You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σημερα θα κατεβω πιατσα.θα παω να τα πιω με ενα φιλαρακι κεντρο και μετα θα γαμησω καποια κοπελλουδα που δεν ξερω ακομα.ωραια που ειναι η ζωη...
Επισκέπτης
Μοναχική επιδρομή στο Μετάξι, για σήψη, παρακμή και γλίτσα λογω βροχής και Νοτιά!Διάρκεια μιας ώρας παρα κάτι, έναρξη 19.00 περίπου.Έχουμε και λέμε!
Κολωνού
11Α ισόγειο - ξανθιά, γεμάτη, κοντή, εμφανίσθηκε με περίεργο, μαύρο, εφαρμοστό, μαγιώ(?), με κανονικό πρόγραμμα στα 10Ε.Αδιάφορη!
27Β - αλβανίδα, κοντή, αδύνατη με σώμα γεμάτο σπυριά και ποντικόφατσα!Αφού μου γράπωσε το πουτσοκέφαλο, μου απάντησε οτι κάνει full σε σχετική ερώτησή μου!Αδιάφορη εώς επικίνδυνη, στα 10Ε!
27Α - καστανόξανθη, κοντόχοντρη με τσιγάρο στο σαλονάρισμα και υφάκι ντίβας!Απλό στα 10Ε & αδιάφορη!
32Α & Λεωνίδου - ψηλή, μαυρομάλλα, με ανοιχτή λεκάνη και ωραίο χαμόγελο!Καλούτσικη για 10Ε με απλό.
30Β - ψηλή, ωραίο σώμα και στήθος, μαυρομάλλα, αδύνατη με ατελείωτη ξυνίλα στην ξινισμένη μάπα της!Απλό με 10Ε!Τον μπούλο στο μπαούλο!
32Β - ατσούμπαλο, άσχημο, χωρίς τον έναν κυνόδοντα, μάλλον αλβανάκι, πρόσχαρη όμως και με ''διάθεση να της μάθω όλα τα κόλπα'', όπως με προέτρεπε η νεαρή τσατσά, με απλό στα 10Ε!
Ιάσωνος
19Α, ισόγειο - ψηλή, αδύνατη, μαυρομάλλα με πολύ πουτανιάρικη ματιά, με απλό στα 10Ε νομίζω!Την είχα πετύχει, αρκετές φορές πέρσι, στα πρώτα νούμερα της οδού και στο σαλονάρισμα ήταν άκρως επιθετική, αφού μια φορά που μου έδινε ρομαντικά γλωσσόφιλα, εγώ της έμπηξα 2 δάχτυλα στην κωλότρυπα και εκείνη μούγκριζε στο αυτί μου ''σίσκο, σίσκο''!!! ... Αλήθεια, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λέξη και από ποια χώρα προέρχεται?Καλό πουταναριό, που δεν το γάμησα εώς τώρα ποτέ!Μακάρι να ήξερα το γιατί ...
20Α - ψηλή, ξανθιά με ωραία, 2,5άρια βυζιά, αδύνατη με νεαρές καμπύλες και ελαφρώς βλάχικη φάτσα, βγήκε από το δωμάτιο βγάζοντας τσίμπλες απο τα μάτια της ... Ωραία κοπέλα, πάντως ... νομίζω, με 10Ε, απλό.
20Β - δεν την θυμάμαι, αδιάφορη μάλλον για να μην την θυμάμαι ... όλα τα λεφτά, ο πακιστανός συναγωνιστής που μονολογούσε κατεβαίνοντας τα σκαλιά ... ''ούτε μία χοντρή, τέλω μία χοντρή, τέλω μία χοντρή ... ''
Κάπου εκεί, την έκανα και εγώ, γιατί άρχισε να ψιλοβρέχει και παρότι είχα αρκετές κάβλες, δεν βρήκα κάτι καινούργιο και αξιόλογο να ξελαφρώσω!
Ελπίζω να βοήθησα!
Κολωνού
11Α ισόγειο - ξανθιά, γεμάτη, κοντή, εμφανίσθηκε με περίεργο, μαύρο, εφαρμοστό, μαγιώ(?), με κανονικό πρόγραμμα στα 10Ε.Αδιάφορη!
27Β - αλβανίδα, κοντή, αδύνατη με σώμα γεμάτο σπυριά και ποντικόφατσα!Αφού μου γράπωσε το πουτσοκέφαλο, μου απάντησε οτι κάνει full σε σχετική ερώτησή μου!Αδιάφορη εώς επικίνδυνη, στα 10Ε!
27Α - καστανόξανθη, κοντόχοντρη με τσιγάρο στο σαλονάρισμα και υφάκι ντίβας!Απλό στα 10Ε & αδιάφορη!
32Α & Λεωνίδου - ψηλή, μαυρομάλλα, με ανοιχτή λεκάνη και ωραίο χαμόγελο!Καλούτσικη για 10Ε με απλό.
30Β - ψηλή, ωραίο σώμα και στήθος, μαυρομάλλα, αδύνατη με ατελείωτη ξυνίλα στην ξινισμένη μάπα της!Απλό με 10Ε!Τον μπούλο στο μπαούλο!
32Β - ατσούμπαλο, άσχημο, χωρίς τον έναν κυνόδοντα, μάλλον αλβανάκι, πρόσχαρη όμως και με ''διάθεση να της μάθω όλα τα κόλπα'', όπως με προέτρεπε η νεαρή τσατσά, με απλό στα 10Ε!
Ιάσωνος
19Α, ισόγειο - ψηλή, αδύνατη, μαυρομάλλα με πολύ πουτανιάρικη ματιά, με απλό στα 10Ε νομίζω!Την είχα πετύχει, αρκετές φορές πέρσι, στα πρώτα νούμερα της οδού και στο σαλονάρισμα ήταν άκρως επιθετική, αφού μια φορά που μου έδινε ρομαντικά γλωσσόφιλα, εγώ της έμπηξα 2 δάχτυλα στην κωλότρυπα και εκείνη μούγκριζε στο αυτί μου ''σίσκο, σίσκο''!!! ... Αλήθεια, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λέξη και από ποια χώρα προέρχεται?Καλό πουταναριό, που δεν το γάμησα εώς τώρα ποτέ!Μακάρι να ήξερα το γιατί ...
20Α - ψηλή, ξανθιά με ωραία, 2,5άρια βυζιά, αδύνατη με νεαρές καμπύλες και ελαφρώς βλάχικη φάτσα, βγήκε από το δωμάτιο βγάζοντας τσίμπλες απο τα μάτια της ... Ωραία κοπέλα, πάντως ... νομίζω, με 10Ε, απλό.
20Β - δεν την θυμάμαι, αδιάφορη μάλλον για να μην την θυμάμαι ... όλα τα λεφτά, ο πακιστανός συναγωνιστής που μονολογούσε κατεβαίνοντας τα σκαλιά ... ''ούτε μία χοντρή, τέλω μία χοντρή, τέλω μία χοντρή ... ''
Κάπου εκεί, την έκανα και εγώ, γιατί άρχισε να ψιλοβρέχει και παρότι είχα αρκετές κάβλες, δεν βρήκα κάτι καινούργιο και αξιόλογο να ξελαφρώσω!
Ελπίζω να βοήθησα!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ωραίος !
Διάσπαρτη ενημέρωση από Φυλής 30/11/2012 στις 20:30
Φυλής 71 όροφος
Ιζαμπέλα με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαζοχαρούμενη έκφραση προσώπου με επαρκή αντίληψη σε ερωτήσεις επιπέδου «για δες αν έρχομαι τώρα που φεύγω», μάλλον μέτρια προς ψηλή, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) σε σώμα αχλάδι με εξωπραγματικό κώ(ο)λο.
Φυλής 61
Ναταλύ αδύνατο κοντοπούτανο με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε πεισμωμένη ιδεολογία.
Φυλής 54 ισόγειο
Λάουρα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες
Επιλέξιμη
Φωκαίας 22 υπερυψωμένο ισόγειο (νέο)
Μελαχρινή Ρουμανο-γύφτισσα με λαϊκό προφίλ, μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο.
Καλό μήνα
Φυλής 71 όροφος
Ιζαμπέλα με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαζοχαρούμενη έκφραση προσώπου με επαρκή αντίληψη σε ερωτήσεις επιπέδου «για δες αν έρχομαι τώρα που φεύγω», μάλλον μέτρια προς ψηλή, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) σε σώμα αχλάδι με εξωπραγματικό κώ(ο)λο.
Φυλής 61
Ναταλύ αδύνατο κοντοπούτανο με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε πεισμωμένη ιδεολογία.
Φυλής 54 ισόγειο
Λάουρα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες
Επιλέξιμη
Μελαχρινή Ρουμανο-γύφτισσα με λαϊκό προφίλ, μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο.
Καλό μήνα
σημερα θα κατεβω πιατσα.θα παω να τα πιω με ενα φιλαρακι κεντρο και μετα θα γαμησω καποια κοπελλουδα που δεν ξερω ακομα.ωραια που ειναι η ζωη...
αν πάρεις και βαρβάτο κρουασάν με ομελέτα απο την "Βελανιδιά" θα είσαι ο άρχοντας του κόσμου.
Καλό μήνα,Στρατηγέ.............Ωραίος !
Φυλής 71 όροφος
Φυλής 61
Φυλής 54 ισόγειο
Επιλέξιμη
Καλό μήνα
Επισκέπτης
Ωραίος !
Καλό μήνα
Καλό μήνα να έχουμε, farkeli, αλλά και όλοι οι πουτανιάρηδες!
Η μισή αλήθεια είναι ότι με απέτρεψε, για την ολοκλήρωση της τσάρκας, το ψιλόβροχο!Είπαμε, είχα κάβλες!!!
Η άλλη μισή είναι, ότι με περίμεναν σπίτι τηγανιτές πατάτες, τοματοσαλάτα και σουβλάκια, αφού ενημερώθηκα τηλεφωνικώς από τον αδερφό μου!
Έρμαιος είμαι τελικά των ορέξεών μου, σεξουαλικών και γαστριμαργικών ...
Frelancerg
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγνώμη αλλά να πας στο ποτάμι και να μην πιείς νερό, όντας διψασμένος δεν γίνεται! Προσωπικά το έχω σε κακό...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Να συνεχισω λοιπον υπο βροχης για μια φορα ακομα.Οι σταλες με κτυπουσαν στο προσωπο σε μια αδεια φυλης,κοιτουσα το νερο που ετρεχε στον δρομο και τα μικρα λακακια απο νερο!!
Moυ θυμιζαν χαμενες αγαπες που εψαχναν να βρουν ταιρι...
2η βαρδεια....
Φυλης
40 Τατιανα Λουβα.
66 Ντενισα Νικολετα.
66 κοντο αδυνατο γλυκο πιπινι με μικρο στηθος.
59 Ρωξανη με κωλαρα και η Ιζαμπελα αδυνατη κοντη με μικρο στηθος.
71 Δεξια Στελα με φουλ.
71 Αρ. Ψηλολιχνο μαυριδερο με μικρο στηθος και μαυρο μακρι μαλακι.
84 ισ.Αν και δεν μπηκα σαν να ακουσα την Σονια να κελαιδαη!!
84 ορ.Καρολινα η δυμετρη σεξυ ουκρανη.
Η βροχη δυναμωσε και αποφασισα να αναχωρησω για μια γρηγορη ματια προς την ...
Φωκαιας
25 ορ.Αννα με φουλ ευτραφης με πληθωρικα προσοντα!!
25 ισ.Σονια απο διδυμου με βυζαρες!!
27 υπ.Ειρηνη και Γιαννα.
Εριξα μια τελευταια ματια και αποφασισα να παω προς μεταξι..
Kαι εκει μια αδεια εικονα με μερικους αλλοδαπους να πηγαινοερχονται μες την βροχη!!
Σε ελαχιστα πηγα,καθοσον ειχα στοχο,ετσι..
Κολωνου 47 ισ.Μαυρουλα με κοιλιτσα και 2,5 αρια!!
Ιασωνος 31 χουλστερ,αδυνατη με δυχτυωτο φορεμα και κωλο στα 15,10 απλο!!
Ιασωνος 31 Αλισια η ανηλικη που λενε,αλλα δεν ειναι καθολου,αδυνατο κοντο με στητο μικρο βυζακι και ενδιαφερον προσωπο,καταθεση..
Μετα το τελος εκλεισε και το πορνοκαταστημα.
Η βροχη συνεχιζε και ενω βρισκομουν στο δωματιο,επαιζε την δικια της μελωδια στον τσιγγο!!
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ,στο δρομο με συντροφευε..
2η βαρδεια....
Φυλης
40 Τατιανα Λουβα.
66 Ντενισα Νικολετα.
71 Δεξια Στελα με φουλ.
Φωκαιας
27 υπ.Ειρηνη και Γιαννα.
Kαι εκει μια αδεια εικονα με μερικους αλλοδαπους να πηγαινοερχονται μες την βροχη!!
Ιασωνος 31 Αλισια η ανηλικη που λενε,αλλα δεν ειναι καθολου,αδυνατο κοντο με στητο μικρο βυζακι και ενδιαφερον προσωπο,καταθεση..
Η βροχη συνεχιζε και ενω βρισκομουν στο δωματιο,επαιζε την δικια της μελωδια στον τσιγγο!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η πρωτη ειναι Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον μου ειπε) ικανοποιητικη μην περιμενετε τιποτα το τρομερο.Ενα απλο .Η Δευτερη στο 30Β πρεπει να 'ναι η Ιωαννα.Μοναχική επιδρομή στο Μετάξι, για σήψη, παρακμή και γλίτσα λογω βροχής και Νοτιά!Διάρκεια μιας ώρας παρα κάτι, έναρξη 19.00 περίπου.Έχουμε και λέμε!
Κολωνού
Ελπίζω να βοήθησα!
Σωτηρη ωραια περασαμε οταν ημουνα Ελλαδα μου λειπει το Μεταξουργειο και η παρεα σας.Τα μονα καλα που εχει η Ελλαδα.Ολα τ'αλλα ειναιΝα συνεχισω λοιπον υπο βροχης για μια φορα ακομα.Οι σταλες με κτυπουσαν στο προσωπο σε μια αδεια φυλης,κοιτουσα το νερο που ετρεχε στον δρομο και τα μικρα λακακια απο νερο!!
2η βαρδεια....
Φυλης
40 Τατιανα Λουβα.
66 Ντενισα Νικολετα.
71 Δεξια Στελα με φουλ.
Φωκαιας
27 υπ.Ειρηνη και Γιαννα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποτε θα ρθεις να μας χεσεις λιγο μαν;τωρα που εχουμε και τρικομματικη κυβερνηση θελουμε χεσιμο σημειολογικο σε τρια επικαιρα σημεια της αττικηςΗ πρωτη ειναι Πολωνεζα (ετσι τουλαχιστον μου ειπε) ικανοποιητικη μην περιμενετε τιποτα το τρομερο.Ενα απλο .Η Δευτερη στο 30Β πρεπει να 'ναι η Ιωαννα.Σωτηρη ωραια περασαμε οταν ημουνα Ελλαδα μου λειπει το Μεταξουργειο και η παρεα σας.Τα μονα καλα που εχει η Ελλαδα.Ολα τ'αλλα ειναι
Conan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Γαμάει η Βελανιδιά,τρως μια από αυτές τις πίτες και χορταίνεις.αν πάρεις και βαρβάτο κρουασάν με ομελέτα απο την "Βελανιδιά" θα είσαι ο άρχοντας του κόσμου.
Conan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Σύντομη δελτίο ενημέρωσης:Δεύτερη βάρδια γύρω στις 7
Αλκιβιάδους 16Α Ξανθό πιπινάκι με στητά βυζάκια και σφιχτό ποπό απλό πρόγραμμα
Αλκιβιάδους 16Β Ξανθιά ρωσίδα milf γεματούτσικη με κόλο και αυταρχικό
Αλκιβιάδους 16Γ Μαυρομάλλα αδύνατη σπασμένη milf με τρελό σαλονάρισμα όμως.Ημουνα με φίλο κι αφου μας γράπωσε τα εργαλεία του έρωτα κολοτρίβοταν έδινε φιλάκια μέχρι που με έβαλε να τη κρατήσω στον αέρα για να κάνει ένα αεροπλανικό κόλπο που δε της βγήκε όμως.Τρελλό γέλιο.Φεύγοντας μας χούφτωνε τα αρχίδια και ήθελε να τη πάρουμε παρτούζα.
Διδύμου κλασσικά Αλιόνα (ετιμήθη) και Φωτεινή στις επάλξεις
Α και πρώτη βάρδια Περγάμου 27 ισόγειο η Ολγα μόνη της(Σπάνιο αυτό)τούμπανο όπως πάντα Ετιμήθη...
Αντε και καλό μας βράδυ
Αλκιβιάδους 16Α Ξανθό πιπινάκι με στητά βυζάκια και σφιχτό ποπό απλό πρόγραμμα
Αλκιβιάδους 16Β Ξανθιά ρωσίδα milf γεματούτσικη με κόλο και αυταρχικό
Αλκιβιάδους 16Γ Μαυρομάλλα αδύνατη σπασμένη milf με τρελό σαλονάρισμα όμως.Ημουνα με φίλο κι αφου μας γράπωσε τα εργαλεία του έρωτα κολοτρίβοταν έδινε φιλάκια μέχρι που με έβαλε να τη κρατήσω στον αέρα για να κάνει ένα αεροπλανικό κόλπο που δε της βγήκε όμως.Τρελλό γέλιο.Φεύγοντας μας χούφτωνε τα αρχίδια και ήθελε να τη πάρουμε παρτούζα.
Διδύμου κλασσικά Αλιόνα (ετιμήθη) και Φωτεινή στις επάλξεις
Α και πρώτη βάρδια Περγάμου 27 ισόγειο η Ολγα μόνη της(Σπάνιο αυτό)τούμπανο όπως πάντα Ετιμήθη...
Αντε και καλό μας βράδυ
Επισκέπτης
Καλά ρε παιδιά πως τα θυμάστε όλα αυτά; Κρατάτε σημειωματάριον μαζί σας;
Και με 10 ευρώ γαμάς στην Αθήνα ε? Ε ρε πρωτεύουσα, μπροστά σε όλα...
NoShit, εγώ ότι θυμάμαι, το παραθέτω στην Ημερήσια Ενημέρωση.Όσες δεν θυμάμαι, προφανώς, μου είναι αδιάφορες, όχι αναγκαστικά άσχημες ...
Επισκέπτης
Συγνώμη αλλά να πας στο ποτάμι και να μην πιείς νερό, όντας διψασμένος δεν γίνεται! Προσωπικά το έχω σε κακό...
Καλύτερα, να τραβήξω μια παχιά , παρά να πετάξω έστω και ένα δεκάευρο!
Το ποτάμι του Μεταξουργείου είναι τίγκα στα λασπόνερα, αραιά και σπάνια βρίσκεις ''διαμάντια'', μέσα στις λάσπες ...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χθες το πρωι στο διδυμου 16 ηταν η αλινα κι αλλη μια κανουργια,βικυ,ρωσιδα πιτσιρικα ωραιο ξανθο μουνακι την πηρε ενας φιλος μου,ικανοποιημενος εμεινε...
η μαρια απο διδυμου 7 πηγε ρουμανια
στο διδυμου 7 το δεξι,ειχε μια κανιουργια νταρντανα ρουμανα με φουλ
η μαρια απο διδυμου 7 πηγε ρουμανια
στο διδυμου 7 το δεξι,ειχε μια κανιουργια νταρντανα ρουμανα με φουλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις