κάποια πραγματάκια.Η κοπέλα προσφέρει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
...

Προσφέρει και τελειωτικό πεοθηλασμό, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία, αλλά ήμουν διστακτικός και τελικά δεν πέρασα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κολωνού 27Α: Η 25χρονη Ιλλυριά Ιωάννα. Γυμνόστηθη. Μέτριου ύψους, με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό σώμα, ερωτικό κωλαράκι και χυτά ποδια. Απλό στα 10.

μια μικρή διόρθωση φίλε Φανούρη, αν προφανώς εννοείς Ιλλύρια = Αλβανίδα, μάλλον κάνεις ένα μικρό λάθος, οι Αλβανοί δεν είναι απόγονοι των Ιλλυρίων και ουδέποτε αποδείχτηκε κάτι τέτοιο επιστημονικά. Οι Ιλλύριοι ήταν οι κάτοικοι των περιοχών που αργότερα εγκαταστάθηκαν Αλβανοί (πιθανότατα Σλάβοι απο την Ανατολική Ευρώπη), και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, άσχετα αν αργότερα συνδέθηκαν για εθνικιστικούς σκοπούς.

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
μπορει καποιος να μου πει σε ποια μαγαζια πωινη βαρδεια εργαζονται μεταξι κοπελες με τεραστιο στηθος?? αν εχει την καλοσυνη :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4221849#msg4221849 date=1354449557]
μπορει καποιος να μου πει σε ποια μαγαζια πωινη βαρδεια εργαζονται μεταξι κοπελες με τεραστιο στηθος?? αν εχει την καλοσυνη :)
[/quote]τα μεγαλυτερα τα χει η μαρια σατα ιασωνος 46

μετα βερονικη μεγ.αλεξ 28

κι οι 2 ειναι bbw

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
μεσημεριανή βόλτα(12.15-13.20) στη συννεφιασμένη πιάτσα , ενώ ούτε "Μία" ηλιαχτίδα δεν φάνηκε στη Διδύμου όπου πήγα να δώ και να δοκιμάσω την Μια που ακούγεται τελευταία....
Φυλής , Φωκαίας και Διδύμου λοιπόν καμιά αλλαγή , ελάχιστος εως ανύπαρκτος κόσμος(εκτός από Διδύμου 20) οπότε να  ασχοληθώ και εγώ λίγο με την Μιά. Καταρχήν πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δούλεψε αρχές Σεπτεμβρίου για λίγες μέρες πάλι σε αυτό το κατάστημα όπως είχα αναφέρει σε ενημέρωση μου εκείνο το διάστημα , είναι 24 χρονών στα  25 σύμφωνα με τα λεγόμενα της , σπουδάζει Αγγλική φιλολογία για  αυτό είπε
δουλεύει μόνο Σαββατοκύριακα(εκτός από το επόμενο γιατί όπως είπε την μεθεπόμενη εβδομάδα έχει εξεταστική....), ελληνικά έμαθε μέσα σε ένα χρόνο , ενώ όταν λέει ότι σπουδάζει αγγλική φιλολογία οι πελάτες της
μιλάνε αγγλικά για να την τσεκάρουν....Είναι από την Λευκορωσία ξανθιά με σπαστό μαλλάκι κοντή σε στυλ Αλεξάνδρας αλλά με πολύ περισσότερα περιττά κιλά που επιμελώς κρύβει  μέσα στο άσπρο φορεματάκι που φορούσε ,πιο
συγκεκριμένα έχει κοιλίτσα και μάλιστα αρκετή χαλαρή ενώ και το στήθος της όπου επίσης είναι πεσμένο και χαλαρό το ενισχύει με σουτιέν που έχει μπανέλα, είναι στρογγυλοπρόσωπη με πατατε μύτη όπου έχει και πίρσινγκ ,
ενώ στον αφαλό δεξιά και αριστερά έχει τατού φτερά...γελούσε πολύ και είχε αέρα στο σαλονάρισμα αλλά μέσα μέτρια πράγματα(όχι κακή , επαγγελματία θα την χαρακτήριζα), κάνει απλό πρόγραμμα αν και στο δωμάτιο ήρθε
κρατώντας στοματικό διάλυμα(νόμιζα ότι κάνει ακα πίπα , η τσα τσα είπε σπέσιαλ τσιμπούκι , αλλά μου είπε ότι δεν κάνει γιατί είναι ακόμα μικρή και προσέχει την υγεία της)και τζέλ , ενώ τηρεί αυστηρά  το δεκάλεπτο.
τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική.
Υ.Γ η τσα τσα η μελαχρινή με τα μαύρα γυαλιά είναι πολύ ευγενική και κάνει και χιούμορ , τα δωμάτια είναι μεν καθαρά αλλά σε αυτό που πέρασα δεύτερο αριστερά όπως μπαίνουμε είχε έντονη δυσοσμία και όμοια με αυτή
τον Φωκαίας 27α & Φυλής 66δ παλιότερα η οποία δεν καλυπτόταν ούτε με το αποσμητικό χώρου που έριξε η τσα τσα μέσα στο δωμάτιο.          

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
πριν από λίγο γύρισα από μια πολύ σύντομη βόλτα στην πιάτσα , έχοντας φάει σήμερα άκυρο απο την κοπελιά και έχοντας σχεδόν 6 μέρες χωρίς να έχω γαμήσει ,

η βόλτα διακόπηκε άδοξα λόγω απροόπτου τηλεφωνήματος....

δηλ είχε να σου κάτσει μια βδομάδα η γκόμενα και σε πηρε τηλ 3,30 ξημερωματα Κυριακής για να την :fuck1:??????? :think: :grin:

δεν την σχολάς λεω εγώ? τι σόι κοπελια είναι αυτη που σου κάθεται μια φορά τη βδομάδα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
λληνικά έμαθε μέσα σε ένα χρόνο , ενώ όταν λέει ότι σπουδάζει αγγλική φιλολογία οι πελάτες της

και εγώ ειμαι πυρηνικός φυσικός

τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική.

κατάλαβα...ουτε χθες βραδυ σου "εκατσε " η κοπελια και αν σου εκατσε εκανε ξυνο γαμησι... :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
δηλ είχε να σου κάτσει μια βδομάδα η γκόμενα και σε πηρε τηλ 3,30 ξημερωματα Κυριακής για να την :fuck1:??????? :think: :grin:

δεν την σχολάς λεω εγώ? τι σόι κοπελια είναι αυτη που σου κάθεται μια φορά τη βδομάδα?
όχι χτύπησε ο συναγερμός στο κατάστημα μου.......
δεν μου καθόταν μια φορά την εβδομάδα την τελευταία έγινε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
κοντή σε στυλ Αλεξάνδρας αλλά με πολύ περισσότερα περιττά κιλά που επιμελώς κρύβει  μέσα στο άσπρο φορεματάκι που φορούσε ,πιο
συγκεκριμένα έχει κοιλίτσα και μάλιστα αρκετή χαλαρή ενώ και το στήθος της όπου επίσης είναι πεσμένο και χαλαρό το ενισχύει με σουτιέν που έχει μπανέλα, είναι στρογγυλοπρόσωπη με πατατε μύτη

Ολα τα καλα εχει δηλαδη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Πσσσσσσσσσσσ απεριοριστο ρισπεκτ!!!! απ τις πιο καλτ ιεροδουλες που παιζουν αυτη την περιοδο
εισαι ΗΡΩΑΣ!  :rockon: :rockon:
προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα σου καθώς και του όπεθ στα καλτ γαμήσια.... :grin: :grin: :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...

Αγκυρας 12(μπλε πορτα)
Σοφια...χοντρο κοκκινομαλλικο μιλφ!
Κωνσταντινουπολεως 206
Ναταλια...ξανθο καλοσυντηρημενο μιλφοειδες συμπαθητικης εμφανισης!
Ξανθιπης 2
Μαρινα...σεξυ ξανθο νεαρης ηλικιας με μοντελε κορμι!
Υ.Γ Εδω και καιρο παρατηρω πως στο Ξανθιπης δουλευουν καποια κοριτσια που καλλιστα θα μπορουσαν να σταθουν σε στουντιο!
Τις προαλλες η Σονια σημερα αυτη η Μαρινα...
Υπαρχει καποιος που να τις εχει δοκιμασει?

Βεργας 6(κατω)
Ξανθο μιλφ με καλο κορμι αλλα ασχημη μουρη!
Βεργας 6 (πανω)
Εχω την εντυπωση πως ειχε καποιο χοντρο μιλφ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος!
Βεργας 2α
Ασχημη κοκκινομαλλα με μπυροκοιλια!
Αδανων 2
Ακομα ενα χοντρο μιλφ!
Προυσης 22
Ηρα..η bbw ξανθια με το γλυκο προσωπο και τα 2,5-3αρια απο τα Αριστοτελους 177,Αγκυρας 12 και Ακομινατου 2Α!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom