μεσημεριανή βόλτα(12.15-13.20) στη συννεφιασμένη πιάτσα , ενώ ούτε "Μία" ηλιαχτίδα δεν φάνηκε στη Διδύμου όπου πήγα να δώ και να δοκιμάσω την Μια που ακούγεται τελευταία....
Φυλής , Φωκαίας και Διδύμου λοιπόν καμιά αλλαγή , ελάχιστος εως ανύπαρκτος κόσμος(εκτός από Διδύμου 20) οπότε να ασχοληθώ και εγώ λίγο με την Μιά. Καταρχήν πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δούλεψε αρχές Σεπτεμβρίου για λίγες μέρες πάλι σε αυτό το κατάστημα όπως είχα αναφέρει σε ενημέρωση μου εκείνο το διάστημα , είναι 24 χρονών στα 25 σύμφωνα με τα λεγόμενα της , σπουδάζει Αγγλική φιλολογία για αυτό είπε
δουλεύει μόνο Σαββατοκύριακα(εκτός από το επόμενο γιατί όπως είπε την μεθεπόμενη εβδομάδα έχει εξεταστική....), ελληνικά έμαθε μέσα σε ένα χρόνο , ενώ όταν λέει ότι σπουδάζει αγγλική φιλολογία οι πελάτες της
μιλάνε αγγλικά για να την τσεκάρουν....Είναι από την Λευκορωσία ξανθιά με σπαστό μαλλάκι κοντή σε στυλ Αλεξάνδρας αλλά με πολύ περισσότερα περιττά κιλά που επιμελώς κρύβει μέσα στο άσπρο φορεματάκι που φορούσε ,πιο
συγκεκριμένα έχει κοιλίτσα και μάλιστα αρκετή χαλαρή ενώ και το στήθος της όπου επίσης είναι πεσμένο και χαλαρό το ενισχύει με σουτιέν που έχει μπανέλα, είναι στρογγυλοπρόσωπη με πατατε μύτη όπου έχει και πίρσινγκ ,
ενώ στον αφαλό δεξιά και αριστερά έχει τατού φτερά...γελούσε πολύ και είχε αέρα στο σαλονάρισμα αλλά μέσα μέτρια πράγματα(όχι κακή , επαγγελματία θα την χαρακτήριζα), κάνει απλό πρόγραμμα αν και στο δωμάτιο ήρθε
κρατώντας στοματικό διάλυμα(νόμιζα ότι κάνει ακα πίπα , η τσα τσα είπε σπέσιαλ τσιμπούκι , αλλά μου είπε ότι δεν κάνει γιατί είναι ακόμα μικρή και προσέχει την υγεία της)και τζέλ , ενώ τηρεί αυστηρά το δεκάλεπτο.
τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική.
Υ.Γ η τσα τσα η μελαχρινή με τα μαύρα γυαλιά είναι πολύ ευγενική και κάνει και χιούμορ , τα δωμάτια είναι μεν καθαρά αλλά σε αυτό που πέρασα δεύτερο αριστερά όπως μπαίνουμε είχε έντονη δυσοσμία και όμοια με αυτή
τον Φωκαίας 27α &
Φυλής 66δ παλιότερα η οποία δεν καλυπτόταν ούτε με το αποσμητικό χώρου που έριξε η τσα τσα μέσα στο δωμάτιο.